ivana pa vidila si sad zadnje na fejsu nedavno, ako ces gledat stare posaljem ti link :)
Printable View
ivana pa vidila si sad zadnje na fejsu nedavno, ako ces gledat stare posaljem ti link :)
Pročitala sam zadnje 3 strane, a jeste ga natipkale :)
Fora je da sam ja s pameti malo na vi ove dane pa sam već sve pozaboravljala...
Zapamtih da mi neki trebaju poslati slike. Pa kako si me zaboravila Spajka :oklagija:
Sasu sam vidjela i Anci također.
Sasa, kad vidim tvoje trbušnjake, ja odem u trans :zaljubljen:
Anci, nikad mi neće biti dosta napisati :heart:
Spominjali ste Dalibora - extremefit - fitnessangels. Ja sam odradial jedan njegov program, drugi do pola, neko vrijeme radila njegove treninge.....super je!
Palči, mali je pravi slatkiš! I tako mi je drago da si nam se vratila :love2:
Ja sam jučer pogubljena profulala fusbal: krenula radit BFBM a ni teoretski nisam imala vremena da ga završim. Popuni debilizam :tele:. Odradila prvih 27min pa morala ostavit.
Chris, za to mi je otišlo 155kcal. Ali odradim ja to ponovo sve pa dam update. Navečer sam radila core.
2 runde:
20 TRX mc
20 TRX oblique mc
20 TRX pendulum
20 TRX pendulum to elbow
20 TRX reverse plank swing (nemam pojma kako se ovo zove a ne da mi se sad tražit - uglavnom u reverse planku se njiše dupe od poda do max koliko ide)
30 sec iso TRX reverse plank
10/10 TRX reaching rows
Buy out 100 swing 16kg + 100 alt 1 arm swing 12 kg.
volim kad danci napise da je eto nesto malo uspjela.
stare slike, pa iskreno ja sam svoje jednom snimila proslo ljeto cini mi se, sad sam po dropboxu isla strazit. pa ih i nema nesto. eto ostavit cu ove, pa kad se ohrabrim ponovo stavit cu ih uz ove.
Spajka, ja te obožavan :zaljubljen: kako ti mene nasmiješ......... :heart:
Ali, eto ti za slike i jedan vakav :oklagija: smile!!!!! Pa ženka glavo, di si ti zabrijala?!?!
Ok samokritičnost, ali brate mili malo si ga prečerala!
Omalovažavaš i svoje treninge i izgled :oklagija: Zapravo radiš odlično, a to se bome i vidi!!!! Odlično odlično!!!
I eto ti jedan veliki :hug i cmok: od mene i vidimo se za ravno 3 dana....
Danci, meni se zavrti u glavi kad vidim tvoju listu :love:
Mb, ma to sam mislila, stare slike. I ja volim gledat kako se mijenjamo.
danci, samo to :lool:
ivana posaljem ti, cek
:lol: vjerujte, gotovo uvijek natipkano izgleda gore nego što stvarno jest ;)
Ti moji treninzi se kreću ukupno za dan na oko 250 - 300 kcal. Rijetko više, rijetko manje.
A toliko vi potrošite na T25, p90x3 (neki više, neki manje, ali prosječno je tu negdje), max 30 i insanity sigurno više.
Ivana ti mene baš fasciniraš. U zadnje vrijeme si napravila nevjerojatan napredak i to me baš oduševljava. To obožavam :zaljubljen:
I to na svim područjima, od girji, trčanja, kućnih, i baš se osjeća elan. Svaka čast :klap:
MB, možem i ja dobit :-)
spajka :lool: opet nasmijavas
mb ajd stavi u fotki, da vidimo i mi koji nismo na fejsu
Anci, jel ti to imas nove slike?
ja uspavljujem malu pa odoh na wo12
valjda cu moci, em je vruce, em opet nista nisam spavala, jer mala ima upalu uha i cijelu noc cvili :-(
niš Spajka, morat ćemo na 3. :lol::lol::lol::lol::lol:
Danci, hvala ti :heart:
Spajka, hitno na trece!!! :looool:
Mb, tenks. Mislila sam da imas neke bas stare. Pro at cu i ja slozit neku kompilaciju kad stignem.
