Hvala,draga:) Sretno i tebi u kojoj god da si fazi:)
Printable View
Sneki:heart: ~~~~~~~~za dalje,!!!
Vulkan, meni ovo jaaaaako miriši... altgr1 za četvrtak!!!
svim tužnicama šaljem veliki virtualni zagrljaj:love:
puno ~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve kojima vam triba!
Sneki :love2:
Ja sam se izneevirala danas kod gina kojii je on kreten neda mi uputnice, putne naloge, ma katastrofa a prije je bio supwr dr sta mu je doslo neznam. Izvikao se na mene ko na budalu, nije mi htio dat utrogeatan i dexu jer to je glupost kaze da mi netreba. Tlak mi je na 1000
nana0501 mjenjaj doca!
vulkan milijun AltGr+1 za veeeeeeeeeeliku betu! ovaj put se ne šališ!
ja sam ok, kao da nisam ni imala ET, krenula jučer odmah u kolotečinu, danas sam isto na nekoliko strana... tako da... sve ok... nadamo se drugi put da nećemo iznevjeriti!
vulkan i pipi~~~~~~~za krasne bete i bebe
milasova~~~~~~~~~sretno!
bubek, mila, čekam javljanja sutra
sneki, grlim, grlim
oknp, kiss
Bab, ljubim
nana, ne daj se, al ako baš ne da-pitaj na forumu ili kupi sama
e da, prag i rijeka-dva druga-imaju jaaaako kasne bete, što kaže oknp-heroj ko ih dočeka
Milasova sretno sutra ~~~~~~~~~~~~~~~ neka bude bezbolno i ~~~~~~~~~~~~ za krasne JS!
Sneki :love2: grlim te jako
Bubek da si nam uskoro pikalica i još brže trudnica :)
Bab, draga, šaljem veliki zagrljaj ;)
Milasova kako je prošla punkcija?
Evo drage moje,cekam u sobi da mi kazu koliko smo dobili js..dobila.sam.koktelcic,nije me uopce tak jakobolilo..vec sam ko nova:)
Milasova super! Znam da si bila prava dobra koka nesilica, drzim fige da su lijepe jajne stanice!
Ja evo cekam presudu, velika je guzva na vv.
Dobili smo 10 js..sutra u 10 zovem da vidim e se sta oplodilo..
Bubekica,sretno!
Vidim ja da nema jutarnje kave, pa poslužite mi se :coffee:
Ovim našim trudnicama, koje ne mogu niti primirisati kavu, nudim čaj, juice, po izboru...
Bravo milasova, sad čekamo vijesti iz labosa!
Sutra & prekosutra nam je nova runda betočekalica i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da su nam sve trudnice!
Milasova želim ti naj tulumišku u labu ovih dana :-)
XXX na bubekicu!!!! :)
Snekice žao mi je zbog tebe, vidim koliko i vi već dugo pokušavate. Kad će doć red i na nas maratonke i hoće li uopće.....
Milasova za brz oporavak od punkcije i za ovodobitni uspjeh bar jedne bebice :dancingfever::fige: ~~~~~~~~~~~~~~~~
Bubimitka, Helena, Pipi Iberc da trbuščići poćnu rasti i da se netko rita u njima ~~~~~~~~~~~~~~~~
Za sve čekalice, želilice, trudilice i trebalice vibrica ~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~
(uh što sam ko pekmez)
potpisujem!
ja sam još od ponedjeljka u nekakvoj groznoj depresiji,svađam se sa mm...jedva čekam taj petak da to rješim...testove nisam ni radila,sve sam ih bacila,simptoma nikakvih,osim pms,nikad se nisam ko čekalica bete tak jadno osječala...jednostavno znam da ni ovaj put nije uspjelo,da se bar mogu prije isplakat,al ni to ne mogu..valjda moram prije vidjet onu glupu nulu na papiru
oprostite na crnim mislima...za vikend budem već bolje:oops:
Iberc nadajmo se da su to trudnički šizevi :-)
Ja sam bila luuuuuda od hormona, MM me nije smio ni pogledati, odmah mu u grlo skočim ili se rasplačem.. Užas... Možda je tako i kod tebe :-)
da bar...al mislim da još nije došlo moje vrijeme..nadam se samo da budu ljekovi brzo došli pa da mogu drugu godinu krenuti opet
Cure jedino me brine sto dragi je dao jaaako malo uzorka..kaze da se nije mogao opustiti i da mu je bio odvratan osjecaj u onoj katastrofa prostoriji,tj.wc-u..
