Drage moje!
Pošto za Božić neću biti blizu interneta, želim vam već sada sretan Božić i da sljedeći slavimo s našim bebama!
Pusa svima
Printable View
Drage moje!
Pošto za Božić neću biti blizu interneta, želim vam već sada sretan Božić i da sljedeći slavimo s našim bebama!
Pusa svima
Drage moje Petrovke,
Vama i Vašim obiteljima želim sretan i blagoslovljen Božić i da dogodine svoje bebe držimo u naručju... Sve Vas puno volim .... :heart:
Drage moje cure,želim vam svima sretan Božić i suuuper sretnu 2011.,svima nama koje još čekamo da i dočekamo svoje smotuljke,onima koje su trudne da im bude školski do kraja a onima koje su već mame,možda još po jedno ako žele:mrgreen:.Sve vas voli vaša Sanja;-).
Drage moje Petrofke,
svim trudnicama, čekalicama i tužnicama želim sretan Božić!
Svima vam/ nam želim slijedeći Božić u proširenom obiteljskom izdanju!
Marina čekamo tvoju betu!
Svima šaljem veliki zagrljaj! :love:
Drage moje,
svima zelim sretan i blagoslovljen Bozic! :heart:
Drage Petrofke,
želim Vam sretan Božić!
Idem vadit betu 30.12,a vec sam polako luda.Želim vam svima sretan i blagoslovljen boŽiĆ!!!!!!!!!!!!!!
Svim mojim dragim Petrovkama, Petrovcima i počasnim članovima želim jedan jako sretan Božić...da nam trudnice dočekaju svoje beboline bez ikakvih problema, a mi čekalice da dočekamo svoje toliko željene plusiće, crtice i debele bete.
Svima Vam šaljem puse i zagrljaje !!!
Drage moje žlim vam sretan i blagoslovljen Božić!!!!!!:klap:
Svima kojima nisam cestitala,sretan Bozic i puno puno roda zelimo..!!!!!!
Drage Petrovke, zelim vam sretan Bozic :love:
Svima Sretan i blagoslovljen Božić! Nek Vam se ostvare sve želje, a ponajviše da sljedeći Božić dočekate sa svojim bebačima u naručju.
U dilemi sam sad...
U nedjelju navečer sam primjetila sukrvicu u sluzi, znači dolazi mi menga. Jučer ujutro isto krvava i obilnija sluz, počinje za pravo jel. Nazovem Polikliniku Škvorc i naručim se na uzv hsg 05.01. Poslije odem na wc i nema ničega, sluz normalne boje, cijeli dan ni kapi krvi!! I jutros mi za pravo krene menga. I sad neznam dal da zovem tamo i provjerim dal da svejedno dođem na uzv hsg jer mi bude 9 dc na taj dan.
Također, to je zadnji dan da je doktor tamo pa ide na go. Ako sada to ne obavim moram čekat idući ciklus.
I sad si mislim dal mi je to prerano za hsg ako bude 9 dc a ne 10? Neznam dal da zovem tamo i provjeravam il što.
Vanchriban, nemas nikakvog razloga za brigu, to je vise nego ok.
Jasenka, kakav je tvoj nalaz?, obzirom da pises da te tako jako boljelo?
Dobro je vec netko spomenuo da je cesto uz neprohodne jajovode pretraga bolnija.
Nalaz RTG HSG odličan jajovodi prohodni sve u najboljem redu da nemože biti bolje, tako da ovo da boli jako kad su zaćepljeni kod mene nije imalo veze, mene je boljelo, a sve je super. Možda sam jako osjetljiva na bol neznam što drugo mogu reći.
Drage moje, moja trudnoća nažalost završila pobačajem. Nakon svega, fizički sam ok, samo srce jako boli :cry:.
Zbog toga vas malo napuštam jer preteško mi je ovdje, ali i dalje mislim na vas. Velika pusa svim starim i novim petrovkama, a posebno onima koje su u siječnju spremaju u postupak :kiss:
Ah suzzie2, ne mogu uopce izraziti koliko si me rastuzila. Pitala sam se sta je s tobom i kako je prosao 1.UZV. Iskreno se nadam da ces se brzo oporaviti i da si ipak blizu svoje srece. Drzi se.
Suzzie2 jako mi je zao i nadam se da ces skupiti snage da prebrodis ove dane i nastavis dalje. :cry:
Suzzie2, nemam uopće riječi :cry::cry:...užasno mi je žao što morate kroz sve ovo prolaziti...zbilja nije fer:evil:...
Želim ti da i psihički dođeš k sebi što prije i da nastavite svoju borbu kad budete potpuno spremni.
