Mamice,
Samo polako i strpljivo, :kiss:
Piši nam na temi.
Bravoo curke tang, larmama, MB :klap:
Mamice,
Samo polako i strpljivo, :kiss:
Piši nam na temi.
Bravoo curke tang, larmama, MB :klap:
Sani bravo :-*
Ginger, vec si trcala?
ginger bravo
sasa, baš mi je drago!
mamice, pomalo. :)
Super da ste uspjele otrčati!
Vježbam, disciplinirana sam i to me drži. Radim od kuće od 8 do 4, ponekad i duže pa imamo neku rutinu, a jučer je na balkonu bilo i dosta sunca pa sam ulovila i knjigu, uz kavu.
Podebljala sam vježbe s kbellom, radim sada malo žešće treninge, napokon.
Da se i ja prijavim :)
Vježbam svaki dan, treba mi i za fizičko i za psihičko zdravlje.
Trenutno kombimiram 21dqy fix extreme i Piyo koji obožavam.
Sinoć sam radila Piltes iz 21dfe, to je onako malo žešći pilates..
Prije toga sam otrčala samoubojstvo po stepenicama. To mi je muž smislio :)
Do prvog kata pa dolje, do drugog kata pa dolje, do treceg kata pa dolje.. itd.. tako do 8.
Mogu reći da je užasno!
Ali, kako imam problema s održavanjem dobrih glikemija (imam dijabetes tipa 1) zbog karantene i vjerojatno malo previše jela - morala sam!
Mislim da cu i danas jer upravo pečem djeci vafle :)
Sent from my iPhone using Tapatalk
Opaa promakle mi Sani i Ginger i palčica tooo curkee :klap:
Ginger i ja sam jutros ranije 14km (12km +rastrk) po praznom tihom Jarunu, srce ko kuća :heart:
Sani bravo!
Ginger jeeeej :D
Palcice :klap: super, rutina je vazna i malima i velikima!
LolaMo :klap:
Pretpostavljam da je trcanje unutar zgrade, jesi sigurna da je to pametno u ovoj situaciji :unsure:
Ja pokusavam izbjegavat zatvorene prostore koliko god mogu...
Lili :klap:
bravo cure, bravo!
i ja vježbam redovitije nego ikad prije valjda
gledala sam evidenciju, svaki dan nešto
najmanje trčanja, zato jučer po brdu 8 km
jutros sam yogu s adriene
nju radim 6 x tjedno i pomaže puno u svakom smislu...
od sutra radim, naredna 2 tjedna
sama sam u uredu pa nosim prostirku i opremu :uteg:
napravit ću popis za svaki dan, jer inače što ću 8 sati u zatvorenom, obim posla je znatno smanjen...
hoću se maknuti od prekomjernog iščitavanja portala, a jedini lijek je vježbanje i čitanje knjiga
vjerujem da ću izdurati nekako 2 tjedna
inače me uvijek fascinira kako se tijelo brzo privikne na novi režim, pa iako jedem poprilično ovih dana vidim pozitivne promjene :-D
isto svaki dan smišljam neke aktivnosti na otvorenom, oko kuće
moji nisu presretni s tim,a li što ću im!
danas generalka auta :mrgreen:
Flopi, vjerujem da nisu presretni, ali dobro to dodje i njima.
Ginger, bravo! Bas mi je drago da si ukovila vrijeme za sebe i uzivala u trku.
Odlicno palci za girju :-)
Lola, super za sve odvjezbano!
Ovo danas https://www.lovingfit.com/exercises-...-body-circuit/
Krepala sam. Jos sam radila manje ponavljanja, ali sam zato dodala dodatnu rundu.
Jos me glava pocela boljeti, kod zagrijavanja, kako poskocim, tako imam osjecaj da mi se mozak odbija od lubanju. Trening mi je bio takav da mi je do kraja prosla i glava i sve :mrgreen:
Mamice, bravo za sve sto odradis. Najteze se na pocetku organizirati i motivirati. Kad se jednom zakacis, najteze se zaustaviti.
Evo, recimo, vidis flopicu. Ta kad krene kao perpetum mobile :lol: flopi :-*
Palci, bravo za girju. Sama si slazes treninge ili radis nesto gotovo?
Lolamo, dobrodosla, a sve ostale cure bravo bravo :klap:
Sani, ajd napravi ovaj gore pa javi jesi krepala. Da znam jel trening tezak ili sam ja u banani :lool:
Budem Z, za par dana. Opce poznato je da njeni treninzi ubijaju :lol:
Drago mi je da su ucinkoviti i protiv glavobolje :-)
Odlican je. Vrhunski. Napravit cu ga sigurno. A jasno da si krepala. Koliko vrsta sklekova i 3 runde..hm
Danas yoga s down doga. Super mi je.
Plus 2.dan plank izazova.
E, ove zadnje diamond sam zamijenila sa pull up-ovima. 5 po rundi, 4 runde.
zhang, bivši mi je sastavio treninge. Vidiš, mogla bih ga zamoliti za neki novi program. Ubacim si i vježbica s bodyweighta.
