Cure sretno svima,
posebno našoj Strašnoj za današnu punkciju i postupak iz kojeg će se za 9 mjeseci roditi jedna beba, pa za par godina druga :-)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Printable View
Cure sretno svima,
posebno našoj Strašnoj za današnu punkciju i postupak iz kojeg će se za 9 mjeseci roditi jedna beba, pa za par godina druga :-)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Inez, Hvala na odgovoru.
Sad trebam pomoc, danas ujutro mi je iscurilo par kapi krvi nakon jutarnjeg mokrenja. To je bilo u jednom"slapu"... malo sam se prepala,ne znam sto ds mislim,lezim cijelo jutro..
Luna,zao mi je. Pazi se i grlim
Jao, luna2, mila, strašno mi je žao. Tako sam nekako bila uvjerena da će tebi uspjeti. :-(
Sad se isplači, odmori, pa nazad na brdo po eskimiće!
:love2: :love2:
oh, mislila sam da je danas.
ali, ovaj moj plan za tebe kao i za sve druge cure i dalje vrijedi ~~~~~
Sutra, da...ali danas već trtam :lol: Ne moram ni reć koliko mi je mrska ona prokleta bol. Bolje da ne znam ni koliko imam folikula, ni koliki je E2 ni niš :D
iskreno i ja sam bila uvjerena al eto nista,iduci ciklus sam opet gore tak je doktor reko pa onda vise srece:yes::yes:
luna2 žao mi je...:love2:
hvala vam cure.vama sretno svima:-)
eto stigao i moj nalaz bete = 0
pridružujem se ajvi i luni :love: grlim cure ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za neke nove pobjede
trudnicama miumiu,splićanki,geji i ako sam nekog preskočila čestitke od srca , uživajte u tako nam svima željenim trudnoćama a onda i malim smotuljcima
strašna ~~~~~~~~~~~~~~~za punkciju i tulum
boogie za dobitni fet ~~~~~~~~~~~~
i svim curama u postupku i izvan njega puno puno sreće i velikih beta želim ~~~~~~~~
a ja odo žicat doktora što prije nazad :lol:
Luna, Ajvi, Arlena :love2:
Splićanka, bravo!
Geja, u tako ranom stadiju trudnoće jedino što možeš napraviti je koristiti terapiju i mirovati. Ne mora biti ništa loše, to je česta pojava na početku T. Lezi i odmaraj!
Luna, Ajvi, Arlena stvarno mi je žao :(
Ja sam ponovila betu. Na 15dnt mi je 719.5. To je ok?
Drage moje čestitke na dobrim betama. Moja beta 1.20 za dva dana moram ponoviti jer ne krvarim a ne nadam se previše. Da li je ikome beta rasla poslje 14 dana. Možda ipak počne rasti..........možda
Arlena i Luna grlim
madona to je niska beta za 14 dnt, i iskreno mislim da nece rasti, tako da saljem hug
Splicanka dobra ti je beta! :-)
Arlena, Luna, madona žao mi je cure :love2:
Ja prijavljujem punkciju u subotu! Danas 3-4 folikula, endometrij dobar, danas i sutra 2 menopura+gonal+orgalutran, a sutra navečer štoperica ovitrelle i 2 decapeptyla. Zašto decapeptyl kad i štoperica?
Loly, 2 inekcije decapeptyla su ti štoperica. Njih sam i ja dobila. Očekivala sam da će štoperica biti neka debela inekcija i ugodno sam se iznenadila da nisu bile ništa deblje od onih koje sam si davala u postupku. Isto se pikaš u trbuh.
Arlena, Luna, madona :love2:
madona grlim.zao mi je
Loly sretno na punkciji,nek ne boli jako :)
Tesko se nositi s neplosnoscu, strasno mi je da moje tijelo ne zeli prihvatiti tog malog embrijica :(
kako sutra otici na posao i svima odgovarati na pitanja,a sto je naj gore ljudi se trude oko mene , a nemogu svatit sta prolazim(o). a kako ce? pa ni ja cesto ne kuzim sebe i mpo!! Grrrrr ovaj dio je najtezi za prezivjet!!!
Al da ne sirim crnjak ,htjedoh reci hvala svima na podrsci- tu se razumijemo a lase je ovako pa makar i virtulano
I,da vracam se vec slijedeci ciklus ;) bubi pisi me na listu 4. mj (ako sve bude u redu,naravno) :*
Ja mislim da se decapeptyl daje kao supresija, da spriječi preuranjeno pucanje folikula... Nek me netko ispravi ak griješim:)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Decapeptyl je štoperica...i ja sam ju sad dobila. On ne sadrži BHCG za razliku od Brevactida i ne potiče sazrijevanje jajnih stanica (daje se u slučajevima gdje je povećan rizik od HS), nego smiruje jajnike.
