tužnicama :love2:
tally i watson - jeee!!!! :-D
Printable View
tužnicama :love2:
tally i watson - jeee!!!! :-D
tally cestitam!!!! uzivaj u svojoj trudnoci i puno srece ti zelim!
watson, tally, bravo cure!:-D
tally bravo!!!
mislim da komodno može biti jedna mrva, ja sam sa dvije na 12.dpt imala betu 859.
ali beta nije mjerilo, nekad i velike bete donesu jednu, a manje 2 mrve. glavno da se lipo dupla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tally čestitam.
Tally konačno!!!Čekamo te ko ozebli sunce!:-D:-D:-D
Čestitam!!!
Tally, Watson - Čestitam!!!
Tally, Watson ČESTITAM!!!!
Našim novim trudnicama pitanje :-)
Kako ste se ponašale u prvim danima poslije transfera i ostalim do bete? Koliko ste ležale/odmarale i kakve aktivnosti ste si dopuštale?
ValaMala, ja sam ti prvi dan odležala, drugi sam se popodne malo prošetala, a od trećeg sve po starom (naravno, bez nekih "težih poslova") Nisam baš imala vjere u ovaj postupak, pa sam bila totalka opuštena što se ponašanja tiče! Samo se ti opusti!!
Ja sam prva 3 dana nakon transfera malo odmirovala a dalje manje više sve normalno. nakon tjedan dana sam išla raditi ... :mrgreen: radila sam samo tjedan dana a sad ako bog da neću dugo, duuuuuugo
Ja sam transfer imala 14. u St-u,15.sam putovala za Zg.Ponašala sam se kao penzic,sve laganini.:mrgreen:
Još da napomenem da sam tu večer na dan transfera,šetala po rivi.
Tako nekako su nam i dr. i biolog rekli, da je ok mirovati, ali da ne valja pretjerati i stalno ležati, to smanjuje prokrvljenost cijelog tijela, pa tako i maternice
Znam da nisam na pravoj temi, al nemojte mi zamjerit, neču više zabušavat.Aurora me to pita već 2.put, da ne misli da je ignoriram, haha!
Što se mojih godina,a i dijagnoze tiče... Ja sam u relativno "mladim danima", tj 85-to god. Prije 7 god. sam imala gadnu upalu kompletne zdjelice. 1 jajnik mi je bio oštečen, zahvačen mjehur, trbušna šupljina, čak i debelo crijevo se zadebljalo. Jajovodi su bili totalno uništeni, pa su ih odstranili. Šok za tim doktora, kojima sam bila upućena radi ciste na jajniku! Zamisli, to je bila dijagnoza od mog gineokologa, kad više od boli nisam mogla stati na nogama. Provela sam u bolnici mjesec dana, došla u zadnji čas.Sve u svemu, majčinstvo je bilo upitno! Savjet dr. koji me je operirao je bio MPO što prije! Tako da moje god ne znače ništa, (ono, mlada je, ima vremena). Svaka od nas ima individualnu dijagnozu i druge okolnosti..ništa nije mjerilo-sve je to sreća do koje ćemo,nadam se sve doći, naravno uz veliku podršku i pomoć nas forumašica!
tally ČESTITAM i ČESTITAM :-D :-D :-D
Tally, Watson, amyx ~~~~~~~~~~~~~~~ JEEEEEEEE!!! :-D:-D
ČESTITAM CURE! :-D:-D:-D
Tally: :-D:-D:-D:-D:-D
Tally čestitam!!
:-D :-D
tally:-D:-D:-Dčestitam
tally hvala ti sto si odgovorila na moje pitanje. Vec sam se uplasila da cu morati pitati jos jednom. :mrgreen: A pitala bih sigurno, jer me bas jako zanimaju postupci sa zamrznutim jajnim stanicama.
Prema svemu sto do sada o tome znam sanse s takvim postupcima su jako male, ali godine su tu jako bitne. Vjerujem da je ponajvise zahvaljujuci tvojim mladim godinama ovaj postupak bio uspjesan.
dani82 ti si '82. godiste?
Da li tko mozda zna sta je sa Jim? Vec dugo se nejavlja. Voljela bih znati kako napreduje njena trudnoca.
