QB pa ne pišemo ni mi samo o vježbanju :-)!
Boxica je sve sažela ono što bih ti i ja rekla.
Printable View
QB pa ne pišemo ni mi samo o vježbanju :-)!
Boxica je sve sažela ono što bih ti i ja rekla.
Jap sutra je eeg. Ona je dobro. Kaze da bi danas u skolu. Neka ide. Hvala cure kaj mislite. Zaspala sam prije ponoci i nisam se micala do jutra.
Najmlada smizla je u mini pubertetu na entu...trece dijete a najvise me ubije u pojam. Ponasa se kao divljak. Tuce se, svadi,psuje, pljuje...ovo dvoje su andeli prema njoj.Ceka me ciscenje kompletno i pokusaj spremanja kolaca.
Lilli ma biti ce prilike da se upoznate. A plakat ces ziher, ja ridam kao naricaljka kada mala nastupa, nemam nikakvu kontrolu :mrgreen:
QB sve su cure rekle. Ne propustas nista specijalno.
Bravo za odvjezbano, odradeno, ispeceno, pripremljeno, pospremljeno. Ipak je ovo nase doba :mrgreen:
P.S. brojim sitno do rockasa i bas me provocira onaj poklon iz ormara.
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
Kris naricaljka :lool:
kjb ovaj tjedan sve odrađujem sama, u ned sam odradila pon.
QB ma samo ti piši i ovdje. I mi pišemo sve i svašta, al čini mi se da bi meni bilo lakše da mi netko napiše i ja sam u istom sosu, ne spavam noćima..
Inače tema ti je: http://forum.roda.hr/threads/43606-N...pavati!/page48 uh sjećam se kad sam je ja pohodila...ajmee...teško je bilo.. al prođe, samo dan po dan. Drž se draga! :kiss:
Vi svoje bar mozete gledat, moja nastupa u lisinskom, a ja bih trebala platit da je gledam, eto apsurda..
Dijana jel pjeva, svira, plese?
A sta ces, platit ces :-)
Pjeva u zboru, necu platit, nesto ce se prenosit, pa cu gledat na tvu, sta ces..
Jel roditelji ne dobiju ulaznice? Obično daju nešto ulaznica pratnji onih koji nastupaju :-/
Ma užasno mi je to kad moraš platiti da gledaš vlastito dijete i na tome zborovi zarađuju. Ja ne samo da moram platiti nego sam i ostala bez karte! Rasprodan koncert, i da nisu osigurali bar jednu kartu po djetetu nego ko prvi njegovo :roll:
dijana bas bezveze :unsure:
ja isto placem na priredbama :placipizda:
QB samo ti pisi :love:
ja sam prekjucer legla u 2 a sinoc u 1. dizanje u 6:30.
znam da nije ni slicno ko tvoje ali nisam se naspavala pa ne mogu ni zamislit kako je tebi sa manje sna.
Qb, slusamo te mi, ne brini, otvoreni smo za sve vrste problema:mrgreen:
Ivana, grozno. Ja se nisam ni raspitivala, mislim da je 250kn jedan koncert, a toga ima vise.
Kajgod, bolje joj nesto kupim za tu lovu..
Bila je humanitarna štafeta za socijalnu samoposlugu.
Sinoć bio malo teži trening 7km punom snagom, danas ću se samo rastezati.
Kris biti će ti curka ok i ja sam stalno padala u tim godinama ali ne samo zbog krvi nego i zbog gladi i dugog stajanja.
Summer zakon vježba, ti si sigurno jako snažna.
Bravo svima ostalima za odrađeno!
i mi plaćamo za ples, (ritmika), tvoje dijete nastupa 2-3 minute, ali su cijene ipak niže, 30-ak kuna, no nakupi se ako ide više članova,
plus plati kostim za nastup, a nije niti mjesečni izdatak zanemariv
Dobili nalaze stitnjace. Njoj su skroz smrdani hormoni stitnjace :cry:
Tsh 4.09
Anti tpo 445
Anti tg 169
T4 81
Nemam pojma kaj dalje
Kris :love2:.
Je l imala kakve simptome koji bi upućivali na bilo šta? Da li bi to moglo biti zbog ulaska u pubertet? A joj, mišica mala :-(.
Pa nemam pojma da li mogu biti smrdani zbog toga.