Danas sam pretjerala, definitivno. Špeža, pa dok sam sve to oprala i posložila, roba, oprala sam sve prozore i zavjese u kući, posložila vilenjakovu policu s knjigama jer mu je moja frendica uvalila još 20-ak enciklopedija usisala i oprala pod. Razmišljam odspavati na prostirci ili se ulovit girje. Onda ću kadu i film.
Bravo vrijednice!
Jučer sam imala blažu krizu, pa sam ju pokušavala riješiti fizičkom aktivnošću
Prvo sam ujutro 40 minuta cijepala drva, poslije ručka šetala sa K.
Navečer odradila Zuzku Lifted butt #2 i plank izazov D20 4x80 sec
Danas sam nastavila slično. Ujutro prvo odradila plank D21, pa otrčala najbržih 3km u sezoni, prijepodne provela s grabljama sređujući dvorište, ali mislim da će to biti to za danas, osim ako se natjeram na neku yogu
U ovih tjedan dana doma imam kilu više, ali se nekako tješim da ako dovoljno vježbam da se ipak dobro raspoređuje
Poslano sa mog SNE-LX1 koristeći Tapatalk
bravo za sve!
zhang, ja necu ni pokusavati to sto je tebi tesko :mrgreen:
rahela, grlim, ja sam jucer imala krizu...i zdebljala sam se, kilu-dvije, ne znam, ne vazem se, al hlace su napete :roll:
morat cu na IF
da, ja sam popodne jos prosetala s curama 3km i onda odradila pola sata joge
sutra u planu BR wo 11
Curke hvala na dobrodošlici :)
Super ste ekipa i pozitivne skroz!
Malena beba,
u zgradi nema skoro nikoga, mi smo se među prvima uselili tako da se tješim da je donekle "čista"..
Meni su uvijek problem aeorobni treninzi, mora mi se puno toga poklopiti da bih mogla raditi čisto aerobni.. a zbog toga imam i strah od udaljavanja od kuće dok vježbam..
Htjela bih se više baviti trčanjem, ima osoba s tipom 1 koje trče i maratone tako da moram to bolje proučiti..
Iste treninge radim vec preko 3 godine, svi su iz beachbody grupe i voljela bi probati nešto novo..
Jedva vas lovim i ove skraćenice :)
Mozete mi preporučiti neki od programa, a da ima skinuti na torrentu?
Imam bučice, trake, girju..
Npr. tko je zuzka?
Pretpostavljam nekaj slično kao autumn calabrese?
Lola ima super programa na torrentima, mozda najbolji focus t25 i p90x3, oni su po pola sata i imaju svega, snaga, cardio.. od jillke ih ima puno, uglavnom isto.tog formata po pola sata, ovaj sto ginger radi i mislim spajka, body revolution je super
Zuzka light nema na torrentima koliko znam, ima na youtubeu njenih starijih, zwow, ostalo je na pretplatu, koja je mislim jos uvijek otvorena. Vidi ovdje ranije u temi je sasa stavila privremeni pass pa mozes probat.
Ja sjedim i lomim se, vjezbat ili ne.. ne da mi se, ali ako ne odvjezbam ostatak veceri cu bit jos veca ne da mi se ne da mi se..
sve po netu što gledsm za prostirku slab izbor, a treba mi sad za posao da ne nosim od kuće..
Ili su pretanke ili klizave
Danas još badminton i loota s malom, pala sam s nogu.
Ništa, ujutro u auto trpam vreću od Ikee i u nove radne pobjede, što ću.
Mogu misliti portita ujutro u 7 kad se istovarim ispred ureda, hehe
Flopi pikni Cubanu na pp. Ona je neku super truper kupila.
Nedavno je bas bila tema prostirka.
Ja sam.Cardio1 iz BR kako je tang rekla.
Danas jer jucer nikako nije bio dan za vjezbanje.
I dan 2 plank izazova. A vec mi je izazovan :lol:
Lola prije smo stavljali sto skracenice znace.
Klikni na prvi post. Tamo je link na prethodnu godinu. Ako nije ni tamo opet na link. U 2018 sigurno imas sve napisano.
Joj hvala ti puno!
Ja sam svoj problem rijesila tako sto sam odradila POLA kick box cardio
Malo sam se razbudila, ali nisam bila bas raspolozena za velebno vjezbanje
Flopi, ko sto spajka kaze, pogledaj ranije u temi za prostirke
Meni je muz kupio od Nikea i prezadovoljna sam, ne klize, jako ugodna, osjecam se stabilno i neke vjezbe bas zbog nje mogu bolje napravit
Vjerojatno hervis i slicni rade dostavu jos uvijek
Prostirke se nalaza na str 11 ovog topika. Mozda i ranije al na 11 su sigurno
http://forum.roda.hr/threads/93800-T...2020?p=3144131
sasa, bas mi je drago za stan!
Kod mojih je zeleno, a kod sestre zuto. Zaboravila sam sto moraju detaljnije pregledati i sanirati. Ali doma su, dosta im je kampiranja i slicnog.
Bravo svima na aktivnostima i rezimima. Mi pjesacimo kad god vrijeme dozvoljava i uz to redovita joga. Nista nam ne javljaju iz teretane o clanarima i slicnom dok su zatvoreni pa razmisljam sve skupa otkazati. Puno mi je to na mjesec, a od drugog ponedjeljka (pa do tko zna kad) necu ni raditi.
Opaaa koliko ste natipkale, poslije ću sve iščitati samo da prijavim jučer navečer power yogu + stretching 20ak min (ujutro je bilo trčanje).
Jedva čekam pročitat šta ste pisale.:-)
Našla jutros na instaču super podlogu, isporuka je za dan-dva!
Tnx spajka! :heart:
Ja na poslu, sama, skroz čudan osjećaj.
Jutros sam jeeedva ušla od stvari, ponesoh podlogu, male bučice, tenisice, grudnjak, hlačice, vlažne maramice, ručak, knjigu, Bože moj kao da na vikend - izlet idem.
Računam da sam srećom sama pa neću nikome smrditi, jerbo mi je gadljivo biti neotuširana nakon vježbanja..
Ali sad su takve okolnosti, prilagođavam se, temeljito ću se izbrisati...
Ja ne mogu bez da nešto odradim a kad dođem kući čeka me škola i druženje s obitelji a nadam se i polusatnom drijemežu, od 5 sam ba nogama - jutros sam pripremila ručak, počistila, i oprala podove.
Nakon kave idem potražiti što bih mogla odraditi!
Tang i pola se računa! :kiss:
Lola dobro nam došla!
rahela 40 min.cijepanja je pravi trening, opaka si!
Flopi opremila si se :klap:
Sinoc trening jako kasno, skoro 10 bilo ali bilo je ili to ili cu mazu zadavit :lool:
Nisam ga ni pogledala prije, srecom nije bilo puno skakanja.
Danas vjv trcanje.
Flopice opak plan, bravoo za ideju, a znam da će bit i velebna realizacija ideje s obzirom na smanjeni obujam posla. Uživat ćeš :-D
LolaMo pa super ako je manje više prazna zgrada samo pazi da se dobro istegneš nakon stepenica jer listovi pate, pa se znaju upalit.
Malena beba i tang, neka ste ih odvalile, mislim treninge :mrgreen:
Bravooo za sve :klap:
Ja sam jutros 8,8 km po nasipu prema Jankomirskom mostu. Baš je bilo krasno mirno, ptičice se čule. Divotica ❤️
Danas u planu još neka snaga.
Odradila onaj trening sto je Zhang linkala. Krepala sam. Tako da nije do tebe. Tezak je jako.
3 dan plank izazova i kasnije cu jos yogu.
Flopi, jesi li provela plan u djelo?
Mb i tang, bravo za odvjezbano :-)
mamice, joj sad si me sjetila i ne moje početke... mislim da nas je većina ovdje počela sa 30 day shred isprekidan s dojenjem :lool:
al moram ti reći da mi je to Jillianin najdosadniji program - ako ti postane dosadno i ne bude ti se dalo, radije pređi na nešto drugo umjesto da staješ
Body revolution je puno puno zabavniji
ne kliže se na parketu?
ja imam neku iz decathlona, vjerojatno najskuplju iz decathlona, ali nisam zadovoljna
uzela sam deblju, kao da bude udobno, a na kraju samo problemi s njom
ako radim špagu na njoj onda se skoro raspada, jer je takav materijal, kliže se po parketu i ne prijanja (u smislu da će mi se prije zaljepiti za stopalo nego za pod pa ju onda vučem sa sobom)
za vikend ništa, zato se večeras planiram ubiti nečim
tang, šta radiš?
hoćemo summer shred? https://zuzkalight.com/zgym/summer-shred-8-x/
opet reverse burpiji, pa ja sam ukleta :lol:
još planiram s kćerkom neku dječju zumbu prije summer shreda i jogu poslije
betty, ja sam mislila danas ovaj 300 rep koji je na današnjem rasporedu
ne brini, i u njemu ima reverse burpeeja :lool:
pa onda možda za dva-tri dana summer shred 8
palo mi je na pamet da vjerojatno od 11. svi summer shredovi uključuju pull up bar
uglavnom, ja nemam snage nakon tih žestokih radit puno joge, samo se istegnem školski, a jogu radim posebno ujutro (ne svako jutro)
Tko zna koji mi je ovo put da se prijavljujem na Vjezbacice i krecem sa 30dayshred :mrgreen:
Valjda 70% cda znam napamet vec, ali fakat je najbolji za pocetak. Najvise volim "No more trouble zones", ali njega cu poceti kada (valjda) ovaj program zavrsim i malo se dovedem u formu.
Danas je bio treci dan i vec se malo lakse dise, sutra krecem i sa jutarnjim setnjama, iako jos nisam nacisto smijem li....
eto me odmah ispod Ginger.
ja idem na BR WO 3.
prva dva sam radila samo tjedan. za dalje nisam sugirna hoci tjedan ili dva.
Plank izazov vec odradjen. prva tri dana sam prezivjela. a sad cemo vidjeti dalje