Cetrotid sprečava prerano pucanje jajnih stanica.
Nek me ispravi netko pametniji :)
Loly sretno na punkciji!
Arlena , Luna , Ajvi drzi te se i nek sljedeci put bude dobitno!
Splicanka , cestitam!
Svima sretno u postupcima i za čekanje ß :dancingfever:
znam da ovdje nije ta tema,ali imam jedno pitanje
nakon nereagiranja na stimulaciju (folikuli nisu rasli u 2 -2014),estradiola 33,6 na 9 dan stimulacije i prekinutog postupka,menga mi kasni 5 dana (AMH u godinu dana pao sa 6,6 na 1),a trebam napraviti ostale hormone između 2-5 dc,a menge nema
da li je to uobičajeno nakon loše stimulacije(nikad ni nije kasnila,pa ni kada sam bila u postupcima) i kada da se počnem brinuti što je nema? :neznam:
Cure hvala vam na podrsci,Iduci put cemo i mi imat pozitivne vijesti,a do tad vama svima sretno i puno srece;-);-);-):-):-)
luna2 , Arlene i madona jako mi je zao zbog negativne bete :(
Geja, u tako ranom stadiju trudnoće jedino što možeš napraviti je koristiti terapiju i mirovati. Ne mora biti ništa loše, to je česta pojava na početku T. Lezi i odmaraj!
hvala ti s_iva,zvala sam i gin. koji kaze kao i ti. Sretno svim curama!!!!
Cure, da što prije sve skupa dočekamo lijepe bete! :fige:
IŠ, iš negativne bete! :oklagija:
Kika222 - sitno brojiš... Sretno!
Vaki da, ak bude sve ok za dva tj sam pikalica... Možda bude peta sreća!!! Sretno nam svima trudilice moje!!!Sent from my iPhone using Tapatalk
cure imam jedno pitanje,ja sad malo razmisljam o tim mojim ludim ciklusima i ovulaciji.znaci pijem duphastone zbog neredoviti ciklusa pijem ih od 19dc 5 dana po 2 i tako vec par ciklusa i sad sam primjetila da od kad ih pijem menga dolazi tako 32dc i sad po toj duzini ciklusa od 32 dana ispada da mi ovulacija taman pada na taj 19-20 dc a tad ih krecem uzimat..e sad ja ako se nevaram njih nevalja uzimati prije ovulacije jer onda nedode do iste?? :zbunj:
i sad bi ispalo da mi tablete nju remete mozda je i nemam,vasa iskustva stim tabletama smetaju li ovulaciji??
sva sreca pa vas imam sta mi god padne napamet imam koga pitat :-D
Evo mene napokon...punkcija prošla, najgore je iza mene. O bolovima neću pričat...možda čak još uvijek ni nemam snage. Reći ću da je rezultiralo sa 12 jajnih stanica. U dogovoru sa svojom doktoricom, vratit cemo jedan embrij. Sutra zovem da vidim šta se dogadja, a u subotu smo svakako gore.
Strašna,:love: prošlo je...a sad :fige: i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za super party u labu i lijepe vijesti sutra!
Kopka me to sto mi je rekla da dodjemo u subotu...pa nece mi valjd vratit 2 dan.....jbm mu..ja bi blastice....
Dazler, stvarno ti je dosta pao amh. Al ne kora nista to znacit. Koji ti je dan ciklusa? Meni se znalo totalno poremetit nakon stimulacije. Koju stimulaciju si imala?
Sent from my iPad using Tapatalk
Strašna a neznam...meni je dr rekao da se pojavit moramo svakako gore,nema telefona,a sad dal je to bilo zato jer mi je punkcija bila za vikend il ne..
I žena koja je ET na kraju imala s blasticama,se isto morala pojaviti gore kad i ja,nakon 2 dana.Samo joj je rečeno da transfer bude 5. dan.
Ma bit će tu blastica... :-D
Uh, hvala žužy, smirila si me malo.
Strašna, :fige: za ludi tulum! Ne mora značit da će ti ih vracati 2. dan, nama svima s punkcije koja je bila u subotu su rekli da dođemo u ponedjeljak, a u ponedjeljak su nam rekli da dođemo u četvrtak. Navijam za hrpu blastica!
Uh to...odmah mi je lekše....hvala cure! Bez vas bi sve bilo teže....