Aurora :) jedva čekamo dobre vijesti
Printable View
Aurora :) jedva čekamo dobre vijesti
Da li itko uopće dobiva gonale ili svi i dalje dobivate menopure?
Bravo Aurora :-D
AB, odlično! Baš mi je drago!
koliko uputnica treba tijekom cijelog MPO postupka?
idem prvi puta, putujem iz osijeka, u sub.imam folikulom.8.d.c.(najavila se kako ste me uputile), mislili smo ostati u zg., pa da sve što trebam ponesem
znam da trebam uputnicu za folikulometriju, e sad, da li je dovoljna jedna pa sve idem na nju ili da ipak ponesem tri (ako toliko bude mjerenja), mislim uputnicu MM za spermiogram ili ne treba?, i što još?
hvala
Javljam se na kratko ... danas sam prokrvarila, bila sam na hitnoj i plod je još tu, da li kuca srce - ne znam ... tretman i obradu na hitnoj u Vinogradskoj neću niti komentirati, saznala nisam ništa. Ni papirić nikakav nisam dobila, kao da nisam tamo niti bila. Sutra idem do Radončića da me pregleda da znam što mi se dešava.
AB ~~~~~~~~~ za tvoje dvije mrvice:heart:
Tikice~~~~~~~~~~ da sutra bude lijepih stanica:-)
Naravno, i svima ostalima želim puno sreće:love2:
i ... držite fige mojoj mrvici:zaljubljen:
Bježim natrag u horizontalu!
rikikiki, nadam se da ce sve biti u redu....mozda je samo manji hematomcic :love2:
riki, ~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude u redu!
rikić, ~~~~~~~~~~~~ da sve bude OK. Meni je dr A s VV-a kad sam ostala trudna rekla da u slučaju bilo kakvih krvarenja NE idem na hitnu jer da mi neće moći pomoći i da dođem odmah k njemu. Najbolje da to vidi ipak MPO dr.
Riki bolje ti je ne šetat previše okolo ako krvariš, ionako ti doktori tu ne mogu ništa reć nego da miruješ i eventualno pojačaš utrogestane-i počneš ih uzimat na usta. Trebala si ići Tomiću, privatnici će ti samo uvalit antibiotik da sebe zaštite. Koliko sam ja shvatila u ova 3 tedna otkako sam prokrvarila, rijetko koja MPO trudnoća prođe bez ikakvog krvarenja al ipak bude sve ok.
I jel vas mogu zamolit da Auroru više ne zovete AB molim vas molim vas molim vas, želudac mi se okrene na taj AB-ortus, ne šaljete joj baš neku pozitivnu energiju s tim nadimkom hahaha!!!
kinki, moram se ubaciti s kraticama-u mom poslu MPO znači sasvim nešto drugo:-)
Kinki :lol: misliš da je u tome fora, ha?
Riki, sigurno je hematomčić, u horizontalu i mirovanje! Nadam se da je već prošlo. A stvarno, čini mi se da rijetko koja trudnoća i prođe bez ovakve epizode. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tikice, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za što više j.s.!!!
Kinki, sad zachetavamo:-), al razumim ja tebe:-), al nama AB znači samo AuroaBlu i ništa više:-), ljubim i tebe i nju
riki, navijam i ovdje~~~~~~~~~
Miki, dobro nam došla! :-)
Zlatta, jedna uputnica za folikulometriju ti vrijedi za sva 3 puta. Muž ti ne treba nikakvu uputnicu, a za punkciju i transfer ti treba jedna za bolničko liječenje. Dakle, ukupno 2 uputnice doneseš. :-)
Rikikiki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ javi nam se s dobrim vijestima od Radončića
AuroraBlu i Tikice za uspješne postupke u tijeku, Tikici da današnja punkcija urodi što većim plodom (4-5 j.s.), a AuroriBlu da se sve lijepo dalje razvija
Miki76, super ti je novi avatar, baš mi se sviđa
rikikiki vibr do neba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
riki,~~~~~~~~~~~~~~~~ da bude sve u redu!
AuroraBlu (po kinkinom nalogu :-)) nadam se da će biti uspješan transfer. Dobro je da si se odlučila na prirodnu selekciju.
za Rikikiki i mrvicu....... vibrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Cure, hvala na dobrodošlici. Iako, ja se osobno ne osjećam ovdje nova jer vas detaljno pratim još od prošlog proljeća kada sam se odlučila prebaciti u Vinogradsku. Jedino što sam bila lijena pisati. :oops:
I da, Kadauna, stavila sam novi veseliji avatar u skladu s odlukom da sva sra... koja su mi se događala prošle godine tamo i ostavljam i ove godine krećem ispočetka, nadam se s puno više sreće. 8-)
AuroraBlu, djevojčice naša (kinki, jel je sad bolje? ;-)): ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Rikikiki, nestrpljivo čekamo novosti i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tibi, velike puse tebi i tvojim :zaljubljen::zaljubljen:
Nemam nažalost dobrih vijesti. Bebi ne kuca srce.:-(
Radončić predlaže kiretažu i kariogram ploda jer sumnja na kromosomsku anomaliju. Sutra ujutro idem u Vg kod Tomića ili Kune da se dogovorimo.
Ovaj puta nije bilo sreće!
Užasno mi je žao, riki. Drži se :heart:.
u šoku sam rikikiki, žao mi je, jako :love2:
Ne mogu vjerovat..rikikiki..jako mi je žao.:love2::love2:
Drži se.
Rikikiki, joooooooj ne mogu vjerovati...užasno mi je žao:cry:.
Drži se:love2::love2::love2:
Riki :love2:. Drži se draga!
uffff jako mi je žao draga Rikice :cry:
Miki76 :kiss:
Rikikiki, žao mi je. Drži se.
rikikiki, žao mi je:love2:
Miki76 :klap: za novi avatar
AuroraB , tikica i ostale cure ~~~~~~~~~~~~~~~
Riki, a jooj :cry:
rikikiki žao mi je
Rikikiki jako mi je žao
rikikiki baš mi je žao :love2: