Naravno da sam mu rekla. To je prvo što sam mu rekla. Sigurno 4 puta a lako moguće i još koji put. Na konzultacijama i kod svake inseminacije to ponovim. Zato me i na zadnjoj gledao 'ups, za**** sam'.
Printable View
mislim da je klasificirano kao bolest, ali nebitno.
Vecina ne ide tamo s mislju da se moraju sami za sebe boriti, jer jos uvijek je kod nas ukorjenjeno strahopostovanje od doktora i malo tko uopce preispituje sta i kako, a kako se ovdje iscitava ima propusta. Da se razumjemo ja ne mislim da su oni losi doktori, nego nas je nazalost puno i a oni su na kraju samo ljudi sa svojim granicama, ne mogu sve pratiti i o svemu voditi racuna.
A i ti red isto, opce ne kuzis, on je za zekicu a ti ko led :-D
Ma znam da je klasificirano kao bolest,ali sam mislila da nije bolest u klasičnom smislu gdje ti se radi o glavi pa ti nije do izučavanja problematike..Ovdje si zapravo zdrav pa se možeš posvetiti proučavanju :lol:
Ja ne očekujem da će on sve znati i pamtiti i dok god reagira kad mu ja ukažem na nešto za mene je on ok doktor...Pa oni svaki dan imaju bar 20 žena sa sličnim problemima i ne mogu pamtiti nijanse koje zapravo presuđuju,a u karton skoro niš ne upisuju što isto ne kužim zašto..I zato bi im mi morali ukazati na te nijanse..Ako imaš kratku lutealnu fazu i spotting kažeš mu to pa da ti da duphaston,ako si sklon cistama tražiš pregled, ako ovuliraš na 17dc već zadnjih par godina kažeš mu to...
Rekla bi ja tebi za šta je on, ali neću jer je ovo pristojan forum pa ću i ja biti pristojna :evil::-P
Pa naravno da je dobar I za psihofizicko zdravlje. Aspirinprotect npr pomaze protiv zgrusavanja krvi I tako pomaze da se sprijeci izmedju ostalog I mozdani udar. Sto I nije lose jer nakon duzeg kampiranja u Mpo u od silnih stresova svasta je moguce :-). .Malo karikiram naravno...
Sent from my Nokia_X using Tapatalk
Ekipa koja je sad dolje u podroomu...
Jesu vam studenti bili na folikulometriji?
Prosli tjedan nisu bili studenti na fm ali je bila jedna mlada doktorica.Bar meni nisu bili.
Sent from my Nokia_X using Tapatalk
Do kad oni tako obilaze odjel? Hoće to trajati tjednima, mjesecima? (Danima :D)
Ma nece mjesecima, mozda koji tjedan :-). Ma sta te briga koiliko ih je. Ja vise ne dozivljavam nikoga koliko mi je to skidanje postala rutina :lol:
Ma jel istina da se trudnoce vode na kbc, a ne kod socijalaca? sta se to gore desava, mi idemo samo po konzultacijama pa ne mogu puno reci, ali puno toga cujem da ne stima?
Mislim da samo S vodi svoje pacijente ako zele. Drugi po dogovoru... Zasto ti to ne stima?
Ma ti sam cula pa pitam..
U subotu na humanoj navodno neće biti nikoga od doktora jer idu na neki seminar. Jel zna netko nešto više?
Ne može ne bit nikoga?!
Moze.. u petom mjesecu ih nije bilo 3 dana pa su nam odgodili postupke svima kojima su punkcija ili transfer potencijalno padali u te dane.
Navodno će i u petak isto biti kritično. Jel prodaju negdje živce? Kratka sam sa zalihom.
Ja mislim da ako stvarno nema nikoga da bi odgodili opet onima koji su u postupcima..ako nisu odgodili onda sigurno nekoga ima dolje..znam da V. nema petak i subotu,to sam cula,ali mozda netko drugi bude.
Rijeka spava zimski san :jutro: Kuc-kuc, ima li koga u postupku?! Kakva je situacija u našoj maloj klinici?
Pripreme za praznike. Tko što i ako stigne do Božića onda pauza do 7.1. :raspa:
Da,da.. Zato su meni zakazali postupak u sijecnju... Dr. V se vraca 13.1
Zna li netko jel dr M ide na godisnji?
