Kris, sretan rodjendan! :-*
Svima lijepi i veseli blagdani! :-)
Printable View
Kris, sretan rodjendan! :-*
Svima lijepi i veseli blagdani! :-)
Hvala :) budna od pola 6 cekala da se ukucani probude. Sada cekam rodendanske palacinke.
Mm je mastermind. Dobila sam notebook. Tocno sa svime sto sam htjela. Uspio me zavarati tako da kada sam odmotala krenule su suze i skakanje kao kod malog djeteta. Nisam sebi mogla doci 20tak min ;)
Poslano sa mog LG-D855 koristeći Tapatalk
kris bas lipo <3
Kris, sretan rodjendan!!!!
Kris sretan ti rođendan!
Kris sreeetaaan :-*! I super poklon!
Jadro sretan put, uživajte.
Juče nisam stigla vježbat. Došla oko 5 kući, dok njih dvoje nema da smutim neki brzinski kolač. Mala je došla oko 6, uletila u kuhinju i prolila pola litre mlijeka :gaah:! Gdje je to sve završilo. Sve sam izmicala i ribala. Zato danas imam blagu upalu nožnih mišića, svih.
Danas mi je raspored nabijen, pa će bit da ću vježbati nekad iza Božića :-(.
Cure sretan Badnjak :-*!
Kris sretan ti!!!! Lijepo da ti je dragi pogodio poklon!
Mb, kad ti krenes nema da ne stignes, svaka cast.
Ja sam jucer mađaricu i bijelu pitu, s jednim korama. Cak sam odlucila da cu uzet kupovne ali kad sam ih vidila u ducanu nisam mogla, nekako su debele, ne sviđa mi se kako izgledaju.... I jos medenjake sinoc, sad zavrsavam rafaelo kocke i that's it. Popodne fritule.
Jutros 11km, bilo mi je tesko ali nekako sam izgurala, malo ispod 6 pejs.
Plima, bravo za tvojih 15!
Cure, uzivajte mi danas sa svojim najmilijima :*
Bravo ivana s! Da bila je magla i prohladno -4C , ja sam otrcala 10 uzbrdica na Jarunu s frendom +zagrijavanje i rastrcavanje.odlican trening i feeling!
Na povrarku sreli ekipu iz kluba.
Muz me sinoc gleda kako pripremamnrobu i pita me: Sta ces ti stvarno po toj hladnoci ujutro trcat na Badnjak???
Kad ono jutros ja se vratila doma u 9:30h prstim od energije sva, pjevam na sav glas , gleda on mene i ode u sobu. Iz sobe izlazi obucen za trcanje :mrgreen: i otisao i on otrcat. Eto sta ri je zarazna trkacka energija....
Divan pocetak dana :heart: sad u iscekivanju sis, malo kasne.
zelim vam lijepe opustene blagdane s vasim obiteljima!
Kris, sretan rođendan!
I svima čestitam Adama i Evu :)
Mojoj najstarijoj je imendan danas-sjedi pod dekicom u dnevnom, čupava i u pidžami i gleda crtić-u reklamama se igra na tabletu. Nek bar jedan dio današnjeg dana bude samo njen dan.
sinoć nisam vježbala-ali danas ću :)
Kris, sretan rođendan!
Trkačice bravo! Ja sam jutros išla bicom do placa po mlince i drugo, i smrzla sam se ko g..ca. Svugdje gužva, moraš čekat, a za to vrijeme se smrzneš, a imala sam skijaške čarape. :mrgreen:.
Meni se čini da mi je koljeno malo bolje, pa se nadam danas, negdje između kuhanja bakalara i pečenja kolača, ubacit povratničkih 5 km, da vidim šta koljeno kaže.
qb, sretan imendan curi. Moje cure imaju imendane dva dana zaredom, a uopće nismo na to gledali, kad smo im davali imena.
j-la, suosjećam; od prolivenog mlijeka je valjda gore jedino proliveno ulje.