ValaMala dobila si odgovor od nekih trudnica -ja to nisam nažalost al ti želim reći svoje iskustvo- meni je Dr. savjetovao mirovati nekih 4-5 dana a dalje laganini ,naravno ne pretjerivati ali uglavnom ne raditi nešto zbog čega bi se kasnije kajala! A ja baš i nisam previše mirovala-radila po kući dosta i nekako se vodila za onom ako se kani primiti...I nije se primilo al da sam mirovala bar tih 4-5 dana sad se ne bih kajala!
Sad, ako ikad više uspijem ponovo doći do transfera ,mislim da ću doslovno sve četiri u zrak pa što bude! Tebi i tvojoj mrvici želim puno sreće!
Koliko lijepih vijesti zadnjih dana, jupijeeeeeeeeeeee
Tally, Watson :-D:-D:-D:-D:-D
A pogotovo za postupak sa odmrznutim j.s u kojem sam i ja , po drugi put. Nadam se transferu ovaj put
Tally i ja moram cestitati!!!!
cure, divno vas je čitati kad ima toliko trudnica
čestitam i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ostalim curama koje čekaju
:-D:-D:zaljubljen::zaljubljen:
:-D čestitke novim trudnicama
a tužnicama jedan veliki :love2:
i puuuno ~~~~~~~~~~~~~~~ za sve
samo da poskočim za naše nove ST-Cito trudnice.................... i dodatni bravo za Tally i njezinu trudnoći iz zamrznutih j.s.
Da, ja sam 82. godište. Mislim da godine imaju veliku važnost, ali i da se naši biolozi sve više usavršavaju i da će u budućnosti biti sve više trudnica iz sekundarnih IVF-a. Meni se čine da se biolozi na kbc-u Rijeka stvarno trude, ove godine su tamo (koliko ja znam) već 3 trudnice iz sekundarnog IVF-a, jedna čak nosi blizance. To nije neka ogromna brojka, ali ipak ulijeva nadu. Koliko sam shvatila Tally je bila u Citu .... i od tamo sam samo čekala da se pojavi neka trudnica iz sekundarnog IVF-a zbog njihove vrhunske tohnologije (a vjerujem da su i biolozi dobri)Citiraj:
Aurora*;1828857
[B prvotno napisa
Da ne bi bilo zabune, jedva čekam da ovaj zakon padne i da se uistinu humanizira, ali do tada veseli me svaki trudnoća iz zamrznute jajne stanice.
ValaMala ja poslije transfera uopće nisam mirovala, bila sam na ručku s dragim, šetala psa... Odmah sam išla raditi i ponašala sam se kao da ništa nije bilo i bingo. Sve sam prijašnje postupke više manje odmarala. Mislim da nema pravila i da to sve nema nekog prevelikog utjecaja hoće li do trudnoće doći. Ipak, mislim da nije dobro zalijepiti se za krevet, jer onda cirkulacija šteka, a i čovjek se osjeća bolje kada se ipak malo kreće.
Čestitam svim novim trudnicama, posebice onima "odmrznutima". :)
Mi sutra imamo "spoj" mojih odmrznutih j.s
SIJEČANJ 2011.
Marina25 , 1. ICSI, Cito
Zvončica1976, prirodno (nakon 2x IVF, Petrova)
Mpac2006, 3.ICSI, poliklinika Vili (nakon 2xICSI, Pol. Vili)
DANAS, 1. stimulirani IVF (nakon 6x klomifenski IVF)
Lili75, 2 x prirodno (nakon 1. ICSI, 2x FET, 1.prir.trudnoča)
Vojvođanka, prirodno (nakon 4x AIH, 3x IVF, 1x sek. IVF)
VELJAČA 2011.
Mojca, 1. ICSI, Cito
Dani82, sek. ICSI, KBC Rijeka (nakon 3. ICSI)
Lela77, prirodno
Mare157, 4. IVF, IVF Centar (nakon 2 x ICSI KBC Rijeka, 1x ICSI Mb)
Potočnica 4. AIH, Sv.Duh (nakon 3 x AIH Sv.Duh, 1. trudnoča)
Maja Lena, 1. IVF, Kinderwunschklinik Wells
Amyx, 1.FET Mb (nakon 3 x AIH, 2 X IVF)
Seka35, 1.ICSI Ljubljana (nakon 1XIVF, 3x FET Mb)
Linaxx, 2. IVF, Vinogradska (nakon 1x prir.IVF, Vinogradska)
Watson, 1. IVF, Cito (nakon ???)
