Yummy držim fige na najjače!!! Čestitam draga i saljem ~~~~~~~~ da sad sve bude savršeno!!!
Printable View
Yummy držim fige na najjače!!! Čestitam draga i saljem ~~~~~~~~ da sad sve bude savršeno!!!
jeeeeeeee imamo +!!! Čestitam yummy!!
cure, nemojte mi jos cestitati nista. nisam nikad imala problema sa zacecem, samo, treba na tome ostati. Ako se embric zadrzi u gospodji maternici kojih tjedan dana, onda mozemo polako slaviti...
samo da se pohvalim, ovaj put sam rekla muzu da se zelim postedjeti bilo kakvog stresa koji bi mogao rezultirati negativnim rezultatima, tako da sam do daljnjeg postedjena svekrve :lol:
Pozdrav, predstavila sam se na upoznavanju, ovdje stavljam vise detalja. Krenuli smo na drugo dijete, Ispucali 3 ciklusa, 1 vjerojatno biokemijska (to mi je kad se test radi prerano), druga dva nista. Danas 1 DC.
Yummy_ mummy, ocekujem da javis za par tjedana kako kucka jos jedno srceko u tebi :love2:
Hvala Aliana, nadam se da ce se i tebi posreciti uskoro. Nekako mi se cini da se drugo dijete pravi teze od prvoga. Ja sam isto imala biokemijsku tako da sad, dok ne vidim srceko kako lupa, ne vjerujem da sam doista trudna :)
YM zelim ti da uskoro cujes kuckajuce :heart:
Cestitam :-D
Jutrooooo!
Srećo piši 1 DC
Koke moje kava je skuhana,poslužite se.
"Nemoguće je", kaže ponos.
"Riskantno je", kaže iskustvo.
"Nema smisla", kaže razum.
"Pokušaj", prošapta srce.
Jutro!
Evo, naletjeh na par riječi i toliko su ohrabrujuće, ali teško ih je sjetiti se kad mi je teško... Možda i vama uđu u uho.... :-)
YM, čestitam!
Aliana79, dobrodošla ovdje kod nas! Danas ću te staviti na listu. Nadam se da ćeš je uskoro i napustiti s jednim +! :)
Ovaj tjedan opet pishanje LH trakica i opet akcije za vikend. :oops: Kad bi to barem više urodilo plodom......:roll:
Mami, jao.... Sve znaš.:-(
Yummy, ajme... tako lijepe vijesti za početak tjedna!!! :-D
Dobro jutro, drage mojeeee :heart:
imamo još jedan +!!
jutros sam popišala onaj digitalni celar blue i pokazao je +! po mojim kalkulacijama to je tek 11 dana i stvarno je rano za slavlje, ali ja sam sva happy,happy!!baš me briga!
sad moram zvai svog ginića kod kojeg sam danas popodne naručena da mi odgodi pregled ili već nešto.
mami, žao mi je!
Tigrić čestitammmmmmmm!
Yummy mrvica je u maternici, zato i je pozitivan~~~~~~~~~~~~da se lijepo razvija!
Tigricu ma braavooo!!
Cestitam curke:heart:
tigrić i YM čestitam!!!!!
i ajdemo brzo otvoriti novo duplo odbrojavanje!
Cestitam cure!!!!!
lista za 02.06.2014. :-D:-D:-D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice::psiholog:
lorelai ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
tigrić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc +
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice: :škola:
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
aliana79 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
mami ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 1 dc
Cestitam cure, stvarno divne vijesti!!:-D Drzim fige da se dobro smjeste i da budu na sigurnom.. Kod mene nažalost dva minusa, dva dana spotinga ali jos nema vjestice tako da se bacam u *mode*:cekam::raspa:
Tigrić, čestitke!
Evo, ja sam tebi stavila +, ali YM želi potvrdu, a zapravo ne znam želi li uopće biti na listi. Javit će ona nama.....
Ja sam se eto malo umorila od odbrojavanja, pishkanja i sl. Evo, opet me bolucka glava pa mi to ne ide u prilog nikako.... :(
plusić, hehehe...neka ga samo!!!!
žao mi je ako se pretjerano veselim, zbog vas koji se trudite....vibram za vas naravno dalje a vi za mene da ovako ostane slijedećih 9 mj!!
:-D
kakav lijep početak tjedna!!!!!!!!!!!!!!!!
..već sam se zabrinula za +-iće...
jessss jesssssssssss..............
tigrić-ČESTITAM,ČESTITAM.........i neka sve bude onako po školski!!!!!!!!!
