Darmar, šaljem ti sve vibrice svijeta ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da si nam uskoro trbušasta!!!
Printable View
Darmar, šaljem ti sve vibrice svijeta ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da si nam uskoro trbušasta!!!
Darmar sretno sutra
darmar ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mury,za betu~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Crvenkapice stvarno mi je žao i nemam niti jednu riječ pametnu, stvarno sam u šoku :love2:
OŽUJAK 2012. (25)
Trantincica, PFC, 1. ICSI
Chiara, Maribor, 3.ICSI
Ozana, 1.ICSI, Crnagora
Sokica, IVF centar
Njoka, Ri, 1.prirodni (nakon 1×AIH)
Svilena, VV, 3.IVF
Lutkica, Mb, 2.ICSI
Orline, Bg
Miba, IVFcentar, 4.polustimulirani(nakon 2×stim i 3×polustim)
Nati, IVFcentar, polustimulirani (nakon 1×IVF, 1 sec, 1 prirodni)
Malecka, VV, 3.stimulirani
Thubbe
LittleBirdie, prirodno (nakon 3×AIH)
Barkica, Mb, 5.ICSI
nina32, Ri
izida, Ri
ruža82, VV, 2.IVF (nakon 4×AIH i 1×IVF)
lovekd, VV, 2.ICSI
kilkeny, VV, 1.ICSI
Bubzi, PFC
Kiša, VV
Mala Emma, 3.FET (nakon 1.ICSI)
Giselle, Vili, sec+pri (nakon 1-ICSI)
Samosvoja, Njemačka
Pea, CITO, 2.IVF
TRAVANJ 2012.
Đerekica, VV
Mury, VV
Čekalice bete~~~~~~~~~~
3.4 The Margot
5.4 spodoba
6.4 Olivera
7.4 PetraP
10.4 xena.mbk
10.4 BigBlue
10.4 pongo
13.4 weda
13.4 RuzicaSB
16.4 kiki30
16.4 Strašna
20.4 MaliMimI
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
kruca, *Mare*, 4.4 zrinkič, 6.4 zasto_bas_mi,
Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~
6.4 butterfly101, darmar,
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
Snekica, Loly, BlaBla123,tatjana76, mostarka86, bili, MalaMa, kinki, lucija83, Tomek1221
AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
Mury, kleopatra, črkica, Vedre, mrvica7,
ON-GO~~~~~~~~~~~~
4.mjesec: ivka13, b.a.b.y., sanda1977, CorinaII, mala bu, Pirica, jo1974, Richy, Hoću bebu, hrki, ayan, venddy, kameleon, luci07, Palcicazg, geceta, ivanamaricic, kristina 1977, dino84, Argente, 1977 , Bluebella, adria13, Reny 76,
5.mjesec: Tikica78, marincezg, kiara79, Melem33, kitty, tikki, BillieJean, kika222, M@tt, Bubimitka81, Melem33, drizl, Mare 85, Vrci, vulkan, Phiphy, Brunaa, piki,anaši1507
6.mjesec: beilana, prava ovčica, Mary123, mufloncic, sejla
Drage moje ja bi molila da Big Blue preuzme Listu, ne mogu više , ubija me brisanje sa trudnica.
Svima puno puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ i pusica
a posebno veliki veliki hug za sutrašnje bete Mury i spodobe a i za neke koji još čekaju
Meni inače kasni M, već 33dc no to je vjerojatno zato jer mi je prvi mjesec nakon stimulacije, eto sada sam i to rekla, sada će valjda i doć (ovo mi dođe ko kupovanje testa)
crvenkapica, ovo je pretužno :-( :cry:
crvenkapica :cry::cry:
crvenkapica znam da te sada ništa utješiti ne može, zato samo jedan veliki :love2:
Drage, strašna je dinamika zbivanja ovdje. Držite mi se sve - pretužne, presretne, nestrpljive, ustrašene... preživite i budite nagrađene za hrabrost :love2:
crvenkapice moja,jako mi je žao mila....:cry:
Tužno, pretužno. Cure, suosjećam s vama.
crvenkapice, peugeot..:cry::cry:
duša mi se kida , jer znam kroz što prolazite.. nema te punkcije i tog bola koja je sad u vašem srcu.. i ta bol ostaje zauvijek..
dođite na temu mame anđela.. mene su tamo cure spasile..
