no frks!
Printable View
no frks!
ovo sam već pisala ali malo ću ponoviti da vam svima koje čekate bete bude lakše za orijentirati se.nije sa neta.nemojte očekivati ovako identično kod sebe jer su svi slučajevi individualni...
0. dan- ovulacija (oplodnja)
1.dan- pronuklearni stadij
2.dan- brazdanje
3.dan- osmostanični zametak
4.dan- morula
5.dan- blastocista (nestanak zone pellucide)
6.dan- apozicija blastociste (iliti namještanje prema zidu maternice)
7.dan- invazija trofoblasta (iliti početak implantacije)
8.9.10.dan- traje implantacija
11.dan- uteroplacentarni protok
12.dan- dovršena implantacija
krasno si to mirna napisala...
dakle ja sam tu negdje taman u procesu implantacije pa bumo vidli....bas ju i ne osjećam danas.... kako sam i pisala na drugoj temi (ODBROJAVANJE)
nekako mi se jednostavnije čini poletjeti na Mars nego ostati trudan
tak sam se i ja osjećala..IDENTIČNO...ja sam već razmišljala kak ću jednog dana posvojit jer neću nikad ostat trudna..malo sam bila preveć pesimistična
Hej cure na ovoj temi, želim vam svima da vam brzo prođu dani do bete :-). Nego, mirna26, ja nikako skužiti gdje si ti bila u postupku?
Pusa svima i sretno!
i mene zanima Mirna... gdje si bila i koji je put?
:w
ja sam imala ET 3 dan 3 zametka al nisu mi rekli u kojem stadiju razvoja, mislim da sam osjetila implantaciju 7dnt, 9dnt sam imala pozitivan test a 12dnt betu 460,90. danas je 20dnt i bila sam na prvom uzv, vide se jasno dvije gestacijske vrečice, nazire se treća, za tjedan dana kontrola da vidimo kaj je točno sa tom trećom. izvan sebe sam.
Čestitam kome treba i sretno kome treba.
:)
bolovi kao da ću svaki čas procurit, nikad me nije tak rano bolilo nego tek dan prije menge, a znala sam da nebum dobila jer nikad nisam procurila pod utrićima, tek tjedan dana nakon prestanka uzimanja. pa onda oni oštri bolovi u maternici, ko rezanje, sise su me bolile još od punkcije ko nikad do sad, ogromne su bile i počele su mi se vidjet plave žile koje nikad nisam imala, žgaravica koju nikad nisam imala, krvarenje iz nosa...bilo mi je sumnjivo ali nisam mislila da sam ja te sreće. nebi ni pišala test da me mm nije nagovorio. a i bazalna temperatura mi izgleda super, prije mi je uvijek pod utrićima skakala a sad lijepo stoji, a imala sam i neki nazovi impl. dip i skok dan nakon toga
nadam se da sam vam pomogla. hvala svima na lijepim željama i sretno
Kordica,i ovdje čestitke za prekrasne vijesti!
Evo,ja čitam otpusno pismo i samo piše"učinjen prijenos 3 zametka(bc,bc,bc,),"terapija utrogestan,decortin,i fraxiparine..i da kaj to znači mirovanje c/c.
Jučer oprala malo suđa.kad je mm otišal u noćnu,danas odmah galama,pa nije to niš fizički bilo teško?
kordica čestitam ti....prekrasno..neka se samo lijepo razvijaju i ostanu stobom slijedecih 9 mjeseci:)
iberc....rekla sam ti da muža pošalješ na mjesec...više će ti on zadavat stresa sa tim prodavanjem magle nego što ces imat koristi od ležanja...sorry al je tak
drage moje kolegice evo i mene.jučer je bio et.vraćena 1mrvica.sretno svima
vita 22-sretno danas (ako si ipak odlučila vaditi betu!)...:zaljubljen:
ja još dvojim- danas popodne ili sutra ujutro????:-o
ah sad....sad se više ja živciram ne go ti mala bu:)))))))nemoj nas tako vuć amo tamo...a znaš da smo nestrpljive...ja bih da vadiš sutra ujutro ipak...a sad...:roll:
vedre..želim da ti se ispuni želja sa jednom mrvicom kao kod mene!pusa:zaljubljen:
dobro da ovo mm ne čita-totalno bi se složio s tobom, mirna...
a ja sam ti, na znam kako bi to opisala-ko na nekoj drogi, na speedu-sva neka nabrijana...nervozna, samo se znojim, ne znam gdje bi-ko pčelica, samo zujim amo-tamo....:lol:
vedre nek se mrvica lijepo ugnijezdi~~~~~~~~~~~~~~
kordica čestitam, super:-)
mala bu sretno, ~~~~~~~~~~~~~~ za ogromnu beturinu kad got da se odlučiš vaditi je:-)
sad mi je lakše-riječi podrške...:mrgreen:
i ja sam radoznala :mrgreen:...samo ne znam jesam negdje propustila ili....
Sretno svim čekalicama ~~~~~~~ Vita22, Mala bu,Vedre,....
Ja simptome pokušavam ne pratiti,jer svaki put do sad bi se samo iživcirala....imam osjećaj već par dana kao da ću procurit,križa bole,cicke bole-onda se ponadam-ma ne to je id utrića-i onda se sjetim još je i od smrznute JS tako da.....beeeeeee
Drž te mi se cure!
Lua sretno,Kordice cestitke!!!!
Sretno mala bu....misli pozitvno:heart:
tebe tjesim a i sama sam zec kako mi se približava dan D
kordice, šta drugo reći nego prekrašnooo...:-D
Iberc, Lua, vedre, koko 74 i vita 22- S R E T N O....:klap:
mala bu..ti si skroz nabrijana..idi vadi tu betu vec jednom:lol:...ma šalim se ..nemoj da ispadne da te ja tjeram..hihi
Evo da vam javim da je moja beta negativna,ali dobro već smo na to dobro naučeni......opet nova akcija.....svima sretno!!!!!!!!!!!
a joj...a baš sam se veselila...žao mi je vita, skupi snage za dalje i nemoj odustati...:love2:
vita žao mi je.
Joooooj Vita22 jako mi je žao....uh....:-( :-(
Vita,baš mi je žao.
Joj,Nina iz tvojih usta u Božje uši
Kordice,tebi više nije važno kaj piše,sad ti je samo važan ultrazvuk za tjedan dana
Lua,i Mala bu~~~~~~~~~~~~~~~da vam bete budu ful pozitivne(meni nekak obje imate trudničke simptome)!
Koko,oprosti sad vidim da i ti uskoro imaš dan D,kad je?~~~~~~~~~~~~~~~~~~~puno i za tebe!
Mirna 26,gdje si bila u postupku?
Vita22 iskreno mi je žao...
vita22,baš mi je žao:love2::love2:
Vita22 :love2:.teško je ali negubi nadu.
vita22 žao mi je:love2:
vita22 žao mi je:love2:
evo curke da se javim-na žalost ništa od pozitivne bete...izgleda da su svi simptomi, intuicija i znakovi mog organizma radili protiv mene i upućivali me krivo...
bit će bolje...u iščekivanju sledećeg postupka-idemo dalje...
ostale čekalice bete želim vam svu sreću, da budete ko mirna i kordica...