Pozdrav
Printable View
Pozdrav
KrisZg, kad ono pišaš?:mrgreen:
Test sam napravila tri dana prije ocekivane m,i naravno bio je negativan :( sad cekam da prodje ovo nistavilo pa radim opet.
Svečano najavljujem piš u četvrtak, iako danas više nemam apsolutno nikakvih simptoma (osim onog prišta na obrvi od jutros :lol: ) pa se više ničemu ne nadam, ali eto reda radi, a i zbog Utrića :)
KrisZg sjećaš se one reklame za "Pipi"? :lol:
Mislim da se i on upravo toga sjetio :drek:
Pih kaj sam nadrdana danas
Svima vam drzim fige za
Stork, baš ti zavidim na četvrtku, to je tako brzo! Ja bih najrađe da mogu odmah nakon ovulacije pišnuti test, ubije me dva tjedna čekanja. I uglavnom me M preduhitri. A sad ako i bude kasnila, mislim da ću umrijeti od straha jer sam lani imala vanmateričnu bez ikakvih simptoma. Test pozitivan, a na uzv vm.
Gdje nam je Darija_os, ne javlja se nakon pregleda?
I ja stalno virkam da vidim vjesti od Darije_os :cekam:
a normalno da je nizak ako ovuliras nakon 21dc.
na tvom mjestu bih inzistirala da jedan ciklus popratite ovulaciju, ako je ima. jer nazalost, menstruacija nije 100% potvrda da je ovulacije bilo.
nadam se da je zapravo problem bio u jajovodima i da ce ti odstopavanje brzo donijeti plusic :-)
darija cekamo te!
Drage moje evo da se napokon javim.dr.vag.Uzv potvrdila trudnoću ali vidjela je samo gestacijsku vrecicu duzine 4mm i ništa više,kaže premala trudnoca po ovome jedva 5 tjedana,ja onak moolim zadnja m 15.12. ovulacija 3.1. Kaaze ona ne po UZV ovulacija bila oko 8.1,i ja se sjetim da 10.1.smo se keksali i kaže ona bit će da je to to...i narucila me za dva tjedna....jel itko imao slično iskustvo i je li veličina gest.vrećice ok za taj tjedan?
darija obzirom da ti je prije tjedan dana bila jako svijetla crtica, vrlo je vjerojatno da je rijec o kasnoj ovulaciji. kad opet ides na UZV?
Darija, bit će to sve dobro. Moguće je da je ovulacija bila kasnije. Meni je u prvoj trudnoći uzv procjenjena trudnoća na tjedan dana manje nego po zadnjoj M iako su mi ciklusi uvijek bili u dan točni. I osim malo straha u početku, dok smo vidjeli srce, sve je poslije prošlo školski. Nadam se da će i tebi tako biti. Glavno da je gestacijska na pravom mjestu.
Darija ne zabrinjavaj se, samo mozes naskoditi mrvici, uciniti ne mozes nista.
Da oni tocno znaju sve ne bi racunali trudnocu od prvog dana ZM.
Premaleno je to jos, vidjet ce se za 2 tjedna sve.
Ovulacija je mogla nastupiti kasnije, pa vidis da smo sve pomaknute ovaj mjesec, ajde opusti se i razmisljaj pozitivno :-)
Znam da je najteze cekati, vise manje sve smo to prosle ali docekas na kraju <3
Ja isto vjerujem da je riječ o kasnijoj ovulaciji...13.2. me naručila za drugi pregled, valjda će sve ok biti...
Imate mahanjeeee!!!! Primila sam stopericu jutros. Imam folikul 18.5 mm, endometrij 10mm. Sutra nas prvi, a nadam se i posljednji AIH.
Ljubim vassss!!!!!!
Jutroooo:coffee:
Kako ste :)
Jutroo!
HK ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
Jutro!:-)
Darija_os, ~~~~~~~~~~~~~~~ da ti naredna dva tjedna što prije prejdu!
HelloKitty, ~~~~~~~~~~~~~~~ da je sve prešlo super!
Dosta toga snijega...za dječju želju ga ima i finito.Stop lopatanju!
Dobro jutro evo :coffee:! Danas nisam mjerila temp. Jer sam iz nocne , tako da svaki 4 dan ne mogu mjeriti :nope:
Darija os bit ce to sve.super,a i cure su ti sve rekle
Hello Kitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za prvi i zadnji Aih
Viki88 di radis?
Pisalicama neka bude + ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Slazem se da je ovaj mjesec poremecen, meni M stigla 7 dana prije :?