Nadam se da ce ipak nesto iskopati za oplodnju..
Hvala vam svima
Draga sneki, baš mi je žao... Drago mi je da se ti dobro držiš! Želim ti što prije da kreneš dalje!
Arianm, 11 mjesec se bliži... naka ti vrijeme proleti i krene tvoj postupak!
Bubimitka, da vrijeme leti do 7.11. i da beta bude ogromna!!!! :klap:
Vulkan držim fige za ogromnu betu!!!! :-D
Milasova, super za js!!!! :klap: Navijam za odličan tulum u labu!
Iberc,:love2:... ako već mora biti suza, želim ti da u petak ipak budu suze radosnice!
Svima curkama na VV da danas čim prije prođe gužva i svima bude sve po planu! Držite se moje dame! ;-)
Curke jel Crinone gel puno jači od Utrića? Naime do sada sam uvijek koristila Utriće ili Duphaston poslje ET i uvijek sam i preko njih počela brljaviti ili čak krene prava menga u svom punom obilježju i to već 9, 10 ili 11 dan. Nešto osječam da mi vještica sprema zasjedu ili sačekušu.
Ne znam jel ima ko da je procurio i preko Crinone gela? Prvi put ga sad koristim od ovog ET.
I ja cak mislim da betu odradim u ponedeljak ,ne u petak.....sve zavisi kako se budem osjecala u petak....
Hocu zaista biti sigurna...tim prije sto ovdje gdje zivim UZ ne mogu naruciti prije 10 nedelje trudnoce...tako da videcemo
Meni je danas 13 dt..osjecam se manje vise isto kao i prethodnih dana...sem sto se sad ona bol prebacila sa jajnika nekako centralno...kao da me boli pubicna kost..
Citala sam da koriscenje utrica pojacava remuatske simptome...pa mozda je i to...ne znam..inace patim od reume pa sve je moguce...
Cak i gasovi u crijevima kada naidju u tom djelu su neprijatni...da cesto moram sjesti....leci da bi proslo
Udavih vas...ali eto
Svim cekalicama beta ...transfera..punkcija ...bilo kakvih rezultata zelim sto vise snage i strpljenja da sve to docekamo sto mirnije i veselije...
Onima kojima nije uspelo...snagu da se podignu i krenu u novu pobjedu jer ce se ona svakako ostvariti..
Poljuubac svima
Iberc stvarno furaš crnjaka! Puj to! Betočekalice, maratonke i mladice, sve ste trudne dok se ne dokaže suprotno! Zato pssssst! :oklagija:
Kažu da postupci uđu pod kožu, živ sam primjer :mrgreen:
Od danas sam pikalica!!!!
bubek, jeeeeeeeeeeeeee!
Bubekica odlicno!!! Sretno:)
Bubekice puno sreće ti želim :-)
Cure, od mog transfera ovaj put ništa :-( Embrij se je prestao razvijati. Dobra vijest je što već s ovom m krećemo u novi postupak. Nije bila jaka stimulacija pa kaže dr da možemo. Nadam se da će ovaj put biti bolje.
Sretno svima :-)
Bubimitka nadam se da će ti vrijeme do bete proletjeti i da ćemo skakati s tobom od veselja 7.11.!
Bubekica, ODLIČNE novosti!!! Od srca ti ~~~~~~~~ da ovo bude prvi i zadnji postupak (barem za bebu br. 1 ;) )
Milasova, baš si prava koka! Sad ti ~~~~~~~~~ za tulum u labu!
Dino, žao mi je :love2: ali super da odmah idete u novi pokušaj. Nadam se da će taj biti dobitan.
Dino, bš mi je žao... Želim svu sreću za postupak u koji krećete za koji dan!!!! Neka taj bude dobitni!
Dino žao mi je zbog ovog postupka, ali uvijek mi je drago vidjeti da se odmah planira novi postupak.. Sretno i nek sljedeći postupak urodi plodom :-)
Tikki hvala, treba mi strpljenja :-) Nadam se da ćeš i ti uskoro ovdje objaviti lijepe vijesti, vrijeme ti je :-)
Dino, zao mi je :-(
Molim da mi se na pp javi netko s iskustvom s jednom i pol ampulom gonala, imam dileme oko mijesanja i pikanja.