Nije mamita, očekivala sam da će i više boljeti!
Javim daljnji razvoj situacije!
Kad ti imaš sljedeći uzv?
bajbiblue kako si?
Printable View
Nije mamita, očekivala sam da će i više boljeti!
Javim daljnji razvoj situacije!
Kad ti imaš sljedeći uzv?
bajbiblue kako si?
Za dva tjedna, tocno 13.3. :)
Sva sreca da te nije previse bolilo! Javi nastavak :)
Aaaa mamita, evo danas smo imali transfer, dr jako zadovoljan, a 13.3 vadim betu :lol:
Ajme super!! Drzim jako fige!! Znaci skupa smo u bolnici 13.3.
Ako izdržim da ne odem prije :mrgreen::mrgreen:
Kako si ti?
13.3. je 14. dan ili 12.? Ja sam isla 12. i bilo je debelo pozitivno, tako da bi mozda i mogla ranije. :)
Ja sam dobro. Osjecam se jako dobro pa me to nekad plasi :lol: Tu i tamo bude mi malo muka, al sve za izdrzati :) I ja jedva cekam 13.3. pregled da vidim da li je mrvica dobro :)
kako se ti osjecas?
13.03. mi je 12dnt
a napisao mi je da mogu ići 12dnt vaditi betu tako da cu tada najkasnije ici...
Ne znam, stalno me nešto bolucka, slicno kao pred mengu ali nije isto... Mislilm si najvjerojatnije je od utrogestana!
A dobro još malo pa cu znati :-D
Joj drzim fige :) nadam se da ce biti lijepe vijesti :)
Onda 13.3. obadvije nestrpljivo cekamo :) srecom, to je vec iduci tjedan :)
Purple Lu jesi li vadila betu? :)
Jesam! Beta 243 :mrgreen::-D
Uzv 26.03. - ne znam kako ću do tada izdržati!
Kako je kod tebe prošlo?
Morat ćemo se preseliti na neku drugu temu :-D
Ajmeeee cestitam!!! Bas sam presretna!!! Tako mi je drago :)
Meni je isto sve super proslo, mrvica je 16,4mm :) zavrsila sam sa humanom, sada se prebacujem kod svog ginekologa :)
Da, moramo se prebaciti i sa teme :)
hvalaaaa, još ni nevjerujem....
Cure, cestitam vam!!
Purple Lu, super sam! Naravno ima boljih i losijih dana, pogotovo kad je promjena vremena, onda to dosta osjecam. Al inace super! I ja cekam Nifty, narucena sam 27.3. i ako prode to sve u redu onda se nadam da cemo moci i objaviti svima i napokon se opustiti :)
Kako si ti? Imas li simptoma?
Inace stvarno trebamo promijeniti temu, imas li neki prijedlog?
dobro sam, ali ovo čekanje mi nije najdraže, a ne možeš ništa drugo...
od simptoma ujutro me križa bole to sam primjetila baš zadnjih dana, cice stalno, a i neki bolovi kao u jajnicima-ne znam, to mi je jučer baš počelo i ne sviđa mi se...
i želudac me počeo baš boliti, nije mi muka u klasičnom smislu da mi se povraća nego baš me boli želudac kao da sam nešto krivo pojela, traje sat dva pa prestane!!!
Kako si ti sa simptomima?
Šta je to nifty???
možemo na podforum Trudnoća tema Strahovi, strepnje,panika zabrinutost u trudnoći jer vidim da tamo cure pišu o svemu....
Pozdrav svima.
Idem na prvi pregled za AIH i rekli su mi da dođem 3 dan ciklusa. Može li mi tko reći kako izgleda pregled obzirom da je ciklus u tijeku.
Hvala
Moze, vidimo se tamo :) pa ti tamo odg :)
Pozdrav Tanyaa. Ja sam bila jucer bas na ultrazvuku 3.dc. Nije nikakav pregled, samo obicni ultrazvuk. I gotovo za 2 min. Kazu da se radi tako rano jer je endometrij najtanji te se najlakse uoci ukoliko ima kakvih polipa, mioma, cisti... Kod mene je bilo sve u redu te sam odmah taj dan pocela piti klomifene. 11.dc idem opet pa cemo se dogovoriti sta dalje. Planiramo inseminaciju.
Hvala, i ja sam prošla pregled bilo je ok.
Ja sada imam terapiju do određenog dana sa Utrogestanom. Koristim ga 3x1, ali nakon testa bi trebala povećati dozu ako sam dobro razumjela doktoricu na 2x3 (ako test bude pozitivan).
Nadam se da je inseminacija dobro prošl,a ako još nije sretno!
Prosla inseminacija jucer. Nista strasno kako sam mislila. Ne boli i kratko traje... Cure jeste li vi doktoru/sestrama nosile kakav "znak paznje"? I ako jeste sta?
Nemam ih osobno, ali znam ljude kojima jest...
Je li vam itko pratio je li nastupila ovulacija nakon štoperice? Postoji
Kad ste, ako ste uopće, osjetile mučninu nakon inseminacije? Mene hvata već par dana, a sad sam zamalo povratila...nema još 14 dana od inseminacije. Ne uzimam utrogestane.
Zanima me i postoji li mogućnost izostanka ovulacije ako dobiješ hcg štopericu?
13.dana nakon inseminacije. Vidim drugu blijedu crtu na testu-omg!!
Divno! Moj negativan skroz. Došla mjesečnica, ovulacije nemaaaa
Hvala ti..
Nadam se da ce iduci biti pozitivan..
Strah me,ne želim se nadati.. Sad još vikend,u ponedjeljak nikako ne mogu stixci vaditi betu, tako da tek u utorak.. držite fige
Pohvale kbc Osijek i cijelom osoblju ❤️
Beta 1443 (20.dan nakon inseminacije)
Čestitam. Koji ti je doktor bio na postupku?
Je li vama grozno od utrogestana? Meni se grozno spava od njih. Ne vjerujem da je išta uspjelo, stala bih s uzimanjem.