Jutro
HK ~~~~~~~~~
Darija ~~~~~~ da 13.02. dođe čim prije i da vidimo maleno :heart: kako kuca
Ja čekam "spremno" O ovaj puut, imam samo jednu LH trakicu :lol:
evo i ja se nadam da da će mi se sve "poremetiti" ovaj mjesec i da ću zatrudniti :lol:
želim nam svima taj "poremećaj"
lista za 29.01.2014.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
darija_os ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 46 dc +
marty_na ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 38 dc
asper ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 34 dc +
sara 29. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
stork ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
kriszg ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 25 dc
odbrojavalice:
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
a_je_to ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
crna-ovčica ~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
esperansa ~~~~~~~~~~~~~~~~ 13 dc
yummy_mummy ~~~~~~~~~~~~ 12 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
ivchica30 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 7 dc
vojvodjanka ~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
kikići 0719 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
ljubilice, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ nek ti se ovaj mjesec poremeti sa stilom! ;-)
Srećo,nadam se da te danas trbuh ne boli?! Kakvo je stanje?
Esperansa,javi kak je prošlo kod ginića!
Marty_na,javi se:-)
Žužy, bolio me sinoć oko 19-20 h, nisam očekivala. :o Eto, jutros me malo bolio oko 5, jedno pola sata.
Odlučih da ću piškiti u petak. Ukoliko stignem prije M. :lol:
Ako dobijem M., nabavljam si LH trakice i počinjem piti vrkutu. Sve sam se već raspitala. Samo čekam dva-tri dana.:-D
Drage moje, evo me kuci nakon prve insem. Doktorica kaze da je bila ovulacija i da su spermiji super kvalitete te da smo sve odradili ne vrijeme...
15.02. mi je rodjendan i nadam se da cu dobiti svoj poklon kad uradim test :)
HelloKitty sretno:-)
Sreća 83 Navijam za plusić .Ja se neću testirati jer sa dosad previše love potrošila. Bude li mi kasnila,i budem li se osjećala čudno zovem ginića,naručujem se za pregled ,ah daj Bože da tako bude :-D
HelloKitty onda navijamo za rođendanski poklon
mi se nadamo da ako nam uspije postupak, beba stiže ili meni ili njemu za rođendan
Sara, hvala ti.
HK jesam li dobro shvatila da je inseminacija uradjena nakon ovulacije?
Pozdrav curke moje...da vas sve pozdravim,škicnem vas povremeno,nažalost nemam vremena od svoje curice koja sad ima 6mjeseci ni da se okrenem,a i počela sam raditi...prekinula sam porodiljni...nažalost jer porodiljna naknada drugih 6mjeseci je premala da bi se moglo živjeti.
Htjela sam vam javiti da mi je sestrična došla iz drugog grada na postupak IVF na Sv.Duh...tako da smo sad svi u tome,ide na f-metriju svaki drugi dan...prima gonale i nadamo se da će uspjeti.Pusa svima i javim se.Samo naprijed curke...Njihova priča je da im je ovo treća bolnica,u biti nitko ih nije do kraja obradio...šogi je nakraju išao na punkciju i našli su puno,puno živih spermija koje su zamrznuli i evo u postupku su i jako smo uzbuđeni jer se bore sa sterilitetom već 8godina.
Joj cure sta sam sinoc prezivila :O nikad u zivotu nisam imala vece bolove u desnom jajniku, vristala sam i plakala, strasno...MM se prepao i odmah me odvezao u hitnu, nisu mi nista mogli dati, kao ako je trudnoca u pitanju da se sta ne poremeti???? Doktorica mi preporucila mirovanje i cajeve, rekla da sve objasnim danas ginicu...pregled tek poslje podne. Danas nisam mogla ni na posao, idalje imam cudno krvarenje koje traje vec 3 dan...tamno crveno, skoro crno :( ne znam sta mi je. Pijem vrkutu i persun za ublazavanje bolova. Jedva cekam pregled, drzite mi fige
Evo ovaj ciklus u iščekivanju M. ili T. sam zbilja smirena. Kad me bolio trbuh, nisam bila ljuta, niti sam plakala, a čak sam željela. Bila sam nešto sitno tužna, ali to me prolazi. Kao da želim na silu biti ljuta, plakati, biti razočarana, a ne ide. Zar nije to interesantno?! Drago mi je da je tako jer napokon prihvaćam stvari normalnije nego prije. Što bude, bit će.
Da se razumijemo, nadam se da je beba u pitanju pa zato nema živčanosti.
Pozdrav zene! Samo da javim, napokon sam prosla na O testu! Jupiiii!
Crna-ovcice, nadam se da ce i tvoj biti pozitivan.
HK nadam se da ce biti uspjesna :)) dali je bolila inseminacija?