Otvorili su webshop. :bouncing:
Printable View
Otvorili su webshop. :bouncing:
Jel nedjeljom dopodne velika guzva u ikei?
I u Njemačkoj su im cijene dostave nenormalno velike.. Čitala sam jednom negdje da im je to politika firme tj njima je cilj da ljudi dođu u dućan, a ne da ciljano naruče preko weba jer kad dođu u dućan onda će ih privući da kupe jos i ovo i ono što ustvari nisu ni mislili.. Zato je i dućan smišljeno složen tako kako je -labirinti te vode okolo da dobiješ ideje.. A te sitnice su svugdje i cijene su tak formirane i jesu jeftine, ali se onda tih sitnica nakupi :)
Ja imam poduži spisak pa to neće biti problem. A razumijem da im je dostava puno jer onda njihovi radnici moraju lutati po halama i odrađivati ono što bi kupac inače sam.
A mene upravo to odbija.
Tako i DM kad preurede i promijene raspored, a to su znali raditi i u Dioni, samo postanem frustrirana i onda izjurim van prije nego sam namjeravala. :)
ki ki, je, kao i subotom. Super za web. :)
Si slozila krevet?
Dosli maloprije iz ikee...nije velika guzva
Stigle stvari. Sa svime sam super zadovoljna osim jastukom, za koji je pisalo da je tvrdi, a zapravo je običan jastuk.
Uzela ovo i nisam pazila da ide samo na glatke površine, a mi u kupaoni imamo mat reljefne pločice i ne ide, a veselila sam se da ću napokon imat gdje objesiti stvari. Aaaa :gaah: http://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/50249381/
Ma ne. Ništa od toga. Na vratima i špiglu mi ne treba i samo bi smetalo, a prozor je neki za*u*ac.
Da te utješim... i ja sam napravila istu grešku... kad sam kasnije prenamijenila taj držač i smjestila ga na glatke pločice, nakon par dana je otpao.
Meni je zalijepljen na pločice kraj kade jedno dvije godine, i pun je šampona i svega za tuširanje i jako je čvrst.
Bas sam iznenađena Mojca, iako sam i sama mislila da nis to nece držati.
Sent from my iPhone using Tapatalk
I mene je iznenadilo, valjda nisam ispravno montirala.
meni jedna takva vješalica drži već dugo, druga otpada konstantno...
Preuredujem kupaonicu...da li su ok Ikeine pipe? Da li ih netko ima duze vrijeme da moze reci kakve su?
Imala sam ikea pipu. Nakon godinu dana smo morali kupiti novu.
Moje misljenje je da njihove pipe nisu za zagrebacku vodu punu kamenca.
Zna li netko, ove nedogradnje za radne stolove, Pahl i Micke (http://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/30306495/)
mogu li se spojit i na neki drugi radni stol ili idu samo na njihov stol istog imena?
Mi imamo micke slozenu na homemade stol, i sve oke.
Super, tnx, nadala sam se tom odgovoru :)
Pitanje za vlasnike Micke radnih stolova-sto je kantovan abs-om ? Nije nešto bezveze? Odgovarao bi nam zbog dimenzija,razmišljamo da ga naručimo jer kod nas Ikea u fazi kamena temeljca,a opet ne svidja mi se što ne mogu uživo da ga pogledam
Nisam vlasnik micke stola, ali kantiran s ABS mislim da znači da na rubovima daske nema lijepljenu traku (to se inače može peglom zalijepiti), nego je "strojno gore stavljena". To je puno čvršća i bolja opcija.
Znači namjestaj nije od punog drva nego prešana iverica, iverpan, ili tako nešto i ona na rubovima nema izgled drva, nego se stavlja ta "zaštitna traka" - kantira se.
https://www.google.hr/search?q=kanti...hTN8QyfWQNM%3A
Da,na to sam mislila - da je ivica iverice tako obradjena mašinski da se ne može tek tako počne odvaljivati od habanja.Ne bi verovala na koliko radnih stolova smo ovih dana naišli sa tim običnim kantovanjem a od stajanja i isprobavanja u prodavnicama već izgledaju pohabano.I problem su dimenzije-svi su ogromni,i u širinu i u dužinu,a ovaj Micke je potaman,ali ga nemamo u blizini :-(
Ima tko micke stol sa nadogradnjom?
Interesira me na kojim mjestima se nadogradnja fiksira u zid?
Sent from my GT-I9195 using Tapatalk
Ma kad to skinem preko moba puno je nekih crnih mrlja.
Zid mi je uzi 5 cm od nadogradnje pa ne znam hocu ju moci ucvrstiti.
A kupila bi sotol+nadogradnju preko dostave pa necu moci provjeriti uzivo.
Mi imamo Micke radne stolove. Dva komada. Jako sam zadovoljna. Imamo ih vec tri godine i kao novi su. A klinci su skolarci i svaki dan ih koriste. To abs kantiranje je bez rubova.
Toplo preporucam.
ja ih imam u kupaonici također dugo i nose teške stvari. možda bude nekom korisno: sjećam se kod montaže da mi je prva stalno otpadala. onda sam ekšli pročitala upute u kojima piše da se mora oprati i ostaviti da se osuši. učinila to s drugom i drži. učinila s prvom i drži. i tako već dugo :)
PS glatke su pločice ofkors :)
Super..hvala puno
Ima li netko ovau kombinaciju, stol+nadogradnja:
http://www.ikea.com/hr/hr/catalog/products/S09128971/
Mi smo to uzeli, montirali, no nadogradna jedini uopče nije stabilna. Iako se mora staviti do zida (inače bi svakako pala unatrag), pomiče se lijevo desno, pa mi se to nikako ne sviđa. Nije mi baš jasno da bi Ikea napravila nešto tako nestabilno. Prilično sam sigurna da smo dobro montirali. Vjerojatno budemo bočno dodatno učvrstili, ali baš da u dječju sobu ide nešto tako nestabilno....
Zar se ona ovim metalnim nogicama ne spaja za stol?
Ja sam gledala taj pahl, ali sam se na kraju odlucila za micke di je sve cvrsto spojeno i nema micanja
Pa spaja se, ali na jako čudan način, samo se buši odozdola. Pogledaj u uputama za tu nadogradnju, vidi se na zadnoj stranici.
http://www.ikea.com/hr/hr/assembly_i...8680-4_pub.pdf
I baš je nestabilno. MM bude nekako bočno stavio neku pločicu, ali onda će se vidjeti (mislim, estetski nije najbolje rješenje, ali važnije mi je da je čvrsto).
I ja sam se iz istih razloga mislila, taj pahl mi je ustvari ljepsi
Nadam se da cete uspjet rijesit stvar bez da pati estetika, da je doc do apri ona bi vjerojatno imala prijedlog
Prvo što mi je palo na pamet-a jel moguće ušarafit u zid taj gornji dio? Ionako za većinu svojih proizvoda to propisuju