sretno mostarka!!!
da bude puno jajčeka na punkciji:-)
jel davaju nešto protiv bolova u citu na punkciji?
Printable View
sretno mostarka!!!
da bude puno jajčeka na punkciji:-)
jel davaju nešto protiv bolova u citu na punkciji?
tikice...ja sam svaki puta sa lh trakicama otkrila da sam trudna.
A tu teoriju mi je i moj biolog potvrdio...kaže da lh trakice mogu i 2-3 pa čak i 4 dana prije hcg testa pokazat trudnoću.
Jedino što ti testna crta u tom slučaju mora biti ful tamna...čak i tamnija od kontrolne.
Ja sam u ovoj mojoj kratkoj trudnoći 6 dnt popodne imala takvu jaaaakoooo debelu crtu na lh testu
sretno ako ćeš namakat lh...ja jako držim figicd
Tikice, samo pazi da ti zbog brevacida ne bude pozitivan LH test pa da si ne natovariš dodatan stres.
hvala bebolinko, dobiješ neku injekciju, ne znam kako se zove, ali je mene baš umrtvila i ošamutila, da se dr.P jedva sjećam :)
mostarka86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za bezbolnu punkciju i tulum u labu ;-)
stvarno???:-o
jao super probat ću! čitala sam da brevactid ima u sebi Bhcg ali u trudnoći je jednako zastupljen alpha hcg a lh trakica detektira njega za razliku od testa na trudnoću pa zato valjda prije može otkriti .
jedino sad ne znam zbog brevactida , a ko ga šiša probat ću popodne kad dođem doma pa i ako bude pozitivna neću vjerovati u potpunosti..
danas mi je 9dpt a brevactid bio na 7dpt.
pirice jesi ti primila te bocke poslije transfera?
tikice...rano ti je još ta namakanje ako si dobila booster prije 2 dana... Jedino ak oćeš vidjet kak izgleda pozitivan test...al to već znaš.
Strpi se ipak bar do subote...mislim da su cure pričale da njemu treba oko 6-7 dana da izađe iz organizma.
Samo buš si bezveze napravila dodatni kaos u glavi.
Kako god napravila ja ti želim najveću betu na svijetu.
A ja sjedim u petrovoj i čekam svojih 5 minuta ili bolje reći svojih 30 sekundi.
Pusa svima i poslužite se sa fiiinooom jutarnjom kavicom, čajekom, kakaom...što god vam paše.
Tikice rano je.. Brev. još nije ispario, strpi se bar još 2 dana...
p.s. toliko ste me zaintrigirale s tim lh trakicama da sam to morala probati (kako mi to nitko ranije nije rekao :-) ).. I kako je rekla Bab, testna crtica je stvarno puuuno tamnija od kontrolne.. Eto...
znači šljaka! super probat ćemo , ali pustim još dan dva da ovo ispari.. a kad pogledaš pa onda bi i test mogla napraviti jer će mi biti 11dpt.
(stvarno sam fulala pdf.Bubi..)
Tikice78 želim ti ogroman plus na testu i ogromnu betu!!!
Svim čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Trudnicama ugodne i školske trudnoće.
Ja danas ponovo napravila test i negativan je tako da sad je to sigurno tako. Isplakala sam se već protekla dva dana,pomirila s tim i idem dalje. Što mislite jel dr. dozvoli da odmah sad idem u drugi postupak ili mora biti pauze. Ovaj mi je bio klomifenski pa bi još jedan klomifenski odradila sad....????
Arianm pa koji ti je danas dpt?
ja sam nakon klomifenskog mogla odmah u postupak tak da mislim da ćeš i ti!
Bab hvala na kavici, baš mi paše..
Čekaj, vjerovatno sam propustila jesi ti krenula u sekundarni?
Tikice78 odmah taj ciklus? Ja bi sad odmah čim stigne M 3 dan počela s klomifenima tako da prije ljeta uhvatim još jedan voz. Tako mi jelakše kad znam da je nova nada tu. Meni je danas 11dnt...mislim da bi test već sada morao pokazati...
a bi trebao bi , a opet nikad se ne zna.. pa hoćeš li vaditi betu?
ja nisam nikad išla odmah taj ciklus , nego idući, ali pitaj dr. možda se i može
ja sam iza klomifenskog trebala bit 2 mj na jasminu, ali pošto imam sad neku cistu na jajniku, onda sam i treći mjesec na jasminu
ja vam cure nisam baš sigurna u lh trakice zbog utrogestana. negdje sam naišla na tu informaciju. sada kopam i ne mogu pronaaći
Ja sam Brevactid primila 8dnt, a 11dnt sam radila betu i bila je 14, a dva dana kasnije, dakle 13dnt beta 6,5.