Od simptoma;zivcanost i hladnoca...zivcanost moze biti sa pubertetom a i malo se teze nosila sa promjenama u skoli ali shendlala je to. Sitna je dosta. Ako sam ista ocekivala onda je to hiper a ne hypo. Hashimoto vjerovatno jest. Vidjet cemo kaj doc kaze
Kris draga :ghug:
jel mogu nalazi zbog hormonalnih promjena u pubertetu bit "lažni", pitam možda prebanalno pitanje al opet sve se nadam da je to neko privremeno stanje. Mazi je i pazi.
Ne znam. Nisam naisla na tako nesto. Pricala sam sa med sestrom svoje doc kod koje cu je prebaciti. Ona je jos uvijek kod pedice...fakat rijetko idemo doktoru i ona kaze da je to hashimoto ali da nece trebati terapiju. Vidjet cemo sve kada dodem do endice.
Da se vratim na temu: danas 30 min i onda nas djeli samo 1 korak do 5k. Drzte fige :)
Curke, samo da vas sve pozdravim. :-)
Nista ne vjezbam, samo skicem, jedem i radim kolace.
Vjezbanje ceka slijedecu godinu. ;-)
Kris, saljem veliki zagrljaj!
Kris potraži još koje mišljenje, ne razumijem zašto joj ne bi dala terapiju...
bem mu, kad su djeca u pitanju sve je sto puta teže :-(
ja danas ništa od vježbanja a ni neću, jedino šetnja kasnije po svježem zraku
ovih sam dana stalno u điru
i stalno nešto pijuckam :pivo:
ovaj tjedan planiram barem još jedan trening odraditi, bilo trčanje bilo snaga
ivanas baš grozno...
kakav je to pristup?
najprije mi je suludo da se mora platiti a još luđe da roditeljima nisu osigurane karte...
terapija se ne daje odmah. sve osim antitijela joj je ok.
pusti se da stitnjaca ipak radi. dok moze. jer kad se jednom krene s terapije se ne silazi
Ja ipak odradila svoj trening na povratku doma.:-)
Dionice po ledu, pa recimo da sam vas se sjetila i da je bilo izazovno :mrgreen:
Preskakanje treninga mi je bila gora opcija od trcanja po ledu :-)
Usla sam u stan, samo se presvukla pa sa sinom logopedu. Poceo me trbuh bolit jos sinoc al ga ignoriram, ali danas sam nekoliko puta bila na wc-u tako da sam se sad ipak smirila i legla. Uh ovaj tjedan pred Bozic bas je nabrijan, cak i na poslu.
Umor me copio samo takav.
Sani uzivaj kao i ti Flopice u picencima!
A pod kaj spada anti tg? Po vrijednosti trebaju biti do 115 a njoj je 169.
Ja isto nisam da pocne sa terapijom odmah ako nije nuzno jer bas to: pije se dozivotno. Ali endica ce znati bolje kada dodemo do nje.
Jedino sto je jasno jest da je hashimoto.
Magriz,
jel trcis?
Prijavljujem 30 min pace 6:39
Uf!
Kris nadam se da ce bit sve ok ~~~~~~~~
Prijavak: 5 km, pace 5:48.
Lili, kod mene idealnih 12c!
Nije te bilo strah da se okliznes ili nesto?
I kucu sam danas ocistila pa sam zadovoljna danasnjim danom :)
Cimavica je dovela macica u kucu :drama: pa su dica imala zanimaciju cili dan.
Magriz svrati nam cesce :kiss:
Uletila Kris, bravo, super napredujes!
Ma da sta me bilo strah..al da sam isla sutra po mraku u pol 8 navece pretvorila bi se u sanru.
Blago ti se za temp.kod nas u 16:30h bilo "samo" 15 stupnjeva hladnije. Trcala sam na -3C.
ozbiljno sam poceka razmisljat o kompresijskoj potkosulji jer ove hladnoce su fakat brr..
A sta ja znam, ako je zaledjeno... ne zvuci bas ugodno za trcanje.
Ja sam isla u 17h trcat, eto skoro isto vrijeme a temperatura velika razlika. Imala sam dugi rukav al zavrnula sam ih do lakta nakon 1.km. mogla sam komotno kratke i preko dugi pa se skinit al bilo mi nekako hladno kad sam krenila od kuce.
Nemoj mi ni pisat..:-) ne zelim znat :mrgreen:
Kris faco bravooo , samo tako dalje!! :klap:
Hvala, cure, na podrsci. Necu vise kukat-nit mi je to u krvi nit vam se to slusa. Sve ste to prosle i znate kako je.
