Pa upravo to me muči, taman sam počela malo mirnije disati a sad bi opet 2-3 godine Jovo na novo.
Printable View
mogu klinac, još uvijek moram jurit doma jer netko od nas ima trening ili djeca ili mi (11 treninga imamo tjedno nas 4, hebiga svi aktivni :mrgreen:) kad djeca budu mogla ići sama na treninge (posebno ove van kvarta) e tu će već bit bit slobodnog vremena.
al ne mogu se žalit ovo je sad nebo-zemlja u odnosu na prije par godina.
ajmee ostavi ih, preživit će :mrgreen:
bome i ovo je bila žrtva, sve ima + i -.
ja ne mogu zamislit više ne spavat noću, nosat, ne imat vremena za treninge, za sebe, za druženja, ma kakvi ..:roll:
seni, welcome back!
Sretan rođendan slavljenicama!
Sirius :naklon:
ja još u kostima osjećam jedno, ali endometrioza i lijekovi kažu drugo. Kosti kažu jedno, ali razum drugo.
Uglavnom, vikend katastrofa , pon joga, jučer temperatura i krevet od 17h, danas bi mogla nešto malo žešće.
ajme summer i sirius djevojcice
mb necu ni spominjati
kod mene je sunce i sto se mene tice (spajka ne citaj) neka ispada snijega i kise u zagrebu za cijelu ovu godinu dok se ja ne vratim. a onda ionako idem na jug pa moze i do wingsa krmeljati zima :mrgreen:
Evo jedne mlade :alexis:, odnosno koja se tako osjeća :mrgreen:
Summer, sretan i ovako :heart:
Mala je u pravu, sve je tačno rekla!
Ivana s, meni je prijedlog tm bas sladak :heart:, manje mi je slatko sve sto poslije dolazi
Magriz :lol: isto mislimo
Vježbala sam, strategic endurance, sad u ove zadnje dvije sedmice ponavlja sve iz ostalih. Dušu sam ispustila!
summer, ljepa nasa plesacice, sve naj naj naj ti zelim!
meni je beba najbolje sto me zadesilo u ovim poznim godinama :mrgreen:
bravo j-la :klap:
ja večeras imala turbo dionice 6 x 400 m na 4:05, išla sam s dečkima na 4:09 ijujuju bilo je teško i zahjevno. bili smo ko krdo, konji prašinu dižu a kobila im društvo radi :mrgreen: neke naše interne šale.
u sub idem na kratku lokalnu utrku a nije da mi se nešto ide utrkivat jer sam pauzirala nakon Brescie al već sam uplatila pa ću otići malo trčkarat kako voli reći spajka. :-)
kakvi su vam planovi za Uskrs curke? jel putujete negdje? mi ćemo ići kod moje seke u Njemačku i baš se veselimo.
Jojojoj, ne pišem baš.
A nakon ove "prozivke" s godinama još ću i manje ;).
Bas smo na pilatesu raspravljale kako se jako vidi razlika u tijelu od 10 godina. Kad su mi to prije govorile, nisam vjerovala.
Sretno svim slavljenicama zadnjih dana
Nano, seni je fino rekla ono o godinama, zato nemoj da ti opravdanje za nepisanje bude to. Tako da piši o pilatesu, sta ti je teško, sta nije :-)
MB drago mi je da si bolje :-*
Sinoć sam cudno spavala, trznula sam se u neka doba noći s mišlju da će uskoro zvoniti sat. Pa sam u polusnu iščekivala to zvono umjesto da pogledam koliko je sati. Bilo je pola 3, i mogla sam s mirom odmah zaspat :drama:
Pilates mi je baš zgodan - imamo dvije trenerice koje se izmjenjuju i to je baš dobro - stalno radimo nove vježbe.
E da, prošlo je više od godinu dana otkako sam slomila palčanu kost - i još uvijek mi je teško oslanjati se na tu ruku - tak da neke vježbe moram izbjegavat.
Veselim se suncu i rolanju na Jarunu.
Nano kako koljeno?
ja bih danas trebala trckarati, al kad vidi sto bih trebala nekako vec sad kazem ma nema sanse. ko zna mozda se do veceras i predomislim :lool:
j-la bravo :klap:
spajka vidim na endu, bas trckaras :lool:
lili bravo! o takvim dionicama mogu samo sanjat!
sinoc CF, jedva hodam danas :lool:
u planu mi je trcanje ali ovisi oce li bura opast malo :unsure: a jos popodne imam sistematski za cimavicu i moram spakirat mazu jer ide 3 dana na turnir na Brac.
nalazi su mi svi dobri, cak i zeljezo (ovo me najvise veseli)! dao mi je doktor jos da izvadim tsh, vise zbog toga sta su roditelji oboje operirali, pa kad vec radim nalaze da se i to obavi.
