Ajme clematis draga hvala ti! A kod tebe super razvoj dogadjaja. Sad nek se lijepo oplode i podijele. Kad si opet gore?
Printable View
Ajme clematis draga hvala ti! A kod tebe super razvoj dogadjaja. Sad nek se lijepo oplode i podijele. Kad si opet gore?
Frćka:-D sretno do kraja!
Frćka,:rock:,super!
clematis, :-D i sad ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za super duper party!
boogie woogie ,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za beticu!
Mary123,sretno!
Snekice,:love:
Da se i javim i prijavim betu od 365!!!!! Jos ne mogu sebi doc!!!
Jeeeeeejjjj!!!!
Puckice i Frcka bravo!!! Neka se i dalje nastavi po skolski.
Splicanko koliko jos do tvoje bete?
puckice :-D
nek sad bude skolski sve :yes:
Frćka,puckica :-D čestitam
Clemantis :fige: za dobar tulum u labu
Mary123 sretno sutra
Piki~~~~~~~~~~~~~
Puckice bravo! ~~~~~~~ za školski nastavak!
cure, jel koja od vas od estrofema 2mg (3x1tbl, dnevno) imala jaku križobolju, tj. bolove u slabinskom dijelu, nekako u visini bubrega?
počela piti u petak i odmah se razvila bol, danas se jedva digla iz kreveta...ne znam da li je slučajnost da mi se javila prosta križobolja baš u trenutku kad sam počela piti tablete, ili je to nuspojava!? :( uf... čitala na njemačkim forumima da to zna biti nuspojava, e sad...
u petak imam opet uzv...danas mi 6dc, čekam fet :cry:
Pozdrav!
Evo da se i ja javim ovdje prije reda , ali trebam pomoć.
18.12. idem po lijekove pa sam u postupku u siječnju, no istekli mi brisevi i danas išla kod svog gig, koji me je otpilio da on ne vidi potrebu za brisevima i da mi može napraviti samo ako imam preporuku specijalista, a nemam jer smo termin dogovorili e mailom. Imam po prošloh postupka ali to je njemu staro i ne priznaje.
Imate li gin. za preporučit, stvarno mi je koma to sve plaćati, mislim ak ne nađem platit ću nekako (ne znam kak) ali moram si nać gin. Ja sam u Zg - Istok ali nije mi problem bilo gdje.
puckice,odlično,čestitam..nek se pozitivan niz nastavi!
Ja ovaj put nekako teško podnosim Estrofem...osjetim i neke bolove u ledjima, a imam i mučnine, pospana sam...
Nekako to sve pripisuje Estrofemu...neznam zašto, možda griješim.
Hmm, cudan neki svat taj tvoj ginic. Meni moja nikad nije radila probleme oko briseva i ostalog. Koliko znam prima nove pacijente pa se mozes probat prebacit kod nje ( poslat cu ti na pp)
Ali ako ti je vec zadnji put dao uputnicu za briseve zbog IVF-a onda bi mu trebala napomenuti da je potrebno svakih godinu dana napraviti nove nalaze i da bi ti definitivno trebao dati uputnicu.
Sretno
Frcka, puckica :-D
Sneki, grlim i ovdje
Ljudi ispričavam se što upadam ovako s temom ali dans je Dan borbe protiv nasilja nad ženama pa ako možete potpišite http://www.potpisujem.org/hr/
Hvala i puno sreće sa postpcima, betama, srcima ....:)
Frćkice i puckica BRAVO CURE :-D:-D
TOOOOOOOOOOOO FRĆKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-D:-D
Puckica čestitam!!!!!!!!!:-D:-D Bravo cure!!!!!!!!!!!!!!!!!
Puckiceee tooooo!!!:-D
Mary123, Clematis, Piki, sve sretnoooo!:fige:
Frcka prekrasno... Čestitam
Svima~~~~~~~~~~~~~ za sve što vam treba:-D
Mimadz,strašna-ja sam ok na estrofemima.
I ja sam u petak gore,u 7.
Strašna,imaš još smrzlića?
Meni su ovo zadnji.
Frćka i puckica- :bouncing: :dancingfever:
Frćka i puckica lijepe brojke ~~~~~~~~~~~ za dalje
clematis, sve znaš puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je to to!
Moja punkcija danas neslavno završila, nije bilo ni jedne js, a boljelo kao kad ih je bilo 7! Klomifeni mi nisu suđeni i više ne namjeravam ni probati. Nastavak u 2. mj.
bok cure!
evo i mene nakon nekog vremena......... čekam petak da idem po svoje smrzliće !!! nadam se da će preživiti
svima želim sve naj, naj za sve ča vam treba i da sve napokon postanemo :mama: !!!!
Piki :love2:..pa zasto nije isao na nesto jace?
Suzy,s sretno,i ja cu sljedeci tjedan o tome razmisljat;)
oooohoooo, bravo frckica i puckica!!!!!! :)
Hvala cure!
Riba nešto jače bude sljedeći put. Ovo mi je bio drugi prirodnjak tak da sam ispucala te pokušaje.