Evo ,samo da vam javim,i ja mogu drugi tjedan po ljekove,broj sam 432.
Sretno svima u postupcima!
Printable View
Evo ,samo da vam javim,i ja mogu drugi tjedan po ljekove,broj sam 432.
Sretno svima u postupcima!
cure sretno
sutra mi je 6DC znam da mi neće nešto specijalno reći,
nadam se uspjehu, znam da prirodnjaci nisu neka srećica, ali znam bebice rođene iz prirodnjaka :)
pa se možda i nama posreći
ovo sm lijekovima su puno bolje riješili i nema više dugačkih lista čekanja
cure sretno svima sa postupcima :) ~~~~~~~~
linalena draga sretno ti bilo u Pragu ~~~~~~~~
i da nam javiš pozitivnu betu :)
Plačice super za prirodnjak i TI ćeš nam (isto) javiti veeelikuuuuuu betu
a oni gore (na bregu svDuha) samo neka zadrže ovu politiku koju sada vode a još kada se promijeni zakon, nadam se da ćemo se pojaviti na Listi
cure moje,
moram vam se malo izjadat.
već 2 mjeseca imamo lijekove kod sebe i već dva mjesece liječimo bakterije. sad sam mjesec dana na antibiotiku (još desetak je ostalo) i imam osjećaj da opet neće biti ok. ne znam, od jednog antibiotika poremeti se drugo i tako u krug. :(
kad se sjetim koliko smo čekali lijekove, a sad čekamo ovo.
drago mi je da su lijekići brže krenuli. samo neka tako ostane.
MalaMa mooolim te nemoj tako crno razmišljati :love2:
zašto misliš da opet neće valjati, ja bih rekla da je vrijeme da i vas i krene i da hoće.
Molim te misli pozitivno. Kad vadite kontrolne briseve?
držim fige da budu dobri i da konačno kreneš! :klap:
Linalena, draga, sve znaš! Željno čekamo tvoju veeeliku Prašku betu! :zaljubljen:
Palčice, a ajmo mi popraviti statistiku tih prirodnih! :mrgreen:
evo cure i ja se spremam u svoj 4. prirodni, nadam se krajem ovog mjeseca. baš bi bilo super da zajedno popravimo statistiku!!!!! :klap:
super je ako se situacija s lijekovima popravila
sretno svima!!!!!!!!!!!!!!
Cure sretno svima, da nam prestupna bude dobitna
lagano zatišje na ovom PF, ali u čekaonici baš i nije,
cure, gdje ste???
iako je zapadao snijeg, iako je hladno, bilo nas je puno u čekaonici :)
moj folikulić na 9DC je 12mm, i nadam se punkciji u petak
palčice i ja sam jutros bila gore. baš je bila gužva. trebali smo dr samo za savjet i mm je čekao od 7.30 do 12 sati da ga dr. primi. :-o
strašno, pa kaj nisi malo ugnjavila da ga prije primi? jeste barem riješili i dobili sve odgovore?
ugnjavila ja u 8.30 kad je došla sa sastanka, no nije znala što bi s nama pa je tražila da pričekamo i otišla na punkcije i nikako završit. al dobili smo odgovore, bar to.
cure samo da vam javim,dobila sam ljekove,od danas sam na decapeptylu,moram se javit prvi dan menge,nadam se da bude u ponedjeljak,jer sam si uzela slobodno
Sretno svima!
Iberc jesi krenila s decap. 21 dan ciklusa? I s čim onda nastavljaš s gonalom ili.. ?