Bila sam u utorak al zaboravila pitat:mrgreen:
Ne ide.bar je meni tako rekao kad sam ga pitala pred cca 2 mjeseca...ali humana ne radi do 7.1. pa onda kao da i ide...
aa....jasno....ok hvala ;-)
Ali i kad je na godisnjem sve se normalno odvija...mozes normalno i tad ic u postupak..
ma znam znam....imala postupak nedavno.. ne znam sta ce bit od ovoga pa da znam za dalje... al dobro..praznici ce pa nek sve prođe pa cemo dalje.
Curke upomoć, ovo nije pitanje vjerovatno za ovaj pdf pa ako neko ima odgovor može mi se i na pp javit, treba mi smještaj u Ri za vrijeme postupka pa ako neko zna di mogu jeftino naci sobu za tih 8-10 dana bila bi vam jaaaako zahvalna na informaciji.
Čujem da su neke u postupku, čujem da ima trudnica!!!! A nitko se ne prijavljuje, nazdravljuje, placa kafu... Pih!
Bok cure,
Moze mala pomoc....imam par pitanja..
Kojeg dr preporucate? I zasto??
Koliko se vremenski ceka na konzulatacije i folikumetrije?
Koliko se ceka na ulazak u postupak??
Hellp:;((
pozdrav ;)
ja sam kod dr M... izabrala sam njega na preporuku, no kroz ove dvije godine koliko obilazim humanu imala sam prilike naletit i na ostale lijecnike odjela i iskustvom kod njih opet bi izabrala svog dr.. uvijek sam dobila objasnjena na sva pitanja koja sam postavila i vise od toga.
Za konzultacije se zove prvog mjesecu kad dobiju raspored i do sada sam dobivala termin unutar 15 dana a na folikulometrije..kad dogovoris postupak ides po dogovoru 8-9 dan ciklusa, a tamo cekas kako kada..nekad pola sata a nekad 2 :mrgreen:
Cekanje na postupak....hm..pa nakon konzultacija u dogovoru s dr...odradis potrebne pretrage i ovisno o tome koliko ti za to treba...kreces :)
Sretno :)
mmmm4 tu ce ti vjerojatno svaka cura svog doktora preporucit i imat dobre razloge zasto bas njega..tako da ti je najbolje odlucit sama :)
Ja sam bila kod dr M. i nemam zamjerke nikakve,uvijek se s njim dalo sve dogovorit i uvijek me saslusao i objasnio.. Dr V. mi je nekoliko folikulometrija odradio i isto je uvijek spreman objasnit a bio mi je i na porodu tako da i za njega imam samo rijeci hvale.. dr S. je barem meni bila malo skrta na rijecima,ona mi je jednu punkciju odradila i bila je brza i ljubazna i nije bilo tako strasno.. a cekanja su manje vise kod svih ista..dodjes sjednes i cekas :lol:
jejja pa kad si rodila to mi je promaklo?
Hihi u 6om mj ;)
Dr. S ne bih preporučila nikome. Ni neprijatelju osim ako ne bi bio u stanju razlikovati usiljenost od ljubaznosti i inače ga(ju) ne smetaju grubost i komentari da ne zna doma napraviti dijete. Jedino tad ona dolazi u obzir.
Krasan joj je humor...moje zadnje divno iskustvo s njom je bilo kad mi je tvrdila da je luf od 28 mm zuto tijelo ustvari..a kad sam joj lijepo pokusala objasnit da to ne moze bit zuto tijelo onda mi je odbrusila da sam dosla na folikulometriju,a ne na raspravu s njom..i naravno da je bio luf na kraju...a i zanima me da li je humor svakoj drugoj zeni reci da nece nikad zatrudniti...
Kazem si da se vise necu oglasavat na teme moj doktor je bolji od tvog jer se zna da je svakom njegov najbolji,ali kad se potegne tema o S pukla bi da se ne oglasim.haha
dr S. ima i izrazito tvrd stav prema ženama starijim od 35 godina koje idu u mpo
tako da ako ste oko 35-te ili iznad...
Ja sam iznad 35, imam skoro 39. Napomenula mi je da neće ići lako i ima pravo. Sumnjala sam u točnost njene izjave (budući da sam prvo dijete dobila vrlo lako), ali ispostavlja se da ima pravo. Godine idu, stanice propadaju. Ja se još nadam... Ona sigurno nije med i mlijeko i nije bas sklona uljepšavanju, ali znam da je par puta rekla da treba biti strpljiv pa možda bude. Što god rekla, ja cu se nadati jer dr. nisu proroci i nitko ne može znati što će biti.