Kris, sretan rođendan i bravo mužu za dar!!!!
ja sam isto u punom zamahu u kuhinji (sad sam prepustila mužu, eno ga čisti 11 riba za večeru, hihi)
napravila sam sinoć francusku salatu i bajadere, jutros zamijesila crinklese i peći ću ih popodne, i usput još schwarzwaldicu (ima li netko dobar recept?)
dosad sam napravila, sve u duplim dozama:
milijun komada
snowballs
mak kiflice
gingermanovi
slatko slani chocolate cookiesi
bajadera
crinckles
svekrva breskvice i šape
al najteže od svega mi je rezuckati kuhani krumpir za francusku : puf-pant:
sretni imendani!
bravo trkacice i kuharice!
sva sreca, sveki kuha rucak. upravo pecem biskvit za cupavce i odma iza njega stavljam tortu od sira pec. nadam se i trcanju popodne ali kako bude, ne znam ocu li stic...
Angie ja sam je nekad radila po receptu dr Oretkera. Bila je dobra.
MB ti si zmaj. U dva dana si napravila kao ja u 5 dana. Bravo!!! I drago mi je da ti je tata kući :-)!
QB sretan imendan curi!
Ručka danas kod mene vjerojatno nema, sutra i prekosutra sam kod mojih pa se ne brinem. Još mi ostaju pokloni za četvero djece, neke sitnice ću im uzeti. I naravno, da završim sve započeto.
Kris sretan rodjendan!!! :bouncing:
QB sretan imendan djevojcici najljepseg imena!! :-)
nemam sto za prijaviti, osim hrpe kolaca, ispecenih i pojedenih :mrgreen:
uzivajte svi :-*
Qb i Ginger, sretan imendan vasim curkama! :heart:
Sretan imendan curama :heart:
Ginger, trudna si, sve ti je dozvoljeno :-).
Kris, sretan rođendan!!!
Qb i Ginger, sretan imendan curkama!
kod nas opet veselo, mali gadno zakurio, moguće je i da je gripa... a baš nas hoće ove godine, nema što nismo preboljeli, nadam se da će iduća biti poštednija i dati nam više zdravlja :mrgreen:
ajme willow, nadam se da ce brzo ozdravit i da ostali nece pobrat ~~~~~ svakako vam zelim zdraviju 2017 :kiss:
dakle, sve se stiglo danas. kolaci napravljeni, kuca (donekle) cista, pokloni umotani (osim jednog, nestalo papira :škartoc:)... cak sam i trcat stigla :klap:
10km, pace 5:51 :)
sad vecera pa cemo svi zajedno na misu.
svim curama zelim veseo i blagoslovljen bozic :kiss:
Hvala cure :)
Zelim vam svima mirnu badnju vece i sretan Bozic
Dan pun uzbudenja, super da smo sutra na rucku :)
Kris sretan rođendan!
Willow žao mi ja malca...vjerujem da će sve lakše preboljeti kad sutra vidi poklone!
ja jutros napravila francusku i kremšnite, završila kaj je trebalo...
pa smo se zaletili do mojih na bakalar i popodne uživanje...
upravo sam odvježbala (a nisam imala u planu, ali me vuklo! 8-)) dok čekam da klinci odu na spavanje pa zamatamo poklone
3x:
45 sec izdražaja uz zid
45 sec bočnog izdražaja
20 butt kicks
20 mountain climbersa
15 supermana
10 pulsirajućih čučnjeva
10 dipseva
20 good morning
2x 20 swinga
feeling proud! 8-)
uživajte u Badnjoj večeri...idem se ubit u francuskoj... 8-)
Sretni imendani qb i ginger!
Willow jako mi je zao.
MB bravo :klap: za sve sto si stigla i tvojih 10k. ispod 6 bravissima!!!
Kod nas cijeli dan bili sestra,sogor i klinci, bas smo uzivali,u 20h otisli u kvartu na djecju polnocku.
Sutra kod sveki na rucak.
Mi se docepali Zagorja - put bio skroz ok, malac vecinu prespavao i prosao test za dobrog suputnika :)
Md se izgubio nekamo s drustvom, svekiji pozaspali u devet (osim, ako nisu nekamo utekli), a malci u deset. Tako da sam ja sad jedan brzinski trening napravila.
Ovako je izgledao plan:
2-4x
50 jumpingg jacks
25 squats
15 push-ups
30 lunges
30 bicycle crunches
60 sec plank
No, nemam ja u sebi jos snage ni za trecinu od toga - al trudila sam se :) i napravila dvi kakve takve serije :) odo sad kunjat s djecom
Mb, bravo na 10 km, Boxice na treningu. Willow, nadam se da ce klincu brzo proc.
kris, sretan rodjendan :-*
willow i ostali bolesni ili s bolesnima ~~~~~~~~~~~~~
imala sam bas lijep dan
kod mojih na selu, druzenje i cascenje
veceras kolaci s djecom, nisam vjezbala, 1dc
sad cekam da zaspu pa da umotam poklone :)
i odoh i ja u krevet
sretan vam bozic!
sretan Božić cure :heart:
sretni rođendani i imendani!
bravo za sve vrijednice, ma svaka čast!
mb to curo, super si!