Šaljem ti jedan veliki :love2:. Drž' se draga !!!
suzzie2 jako mi je žao... :cry::cry:....
marina javi nam betu! Držim fige :) :)
Draga Suzzie2 ja sam ostala :o! Strašno mi je žao što moraš to prolaziti. Drži mi se i pusa velika ko neboder.:love2:
Suzzie2 strašno mi je žao što je tako završilo:cry:,
drži se draga i što prije oporavi:love2:
Suzzie srećo neopisivo mi je žao:heart::love2:,znam da si ti snažna žena i da ćeš se oporavit i krenut s nama u nove pokušaje,a kad tad uspjet će.
Cure moja dobila sam betu 2000 je šta kažete?u pon.idem na ultrazvuk
Marina superrrrrrrrr!!!!!!!!!! :-D :-D :-D :klap:
Mogli bi biti blizanci... Jao, čestitam od srca!!! :zaljubljen:
Hvala Kristina,vjerujm mi da još sam u šoku ne mogu vjerovat,kad sam vidjela betu skoro se srušila.sva sreca da nisam ja išla po nju u bolnicu supruga poslala.
Marina draga i ovdje ti ČESTITAM!!!:-D
Sam ti rekla da je to to:heart:
Suzzie, teško mi je i zamisliti kako ti je. Razumijem tvoj odmak. Nadam se da ćeš se brzo oporaviti i krenuti dalje, bilo to u Petrovoj ili negdje drugdje.
Marina, čestitam od srca!
ajme suzzie, uzasno mi je zao:cry:
samo sam se sledila kad sam procitala.
znam da nema rijeci utjehe; saljem ti zagrljaj:love2:
Marina čestitam:klap:,vuf kolika beta:-D.
Drage Petrofke i Petrofci,
želim vam svima bolju Novu godinu.
Novim roditeljima zdravu i sretnu djecu.
Trudnicama bezbrižne i lake trudnoće.
Trudilicama sreću da stignemo prve dvije kategorije.
Tužnicama da se pridruže trudilicama.
Svim hrabricama :love2:
Ja osobno, iako svjesna da jedan vikend neće promijeniti ništa, jedva čekam da bar simbolično završi ova godina puna borbe, strahova, padova i neuspjeha, kako mojih tako i tuđih. Kao kruna ove godine, moj današnji dan je bio ispunjen razočaranjem, tugom, strahom i bespomoći, sa tek tračcima nade.
Sigurna sam da noćas neće biti najluđa noć za nas, ali se nadamo novoj snazi. Isto želim i vama.
I nadam se, iskreno se nadam, da će ovo biti zadnji Božić i zadnji doček Nove godine u osnovnom izdanju naše obitelji.
I dozvolite,
Sretnu Novu godinu želim Petrofcima: sestrama Ireni, Sanji i Ivi, sestrama na CEFu i naravno, našim liječnicima.
Nadam se da će u slijedećoj godini pasti restrikcije u liječenju neplodnosti kako bi nas naši liječnici razvezanih ruku mogli liječiti primjereno svjetskim standardima.
Sretna vam 2011. godina!
Tlatincice sve si rekla,mogu te samo potpisat:mrgreen:.SRETNA NOVA GODINA!!!:heart::heart::heart:
Cure sretna nova godina i sve najbolje!!!!!!!!!
Tlatincice savrseno si sve rekla :love:
Svima sretna nova godina :heart:
Bok curke, jedno pitanje. Htjela bih se naručiti kod nekog doktora u Petrovoj za ivf. Naime, prije nešto manje od pola godine krenula sam kod dr. Lučingera na VV, no kako je on otišao, trenutno sam kod dr. Alebića. Upravo smo imali klomifenski ciklus + ciljani odnosi (test radim za kojih 8 dana), a plan je ići na nekoliko inseminacija ako ovo nije uspjelo. E sad, razmišljajući unaprijed, ako dođe do toga da moramo na ivf, ne želim to raditi na VV, pa me zanima kako ide procedura u Petrovoj.
Koga trebam nazvati, treba li se dogovoriti kod nekog određenog doktora (ako da, koga preporučujete?) i koliko se čeka na razgovor, te onda na postupak?
Puno hvala na informacijama unaprijed! Svima želim da prije nego završi ova godina zagrlite svoje bebice!
Tlatincice, tko te ne bi potpisao i :klap:.
Cure, sretno u NG.
ValaMala, nazoves 4604-723 i narucis se kod nekog od dr., tko vec ima prvi slobodan termin. Cekanje na razgovor ovisi kod koga si, 2-4tj.
Hvala taca70, a što se tiče baš termina za postupke, jel zna netko bar otprilike koliko se čeka?