A evo da i ja prijavim neki kao trening. Nunala malu u narucju pa odradila 100 dubokih cucnjeva, 100 iskoraka i 50 vjezbi za listove. Jos malo trbuha kad sam ju uspjela spustiti.
Bravo svima za otrcano i otrenirano
Kris-drzim fige da nije nista ozbiljno ipak
Kris, u šoku sam da curice uopće mogu imati poremećaje štitnjače... :( nadam se da neće trebat terapija i da će se stabilizirat...
nisam upratila,zašto je uopće išla vadit krv?
QB, moj je sinoć partijo a inače baš solidno spava i jutros sam bila ko' da me bager pregazio,MMu sam rekla da ne znam kako izdrže oni kojima je to svakodnevnica....
Dijana,eeee pa ti kliži...ja sam moju samo promatrala u luna parku jučer,imamo neko mini klizalište koje se topi radi pretoplog vremena,ccc....
napravila 5 vrsta pralina,zvuči fancy ali samo topim na pari crnu čoksu uz kokosovo ulje i umješam razne dodatke (koru naranče,đumbir,lješnjake,kokos...) to onda uljevam u silikonske kalupe u obliku zvjezdica, ohladim i u fridge....najekstravagantija mi je sa punjenjem od šumskog voća,ubacila u sredinu malo džema...
lili, na ovom linku imaš fora recepata :http://www.tvornicazdravehrane.com/
ovi raw iz knjige mi svi super izgledaju ali još nisam nijedan napravila,to ću sutra...ne mogu puno stat...
i dalje vježbam po rasporedu jedino griješim sa prehranom i mogu vam reć da me strah subote ujutro kad se moram slikavat,mjerit i slat treneru,mislim da će se vidit da ne jedem po PS-u...od sutra ću se malo pripazit da stomak izduši do tad LOL...
poklone sam kupila i umotala ima 3 tjedna,da ne napišem sitno imena u kantunu ne bi se sjetila koji je čiji...LOL...
mala je dobila romobil iz Decathlona...mali nije ništa,njemu će bit najveća fora parat papire od tuđih poklona...
kuću smo okitili,starija htjela svoj mali bor za u sobu,sa MMom u Peveca uzeli toliki da joj ne stane u sobu,tako mi treba kad ostanem čekat u autu...:lol:
tako da sad imamo bor na galeriji na katu i u DB...naravno,sad nema dovoljno ukrasa pa moramo još uzimat...:gaah:
laku vam noć uz što više sna ovima sa sisavcima...
Skuli-napravite svoje ukrase. Zaista ne uzme puno vremena. Npr. Andjeli od makarona-ako imas glue gun. Ili od slanog tijesta i modli za kolace, umotati orahe u foliju i sl. Sve mogu djeca radit
Hvala na zeljama :) relativno smo ok ovu noc
Isla je vaditi krv jer je na sistematskom doc ustvrdila povecanu stitnjacu. I ja sam se iznenadila. Postavila sam pitanje u grupu vezanuvza stitnjacu i javilo se nekoliko majki cije djevojcice piju od 6, 8, 10 godine terapiju. Morat cu i ovo dvoje testirati :/
Spremamo se za eeg.
Kris, saljem velimi zagrljaj!
Bravo za sve odvjezbano, posebno QBee za dovitljivo vjezbanje s bebicom, Kris za 30 min trk, Summer za wow trening i Lili za trcanje po ledu, i sve ostale cure za sve sto sam pozaboravljala.
Ja jucer p90 sculpt A. Presla sam na utege od 4 kg. Al cini mi se da cu kroz koji mjesec nabavljat i teze. Danas mi je plan p90 sweat A i AB Ripper A.
Lili, i mi jucer bilo kod logopeda, prvi put, dobili hrpu materijala za vjezbanje i kontrola za dva mjeseca. Mora vjezbat r, i rijeci u kojima su v i l drugo slovo. Navecer isli na veceru s firmon od md-a. Vodili i klince - dobro proslo. Red hrane, red nosenja bebe i dojenja - istovremeni unos i potrosnja kalorija - idealno :)
Neko je spomenuo da grize, ako ne odvjezba. I meni je tako. Treba mi makar pola sata dnevno samk za sebe.
Pokloni su vise manje kupljeni - jos trebam uzet nesto za necaka i par cokolada il neceg takvog za odrasle. Samo uopce ne znam kad cu to :o Md ce dobit neke tanke rukavice za planinarenje koje je sam narucio + knjigi starim cestama po Velebitu - da dobijemo koji izletnicku ideju :)