Jadranka vau, koja volja
kad ja putujuem, obično se sručim u prvu fotelju i ne mrdam, okružena ićem i pićem :mrgreen:
Willow tebi hug
tako se nekad nešto nadoveže, ima čovjek osjećaj da stalno nešto
ali prođe, u sljedećoj godini će biti bolje!
uživam u kavi i tišini, čekam da se cure ustanu pa da odmotaju darove
onda ću u crkvu, jer sam sinoć zaspala a i ne volim gužve...
ručak kod svekija, tako da danas čisti odmor
ovih dana malo odmarati od svega, mislim da ću u to uključiti i odmor od neta
pa vam unaprijed želim sve najbolje u Novoj!
ljubi vas flopi!
Otvaram jutarnju smjenu i pozdravljam summer, koja je zatvorila noćas :-)
Sretan Božić svima.
kod mene već u punom jeku, piju se kavice , čajevi, slaže lego friends pa moram biti u pričuvi.
Ja sam naravno dobila cool trkačke modne dodatke, sad se prešetavam.
Jučer odrađena ona brdašca, danas ćemo vidjet što ću.
Sljedeći put se javljam iz Slavonije
He, he, u isto vrijeme Flopi
Lijepi odmor ti želim, kao i svima ostalima
jutranja šihta :ghug:
i tebi kjb draga!
Sretan Božić cure :-*!
Sad idem pyramidu da mirne duše danas jedem :lool:.
Uživajte :-*
Sretan Bozic drage moje!
Nasla sam ispod bora malo zeljeza, 2x5kg, bas me razveselilo!!!!
Cestit Božić, cure drage! Super pokloni!
Sraten Bozic svima!
sretan Bozic cure :kiss: provedite ga sa svojim obiteljima <3
ivana s super poklon!
ja sam dobila zoe leggings gift box iz pollea, cimavica je sapnila mm-u sta sam gledala nekidan kad smo skupa shopingirale :lool:
kjb kakve trkacke dodatke si dobila?
bravo za sve treninge :klap:
Sretan Bozic svima :)
Kod nas je mirno i opusteno, pod bor sam dobila tenke,sin bezicnog misha, kcer sluske, kcer no.2 kockice. Sada svatko uziva sa svojim i polako se spremamo za rucak kod sveki. izgubila sam glas potpuno, danima me grlo muci ali bez prevelike boli, tak da nemam pojma kaj mi je pa mm obavlja telefonske cestitike :)
lijep i opusten dan vam zelim uz puno dobrih vibrica, klope i zabave
Bravo svima za sve poklone,odmorite mi se i uzivajte!
Ja sam 1 dc pa cu trening prebacit ili za veceras ili sutra.Sad se polako idemo pakirati za.rucak kod.svekija.isto sam dobila fora poklone. Svidja mi se traka koja ima na sebi crvene lampice i svijetli a stavlja se na nadlakticu tako da me se vidi u mraku dok trcim :-) to me seka iznenadila znam ona koliko meni trcanje znaci :-) a muz mi je kupio nesto za moju drugu strast putovanja-presladak crv3ni neseser s pynooo pregradica u dzepica za sminku otvqra se onako ko djecja pernica. Presladak je i praktican!
A najdrazi poklin je bilo djecje iznenadjenje L.je napravila unikqgnu cestitku+lepezu+kupila je svojim novcima ckokoladu i sve to fino zapakirala s bracom u 2 pooklona za meen i muza :heart: zlata moja
Ajme tipfelera...
Unikatnu cestitku...
uzivajte drage moje u blagdanima!
Lili bas slatko <3 i nasa dica su svojim kunama kupila cokolade nama, bakama i didama i svakome lipo zamotali :)
Ta traka super zvuci :)
Kris ja sam tako prije god-dvi, ne sicam se, potpuno izgubila glas preko noci. Najprije sam promukla a do navecer nisam mogla govorit uopce. Proslo je za par dana.
Sretan i blagislovljen Božić, cure!
Sretan Bozic cure!
sretan Božić cure :)