Ginger baš si to lijepo rekla za bebu. A godine nisu pozne, nego najbolje :-)
J-la, MB, Seno - super ste i mene je baš gušt čitati kako napredujete, šta vam je teško, kako ste modificirale.
Vidjela sam Lili jučer na treningu, stvarno su jurili, a i mi. Mi smo odradili 8x400 na 4:45, baš smo se "provjetrili".
Jutros biciklom teško, teško - što od umora nogu od jučer, što od olujnog vjetra u prsa uz Savu.
Još pukćem.
Kjb kod tebe se vidi dobar napredak :-D
Sjećam se kad si počinjala, koliko ti je bilo teško, a vidi te sad, prava jurilica!
Nano, već sam pisala ovdje, meni je pilates težak, odnosno ovaj komadić pilatesa koji sam radila. Pravi je bodyweight trening, u sporom pokretu držiš svoju težinu.
I dobro je što ti se mijenjaju trenerice, vjerujem da to unese promjenu. Ako ništa onda barem u glasu :lool:
je je, nije jednostavan.
i baš se dobro vidi kako smo različito građene. Ja nekaj mogu napravit, neko drugi ne. I obrnuto. A bome i vlastita lijeva i desna strana tijela znaju se ponašati različito. Nije loše stvarno. Samo moram sad ubacit malo aktivnosti na friškom zraku
Svi imamo dominantniju stranu tijela, samim time jedna je uvijek lošija pri izvođenju vježbi. Ako išta, to sam naučila :mrgreen:
Meni je lošija lijeva strana, više sam i pokočena i nemam snage na toj strani.
I na niz :mrgreen:
Prijavljujem bodyweight tabatu, opet nešto iz prve sedmice. Opet sam napredovala, dobro je ove ponoviti da se vidi gdje si. Sa 49 poena danas sam došla na 56.
Poene dobiješ tako što saberes najmanji broj ponavljanja od svake vježbe koju napraviš u 20 sekundi i 8 rundi.
Držala sam se na 17 air squat, 8 hands release push ups, 26 up and over i 5 burpeesa u svih 8 rundi.
Od juče imam upalu tricepsa i ramena, sutra ću ostatak :lool:
Tooooo j-la!!!! Svaka cast!
I ja odradih snagu u kucnoj radinosti danas.
Spajka, kakvo vam je stanje u selu?
Kod nas je katastrofa, jedva sam izašla iz dvorišta od snijega, a do posla sam putovala dva sata. Sreća pa je petak, pa se ne moram i sutra patit.
Zato večeras rest, jer sam već sad umorna!
j-la bravo :klap:
ja sam jucer imala takvu upalu da je svaki odlazak na wc bio jaukanje :lool: zato sam nakon 18h, kad sam napokon dosla kuci, lezala na kaucu i citala knjigu skoro do 22h. onda sam se sjetila da bi trebala spakirat mazu u slucaju da ipak odu na brac :mrgreen: jutros je malo opala bura, djecaci su se zaputili, nadam se da ih nece izvaljat puno.
J-la bravo!!!
Mb, sretno mazi i dečkima.
Jutros 8km. I opet nema sunca, grrrr.
Eh, sad kad kreće proljeće vrt bu me odvukal od trčanja.
ajme j-la 2 ure do posla. to fakat nije humano :ghug: drži se i u krevet na vrijeme.
bravoo spajalice!!! postaješ opaka trkačica, al pritajena :-)
MB, sretno mazi na truniru :-*!
Da Lili, dva sata :-(. Već sam sad pospana, jedva misli sabirem. Da sam mogla, uzela bih dan, jer mi produktivnost nije na nivou. Uzaludno utrošen dan.
Ivana s, je l imate neke utrke u planu, ti i tm, najslađi trkalački par :heart:?
Ola žene.
Tamo na nekoj drugoj temi opleli po nama - da se tu kod nas može i o filozofskim pitanjima, a i o ovim ovozemaljskim običnima :-)
Pa da prijavim nešto vježbačko: jučer 30 minuta lagano, jako je bilo teško nakon onih ludih intervala.