skupila sam sve svoje komadiće od srca koji se se razletili na milijun komada i smogla snage da idem dalje..teško je jako..osobito nama koje smo tako teško došle do trudnoće..:-( Bože zašto je to tako??
strašno je to, joj drage moje Crvenkapo i Peugot
što reći, ne znam, nemam, ne mogu, samo jedan veliki veliki zagrljaj :love2:
:-(ponekad mislimo strašna je ta punkcija, pa strašno je čekanje bete, pa kad dobiješ nulu od bete slomi ti se srce.. ali ovo je milijun puta gore, najgore:-(
ta se bol ne da opisati!
ja sam iz svega naučila da pozitivna beta je samo prva stepenica od 100 koje treba prijeći prije nego zagrliš svoje dijete..
Kapice i Peugeot stalno ste mi u mislima.Tikica 78:heart:
Eto cure moje, moja se beta nije poduplala, kao što sma i slutila, jer je bila u startu jadna :-(...danas je 374, u utorak ponavljam, ali se ničemu ne nadam, osim da sama padne...i mislim da nakon dvije biokemijske + jedne VM + ove sad koja očito neće završiti kao treba, nema smisla više pokušavati ostvariti trudnoću, samo sam svoje zdravlje narušila, tlak mi skače,s rce lupa, više sam nizašto :cry: Ja ne mogu iznjeti trudnoću dva mjeseca, a kako bih ju iznjela 9 ili 7 ili 8 mjeseci
Hvala svima na vibrama!!!
Mury, čekamo utorak pa ćemo onda vidjet, a do tad: beta se dupla 48-72 sata, za 48 sata treba biti najmanje 60%, a to imaš!!!!!!!
a Mury,draga..pričekajmo utorak,ima još nade..:love2:
ajme pa šta se to događa,stalno neke loše vijesti :-( tako sam tužna da više ne vjerujem ni u svoj uspjeh
Mury,
nemoj rano otpisati trudnoću. Ovaj porast bete je u okviru prihvatljivog. Vrijeme duplanje je 63 sata, a normalno je vrijeme duplanja do 72 sata.
Hajde, draga znam da je teško, ali vjeruj u uspjeh ovaj put.
Draga Mury beta ti je najnormalnija, iskreno nisam ni ja zadovoljna svojom, nadala sam se da će biti bar preko 800, al eto meni je danas 16 dan. 736.
Moram opet u ponedjeljak ići vadit, idem na VV, dr A mi je rekao da će on biti tamo, iako je praznik, eto nadam se da će biti sve ok.
Mury nemoj se tako lako predat, to bi bilo gotovo da se beta nije nimalo povećala ili da je pala, al tebi je najnormalnije porasla.
:-):love2:
Mada shvaćam Mury, shvaćam u potpunosti sve cure koje su više puta išle pa se razočarale neuspjehom ili ne daj Bože spontanim, nije to samo izvadit betu i kraj je mukama, to je strah i neizvjesnost do poroda, previše smo se namučile da dođemo do T, da se samo tako opustimo, ja sam isto sva u strahu i iako mi svi kažu da mi je beta super, ja nisam smirena, jednostavno dok ne vidim na uzv-u sve, dok mi dr ne pokaže doslovno bebu, ja se očito neću moći smiriti.
Mury draga, al pokušat ću zbog mrvica biti smirenija, pokušaj se i ti smiriti, ma sve će biti u redu. :love2:
mury potpisujem cure.. mislim da ti je beta sasvim ok.. nemoj sada gubiti nadu.. nada nek umre posljednja..
mi te još držimo za trudnicu! provedi jedan prelijepi vikend opusti se i vidjet ćeš da će beta biti predivna u ponedjeljak!