Ginger, hug.
ivana s pa imam :lool: prve su iz siječnja 2014 kad sam pocela vjezbat. prije toga nemam jer nisam vjezbala
A onda moram bolje pogledat. Ja sam vidila samo ove cini mi se odnedavno.
možda ne treba rodit treće, možda je dovoljno ne spavat po noći, kako sasa, ne treba joj treće dijete pored dežurstva :)
nego, ja sam mislila u večernje treninge ubacit zuzkine petominutaše, je li mogu ja to?
jesmo li već utvrdili koji je najlakši, za dizanje samopouzdanja?
tang, naravno da možeš
ima jedan koji bi se tebi baš svidio, jer je ubacila mrvicu yoge, idem potražiti koji je to
Tang, nemaš frke, samo raspali ;)
Da i ovdje napišem....
Svi ste već vjerojatno zapamtili da sam ja freak za stomak :mrgreen:
I gledan iz slike u sliku MB i očarava me napredak. Nešto prepredobro!!!!!! :klap:
Dakle spajka :oklagija:
Izgledaš bolje od mase žena koje su sve ponosne i hvale se svojim izgledom!!!!
Više ne želim čuti tu dozu samokritičnosti od tebe. Ima da si pošalješ pusu u ogledalo!
hvala, Betty i Danci, to sam htjela čut, ko u Bob GraditeljU
- ekipo možemo li mi to?
- naravno da možemoooo! :lool:
pogledat ću ovaj workout kad dođem kući, Betty, pa uz malo sreće, večeras javim dojmove :)
Tangerina :lool: na boba graditelja
Naravno da ti to mozes, pa vec mases girjom ko velika! :mrgreen:
ma možeš izdržati pet minuta bilo čega
to je samo pet minuta
potpisujem danči za ivanu, i ja se već par tjedana divim njenoj odlučnosti i elanu
a i ti tang, sjećam te se pretprošlo ljeto (? jel to tad bilo? ) kad si govorila da se za tebe samo yoga i po yogillian si drvila, a gle te sad s girjom (i kćerkom, u međuvremenu :lool: )
MB, pojma nemam jel se digla, al začudo, danas me ništa ne boli :?: ne znam kako je to moguće
pa kad si uvjezbana betty :mrgreen:
Ne znam al zadnji put kad sam fasovala strasnu upalu pocelo me tek sutradan predvecer bolit
strah ju je da joj to ne prijustis jos jednom, pa se misli ako se jadam onda ce iz inata opet :!:
edit: dogovarala betty uletila mb
Awww, a sad sam vidjela i sasu! koja je neki dan rekla da je kao daska. Eeee, ne znate vi što je daska, pa ti sasa možeš birati bikini....
Nego, kakve su se pokazale one tajice od alexa wanga?
Angie hvala! Tajice su lijepe, ali nisu za vjezbanje. Bude prevruce u njima.
sasa, jel tebe boli danas?
Ne. Vec sam jutros odvalila cardioshred12, summershred1 i power yogu 2. Ali osjecam zamor u donjem dijelu tijela.
Sasa respect.
Izgledaš mrak.
Al prvo sam uočila sat :mrgreen:
Anci, ono... savršeno :)
Spajka, za tebe već dugo znam da onako kako izgledaš i kako se opisuješ nema veze jedno s drugim.
Al svejedno mi možeš poslati link. Da vidim taj famozni pass 8-)
Spajka, kad dodjem u tvoje godine želim biti kao ti :))))
MB može i meni link?
ajme sve ste prezgodne zenske, vidjela dosad: Anci, Ginger, sasu, spajalicu.
Ja isto volim gledat taj napredak: nekad i sad.
danas je komaaaaaaaaaaaaaaaa, trebala sam u prizemlju vjezbati. dakle u sobi 29C a ja sweat interval :drama:
max out nemam pojma, jos su se klinci cijelo vrijeme svadjali. jednostavno nije moj dan. pa sam si isla popraviti raspolozenje s onim zuskom sto ju je betty linkala. i jos uvijek ne mogu most. ne mogu i ne mogu. i to me jos vise onesrapolozilo.
ma bas me briga, mantram si, ali sam ljuta bas ljuta. ima da taj most napravim kad tad pa makar mi to bilo zadnje u zivotu. :cupakosu:
Jel to most kad se podizes s poda ili iz zraka prema podu?
Vjezbam uredno.
Udomili psa :-)
Molim slike.
hahaahahaha iz zraka prema podu, to necu nikad moci.
kakvog psa?
Ovaj 5 minute je bas ok.
Russian twist se moze raditi i s girjom i s utegom.
https://zuzkalight.com/zgym/body-foc...orkout-32-abs/
Tko sve trci u nedjelju?
Moj brat i ja... :mrgreen: