:(
Sent from my iPhone using Tapatalk
Printable View
:(
Sent from my iPhone using Tapatalk
:-(
:heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tako mi je žao da se uz svu tugu i bol morate nositi i s liječnikom bez razumijevanja i suosjećanja :-(
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ drzite se!!! ❤️
Muma,pitam se odkud crpis svu tu snagu..
Meni se srce para samo dok citam..
Saljem milijon vibri za malog ljepotana,a tebe grlim najjace..
I stvarno neozbiljno od doktora da se u ovakvoj situaciji tako ponasa :-(
O bože! !! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za čudo! ♥
Uzas :(
Muma znam da nije ni mjesto ni vrijeme, ali lumbalnu punkciju ne smiju raditi bez odobrenja. Sama si napisala da ste potpisivali pristanak prvi put. Pisi dopis ministrarstvu. Kazem, nije za usporedbu, ali mi smo imali problema sa odjelom onkologije na Rebru i poslala sam dopis. Ko zna sta sve rade bez prisustva roditelja i njihovog pristanka. A dijete je premalo da bi reagiralo. Opet ponavljam, znam da imas i vecih briga od pisanja ministarstvu i komori, ali kao roditelj ocito nisi obavijestena o svemu. Ocito smo im nevazni a oni izigravaju Bogove.
Nadam se da je slatkusic i danas relativno stabilno i da nam salje slinave pusice :heart: saljemo i mi njemu slepere pusa, pusica i pusetina. I zagrljaja....
Muma :heart:
~~~~~~~~~~~~~~
jako mi je žao što uza svu brigu imate problema i s doktorima i iskreno se nadam da će krenuti na bolje.
Lovro je jako sretan što vas ima za roditelje jer stvarno se vidi već iz ovoga napisanoga koliko ga volite. on to zna, samo trenutno nema snage pokazati.
držite se svi, Lovri šaljemo puno zagrljaja, pusa i pozitivnih vibri
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
za takvog doktora :evil:
za Lovru i sve vas skupa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Držite se i vi i mali mišić! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Molimo se za Lovrinu borbu i dalje!!!
Muma......Danas mi je rođendan ! Sve što za svoj rođendan želim je da tvoj mali mišić nađe snagu za daljnju borbu i da previše ne pati i da ga ne boli!
:zaljubljen:
U mislima ste nam stalno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:ghug:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:ghug::love2:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♥♡
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
Kako nam je naš lavic?
sonči sretan ročkas :-*
Moj je lavić danas bolje. Čak mislim da nas je danas gledao, za razliku od prethodnih dana kad je kotakt bio skoro pa nikakav. Očito je imao dobar dan :-) Skupljamo snage za idući tjedan,a dotle se ljubimo i mazimo :-)
~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pravi je borac!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ puno puno da ozdravi!
Lovro :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pa pravi je lavic hrabric!!!!!! Tako sam se razveselila kad sam procitala.... Evo i prijatelj iz trbuha salje puse i zagrljaje :zaljubljen:
Bravo, maleni!
~~~~~~~~~~~~~za jos dobrih vijesti!
ljubi, mazi, voli, dragaj :heart:
i opet i opet....