ivana.sky nisu me gledali vaginalno, a ja nisam imala tada nikakvih problema i nisam ni trazila. Danas mi je malo bolje. Nemam pojma kaj je to, mozda se otvaram?
A kakvu si ti imala infekciju?
Printable View
ivana.sky nisu me gledali vaginalno, a ja nisam imala tada nikakvih problema i nisam ni trazila. Danas mi je malo bolje. Nemam pojma kaj je to, mozda se otvaram?
A kakvu si ti imala infekciju?
Ili jako veliki pisonja, hihihi...
Meni isjedak danas nakon mjesec dana opet malo obilniji.
Nakon par sati napuni mi se veliki uložak. Srećom sve je svijetlo smeđe boje.
Pretpostavljam da kako bebe napreduju da istiskuju hematom.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa kontam gljivicnu :neznam: nitko nista osim -infekcija- nije rekao i dali mi u bolnici plimikol vaginalete
s tim da je iz mene izlazila voda :?: ja misla vodenjak curka pa sam osla kod dr al na kraju je i to pripisano toj "infekciji"
Rekla mi je ginekologica na zadnjem pregledu dok krvarenje nije praceno bolovima da ne panicarim i ostanem kući.
Cure imam pitanje:
Od pocetka t me je sve dolje jako svrbilo i peklo, cak su i ranice nastale.mislila sam da je candida ili reakcija na utrice.
dr mi je prije 3 tjedna uzeo briseve i javili mi da je nalaz ok, nema niceg osim candide i prepisali mi canesten.
ja otkako sam na moru nemam vise bas nikakvih tegoba, niti pece, niti svrbi.I sad, meni nema smisla uzimati canesten kad nemam nikakvih simptoma.
sta vi mislite, da ga ipak uzmem ili ne?
Orange i ja sam imala taj problem i kad mi je bilo dobro nekih 2 dana sam prestala i bilo je ok
Odradi terapiju do kraja da se ne bi vratile, pogotovo na moru (mokri kupaci..)... izvana mozd simptomi odu ali ne znas sta je iznutra
Ma ja trerapiju nisam niti zapocinjala jer sam tada kad sam imala simptome mislila da je reakcija na utrice.
Sada vec 2 tjedna nemam bas nikakvih simptoma.
Samo je pitanje da li gljivice mogu biti tamo i bez simptoma.
skuzile ste da oklijevam sa uzimanjem vaginaleta u t ako bas nije jako neophodno.
nekako me strah :(
ja sam na 1. pregledu bila 6.7. sa 6tt a slijedeci mi je 19.8. sto ce, ako bog da, biti 12 tt.
tako je ispalo zbog mog i dr.-ovog godisnjeg.
cak sam ja ta kojoj se nije dalo komplicirati sa nekim drugim kombinacijama jer sam mislila da ce tih 6 tjedana proci ovak ili onak.
Sada mi bas i nije svejedno, malo me zna uloviti panika jel sve ok, ali mucnine, vrtoglavice, slabost, pospanost, strecanje, pikanje su valjda dobar znak da je.
a meni je i tibica vec malo iskocila (inace sam ful ravna a sad imam trbuh ko 90% netrudnih zena), samo mm i ja vidimo razliku :)
Orange ja ne bi na tvom mjestu nista uzimala, a ti vidi ako te muci ,procijeni. Ja gledam sto manje toga uzimat ..
Sto se tiče trbuha i meni se napuhnuo i vidi se jer sam i ja inace skroz ravna i sad vidim da svi bulje al nisu sigurni jer misle da sam se udebljala.. :)
Curke pozdrav svima evo nama je 30 tti ponosni smo jakoooo s obzirom da sam sina rodila u 29tt.. ;-)
Mi sutra imamo kontrolu nadam se da ce sve biti ok s obzirom da su mi vrijednosti glukoze nataste povecani i vode me kao da imam gd.
to i ja mislim, pricekat pa ako tegobe ponovno pocnu, onda da uzmem canesten
a inace kod mene je t tesko skriti (ne objaviti) jer mi se stalno vrti, zlo mi je (i na javnim mjestima), jedva cekam da negdje sjednem i vidljivo sam umorna.
vec me je hrpa ljudi pitala: kako si, jesi dobro, sta ti je?
pa sam skoro svima rekla :)
Ja sam danas točno 12tt. Glava me zna često boljeti, baš me muči. Pospanost i mučnine su se povukle, bolje sam volje. Jedva čekam pregled za dva tjedna.
Mene od sinoč boli oko desne lopatice i ide prema vratu..svaki okret u noći me probudio. Il sam se zaležala il..nemam pojma ni sama. Uglavnom grrr...
Danas ušla u 16 tt
Na početku da vas sve lijepo pozdravim ;-) Čitam temu otkad sam saznala da sam trudna, pa da vam se pridružim i ja sa svojim strepnjama :roll: Naša beba je bila planirana, zamislili smo to tako da se beba rodi taman nakon što odstažiram i kad se beba rodi, nastavljam raditi s md u njegovoj firmi...i tako, nekoliko dana prije nego sam saznala da sam trudna počinju se događati jako loše stvari s njegovim poslom, da ne idem u detalje, dogovorili se da s bebom stagniramo do daljnjeg, ali eto, ipak 'iznenađenje' :). Danas mi je točno 7 tt, a nijedan dan od tada nam nije prošao bez svađa i razgovora što i kako. Prvih dana je on bio pozitivniji od mene, a sada je što dalje u sve većoj panici i samo zdvaja nad sobom i svime, sve što predložim dovodi do svađe i završi vikanjem na mene 'neka si radim sama kako znam'. Za mene abortus nikako nije rješenje jer se ne želim igrati Boga pa da bebu malo hoću malo neću koliko god mi teško bilo, ali stvarno ne znam više kako da se nosim sa svime...kad mi istekne staž imam onu godinu dana porodiljnog i strah me što ću i kako dalje sama, a sve više mi izgleda da ću morati sama...osjećam se krivo jer se ne mogu nikako ni veseliti tom nedužnom djetetu i pod apsolutno groznim stresom sam...danas sam čak malo prokrvarila, ali dr. je rekao da ne vidi ništa, da je vjerojatno od hormonskog disbalansa jer je ovo vrijeme kad bi inače dobila M. Eto...:no:
Znači mi smo oko tjedan dana razlike,ja sutra punim 16. tt.:-)
Kak smeđarenje?