Dakle, 3 dana nakon Brevactida, još uvijek nije isparilo u potpunosti, ali ne znam da li je dovoljno da bi pokazao plusić... (čisto sumnjam).
Zato, najbolje se strpiti bar 5 dana nakon zadnje inekcije.
Žao mi je za negativan test :( Al evo da te možda bar malo utješim da ti kažem da možeš ići u 2 klomifenska za redom.....ja sam tako išla, ciklus za ciklusom....doduše, bio je AIH, ali ne vidim zašto bi ovo bilo drukčije.....osobito ako dobro reagiraš na klomifen, odnosno ako ti ne stanjuje previše endometrij...
Curke da javim moja 2. beta iznosi oko 800 :-D (rezultat sam dobila telefonom, rečeno mi je 800 i nešto, a ja od straha čula samo 800)
Jupiiiiiii
Idemo Mala Maja, čekamo i tebe........
Svima sretno dalje...
Laki, 800 je savršeno za bracu ili seku, čestitam!
yes draga,
krenula po drugi puta al bojim se da će opet biti fijasko
Danas mi je 10 dc i folikul je bio samo 11 mm, moram u petak ponovo pa će odlučiti šta i kako dalje...
luda sam više od svega...nadam se da se on još stigne podebljati s obzirom da su mi ciklusi 31 dan pa ni O nije na 14 dc.
Al dobila sam termin za novi postupak u 02/2013...ajme kako mi se to sad čini daleko :(
cure čekalice sretno !!!
Laki, bravo za prelijepu ß !!!!
Bab ma mora biti sve ok sada~~~~~~~~~~~~~.. a je daleko se čini taj tvoj termin.
Laki čestitam!!!! :-D
Laki, čestitam!!!!!!!!!!
moju čekamo do petka :)
Laki bravo za betu, znala sam da će biti velika :-D!
bravo Laki, za školsku trudnoću ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~
geceta, *TINA*, i sve ostale ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
hvala, tetadoktor, tko zna mozda mi se bas jednom desi cudo pa me beta strefi u petak :)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~i za tvoju troznamenkastu
moji plusići su potvrđeni, beta 14DT 209,30 :-D
skačem do neba od sreće!
i hvala svima na podršci
Bab šaljem ti pozitivne vibre i da folikuli lijepo rastu, držim fige! ~~~~~
sretno svima!
Palčice i tebi iskrene čestitke! :-D evo puni nam se lista za lipanj... ajmo cure!
Laki, palčica čestitam od srca
Ajmo sad geceta, tikica nastavite niz sa velikim betama...
Bab želim ti svu sreću, i da ti postupak zakazan za 02/2013 bude nepotreban..
kisssss
tetadoktor,naravno da i tebe želimo na listi trudnica::)) kao i sve suborke koje čekaju bete
PalcicaZg :-D
Palcice moja, sve sam ti rekla prek telefona al moram i ovdje malo poskočiti za tebe...
juuuuuuuuuuuuuuuupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
volim kad maratonke i polumaratonke objave vesele vijesti.
sad samo polako i želim jednu dosadnjikavu trudnoću :)
laky,čestitam :-D
palčice i tebi čestitke !! :-D
tikice,geceta,kitty evo cure puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~z a betu!!
Laki i palcicazg čestitam:-D :-D
Svim čekalicama želim veeeelike bete~~~~~~~~!!!
Bab i ja se nadam da ti postupak u 02/2013 neće biti potreban, sretno!
I ja sam nakon negativne bete u veljači ove godine dobila termin za sljedeći postupak tek u veljači sljedeće godine. Godina dana bez postupka mi je stvarno previše tako da sam odlučila ići privatno. Prijavljujem se za on-go listu za 8 mjesec! :-)
čestitke na velikim betama!:-D
strategija bravo! gdje ćeš ići?