kuc-kuc moje malo srce tako kuca i sad vas mogu vući za nos kad znam da sam živ-živ/a
Printable View
kuc-kuc moje malo srce tako kuca i sad vas mogu vući za nos kad znam da sam živ-živ/a
Jeeeee!!!!!!!! :-D :-D :-D
Onda ćeš nam ti narediti kad i gdje da se pojavimo.
mare, još je rano, danas brojim 5. dan...:kiss:
ja ti Aurora nisam sposobna ni za sebe donositi odluke. Ovaj put je sasvim drugačije nego prvi put. Stalno sam na nekom rubu rušenja u nesvijest tako da gdje vi kažete ja ću se pokušati pojaviti.
svima vam želim da se što prije osjećate ovako grozno, ali sretno... rekla sam da ću sve izdržati samo da sretno dođem do kraja
svima šaljem puno :kiss:
treba dodati smajlija koji vuče za nos
Mimek, super, sta bi mi bez tebe.Samo ti reci gdje ti pase.
Ja sam u komici, 3 dana se ne dizem iz kreveta, copila me viroza i curim na sve strane, cak i oko Uzas na sta licim.
Mimek, i ja skakućem, kiss
taca, nadam se da će brzo biti bolje, a nije ti lako
tiki, pa gotov odmor od 5 dana, iako ni danas ti se baš ne računa:-)
A joj joj :lol::lol:.U brzini na poslu pročitala sam da me pitaš jel' brojim 7. d.c. Ovo je turbo deformacija, već skoro i profesionalna. Moj odgovor znači nema nikakve veze s tvojim pitanjem, sad tek' shvatih pa odgovaram na postavljeno pitanje - malo vježbam izlaznu :mrgreen: ...a u petak mi je 8. d.c. i uzv (prirodnjak).
Mimek :heart:
Drage koke, još odmaram od blagdanskih bakanalija i puta, ali moram zavibrati u kokošinjcu:
za Mimek & srčeko ~~~~~~~~~~~:heart:
Taca, za ozdravljenje ~~~~~~~~~~~~~:heart:
Vikki, Mare, AuroraBlu, tiki_a, Shanti i ostale kokice ... :heart:
gričanka, još malo pa si nam ti na redu :heart:
Jedva čekam tu kavu da se apdejtamo!!! :-D
I ja čekam kavicu, već vas dugo nisam vidjela! Da, tiki, još malo... i sad sam već jaaako nestrpljiva...a pošto su mi svi vikendi u travnju bukirani s firmama, rođendanima, svadba,... mislim da će vrijeme proletjeti!
(I umjesto moje figure tanji će biti moj novčanik...:mrgreen: )
Gričanka, znaš da se naša kava planira baš u subotu, 17.4?
Da, Aurora, baš gledam (cijelo vrijeme sam uvjerena da se radi o petku)... ali 17.04. sam slobodna do 16 sati... btw je li dogovoreno neko vrijeme? Znam za kampanju zelendan-štand, a moram sve to još malo studioznije pročitati... samo sam brzinski pogledala!
ja sam jučer kasno saznala da imam neku obavezu 17.4. ujutro, ali ne znam do kad će to trajati. Nadam se da sam iza 13-14 h slobodna
A da stavimo onda u 15h, odmah iza ručka?
A moš'me ubit poslije ručka:-), al ako je većina za-tu sam. U svakom slučaju-17.04. na Bundeku.
sve sam već napisala i jedan krivi klik i ode...
ma htjela sam vam reći da namjeravam biti trudna još bar 7,5 mj, pa nemojte se prilagođavati meni.
Iz prakse znamo da ako se nekom prilagođavamo sve propadne...
vi se dogovorite kad vama paše, a ako bude lijepo bit ćete tamo i duže, a ja možda i ranije završim i sve bu se posložilo kao i uvijek :kiss:
Sva sreća da ima još 10 dana do tada. Pričekat ćemo da se i druge cure jave, pa ćemo se dogovoriti za vrijeme...
Ja gledam kroz prozor u plavo nebo i ubija me sto ne mogu van, jedva sam se dovukla do kompa.Cijelu noc nisam spavala od kaslja a cini mi se da cu mozak ispuhati na nos.Nema sta ne koristim i nista ne pomaze.Cujem da hara neka viroza pa se cuvajte jer ovo je strasno.Posebno se to odnosi na nasu dragocjenu trudnicu Mimek.
Bok curke,evo i mene malo,tu i tamo se naluknem da vidim sto se tu u klubu desava...Kod mene nista,u fazi sam sakupljanja dokumentacije za Petrovu,polako cu ja to sve zbaviti..Taco ako te tjesi evo i ja kurim,grlo boli i nos zacepljen samo sto ja nisam doma nego radim..:-(
o taco dobro te sredilo... ozdravi brzo
hvala na brizi, ali kolegica mi u sobi isto suzi na oči, nos..., pa ćemo sad vidjeti koliko trudnički imunitet trpi...
cure ozdravite brzo
Mimek, možda bi bilo bolje da ne ideš na posao iduća 2 mjeseca, ha?
pa poludila bi doma... i ovako osluškujem svaku i malu promjenu u organizmu, a doma bi opalila skroz... još 6 tjedana i na konju smo... onda se više ničega ne bojim... tamo negdje sredinom 5. mj. mi završava prvo tromjesečje i onda je sve lakše
Nesto ste mi tihe :-)
Dosla sam vam samo svima dati pusu :*
pa najdraže moje skoro smo pale na drugi stranicu, a ljudi nisu navikli da nema kokošinjca...
kako ste mi ? mare :sing:maaarice šta je kome u planu ?
tiki priča o izlaznoj strategiji, a ljeto još nije baš tako blizu...
taco, sela jeste bolje ?