Ivana, bravo za 8 km (bravo i Spajka, samo nisam ubrala koliko).
Mb, j-la, odmarajte.
Nera, ja nisam još ništa radila po vrtu, spremam se sad ovaj vikend pripremiti tlo (iako je brrrr i nema sunca).
Sutra je u planu 19 km na 5:55, i vrt.
Jucer malo kupovala u Lidlu. Ima super kratkih hlacica za trcanje ( duplih, sa kratkim tajcama ispod) 45 kn, tajca solidne kvalitete za 69 kn i majica bez rukava sa ventilacijom za 45kn.
ako kome slucajno treba . :)
kjb to su ljubomorni stalkeri :mrgreen:
ja imam podosta te robe iz lidla i stvarno mogu reci da je ok
i uvijek kad imaju nesto novo, dodjem u napast
dodjoh reci da se meni volja vratila :-D
ne spavam nista vise nego prije, nisam nista odmornija, ali sam se prisilila ubaciti wo u prvi slobodni trenutak i eto...
opet razmisljam na nacin: e, tu bih mogla ubaciti vjezbanje
da, ne ide kod mene ono probaj lagano, joga, ovo, ono, a-a
opet sam se vratila BR-u i fakat mi je super taj program
joga mi je ok, al ja ne znam poze i pokrete pa dok polovim - proso voz
a da pregledam wo prije, stvarno nemam vremena
i tako ja opet sa Jillkom, znam vjezbe, znam joj i tekst :lool: al super mi je
Ginger, baš mi je drago da ti se volja vratila, Jilka je super.
Ja sam kako tako zadovoljna tjednom, svaki dan osim četvrtka. Danas hrpu vježbi za noge i 20 minuta kickboxa, prezadovoljna.
Bravo Ginger
Toooo Ginger jako mi je drago zbog tebe. Rikavam na poznavanje texta.
Kosjenka, odlično i za tebe!
kjb super planovi za sutra!
ja ću na kratku utrku sutra u V. Goricu. A sad odmaram doma petak napokon, kada, knjiga, surfanje, film..a dječica uživaju s tatom na 2Cellos u Areni, poklon za Očev dan, jako su uzbudjeni otišli i nestrpljivo iščekivali. :heart:
thnx cure ;-)
jest da, dok ja vjezbam, stoji kaos u kuhinji ili cijelom stanu, al ne dam se smesti :mrgreen:
a i sjetim se kaj bi mi vi rekle pa mi bas svejedno, lol
Ginger super, bravo!! :klap:
Ko nas to ogovara, nek dodju vjezbat s nama, bilo bi im bolje :)
Kosjenka super!
Lili sretno na utrci!
Jucer CF, danas se nadam trcanju. Sad sam na putu za brac :klap:
Bravooo Ginger :klap:
Evo me 1.zena u kategoriji, ukupno 4.zena. :-D
Da nisam startala na zacelju bila bi ukupno 3. zena.
Cekamo proglasenje :-)
Bravo Ginger. Bravo Lili.
Prijavljujem rolanje. Tek sam danas skuzila sa se noćas pomice sat. Bit ce vanjskih aktivnosti i prek tjedna
Cestitke Lili.
Kod mene 10 km sporim tempom.
Bravo Lili, cestitam!!!
Ginger, jeeej, bravo za povratak elana!
bravo Lili :klap:
bravo spajka!! :klap:
nocas se pomice sat?! ja sam mislila iduci vikend o.O
mi dosli s braca, predivno je bilo! dica ostaju jos jedan dan. zao mi je bilo sta nismo mogli ostat gledat jos jednu utakmicu.
sad cu malo odmorit pa na trcanje (nakon skoro 2 tjedna o.O )
bravo cure, bravo lili! i sirius za komplimente!
i spajki za zavidne kilometraze!
i hvala svima na cestitkama :-*
i u srijedu sam bila na treningu, opet sat i pol, ubila nas je
jedno 40-tak minuta koreografije, ostalo vojnicko-baletni dril :aparatic:
jucer nisam mogla jer sam bila na radionici u jednom gradu, pa team buildingu u drugom
al tu je bila vecera i ples i jedno sat vremena sam zestoko plesala bez prestanka, skoro sam mokra bila :rock:
veceras mozda i ponovim jer idem u kino i izlazak
a sutra imamo plesnu probu u vecoj dvorani, tako da je dobro poslozeno :aparatic:
uzivajte u ostatku vikenda!