Willow, pa pametni fejs sve zna :)
Printable View
Willow, pa pametni fejs sve zna :)
tang ja svake god mislim da si mladja od mene :lool:
bas sam tila pitat kad sam vidila komentar od summer :mrgreen:
ima li koja runkeeper zeza me podešavanje GPs, počne brojat vrijeme od početaka a udaljenost tek nakon 5-10-15 minuta, jel to do telca ili do toga da sam škrta dat lovu za pretplatu
Mlada si :heart: a sto sve mozes i znas! :*
Tang, sretan ročkas, bday ti je točno 2 tjedna iza mog :)
Tang sretan rođendan :-D
Prijavljujem bs #6 sa utezima od 5 kg. Radila sam tri serije, koje sam ugurala u 15 minuta. Baš sam ponosna na sebe.
Tang, sretan :)
Citam vas svakodnevno ali ne pisem, jer nisam uvela neke promjene u trening osim kaj sam u cucnjevima napredovala do 175kom. 50 odjednom i onda u serijama po 25 izmedu bench pressa. Uskoro ce mjerenje pasti.Mjesec dana od zadnjeg :)Sada marljivo upisujem aktivno vrijeme i km u app da vidim na kraju mjeseca kaj ce biti.
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
tang, draga nasa, sretan ti rodjendan!!!
cvjeticu :-) :-*
Anci, imas fejs po novom?
Tang sretan ti rođendan!!
tang, sretan rođendan!
Ginger, imam fejs, stari profil koji je uskrsnuo nakon par godina :D
Sve mi se cini da ja jedina nemam fejs. A cak ga i moja mama ima :-)
sani ako te tjesi nemam ga ni ja, a moja majka ga ima
Nemam ga ni ja :-)
spajka, lol na mamu
Anci pa ostalo mi u sjecanju da nemas...pa mi nis jasno
Nisam ga koristila, tj mislila sam da sam izbrisala profil. I onda se probala nakon par godina ulogirati pa je sve tu :)
Veliki Brat sve pamti :mrgreen:
:citamopet1984:
Tang sretan ti rodjendan!!
Rahela, brzo ozdravi!!
Bella super trening, meni isto treba tezi za deadliftove ali sad nisam u mogucnosti...
Veceras u planu neki hiit cardio.
Zuskin Lifted Butt što ga je Ginger linkala
Iju
Solidno sam odradila i nisam ništa zaostajala ali sad ne znam za sebe
I prvo sto mi je palo napamet cim sam završila jest sarma
Koliko sam skužila ne mozes tek tako otici s fejsa
nakon sto kao ugasiš profil cim se prvi put ulogiras ko da nikad nisi ni otišao
Ne znam jesam jasna ali hocu reci da ne moras opet otvarati novi profil ako se poželiš vratiti...
flopi, koji?
besplatni ili onaj drugi?
u svakom slucaju bravo!
i ja sam ju pratila na oba, al sam poslije crkavala :lool:
Tang, sretan rockas. :-*
Rahela, brz oporavak :-)
Nemam ni ja fb...ali moze se skroz obrisat profil. Ima opcija da ga deaktiviras i opcija da obrisu profil zauvijek.
ona zadnji link što si stavila
bome sam se i ja pošteno oznojila...
meni je taj fejs dobro dosa sad kad sam bez mobitela. inace mi sluzi onako, za razonodu, bacim pogled ujutro uz kavu... ne objavljujem nista vec jako dugo...
danas grupni, bome sam se dobro oznojila i umorila! pola sata sa utegom, nije on tezak, 2.5kg ali kad ga ne ispustas iz ruku pola sata bome ruke zabole :lool:
druga polovica razni kickovi u nekakvoj skoro plesnoj koreografiji :mrgreen:
Ljepotice moje,
ne stignem vas citat od shoppingiranja,;irish pubova i tako to :mrgreen: ako uhvatim sutra vremena javim se. Stalno u speedu umjesto da odmaram.
samo cu reci da od nas 5 strucnjaka iz 4 razlicite zemlje nas 4 smo polumaratonci, ekipa snova bas za mene :-D
Tang nek ti sretan!
morat cu sutra nagovorit ovog jednog kolegu Austrijanca da sa mnom trci (rano se smraci) il cu morat taxijem do jezera da me ne copi mrak.imam trening od 50 min.
p90x3 Yoga. Krasota. Sutra bi trebao trening zgibovi i sklekovi kojeg neću jer nemam šipku, pa ću Bob Harpera. https://www.youtube.com/watch?v=0K1WBMthi4c
https://www.youtube.com/watch?v=E1HyEux7VQc
jutros ovaj mini
divota za brzinsko vježbanje prije posla!
Bravo za vas ranojutarnje. Ja sam se odviknula od vjezbanja ujutro, a to je super.
Ja pijem kavu :mrgreen: i razmisljam da si jos jednu napravim. Noc je bila grr, ako se po noci probudim i ne uspijem odmah zaspati zavrtim film o poslu u glavi i koma...
ho ho, koja gužva u rano jutro :)
ja odradila ript'up i sad doručak i kavica :ghug:
zhang :coffee:
i ja pijuckam
i tocno znam o cemu pricas, tako i ja dok radim, koma
jucer neplanirano odomor
danas jos ne znam
a za ranojutarnje vrijednice- bravo!
Baš je veselo jutros! Ja si ujutro odradim pet sporih pozdrava suncu dok si kuham kavu. Osim jutros. Najmanji prehlađen tako da od pet nosam njega. To je jutros moja vježba. Dvanaest kg dva sata na rukama. Fala bogu zaspao je sad.
jutro, cure :)
kod mene jučer, naravno, rest :mrgreen:
noć je prospavana u komadu :-D
a još ćemo vidjeti šta nosi današnji dan, vjerojatno neki kettlebell
jutro, i ja pijem drugu kavu :mrgreen:
danas trcanje nadam se :)
bravo za sve koje vrijedno vjezbaju ujutro, svaka vam cast :klap:
lili super ti je ekipa :klap:
jutro, drage :)
flopi, ne kužim što si radila :restrikcije:
tang, možeš ako nemaš vremena KB 11, nije uopće težak, ja sam ga jutros. fali mi još treninga, no nisam imala vremena.
ovaj sam radila: https://zuzkalight.com/zgym/kettlebe...all-levels-11/
zhang, kužim te za posao... :hug:
anci, hoću, hvala :)
radila sam ga već jednom, skroz je ok
mogu vježbat pressove s utegom,a ako mi bude malo, dodat ćemo swingova, ili vijaču. moram malo vježbat one razne skokove s vijačom, zasad znam samo basic bounce, moram probat jacks, side to side i to, jer planiram jump rope cardio za vikend. šta ne znam s vijačom, skakat ću bez nje :)
Nikad od mene ranojutarnje, a nije da se nisam trudila :)
Tako da zavidim svima koje mogu.
Jucer rest jer sam dala krv.
ma ne bih ni ja tako rano vježbala da mi to nije jedino slobodno vrijeme u danu,
iako što su klinci veći, to ipak uspijem tu i tamo odvježbati i navečer,
idealno bi mi bilo vježbati od 6.-6.30 ali navečer :lol:
a za posao, uh, ja sam i izašla iz štosa s vježbanjem zbog neizdrživog tempa i stresa,
ne ponovilo se...