ajoj Kris :hug:
držite se!
Printable View
ajoj Kris :hug:
držite se!
Kris :love2:.
Skuli :lool:, to neki opasan trener!
Bravo cure, pogotovo vama s malim bebama!
Sinoć ript'up pa kolači. Toliko sam umorna bila da sam samo 2 snowballsa pojela :lool:.
I ja sam pekla snowballse :)
ali toliko sam bila umorna da nisam nijednog probala. kažu dečki da su super. ubilo me šopingiranje po Areni, nema tog treninga koji me toliko smlavi. još sam dobila mengu pa sam bila baš u banani.
Kris, meni su antitijela bila vise od 2000.I da, na dozivitnoj terapiji sam..tako da, odgodite koliko mozete.
Meni ce moje ozljede jako sporo proci, kako vidim, fakat sam ruzno pala..a imam jos 8 karata za klizanje, kad cu to potrisit, pitam se.
Skuli, skuzit ce nego sta:mrgreen:,ali kud pocinjati novu rutinu oko bozica i ng..
Lili, sinoc je bilo trkaca po nasipu, ok mi se cinilo, al ja jedva i bicikl vozim.
kris, bit ces mirnija kad napravi ultrazvuk stitnjace. meni su zeljeli prije dvije godine prepisati terapiju, ja sam odbila. na iducem pregledu (za nekih 6mj) je stitnjaca bila ok.
nadam se da ce bit sve ok ~~~~~~~~
zasto moras i drugu djecu testirat? netko od vas boluje pa mislis da je nasljedna?
angie ja mrzim arenu :lool: neka mi je sva zbrda-zdola :lool:
neka si obavila shoping! ja cu danas nadam se.
jadranka, sami morate vjezbat s njim doma?
maza je isao godinu dana kod logopeda, sad sam zaboravila ali cini mi se da je bilo 2xtjedno (ili 1x :unsure:, stvarno sam zaboravila).
super nam je bila logopedica. i pripremu za skolu je odradila s njim, stvarno smo bili zadovoljni. ista slova su bila u pitanju kao kod vas.
skulirana, sigurna sam da se vidi napredak! to je slikanje nakon mjesec dana?
svaka cast svim curama koje stignu i kolace uz sve, ja jos nisam ni nabavila materijal za kolace, niti znam sta cu radit :lool:
S koliko su vaši krenuli logopedu? N. još isto izgovara R i L. Nekad kad se stvarno skoncetriše i kad se ne mazi izgovori ono francusko R. Mislim više liči na R nego na L :lool:.
maza je isao onu god pred skolu, znaci imao je 5-6 god
jučer odrađeno 3 serije:
30 sec čučanj uza zid
30 sec bočni plank
10 stržanjih iskoraka
10 sklekova
10 čučanj skokova
10 naizmjeničnog dizanja ruku i nogu
10 body cross over
10 bicycles crunches
trebala mi je još jedna serija, ali sam išla peglati jer do Božića ne bi uspjela ubaciti u raspored, a ne želim da mi stoji u sobi...
danas idemo odraditi ostatak kupnje, već sam mi je muka..:drama:
Kris :ghug:
Kris hug, nadam se najboljem mogucem ishodu! Bravo za trcanje!
Snowballsi su i kod mene obavezni, odlicni su! Ja sam sve popakirala u limenke i na sigurno, samo velika cura povremeno uzme par.
Jucer cheesecake koji nosim upravo na posao.
Jutros 7.8 km, 4x4 min, pejs 5, I did it!!!
Na nasipu je ok staza, trava je zaleđena.
Bravo svima na odrađenom, pogotovo summer na onom u kasno doba :kraljica:
Obavile eeg. U petak nalaz.
Ja imam hashi, baka po ocu hypo, baka po majci hyper. Mater i tete hiper. Tesko da je mogla drugacije. Uglavnom, vidjet cemo popodne kaj ce od uputnica dati. Pretpostavljam prvo endo pa onda dalje pa ovisno sto da...ostatak cemo pvt. Ma biti ce sve ok.