Aurora skuplja energiju za slijedeći put, a ostale koke ?
nije dosta jedna trudnica u klubu... s kim ću šetat :-(
ja vas samo čitam i šaljem svima pozdrave.
A i puno vibrica za nove trudnice u klubu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dbrjtr,curke...ja vrijednica jutros,evo me na poslu,dezurstvo neko,pijem 2.kavu,jucer bila kod svog soc.ginekologa,nadijelio me uputnica...P&p savjetovanje nam je 28.4.,u utorak idem na bris i u zavod za transfuziju..Ginic moj(a dobar je dobar)smije se sto moramo na pretragu za sifilis,kima glavom,vidim ja,povucem ga za jezik sto misli o zakonu,a veli,los,los,ja kazem,a sto kad ne slusaju,a zakon je zakon...vidi mi se u ocima da sam stara sifilisicarka pa cu i to obavit ako treba...On ucio kod profa S.,reko bi nesto protiv a opet lomi se..ma joj jad,jad,jad.Reko ja svi zakoni padaju,evo sad se opet moze cugat i vozit,al ovaj se drzi..Ne da Barba...aj pozdravko cure,odo ja sad..do pisanja...:yes:
tiki i ja šutimo u duetu....mene opet uveseljava pms koji traje beskrajno dugo, sa svim svojim ljepotama...opet podsjećam na rendes 17. i šetnju bundekom na rodin zelendan, nadam se da će nas razvezeliti dječica koja su već porasla, a nadam se da će i anči doći.
meni se forum nije otvarao zadnja tri dana,
al dobro...
:-)
ja danas idem na folikumetriju.
dr mi je zakazao 13.04. inseminaciju.
puno pozdrava svima!!:-)
Evo mene opet.Bedasto mi to rec,al ja 17.necu moc doci na kavicu i to n e zbog burnog drustvenog zivota nego jer opet radim:-x Mozda da eventualno zgibam ranije,sve zavisi od tajminga.I jos nesto.Obicno me parkovi sa razdraganom djecicom i majkama koje ih spustaju na toboganima i vrte u vrtuljcima kao i svi mitinzi gdje je puno djecice,razaloste i deprimiraju..Ne znam kako vi...Nisam od onih cura koje se raspekmeze:-) i raznijeze na svaku bebicu koju ugledaju,ali mislim da bi to bilo previse za moje krhke nerve...Bila sam nedavno sa sogoricom i mm i njenim malim kikacem u parkicu i dok se ona zabavljala sa svojim malim i uzivala sa drugim majkama u majstorijama svog malisana,ja sam sjedila na klupici i osjecala se poprilicno jadno i zapravo..inferiorno.Tako da i na Bundeku necu biti imuna na okolinu..al ajd.MARE mogla bi nas opet malo postraftati,strpati u red,da se prisjetimo sto koja u klubu radi i ceka;fali mi ono vibranje za super folikulice,super embrijice i superbetice...Priznajem da sam se malo pogubila....Moja viroza ne posustaje,al danas nemam temperaturu,tako mi se cini...Evo 3.nesica je posrkana,onima koje su se tek zbudile zelim ugodan i suncan dan u svakom pogledu...:-):-)
Mene je ovo s Milinovićem jučer pokopalo... stvarno ko da se borimo protiv vjetrenjača...
Mimek, ja bi tako rado da šetamo svi skupa ove godine!
Tikice, drago mi je čitat te.
Svim curama :-*
Sela, možda ćemo imati jednu neslužbenu kavu u četvrtak opet. Ovisi, ako Mare organizira :-) A tamo gdje mi pijemo kavu, nema djece i vladaju alkohol i cigarete. :lol:
:-)Aurora,dajte probajte jedan parni dan organizirati kavicu,mozda je vam a ipak lakse nego meni se prilagodit,ma zapravo ne trazim da se vi meni prilagodite,naravno,al probajte jedan parni dan u mjesecu,please..Glupo se osjecam stalno pisat da nemrem na kavu i druzenje,imale ste ih vec dvije ak se ne varam otkad sam se pridruzila i sve nesto ja ne mogu..Mislim,ak nije problem. Po logici stvari ni taj cetvrtak necu moc!!!!!!!Vec mi je stvarno bed!!Upucajte me!Ma dobro,ko sam ja???:-(
Mimek-klomifenka+menopuri-VV -punkcija 06.03.; transfer 08.03., beta 318,2http://forum.roda.hr/../../images/smilies/yay.gif
m arta - - AIH - 13.04.-KBC Osijek -
tiki_a - prirodnjak
venera3 - klomifenka+menopurka - Petrova-travanj
glacova....
Shanti - proljetno-svibanjska menopurka
Sela - proljetno-lipanjska IVF-ovka-Petrova
vaka- pikalica
malo sam se pogubila s listom...nadopunite...
Sela, onda nećemo u četvrtak na kavu, ja mogu u ponedjeljak, al tek iza pola 6.
ajde jednu pripremnu jer ja ne znam kad ću stići na Bundek u našoj staroj apoteci :-D
A petak, 16? Mare, samo ponedjeljak možeš?
može i 16., al gledat ćemo se 17. pa sam mislila da je previše:-), može cure onda nešto nezdravo s nogu 16.?