Htjela bi na početku reći da se u principu uopće ne razumijem u potpomognutu oplodnju, neplodnost, čekanje bete i ostale stvari o kojima pričate i oko kojih se veselite/rastužite... Pratim ovaj vaš forum jer sam u jako groznoj situaciji, sud mi je oduzeo bebicu :cry: pa me malo utješi kad vidim koliko snage vi žene imate da i dalje pokušavate nakon neuspjeha. Mene je ovo slomilo i događa se da mi ponestane snage za bilošta :cry: htjela bi samo predložiti, nije nikakvo nametanje mišljenja, samo prijedlog..smatram da bi trebale biti opuštenije u vezi začeća i ne se toliko opterećivati vađenjem bete, npr. Odnosno, zanima me, zašto ustvari vadite to tako rano? Treba li započeti koristiti neke tablete u trudnoći ili kako? Mislim, razočara vas ako pozitivna bete nakon nekoliko dana/tjedana počne padati. Ne bi li u principu bilo lakše kad niti ne bi znale da ste ustvari bile trudne? Znam da je meni lako to govoriti jer sam bez problema začela, imala urednu trudnoću i tako, ali znam koliko se stres u trudnoći može odraziti na bebicu. Ja sam svaki dan bila pod konstantnim pritiskom od strane partnera koji me je psihički (rjeđe fizički) zlostavljao, a danas mi je dijete užasno plačljivo i jako teško se smiri :cry: vjerujem da je moje stanje u trudnoći velikim dijelom utjecalo na njega :-( mislim da ne bi trebale negativno razmišljati. Mury, konkretno sam ovo radi tebe napisala, trudna si, beta je još uvijek tu, razmišljaj pozitivno i to će puno doprinjeti tvojem daljnjem razvitku trudnoće :-D
Mury draga ~~~~~~~~~~~~~
Probaj se opustiti kak kazu cure kolko bude to moguce kroz vikend i drzimo svi skupa palceve za utorak!
Crvenkapice nisam znala,tako mi je zao,zao...:cry:Na tako nesto nema se rijeci.:-(
Mury ne posustaj,nije uopce losa beta.:love2:Sad ce ona uhvatiti zamah..
Mury drži se :taps::taps:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~
Mury~~~~~~~za dalje
Mury ~~~~~~~~~~ za dalje, da se mrvica izbori!
crvenkapice, draga moja, kako mi je teško ovo pročitati, pratim te od prvog dana, ne mogu da vjerujem u ovo što se dešava...riječi utjehe ne postoje, ako ti išta znači, sve ovdje smo uz tebe :love2:...nisam ovo prošla, pa i ne mogu zamisliti koja je bol prisutna u tvom srcu, u tvojoj duši, ali se čuvaj, misli na sebe i skupi snage za dalje...:heart:
Molim Linanlenu da me makne s liste trudnica :cry::cry:
Jučer imala kiretažu.
Mury ~~~~~~~~~~~~~~~~ da ipak sve ispadne dobro!!!
Ružo:love2:
...znam, sve glupo zvuči....žao mi je...
šta je ovo zadnjih dana :( :cry:
ružo :love2:
SIJEČANJ 2012. (1)
Alcantra, VV, 2. IVF (nakon 1x AIH, i 1x IVF)
VELJAČA 2012. (8)
veki85, VV, GEMINI
danidani, VV
zipica, VV
sany7, prirodno (nakon 4.IVF, SD)
Kiarad, IVFcentar, polustimulirani (nakon 1×AIH, 1×IVF)
tlukaci5, Vg, TRIGEMINI
crna ovca, IVFcentar, 1.IVF (nakon 1×AIH)
Elena85, IVFcentar, polustimulirani (nakon 1×IVF)
OŽUJAK 2012. (24)
Trantincica, PFC, 1. ICSI
Chiara, Maribor, 3.ICSI
Ozana, 1.ICSI, Crnagora
Sokica, IVF centar
Njoka, Ri, 1.prirodni (nakon 1×AIH)
Svilena, VV, 3.IVF
Lutkica, Mb, 2.ICSI
Orline, Bg
Miba, IVFcentar, 4.polustimulirani(nakon 2×stim i 3×polustim)
Nati, IVFcentar, polustimulirani (nakon 1×IVF, 1 sec, 1 prirodni)
Malecka, VV, 3.stimulirani
Thubbe
LittleBirdie, prirodno (nakon 3×AIH)
Barkica, Mb, 5.ICSI
nina32, Ri
izida, Ri
lovekd, VV, 2.ICSI
kilkeny, VV, 1.ICSI
Bubzi, PFC
Kiša, VV
Mala Emma, 3.FET (nakon 1.ICSI)
Giselle, Vili, sec+pri (nakon 1-ICSI)
Samosvoja, Njemačka
Pea, CITO, 2.IVF
TRAVANJ 2012.