Bravo za sve odvjezbano i svaki pripremljeni i pojedeni kolacic. Ja se mozda danas bacim na lizere
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
kris, ne mora bit nasljedna. meni su i mater i caca operirali, on je cak prosao sa teskim posljedicama, za sad ni jedno od nas troje nemamo problema sa stitnjacom.
ivana s bravo!! odlican pace!! ja nikad necu narast toliko :lool:
danas bi radno neku snagu vjezbala ali ne znam kad cu to ugurat :unsure:
mislim da cu ipak ici kod tate danas i obavit ostatak bozicnog shopinga. a vrime je da pogledam sta cu od kolaca radit i nabavim sta mi treba
ovdje znači svi snowballse peku :lol:
moji su isto na sigurnom, u limenoj kutiji
nikome ništa još nisam dala, osim što su mi snickers prutići prilično blizu pa ih s vrmena na vrijeme gricnem komadić
drugi ni ne kuže gdje su :škartoc:
Kris da probate malo prehranom smanjiti razinu antitijela?
dok sam bila na fejsu bila je grupa s poprilično korisnim i iscrpnim informacijama na temu, pročačkaj malo...
Lili bravo za ustrajno trčanje po ledu!
ja cijelo jutro dangubim, već me uhvatio praznički nerač 8-)
idem sad odraditi štogoda da se ipak ne osjećam totalno neproduktivno
Ja vas ne kužim! Pečete kolače i onda ih ne date jesti???
Ja sve pojačam i ne pečem niš ispod 2-3 doze, al jedu svi koliko žele.
Niš od mog trčanja. Pauziram. Moje selo malo okovano ledom i injem. Budem iduće god...
MB, ni ne spominji nam svoju temp! Zavidna sam!
Kris, nadam se da će kćer uspjeti bez terapije!
Ivanas i Lili, svaka čast na trčanju.
Bravo vrijednim vježbačicama i trkačicama!
QB, sam se ti istresi. Bit će ti lakše. Vidiš da je ova tema široka - od kolača do dice, predstava, hormona, spavanja/nespavanja, umora i odmora...
Sinoć sam silom prilika bila u shopping centru. Trebala utući 2 sata. Pokušala naći igračku, al neuspješno. Morat ću prolunjati još po selu. Sjaj, dućani, trpanje stvari i gužva su me zbedirali. Rekla sam si: Sva sreća pa sam sve obavila i kupila davno! Grozno bi mi bilo da sad na vrat-na nos kupujem nekaj samo toliko da kupim. Volim si dati vremena i promisliti o poklonima.
Vratila se doma u svoju ulicu predivno osvijetljenu božićnom rasvjetom, bijelu i meku od pahulja i inja i osjetila mir i spokoj. Blaženi dom!
Naravno da cemo probati. Iako njihova prehrana se ne bazira na glutenu ipak je prisutan a svi se relativno kvalitetno hranimo ali negdje je problem pa cemo pokusati ustanoviti gdje. Biti ce ona ok. Sada je sva u diva style modu :mrgreen:
Kris, sretno!
ja inače se jako bojim za stariju kćer i štitnjaču. ona jako brzo raste, sad ima 6,5god i visoka je 141. da, dobro ste pročitale. ja i muž smo isto ogromni, ali ona je sad puno viša od mene u toj dobi. i sklona je debljanju, baš pazim kako ju hranim i to držim pod kontrolom.
Nera, da im sad dam da jedu za Božić ih nitko ne bi ni pogledao. Ja ima dam na Božić i dan poslije i onda nema više do Stare godine :zloćesta: :lol:
Njima dosade brzo pa mi je draže da im se vesele baš na Božić.
Evo malo literature, ne znam ima li išta na hrvatskom. Ali ovakva vrsta knjiga mi je najdraža, iako nisam čitala nego preporuku, kad trkač piše o vlastitim iskustvima i izazovima. Ono čisto znanstveno mi je malo dosadnjikavo, anatomiju i fiziologiju znam relativno dobro.
Nera ni ja ne pecem da gledaju
Jer ih ne gledaju
Jedu ih
Kad ja recem
Zlo i naopako od matere,sto ces..
Ivanas bas dobar link, hvala sto si podijelila...
I ja pečem od svih duplu dozu, ali svejedno mi sve pokradu. a moram dati i mami i svekrvi i još sam mislila nositi na posao :/
Moji ne jedu, sve je na izvolte. Mala trenutno fura kupovni rafaelo i kinder jaja. Ostalo neće. Prije ih od sebe moram kriti.
Nera divan opis :heart:.
Zamjesila sam za linzere po proslogodisnjem receptu koji su svi hvalila na puna usta :mrgreen:
Uvecer cemo smizla i ja do cc po cipke a ostatak dana popunjen obavezama. Valjda cu ih stici ispeci danas. Nismo kuci za Bozic pa se premisljam izmedu medene pite i ruskih kapa :neznam;
Zafrknuli me tamo na temi za kolace. Vidjela sam snowballse...
legendo :lool:
znam Dijana i ja sam ih srela jučer po Jarunu. Žao mi zbog tvog pada, nadam se da ćeš uspjet iskoristi karte ili će ti ih već netko od nas kupit. Kandidata sigurno ima.
j-la, tvojoj curki je još prerano, al po mom mišljenju je bolje što ranije, kad krenmu ranije, brže isprave znači negdje oko 4 i po godine, onako kad se čeka predugo i djeci treba duplo duže da to isprave. Meni je kćer krenula s 4,5 god za R i L a sin sa 5 god za slova s kvačicama (zna ih izgovorit al ih ne koristi u automatskom govoru).
Jadranka, puno je efektnije da dijete radi s logopedom nego s roditeljem bar se tako kod mene pokazalo. Logopedu ponavljaju unedogled riječi a starcima par riječi pa piče dalje. možda kod vas bude drugačije :-)
[QUOTE=ivana s;2943054]Jutros 7.8 km, 4x4 min, pejs 5, I did it!!!
Na nasipu je ok staza, trava je zaleđena.[QUOTE]
Ivana s bravoooo!!!!
Baš sam ja htjela ovo reći. ja bih probala s prehranom ili nekim prirodnim preparatima, ma svašta nešto, terapija bi bila zadnja solucija. I ne bih testirala drugu djecu, posebno ako nemaju nikakve smetnje, čemu tražit vraga... ;-)
Flopice, opet sam danas bila u glavnoj Gradskoj knjižinici i preko pretražnika mi teta veli da uopće nije stigla još nijedna Abeceda trčanja u ZG gradske. Nećeš vjerovat u par manjih mjesta (među kojima je mislim tvoj gradić) već ima tu knjigu. Kod nas ima jedino NSK, a njihovu iskaznicu više nemam.
E nisam vam se pohvalila, ja sam u sportskim dućanima ko summer kad harači po webu, nema nam pomoći :lool:
Dakle, dobila sam lovu za rođend.poklon od moje ekipe s trčanja i otišla u Run and Trek: uzela sam si kompresijske navlake za ruke: http://shop.3sporta.com/run-trek/bra...0-milja-istre/ i onaj pojas za startni broj: http://www.compressport.com/eshop/en...race-belt.html al ima gumice od elastina sa strane za energ.gelove, proteinske čokse i sl.
To me baš razveselilo:-D jer sad znam s čim ću odradit maratonske pripreme jer ne podnosim trčat s onim torbicama oko struka, sve mi smeta. Ova traka uopće nije skupa i još imam 20% popust, jedva je čekam isprobat u ponedjeljak na dužini.
ma meni se čini da je trčanje od maltene najjeftinijeg sporta postao turbo skup, sve neka šminka, fensi-šmensi, tehnologija, satovi, malo ga pretjeraše...
ne sviđa mi se ni ta pomama za trčanjem, kao nešto moderno postalo, ma daj...
obuci tenisice i trči 8-)
Sani, sviđa mi se tvoja odluka, mislim da ću tvojim stopalima, ovako samo imam grižnju savjesti što ne stignem vježbati,
krećem(o) poslije nove :-P
hashimoto je ai bolest. i kod njega su antitijela jako jako visoka. stitnjaca prestaje radit i jede samu sebe. nema prehrane koja ce at smanjit. mozemo si mi sve mislit da je to super i pomaze, ali to je placebo. odmoci nece, ali nece pomoci.
uzmite paralelu s tip 1 dijabetesom. necete ne davati inzulin i regulirati prehranom jer gusteraca ne radi. tako i kod hashimota.
ako terapija treba, ne premislja se. ali ne treba panicarit, bespotrebno googlat vec trazit i poslusat misljenje struke a ne barice
Ja sam u godinu i pol rekreativnog trčanja uložila u dvoje dobre tenisice: za suho i nepromočive za kišno doba godine, jedne tajice, šorc i kapu za zimu.
Onda me sva okolina podupire i došle rukavice, 2 topa, 2 specijalne dokoljenke za trčanje.
Doživjela preporod s novim tenisicama, tajicama i topom.
Majice i buffove dobivam na utrkama.
Nera vidim i ja sve te ljepote oko mene, oduševim se prizorima, ali da mogu ovako opisati i prenijeti kao ti, ne mogu. Od mene možete samo čuti, aaa što je bilo lijepo :lool:. Tako i Spajka, garant sve vidi ali nam ne zna prenijeti.
Willow i ja prvi put vidim kompresijske navlake za ruke :lool:. To mi je too much, ali zato sat i ostali dodaci koji mjere brzinu, puls su mi bitne iako ne trčim. Kod mene se napredak vidi npr. u utezima, broju sklekova, dubini čučnja, brzini kojom ću napraviti neki trening, a čim će napredak mjeriti trkači ako nemaju svoje gadgete.
Ja i dalje ostala na mobu i Sports Trackeru. Sad je oko struka u torbici dobivenoj na utrci, prije bio u ruci. Škrtica se još nije odlučila za vuru, a nikak mi se ne sviđa nositi na ramenu da bi nabavljala navlaku.
Joj meni je takav gust nabavljat tu opremu pogotovo jos ako mi netko poklanja pa kud ces bolje :-)
Isto ko i Neri najblizi mi poklanjaju jer znaju koliko volim.
Draze mi nego nabavljat stikle i finjaka robicu.
Jedva cekam isprobat pojas bas mu se veselim jer cu moci nesmetano trcat kilometroma a da ne moram mislit hoce li mi gelovi poispadat iz dzepova.
A cuj Willow ti draga moras barem probat trcat da bi shvatila o cemu se radi.Neke stvari stvarno olaksavaju i cine trcanje ugodnijim a neke jesu suvisne sta jest jest :mrgreen:
Ne mogu zamislit da trcim 20km s mobitelom u ruci , mene zabole ruke od toga nakon 10km i krenu mi se grcit od tog polozaja jer mi je mob bas velik. Garmin me preporodio.
Mozes imat samo jedne utege doma al mozes i vise njih raznih kilaza, girju, traku, sipku, sve ti je to isto. Mozes i ne moras al ako je covjeku gust i poboljsava trening zasto ne? ;-)
Kod mene danas ništa, ušla sam u kuću u pola 9. Sad pečem neke keksiće, pa spavanac. A imala sam tako divan plan, Zwow 57. Vidiš MB :mrgreen:.
J-la :mrgreen: :kiss:
Ja dosla u 21 kuci :drama:
Ti bar peces kekse, ja cu sutra u kupovinu za kolace nadam se. Ajde peglala sam uru, sad idem lec.
Obozavam sportsku opremu, ne smijem ni pobrojat koliko cega imam :škartoc:
Ivanin link cirnem sutra kad dodjem do laptopa :)