Sretno s pikanjem..:-)
Danas mi je 22 dc,i prva pikica,poslije krećem sa gonalima,ne znam koji se dan počne s njima,bumo vidli
iberc sretno!
cure sretno...
ja krećem na proljeće,a do onda će valjda promijeniti i zakon...ne da mi se trošit postupak po ovom starom!
puno~~~~~~~~~~~~~~
Curkice pozdravlajm vas...nova sam opčenito na forumu..ne snalazim se još...i inače ne pričam baš o svemu ovome kroz što prolatimo ja i muž....danas mi je 22 dc....jučer dobila ljekove (Decapeptyl....bila sam 364 broj ......(2011) ... jučer mi je prvu pikicu dala sestra u domu zdravlja,a danas sam si dala sama...znaći nakon lijekova bi treblio ići prvi put na ICSI....molim vas pomoć , malo objašnjenja o svemu tome,ja se ne raspitujem baš i kao što sam rekla ne pričam baš o tome ..slušam što mi doktori kažu i tak činim...velika hvala na svakoj pomoći i objašnjenju...
Pleaseee pomoć....21dc i prva pikica (decap.)dala mi ju doktorica u domu zdr. sinoć sam u isto vrijeme dala sama i tak još pet puta i onda na pregled....što mi onda slijedi??????? znam da samo za ICSI....ali neznam točan slijed jer nam je to prvi put...bili smo na jednom prirodnom ali se to jajašce nije dalo van.....nisam baš u toku sa svime jer nikog niš ne pitam,ne pričam o tome s nikim i sad sam već luda ko šiba......ugl,sedmi dan je pregled ali taj dan još si nebudem dala zadnju pikicu jer si dajem u 21 sat?????? hvala svima na pomoći unaprijed :-(
Kleopatra,i ja sam jučer 22 dc počela sa pikanjem Decapeptyla,ali ja ga dobivam ujutro oko osam,i moram se javiti prvi dan menge,ne sjećam se više kad se počinje sa gonalima 1 ili 3dc,
Koje ti imaš injekcije?
Kleopatra dobro došla!
Ja sam u prošlom postupku isto krenila 21 dan s decapeptylom, svaki dan po jedan, a dugi dan ciklusa sam uz decap. počela i s gonalima, 3 dana po 3 gonala, onda 2 dana po 2 gonala i uzv 7 dan ciklusa. Ništa ne brini, sve ćeš doznati na vrijeme, što i kako dalje, kad će folikulometrije, punkcija, transfer, samo polako korak po korak, želim ti puuuno sreće.. :)
Kleopatra dobro nam došla
ne znam da li si ti ona cura koja je došla među prve 3? ja sam došla četvrta..
što se tiće decapaptyla pikaj si ga u isto vrijeme i taj dan nakon pregleda, taj dan će ti dati protokol
za ostatak lijekova koje si dobila (gonal ili menopur) ako već nisi dobila protokol
uglavnom sve će ti dr. objasniti, a ako ti je nešto promaknulo uvijek pitaš ovdje
meni ti isto u početku ništa nije bilo jasno pa sam pitala i dan danas pitam
Palcice, samo da te kissnem :love2:
swetty drži mi fige za ovaj postupak..... pusa tebi i cici molester :bye:
Iberc...imam isto te Decapeptyl , Gonal i onu "štopericu"....moram doć sedmi dan gore...što znaći zadnji dan pikice.....i ona budem vidjela što dalje....:-*
Loly hvala puno !!!!!!!
Palcicazg...jesam ja sam :)
hvala ti na odg. ..da,da dobila sam Gonale.......super znači u utorak budem saznala šta dalje ....ufff
kleopatra, baš mi je drago kaj si se uključila u forum, ma sve će biti ok
što se tiće tvog prvog stimuliranog icsi, probiti češ led i daj bože da ti upali iz prve
ma sve će biti ok
Cure, jel tko bio na inseminaciji na sd? Jeste li hsg obavili na kod njih ili se treba ići negdje drugdje?
luci ja sam radile AIH na SD i HSG sam radila kod njih..naručit će te dr.B.ili doktorica,ne znam tko te vodi!