Đerekica, VV
Mury, VV
Čekalice bete~~~~~~~~~~
3.4 The Margot
5.4 spodoba
7.4 PetraP
10.4 xena.mbk
10.4 pongo
13.4 weda
13.4 RuzicaSB
16.4 kiki30
16.4 Strašna
19.4 zasto_bas_mi
20.4 MaliMimI
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
kruca, *Mare*, 4.4 zrinkič, 11.4 butterfly101,
Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~
darmar,
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
Snekica, Loly, BlaBla123, tatjana76, mostarka86, bili, MalaMa, kinki, lucija83, Tomek1221, Inana,
AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
Mury, kleopatra, črkica, Vedre, mrvica7, CorinaII, :suncica, ayan,
ON-GO~~~~~~~~~~~~
4.mjesec: ivka13, b.a.b.y., sanda1977, mala bu, Pirica, jo1974, Richy, Hoću bebu, hrki, venddy, kameleon, luci07, Palcicazg, geceta, ivanamaricic, kristina 1977, dino84, Argente, 1977 , Bluebella, adria13, Reny 76, MARINA25
5.mjesec: Tikica78, marincezg, kiara79, Melem33, kitty, tikki, BillieJean, kika222, M@tt, Bubimitka81, Melem33, drizl, Mare 85, Vrci, vulkan, Phiphy, Brunaa, piki,anaši1507 , strategija,
6.mjesec: beilana, prava ovčica, Mary123, mufloncic, sejla
Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
aboni76, Abys, aleksandraj, Ameli, amyx, Anabanana, Anakob, anddu, antesa , applepie, aska, aslan, Aurora blu, babygirl, Baky, Barbarella, Bea, bebolino, Becky, believes, belma3, BigBlue , bobo32, bohinj, bonim, boss, brigitta, bubili, Cana73, Cannisa, carlreina, chris, ciklama1, cosmic, cvjet, cvjetć, Čičkolo, Dada-55, dadyakBda, daliana, dani39, darci, dea84, deniii, Desideria, Dhea, dim, *DJ*, dola, Dona, donatela, dorina199, dreamgirl, edinas, ELA28, elen, ema1, Evelyn73, Frodo, Gabi, Gabi25, gljiva, hedoniza, hope, hope31, inada, Inna28, innu, ivana101, Ivana0409, iva.gita, iva77, ivanchi78, ivica_k , ivka, ja.sam.xyz., jadro, Janica1, Jelena, jelena1m , jojo, jopam, kokos, krgina, kriistiina, laky, lastin rep, lberc, LeeLaa, Legal alien, Lejla37, Leva, linalena, ljiljan79, luna1, maca papucarica, magi7, magnolija13, m arta, MAJA14, Maja_st, Mala Maja, malenaab, Mare41, mare77, marija_sa, mari mar, mario, Marlen , Marnel, marnie, Martinstoss, martuška, matahari, maza975, Maybe baby, medena8, Medicandy, Meki, Mery0908, Mery13, mery…, metkovk@, milasova8, Mini3, miny, mima235, mimi81,mishica_zg, Missixty, miška, monja, Morin, nana0501, Nana Mo, nera29, NerdyD, neumorna, Niki, NIKOLINA, Nikolina-Zagreb, Nina30, nina977, nirvana, njofra75, olea77, Olivera , Orhideja, kkipilek, peugeot206, pinny, _plavusha_, plavuša 007, polo, prima, ptica1, renna , rimela , Rominka, Rose, RuMo, ruža82 , sabas, Sanja001, Sanja1, santana, sg12, sildad, sirena28, skandy, slatkica, Smarta, sonječka, sos15, Spa, sunasce, Štrumfet@, taca70, talia7, tantolina, tetadoktor, Tigrical, tiki_a, Tina B, Tinkica, Toyota, TrudyC, VAANJA, valiana, vikica, Vita22, vrtirepka, Vuki, Zeena, zlatta, Zvijezdica1, Želim bebu
Molit ću da netko preuzme listu, ne stignem zbog posla, zapravo za ovo uvijek nađem vremena al posao trpi
drage mame anđela šaljem vam jedan mali zagrljaj
crvenkapice, ružo grlim vas jako drago moje cure.:love2::love2::love2:
Cure moje, hvala na podršci :love2: Evo sam otputovala kod roditelja, malo zaboravila i jednim dijelom se pomirila da ni ovaj put ništa od trudnoće, a ako ipak bude sve ok, nitko sretniji od mene.
Ruža82 ; jako, jako mi je žao, drži se :love2
Crvenkapice, drage moja, nema riječi utjehe, neka ti Bog podari snage :love2: