Ozujak prvotno napisa
I opet, tko o čemu, roda forum o miocu (uz podignutu temu samo za mioc). :D
Zar vam svima djeca idu u mioc? Ili roditelji djece koja idu u neke druge škole ne pišu puno (naročito oni s djecom u strukovnim)? Možda je i radi toga toliko popularan mioc..
Poznam jednu mamu čije dijete želi biti slastičar. Vrhunski slastičar. Mali prolazi s odličnim i ne moram reći da se svi zgražaju nad tom idejom. Pretpostavljam da je to radi toga što je ta škola kod nas samo za one s niskim brojm bodova (svi su u miocu,.. :) ) pa se valjda ni nastavnici ne trude, a na praksi ne nauče puno (čitaj: peru suđe, čiste). Eto, to me žalosti. Mali će vjv u jezičnu pa van studirati slastičarstvo.
A znam i dvoje frizera.. jedan sa završenim pravnim faksom, položenim državnim ispitom i roditeljima odvjetnicima sa svojim uredom koji su bili van sebe kad im je sin rekao da želi raditi "trajne". Druga frizerka je lektorica, zavidna karijera, s diplomom Filozofskog.. uživa u svom salonu. A znam i jednu frizerku koja je od svog rada, u četrdesetima, bez *****ti kupila 2 stana. I isto kao ovih dvoje, gušta u svom poslu. (Sad si mislim da sam možda previše kod frizera :D ).
Nije važno jel mioc, peta, prelog, bla.. na kraju nađu svoje mjesto pod suncem - nadam se bez kauča i sa osmjehom na licu.
Niti jedna škola nije savršena.. sve je do djeteta kako je lijepo gore napisala babyboys.