YM-tebi će čestitke sačekati još malo....ali kao što cure kažu...smjestio se bebač tamo gdje treba,i bit će sve 5!!!!!!!!
ajme kako sam sretna.....
Mami-:taps:
Aliana-dobro nam došla,i još brže otišla u onaj najsretniji pdf!!!!!!!!
nama ostalim koje čekamo taj trenutak to daje snagu,želju i volju za dobitnom kombinacijom uskoro!!!!!!
bubicazubica:heart:
curke, čestitke objema!! bravo, tako se to radi!!sad malo o sipmtomima i kako se to zapravo napravilo?? :D
nemojte me sad razapeti, znam da se svi trudite i pokrivate sve žive i nežive dane, ali ovaj moj plusić se dogodio jednim jednim seksom nabrzaka dan prije O, odnosno onaj dan kad mi je lh bila pozitivna. poslije toga niš, suša, a i prije se moglo jedva na prste nabrojati..:(nije baš za pohvalu, ali evo poklopilo se!!!
pa eto, to nam je svima ohrabrenje da se može i jednim nabrzaka napraviti dijete:) i to dan prije ovulacije! ma bravo!
a sad, simptomi :D
bilo mi ječudno kako sam se prije par dana jako oprištavila..onako sitne crvene prištiće po cijelom licu koje sam ja naravno izmasakrirala...i mislila sam si da je to možda on proteinske dijete na kojoj sam bila prošli tjedan (idem na svadbu za vikend pa treba noge pokazati) pa sam jela malo previše mliječnoga..ali sad znam pravi uzrok..hormončići...tako mi je bilo i u prvoj trudnoći.
:lol:
kad se stvarno nisam nadala..od tako malo akcije...:-)
Super tigric recept je znaci na brzinu hehehe ma samo nek je uspjelo
Cestitam od srca i tebi
Sve neka dupla odbrojavanja! Cure svima drzim palceve
Tigric bravoooo, čestitam od srca :)
joj samo da ostane tako!! nisam pesimist, ali malo je rano za veliko veselje....ali opet si mislim bolje se veseliti i kratko nego cmizditi cijelo vrijeme, jel tako!
ma bit će to sve super!
samu sebe tješim...:roll:
Ma naravno da će biti super , uživaj!
Joj tigricu i meni se pojavio ogavan potkozni prist na bradi, a nikad nemam problema sa pristevima inace. I cice me bole kao kad bih preskocila dojenje. Sopam se B6 vitaminom u nadi da izbijegnem mucnine, ali, vec sad su pocele. Za sad samo imam "trigger". Bila u lidlu i vidjela neki kolac od ljesnjaka (inace volim ljesnjake) na sam pogled sam se skorom ispovracala da sam morala pobijeci van iz ducana. Tad sam znala da trebam testirati se na trudnocu.
Curke, hvala na cestitkama! Tigricu, tebi cestitam posebno. Tko zna, mozda nam i termin bude isti :)
Sreco, danas mi je 31 DC :) Ja sam se nekako nadala da cemo zajedno ostati trudne pa skupa komentirati nase toddlerice i bebace. Nadam se da ce ti se uskoro posreciti, kao i svima ostalima ovdje.:zaljubljen:
Ajme, skuzila sam da,cim me nema dva dana u vasem drustvu padne koji +... Pa se vec pitam da nije mozda moja krivica... He he...
Ugl sretna sam zbog vas!!
Tigric i YM cestitam od srca, nek vam trudnoca bude mirna i bezbrizna!!! Pusa
YM, hvala na želji, ali ja osjećam takav pad entuzijazma ovaj ciklus.... Nakon 15 mj. najmanje volje i ideje za pravljenje bebice... :(
Ma oce, samo ocito ide zaobilaznim putem pa duze traje:facepalm:.. uzmi nekaj protiv glavobolje, srkni kavicu i do popodneva ces bit ko nova! :mrgreen:
ako je suditi po tome kako je tigrić opisala cijelu situaciju..onda se i ja trebam smatrati trudom(za sad):lol:
...imala sam akciju dva dana prije o...ujutro na sam dan o...i to ono 15 min noge u zrak..a onda jurnjava ,spremanje za posao..tuširanje(hm..tog me najviše strah,jer onda sve ispadne van..ne sjećam se da li je i sad ispalo:)
...i akcija dva dana nakon o...sa malo dužim nogama u zraku8-)
...prištevi?ja sam dobila čireve...još gore nego u pubertetu...pred tjedan dana..naravno i ja nisam bila mirna nego sam ih masakrirala i to krvnički...cijela desna strana lica,od obraza na dolje,i vrat izgledaju kao da sam prošla make over s brusnim papirom:)