Tally, sek. ICSI, Cito (nakon 2x stim.ICSI, 1x sek. ICSI)
OŽUJAK 2011.
Čekalice bete~~~~~~~~~~
Pea, 05.03.
Tanjam, 05.03.
Tlukaci5, 06.03.
Jesen82, 07.03.
Aslan 07.03.
Sign, 07.03.
Tiki_a, 09.03.
Lua, 10.03.
Charlie, 10.03.
Delfin, 11.03.
plavuša 007, 11.03.
Pretorija, 12.03.
tajna30, 12.03.
Kiša, 14.03.
Matto, 14.03.
Vala mala, 15.03.
MASLINA1973, 18.03.
Čekalice F(ET), sekundarni ICSI~~~~~~~~~~
Hrabrica29
Linalena
Slatkica 04.03.
Tulipan83
Čekalice punkcije~~~~~~~~~~
Tikica
Pikalice~~~~~~~~~~
Dorina199
lasta
pinny
inaa
Šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
taca70, klikica,
Klomifenke/ femarke, AIH, prirodni IVF/ICSI ~~~~~~~~~~
ptica1, Matahari, tikki, eva133,
ON-GO~~~~~~~~~~~~
3. mjesec: ana1201, alma_itd, arizona311, bugaboo, Cannisa, corina II, ciklama1, hop, kiara79, kriistiina,
m arta, marnie, maza975, missixty, sezen, sildad, snekica, tikica_69, tinkica, TOMISLAVA, venddy, Vita22,
4. mjesec: aleksandraj Andream, Aurora blu, Bab, Crvenkapica 77, goga69, Iberc, ivka, iva15, katja35, LilyOfTheValey, marisela, marija_sa, modesty, milla2, mare77, Mia Lilly, nety, NINA30, Sanela-Naja, Šumskovoće, Tasha, tlatincica,
5. mjesec: mala bu, matahari, rikikiki, Sali,
6. mjesec: mury, sara38, sanja1,
Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
Anaea 40, anabanana, Ambra, brigitta, Chiara, dani39, Dona, deniii, Dada-55, dadyakBda, đurđa76, ela28, frodo, inna28, innu, Iva Mia 2009, Ivka13, jadro, kitty, Mery0908, morskavila, malena72, miba, Maja_st, mare41, Medena8, Nikolina-Zagreb, Niki, nota77, palcicazg, pirica, ruža82, sonječka, šiškica, TrudyC, tantolina, vedre, vanchriban, Zeena, zlatica,
linalena, za uspješan spoj i uskoro transfer!!! :-)
Gizmos,potpis vidiš.Tek sam nedavno skužila kako da ga uredim.Sorry
čestitam tally.
svim čekalicama puno puno sriće:)
Hvala ValaMala, puno a i tebi ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
GIZMOS kako si nam ti? Lijepu tablicu radiš, tek ćeš u ožujku imati posla :-)))
Hvala vam još jednom...baš ste extra rode!
Što se tiče godina i sekundarnog IVF-a, nemojte se zamarati, kažem vam da je to stvar sretnih okolnosti! A da vas u to uvjeri, imate na dnu stranice Cita statistiku koja pokazuje veću uspješnost od 35-40, nego do 35 god. http://www.cito.hr/hrv/djelatnosti=ivf.html
Što dalje reći...
Brojimo još 3 dana da ove cure na listi krenu objavljivati svoje troznamenkaste cifre...SRETNO!!
Čekalice bete, kad bi nam na godišnjem odmoru ovako vrijeme sporo prolazilo...gdje bi nam bio kraj...
Linalena,tebi posebne vibrice za sutra. Da to bude spoj godine! I da se onda za kojih 3-5 dana spoji sa svojom mamom idućih 9 mj!
tally, iskrene čestitke:-D (ali ovo na što se referiraš je 2 od 10, a to zaista nisu relevantni podaci za bilo kakve usporedbe, ne šalji ječmenac:-), zaista su male brojke iz sekundarnih)