Mabo, i ja barem 2 put dnevno osjetim da štuca, i moj se dosta spustio no još uvijek zgaravice ne popuštaju. On kad štuca cjeli mi trbuh poskakuje ❤️. Mislim da imam te BH kontrakcije i to često, noćas sam mislila da imam trudove no nisu bili
Mabo, i ja barem 2 put dnevno osjetim da štuca, i moj se dosta spustio no još uvijek zgaravice ne popuštaju. On kad štuca cjeli mi trbuh poskakuje ❤️. Mislim da imam te BH kontrakcije i to često, noćas sam mislila da imam trudove no nisu bili
Isabel bas sam se pitala jesi rodila.
Sretno :-) javi nam kako je proslo
Isabel gdje ces preko reda ;) !? I mene sve nesto bolucka, rasteze, pritisce pa svaki sekund mislim da ce krenuti. U srijedu imam zadnji pegled kod svoje dr. pa dalje na kontrole u bolnicu. Imam fobiju da mi pukne vodenjak a nemam trudove.
Anemona i puntice, i ja sam tu iz "stare postave"! Baš mi je drago vidjeti nekog poznatog! I čestitam vam, bit će sve ok mada nismo u cvijetu mladosti! Ali smo u cvijetu radosti hi hi..
Hvala!
Isabel, ima li novosti?
Isabel, meni je tvoja trudnoca bas proletila!
Kao da si jucer javila pozitivnu betu..
Nadam se da se sada vec mazis sa svojim mirisljavcem !
A nama stigao nalaz Harmony testa i stize nam jos jedan zdravi djecak!!
Intuicija me prevarila, bas sam bila uvjerena kako ovoga puta nosim curicu
Drage moje, Lukas nam je stigao 10.10. u 11:09, predivni dečko, 3330 g i 50 cm! Još smo u bolnici, porod je prošao odlicno, sad se oboje oporavljamo i uhodavamo!
U biti nam je sve super osim sto se ja jako patim s dojenjem, naime bradavice me bole do ludila pa sam u suzama ja, no mali dečko uživa ☺️. Nadam se da će bol popustiti nekad... S prvom curkom sam se tako patila 2,5mj a onda je prošlo.
Vise ću vam pisati kad stignemo doma... Tata i seka nas jedva čekaju!
Svima vam veliku pusu šaljemo!
Ribice, ti?
Čestitke
Čestitam Isabel :heart:
Ribice i ti si blizu :heart:
Isabel, cestitam :) :heart:
Isabel cestitke tebi i cijeloj obitelji! Svaki dan dodjem cirnut jesi li sto javila. Za bradavice pokusaj stavljat multi mam komprese. Meni bi malo ublazile bol. I ja sam bila u suzama prvi mj.
Kod mene nista novo, otvorena tek dva prsta. Sutra ponovno pregled. Moj termin po dr je bio 10.10. a ja sam sigurna da necu prije15.10. pa sad cekamo.
Isabel, čestitke :)
Pazite se, mazite, volite ❤️
Isabel :heart: cestitam!
Isabel cestitam:heart:
Isabel čestitke :-)
Jesi probala purelanom mazati? Meni je bol trajala desetak dana i prosla.
Čestitkeeee Isabel ❤️❤️❤️❤️
Čestitam Isabel, i uživajte puno.
Ja sam danas 16 tt, popodne kontrola. No s obzirom da osjećam bebu već tjednima, glavni strah od zaustavljanja razvoja nemam više. Ali prvih 13 tt sam strepila zbog prošlog spontanog. Nadam se da smo se rješili bakterije u urinu, osjećam se bolje, više ne svrbi, samo ima još nešto iscjetka.
Do kad se ono pije folna, taman mi nestalo, da ga pitam novu turu ili ne treba?
Cestitke, Isabel!!!
Čestitke Isabel na dečkiću predivnog imena,uživajsad u svojoj štruci! :heart: Imam i ja Lukasa od 8 godina :mrgreen:
Isabel cestitam od srca tebi i cijeloj obitelji!
Koliko prije potoda ispadne sluzni cep? Meni sluz izlazi u nastavcima. Nije obican iscjedak vec onako gusto i rastezljivo.
Meni bila mislim isto tako, od osam navecer krenulo pri svakom odlasku na wc koje bilo svako pola sata i manje i uvijek sam pobrisala dosta sluzi ali bilo i nesto smede sluzi i u dva sata ujutro trudovi krenuli na sedam min a u rodiliste dosla u pola cetiri dok trud vec bio na dvje min..u rađaonu usla u 3.50 i u 4.00 mali bio vani...
Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk
Hvala drage moje!:heart:
Da da, porod bio san snova a najvise od svih poroda strahu sam bila bas toga...i na zadnje ispalo ko da nisam ni rodila... Bez dripa bez sivanja i puknoca... Trud traja kojih 40sek.i razmak bio dobrih min.i pol.....
Sreca da nije pukao vodenjak doma onda ne bi ni stigla do bolnice ...
Poslano sa mog SM-A520F koristeći Tapatalk
Pitanje, namjeravate li se cijepiti protiv gripe sad kad ste trudni?
Ja nisam nikad dosad, no imunitet mi je drastično u padu od kad sam trudna, pa se razmišljam i o prevenciji dok još nije krenula sezona gripe.
Meni je 1 put ispao čep, po noći kad me probudio trud, i odmah mi uz to pukao vodenjak. To se dogodilo u 5:30 ujutro a rodila taj dan u 15:35
Sada sam već prešla tjedan i dane kad sam prvog rodila a ono kod mene apsolutno ništa.Tokom dana se javi 2-3 puta kao menstrualna bol i prođe za minutu-dvije. Nekad se škemba malo stisne i to je to. Trbuh se još nije spustio....
Nekako sam si sva skulirana ovaj put, ne znam da li je to dobro ili nije ali zadnjih dana razmišljam kako je bilo 1 put i točno sam si zacrtala što želim a što ne i kako da si olakšam. Ajmo beba vaniiii da se mazimo:love2:
Marla, ja sam se cijepila kad sam bila trudna. Preporuka je jedino bila da pricekam drugo tromjesecje
Imala sam danas ruzicasti iscjedak ali samo kratko. Mozda od pregleda. Bas me izludjuje ovo osluskivanje simptoma.
I mi smo danas 38+1... Zatvorena, simptomi nikakvi... Kao da su još mjeseci ispred nas... A svi smo već nestrpljivi....
Ribica valjda će brzo. Držim fige.
Imam osjecaj da cu vjecno biti trudna. Ostavili me u bolnici i sad sam na cekanju.
A joj Ribice.... Drži se... I nek krene čim prije.. izdrži još malo...
Nece lako. Cervix jos tu, otvorena 3 prsta, beba visoko.
Ribice, sve će se to pokrenuti brzo kada počnu pravi trudovi. A čini mi se da bi trebali skoro. :-)
Jel ti to druga bebica ili prva?
Druga. S prvom sam dan nakon termina dobila trudove. Hopsam po lopti ne bi li se spustila ali mislim da nema koristi.
Ribice, zao mi je sto te zafrkavaju i ostavili te u bolnici. Sto te ne puste doma da hopsaš! Zelim ti sto manje dana u bolnici prije poroda!