Kod doktorice sam. Bila sam jednom kod nje na konzultacijama, rekla je da ćemo ići na aih i dala mi popis pretraga koje još moram napraviti. To smo napravili i uskoro idemo opet kod nje. Ali nije mi ništa taj prvi put spominjala hsg, vjerojatno će me onda sad poslati na to. A baš sam se ponadala da ću sa sljedećim ciklusom krenuti... :(
Pozdrav svima! :)
Relativno sam nova, prvi put bila sam na Sv.Duhu u 10.mj. prošle godine. Odmah su me stavili na listu čekanja za ivf (broj 397/2011). Do tada sam na duphastonu za izazivanje menstruacije i klomifenima - za tempirani odnos. Prvi ciklus bila ovulacija, dva folikula ali ništa. Sad sam na drugoj turi, u pon idem na folikulometriju. Inače imam "školski" pcos i cikluse nemam po dvije godine..
e, sad, imam par pitanja pošto sam još totalno zbunjena od svih informacija, još mi nije sve sjelo....prošli mjesec sam bila na konzultacijama i doktor mi je rekao da bi lijekovi mogli doći u 3. ili 4.mjesecu....a čitam vaše postove, ispada da je već jako blizu tog broja ili su ga prešli? ....Pa kako to ide, da li bi ja trebala zvati za to svakih par dana ili oni to jave ili nešto treće.....i kad dobijete te lijekove, jel si to same dajete (injekcije) ili idete u ambulantu ili kak?
oprostite unaprijed na možda glupim pitanjima....al tek sam jučer naletila na ovaj forum i još uvijek istražujem...
hvala puno i želim svima sreću! :-)
grimm odmah u ponedjeljak zovi SD, koliko znam dijele brojeve iznad broja 400, pitaj da li ti prilikom preuzimanja lijekova treba uputnica i u koje vrijeme je najbolje da dođeš i ponesi vrećicu
pikanje možeš obaviti na SD ili u tvojoj najbližoj ambulanti ili se probajte sami doma pikati (mene muž bolje pikne nego sestra)
probajte se sami pikati, ako možete, nije teško
Luci07,ja sam isla kod doktorice i obavila 3 AIH-a,ali me nitko nije slao na HSG sto je meni isto bilo jako cudno pogotovo sto sam ja imala 3 operacije i imam priraslice najvjerojatnije..pitala sam doktoricu za HSG zbog straha od izvanmaternicne trudnoce(jer su mi rekli nakon operacije da sam jako rizicna za to),ali ona mi je rekla da se i zdravim zenama desi izvanmaternicna..blago receno,bila sam razocarana.
......OMG....MOLIM VAS POMOĆ CURE :(((( dala sam si dala pikicu..krenula s desne strane malo zarila pod kožicu i počelo boljeti pa sam se prebacila na lijevu stranu trbuha di sam davala i prethodna četiri dana..... al sad mi nabubrilo nešto (kao kad vas "MALO VEĆI" komarac ubode)...oko 1cm široko i oko1 cm dugačko.....zvala sam dežurnu u domu zdravlja ona kaže da sam NAJVJEROVATNIJE previše plitko piknula pa zato ???????? jel kome tak bilo..hoće mi upće djelovat ova pikica.....joooj .. zeznula sam stvar sa tim premještanjem pikice
Kleopatra,mislim da se ne bude niš dogodilo,al budu ti se javile cure koje s tim imaju više iskustva,meni danas mm dao deca.,malo je peklo,i niš drugo.
Ja se danas nadam da bum dobila m,pa da sutra idem u zagreb,inaće moram u srijedu žican dan godišnjeg,a šefica mi nije baš puna razumjevanja,zadnji put je bila ko zmaj,baš me zanima kak bu sad,za sad je skroz fina.
kleopatra, da li ti se povuklo to crvenilo i da li je splasnulo sve jako brzo od uštrcavanja decapeptyla.
ne bi trebalo biti problema jer je ušlo potkožno i lijek bi se trebao absorbirati u tijelo
ako je još nešto bilo svakao reci dr. što ti se desilo
nama su objašnjavali da se pikamo kao da imaš u ruci strelicu za pikado, negdja na 45°
i polako uštrcavašp injekciju, i da si opuštena kad se pikaš
katkada zna malo peći
dr. T je danas odustala od mog prirodnjaka jer folikul ne raste kako bi trebao
baš sam tužna jer sam se ipak nadala da će se nekaj razviti i nadala sam se uzaludno :(