Ja 15+3 :*
meni danas 15tt u četvrtak imam uzv za tripl test i nadam se da ću ovaj put uspjet vidjet bebicu bar malo jer zadnji put je sve nekak bilo na brzinu a ni slikica mi neka svijtla ništa se nevidi :| ....cure šta mislite da li bi se već mogao vidjeti i spol
Bi,ako bebica bude u takvom položaju da se vidi:-)
Meni je do sad svaki put bilo najbitnije da je dobro...sad jedva čekam da nakon kaj vidimo kak skakuće,pokušamo vidjet i spol. Nije mi bitno,ali voljela bi znati kome se obračam.:heart:
Inače,baš sam zbrojila..i do 15. tt sam imala 11 uzv- a i mislim 4 vaginalna pregleda.
Danas mi došao jastuk za trudnice,predobar je...dugo sam birala kojeg bi i sa kakvim punjenjem i nisam požalila. Sad samo se strpet da se opere i osuši jastučnica i moremo se uvalit kak se spada:-D
Žužy Ajde pliz ako ti nije problem link od jastuka ja ih stalno gledam al ne znam kojeg odabrati !! Ako kažeš da je ok vjerujem da je ok
I mene zanima taj link za jastuk.
I mene:-)
http://www.jastukzadojenje.com/pogledajte-dezene.html
Moj je ovaj sa rozim leptirekima. Nekak mi je bil najneutralniji. Punjen je antibakterijskim punjenjem,ne stiroporom niti onim kuglicama...i taman je,ni prenabit niti poluprazan. I dan nakon uplate je več bio na putu. Evo,jesam sad zreklamirala hahaha...
Ako ovo nije u redu,molim moderatorice za ispriku i brisanje linka. :-*
Žužy hvala! Bas sam i gledala tu stranicu ali nisam se usudila, jer s obzirom na dućane cijena je super a nisam si mogla ni predočit kakav je na dodir i to.. Kažeš odličan ha? Koliko treba da stigne?
joj, jastuk za dojenje, spasio me.. preporodila sam se otkad spavam s njim :)
I ja isto, pogotovo sad u visokim mjesecima trudnoće. Spavam s njim od negdje 5. mjeseca trudnoće i ne mogu bez njega.
Planirala sam uzeti jastuk s onim kuponom što dođe u paketiću iz DM-a. Jel tko naručivao preko njih?
Jutros sam obavila kontrolu. Sve mjere za 21tt (20+6 sam po transferu), morfologija i dinamika super. :-D Plodne vode ima u dovoljnoj količini i bebač se lijepo giba, bit će da je bio jako pospan zadnji i predzadnji put. Posteljica je i dalje uz ušće i tu će, čini se, i ostati. Moj gin misli da nema šanse da se ikamo više digne. :-( Plus je da ne moram više strogo mirovati, dozvolio mi je šetanje u trajanju pola sata na dan. Moram na ogtt jer sam od ne znam čega dobila 2kg u 7 dana. :-o
eryngium,bravo za bebicu:-D
A na mirovanje se čovjek privikne,sve laganini i dan po dan.
Nadam se da ti bude ogtt u redu..kolko si do sad dobivala kg?
Neznam za taj jastuk iz DM-a,nisam ga vidla.
dominikslatki,evo mi uplatili u četvrtak,oni poslali u petak. Obavijeste te na mail. Zbog vikenda mi je došel u ponedjeljak al inače bi prije. Vjerujem da u Zg dojde isti dan. Evo upravo se kotam po njemu:lol:
Do pred tjedan dana sam dobila 5kg. A onda u 7 dana skok od 2kg a sve je isto, i prehrana i mirovanje.
Bilo mi je jasno na početku kad sam dobila 3kg jer sam stalno nešto žvaka i jela 9x dnevno jer bi mi inače bilo slabo. Ali sada sam već 2 mjeseca nazad na standardnih 3 obroka (ne obilna) plus 2 međuobroka dnevno.
Išla sam brojati kalorije i nikad ni ne dođem do 2000 kalorija a kamoli da ih pređem. Ne kužim. :unsure:
Sve ćemo mi potrpiti, samo da nam bebice budu dobro. Ništa nije problem.
Eryngium super vijesti!
Stvarno interesantno za te kile hm.. Jedino sto mi pada napamet je da ti se vođa zadržava pa od nje.. Bas javi sto su ti rekli..
Žužy hvala na recenzijama bacam se u nabavu!
dominikslatki,ništa,nadam se da budeš zadovoljna. Inače sam htjela naručiti od Mali anđeo butik ali su na go još neko vrijeme pa sam surfala dalje. Eto.
Ja počela piti sok od aronije,svekrva doma radila sirup..kolko čitam samo dobro ima u njoj i nisam našla da ga nebi smjele trudnice..
Pa,ajmo probat.