Predivne vijesti! Veselim se zbog vas!!!!<3
Printable View
Predivne vijesti! Veselim se zbog vas!!!!<3
Konacno, bravo i uzivajte u troje.
odlične vijesti!
linalena bravo za sve vas!!!!:-D
Prekrasne vijesti!! Bravo Matej :-D:-D:zaljubljen: i njegovi mama i tata :klap::heart:
Super :)!
Jao,konačno slatke muke-odabir odjeće za odlazak doma :-D
Uživajte zajedno,mazite se i ljubite :heart:
Ne mogu niti zamisliti kakvo je to uzbuđenje kada nakon toliko iščekivanja konačno dolazi dan za dovesti svoju ljubav kući... Uživajte u svakom trenutku i neka sad pred vama budu samo lijepi trenuci...
:heart:Sretno:heart:
E,da... Hranjenje. Vazan je dnevni unos kalorija, nije nuzno da bude svaka tri sata po 80 ml. ( uvijek sam E.kod kuce hranila na zahtjev ).
ajmee, konačno...sretno! :heart:
draga moja!!!! sretno danas i nadam se skorom viđenju :heart: :heart: :heart:
Super!!!
Bravo za Mateja i vas roditelje :heart: !
SRETNO!napokon uživajte!:-D
Dobro došao doma,hrabri laviću! :-D:zaljubljen:
držite se i dobro klopajte!
usput samo pitanje nadam se da si to rješila, ali imaš pravo na razliku rodiljnog pa ako nisi to svakako čim prije sredi.
jako mi je drago zbog vas. sad želim da vas prati samo sreća
tako sam sretna ovo je VAS dan ,da mi je samo biti pticica i sletjeti na vas prozor i samo vas gledati...
koja je to samo negdje sreca i veselje...:-)
Sretan put kućici i puno se mazite!!!
Sretno dalje u nove pobjede, drago mi je da ste konačno nakon toliko vremena u svom domu. Ljubi malenoga!
kako je prosla prva nocica????
i mene zanima :zaljubljen:
Napokon hrabri laviću :heart:
napokon ste docekali!
uzivajte u svakom trenutku!
:heart:
Bravo maleni lavicu!
Sigurno sada uzivas u toplini doma i zagrljaju svojih roditelja koji zasluzuju orden snage i hrabrosti <3
Jako mi je drago čitati da ste kod kuće. Nakon toliko svega što ste prošli, napokon. :-D
Linalena, javi nam se :) svako malo dodem vidjet jesi li nam napisala koliko ste sretni i kako vam je doma :heart:
Pusa malom predivnom borcu!
LINALENA javiiii nam se...
svi sa nestrpljenjem cekamo tvoje javljanje...
znamo da sada uzivas i nezelis se ni na tren odvojit od svoje male hrabrice...
ali svi ko na iglama cekamo tvoje javljanje...
pusaaaaaa
svako malo virkam da vidim novosti od Line.... :cekam:
I ja cekam novosti od Line,ali neka oni sada uzivaju doma,bez foruma...javit ce se vec kad uhvati vremena :heart: !!!
Ja isto virkam a novosti još nema... No sasvim razumljivo... Nakon toliko vremena zajedno kod kuće pa tko bi uopće i pomislio na internet... Neka se samo maze i paze!!!!!!! :)
fenomenalno smo, trenuci su neprocjenjivi! Prvu noc smo probdjeli iako je M mirno pajkio i papao, drugu smo se malo opustili i vjerovali monitoru. Hranimo ga svaka 3sata +- jer cekamo da se probudi ili da ne zaspi, fino pojede jedino prima puno terapije na usta pa nekada poriga i terapiju i klopu. Uziva u koljevci, bas mu pase ljuljanje i sam se (ponekad
:zaljubljen: predivno ! uživajte i dalje !:zaljubljen:
Napokon!!! Sretno i uživajte u bebaču, zaslužili ste:-D
Bravo! Zaslužili ste sreću, uživajte u njoj! :zaljubljen:
Prekrasne vijesti! Mogu misliti kako ste strepili tu prvu noc! Ni ja ne bih mogla oka sklopiti :-) sto od brige, sto od uzbudjenja :-)
Sad samo uzivajte!!!! Stvarno ste zasluzili!!!