Darmar, šaljem ti vibrice za betu!
Linalena - za tulum u buši!:-D:-D
Printable View
Darmar, šaljem ti vibrice za betu!
Linalena - za tulum u buši!:-D:-D
Darmar,evo puno,puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za današnji dan,da sebe i nas obraduješ jednom velikom betom!!
darmar ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za veliku betu, čekamomomomo
:coffee:
ostala mi fina masnica od heparina, ak bu tak svaki put, ajoj (dobro da nije ljeto, makar ni onda baš ne hodam gradom s golom trbusinom)
:-D za veeliku betu darmar.
ajde darmar ~~~~~~~~~~~~~~~~~!!
Darmar ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Darmar strpljivo čekam tvoju pozitivnu betu.....~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Htjela bih se priključiti u ovu grupu...idemo 14.09.2011. po našeg smrzlića u MB....i nadamo se najboljem.....
darmar ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za betu!!!
chiara sretno!!!
moja beta na žalost je 1,20:-(
hvala svima na podršci i svima želim mnogo sreće!
Veliki pozdrav!
:love2:tebi i tm
darmar:love2:, držite se, znaš i sama da u ovim momnetima nemam riječi utjehe, neka vam Bog dadne snage i planova za dalje, i što je najbitnije da se vas dvoje volite! Velika pusa!
Ma daj....ne mogu vjerovati baš sam se veselila zbog tebe...
Drži se draga što drugo za reći...sutra je novi dan...
Darmar žao mi je...:love2:
Darmar:love2:
Darmar jako mi je zao:love2:
Darmar zao mi je:love2:
Ajoj Darmar, baš sam se nekako ponadala...
Žao mi je.
Darmar :love2:
darmar i iberc, žao mi je
Darmar,baš mi je žao,ali ne odustaj,napravim planove za dalje....bit će jednom i pozitivna beta...
darmar...držimo ti fige za slijedeći put~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
darmar,žao mi je ...:-(
darmar, žao mi je, a tako sam se nadala...:(
darmar :-( :love2:
cure moje hvala svima, mi smo od danas na pauzi, dok ne smislimo plan za dalje,
do mog sljedećeg javljanja želim vam sve najbolje, trudnicam školske trudnoće, čekalicama bete velike beturine, a pikalicama da punkcije prođu što bezbolnije i da budu ludi tulumi u labosima, veliki pozdrav!
Cure svima zelim velike bete i zaobljene trbuscice;)
Nova lista nece tako skoro jer mi se pokvario komp i barem 2 tjedna cu biti bez njega, a preko moba ne mogu voditi listu, ako ima koja dobra dusa sa viska vremena neka slobodno preuzme:)
darmar i Iberc, jako mi je žao cure.:love2:
Nije me bilo neko vrijeme i nisam baš popratila što se sve događalo, ali zato, evo, šaljem puno kolektivnih vibrica svima za što vam god treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Darmar,žao mi je....drži se,draga
Jutro,evo malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za sve za kaj vam treba.....ja odoh zatvorit bolovanje i sutra na posal:-(
darmar, odmorite se, malo si uzmite vremena samo za vas dvoje i kad osjetiš da je vrijeme za krenuti dalje, krenite! A do onda se nadam da ćeš nas bar svako toliko čitati. a u međuvremenu se možda desi i čudo, tko zna?! Šaljem ti veliki :kiss: i mah mah!
Iberc i to se mora jednom...:(
Sad upiremo svom snagom da nas Ježić ugodno iznenadi! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Cure, lberc i darmar, žao mi je... ne znam jel mi se čini ili cure ne objavljuju, ali baš je malo pozitivnih beta u zadnje vrijeme. ~~~~~~~~~~~~~~~ svima u postupcima, za sretne ishode ~~~~~~~~~~~~~~
Izgleda ima jedna samo čekat ću da se javi sama i to sa VV :)
cure moje tužnice...
jednom mora doći vrijeme za bebe, samo hrabro :love2:
mi cekamo rezultate iz laba (jucer je bila punkcija)
i posluzite se ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ kome za što treba:yes:
Iberc i darmar baš mi je žao cure.odtugujte na svoj način.
andream baš dobro kažeš,ima jako malo pozitivnih beta,nažalost.i ja sam o tome razmišljala.teško mi je i čitat ovo jer gubim nadu.meni je dan D sutra.ujutro vadim krv i popodne će mi javiti.
Vedre sretno od srca sutra!!
Meni je dan D prekosutra...
miga24~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da prekinemo niz negativnih beta.drži se draga još 2 dana:).
Vedre da ti zazelim srecu i ovde, od srca ti zelim velikuuuuu betu :-D:-D:-D
Miga24 puno pozitivne vibre i srece:-D
Jezic drago mi je da je sada sve uredu i zelim st sve naj naj od :heart:
Meni danas 5 dnt.
vedre i miga24~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za prekrasne bete, da napokon prekinete ovaj tužni niz!!!
I svima ostalim,čekalicama, pikalicama...~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
evo i ja šaljem brdo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svim čekalicama bete....
vedre,miga,hakya.... da konačno pokrenete taj jesenski vlakić :-) sretno!!!
cure prave ste.svaka vam čast.:heart: