https://gallery.mailchimp.com/69a58c..._kod_kuc_e.pdf
evo ovdje, a stavila sam i na linkove...
ne stignem sad čitati tvoj tekst, budem danas...
Printable View
https://gallery.mailchimp.com/69a58c..._kod_kuc_e.pdf
evo ovdje, a stavila sam i na linkove...
ne stignem sad čitati tvoj tekst, budem danas...
hvala punooooo draga, mislim da sma to vidjela negdje na fejsu.
i ja sam prvo pomislila na koncert balasevica :lool:
ajme nesto me zeza u dnu ledja vec par dana, kad se nekako okrenem osjetim probadanje, mislim da je zivac neki :unsure:
planirala sam danas neku snagu vjezbat ali sad ne znam dok me to boli :unsure:
Nisam čitala onaj tekst sto je Lili linkala, mrsko mi s moba. Ali mogu koju na tu temu. Ja sam tu podvojena ličnost. O nekim stvarima se brinem, u ekstremu da nisam normalna, dok se u drugim stvarima ekstremno ne brinem uopste :lool:. Ali više prevladava ovaj zabrinuti tip.
MB je l se bol negdje širi? U svakom slučaju, pričekaj dok se to malo ne smiri. Ja sam dead liftom zeznula donji dio leđa, baš me bilo ukocilo. Tad sam samo yogu i pilates.
Kjb to je meni strašno, u rangu mi je sa pobjesnjelim psima koji me ganjaju.
Jadro super za trčanje.
Juče ništa osim hodanja po šoping centru, tražila jaknu. U Zari mi se jedna svidjela ali nije bila na sniženju pa čekam da je snize.
Danas malu vodim zubaru, pa doktoru da je malo pregleda, već dugo kašlje. Pa ja po uputnicu. U četvrtak idem na kolordopler štitne, nije mi svejedno. Stalno mislim na to i grč mi je u želucu.
Večeras se nadam vježbanju.
J-la nadam se da ce zubar i pregled stitnjace proc dobro.
Ne siri se bol al dugo nisam vjezbala s girjom ili utezima pa ne znam cime sam ovo "zasluzila"
j-la bit će dobro, ~~~~~~
javi nam se povratno.
MB,
ma dovoljno da čovjek napravi jedan potez krivo i evo belaja, samo da brzo prođe ~~~
svima bolesnima i ozlijedjenima ~~~~~~~~~~~
ja sam mozda ovako kao j-la
o nekim stvarima ne brinem, o nekima previse
ne znam bi li mogla reci da imam dijete u sebi - ali ovako kao jadranka teenagericu definitivno da :)
u svakom slucaju, mislim da me smisao za salu ne napusta, stvarno nisam depresivan i mucaljiv tip
radujem se vjezbanju veceras, stvarno se puno bolje osjecam kad redovito vjezbam
napokon time zavrsavam prvi dio strongera i prelazim na novih pet treninga
Na Balasevicu je bilo vrhunski :-)
Zar uopce moze biti drugacije?
Bravo svim vrijednicama!!!
Rahela, da točno ti nam imaš uvid. Ajd ako čuješ da je stigla javi.
Koliko vidim isti autor je imao knjigu Cestovno trčanje iz 2007., a ni nje nemau gradskim knjižnicama.
Rahela imaš ideju u čemu može bit kvaka da tako dobro prodavana knjiga nije u knjižnicama Grada ZG?
ja shvatila da je to Flopica kupila, ili sam u krivu ( sad vidim da sam ipak u krivu)
i hajte da pitam
ima li Dehatlon nekih popusta u sijećnju ili da se ne nadam tome?
Jelena stvarno ti ne znam za Decathlon. Al uvijek nesto ima na snizenju.vjerujwm da su poceli danas kao i avi ostali u RH.
MC je napokon kod mene. Zvali su me danas da moraju otkazati narudzbu do 1mj...nemaju na lageru...na kraju sam ju kupila u bio&bio.
Bravo za koncert, Balasevica se uvijek isplati poslusati.
jos se nekako oporavljam, sinoc me uhvatio kasalj, godinu dana nisam zakasljala i nikako zaspati. Posljedica jest da sam bas umorna :/
Opet sam skratila kosu :)
Sada ju mogu poceti opet pustati haha
Bravo za odvjezbano!
Zubar prošao super, dobila je diplomu za hrabrost :heart:. Ono kad je lupila zube, eto jedan je posivio, pa sam je vodila da to zubarka malo pogleda. Mala je super bila.
Pedijatar kaže da ima bronhitis pa je dobila sirup.
Al smo se danas našetale, oko dva sata samo hodanja.
I umjesto da odmaram, uradim speed 3. Bila sam užasna, stvarno mi se nije vježbalo. Držim se one da se natjeram kad mi je najmrze, eto pravilo mi je danas užas.
odradila stronger soldier, 36 min
gotova cetiri tjedna, nikad sporije, uf
u prosjeku triput tjedno, sad mi se to cini malo :aparatic:
Summer bravo!!!
j-la svasta si ti danas odradila i jos speed na kraju, svaka cast!
Ja sam malo preuređivala interijer a na kraju odradila ovo na preporuku nase Zhang. Odlicno je, ali na pola puta sam se bacila na sklekove na koljenima.
Jadranka bravo za trcanje, vec vidim da ces uskoro biti u klubu trkacica, super!!!
javim kad se Abeceda pojavi kod nas - ako se pojavi
a to sve ovisi donese li autor na ogled u knjižnice, pa se onda odlučuje hoće li se kupiti ili ne
nije da moje kolegice idu po knjižarama i naručuju/kupuju knjige, nego autori (ili nakladnici) donesu knjigu na ogled, pa ovisno o tematici se nabavlja
i sad sam tek završila čitanje svega :drama:
dakle kod nas je božić prošao u prejedačkom tonu
na badnjak kod šogora - krenuli s jelom u 13, završili s fritulama u 19.30 - između toga cijelo vrijeme se jelo
na božić ručak kod nas (12 ljudi) - krenuli u 13, završili u 19
na štefanje smo bili doma na ručku (konačno sami), ali popodne opet u gostima i opet hrane u 5 slijedova + 4 torte, rafijoli i ostale bakanalije
detalje menua bolje da vam ne pišem, nego samo da spomenem da ja nit sam kuhala, nit kolače pekla
jedino što sam napravila je gingerbread kućicu da se klinci vesele :mrgreen:
vježbala sam jedan dan prije sve toga onaj trening od zhang i umrla, a nisam 3. krug ni do kraja uspjela napraviti i još sam imodificirala gdje god sam stigla
trčala nisam ništa, kad je bilo hladno nije me ni vuklo, ali ovih zadnjih par dana mi je baš krivo, ali baš ne stignem (tj. nema tko čuvat klinčadiju)
svima čestitam sve ročkase i imendane sa kašnjenjem, ali lijepe želje uvijek vrijede
i vibram za sve bubance i ove što po hitnim ambulantama hodočaste ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kris super za MC malo ce ti trebat da se usemis, skratis po potrebi onaj vrsak al bit ce ti ok.vidjet ces.
j-la super j-la utrpa svasta u dan + vjezbanje :naklon:
rahela zaboli me trbuh od spomena sve te hrane.Ja sutra sistematski nakon svega sto se pojelo zablagdane.Nasli su nam prave termine bitno da su napomenuli 3-4dana prije jest laganiju hranu. :-)
baaaaa daaaaan svima :)
uljetih prijaviti muža na terenu, dva treninga dnevno i prvi ispadnuti zubić moje prvorođene :)
svima čestitke na otreniranome i želje za brzi oporavak
Prijavak trcanja 7 km, prosjek 5:50, bas zadovoljna. Popodne namakanje u termama. Izmedju gutanje knhige Sjena vjetra, obuzela me.
zivot je lijep :-)
Kjb
da zivot je tako lijep :heart: i trebali bi to osvijestit sto cesce.Samo tako dalje nastavi.kombinacija ti je super:knjiga trcanje terme..
Ja iako na poslu uzivam, muz hendla djecu, eno ih na Sljemenu a ja cu za 2 dana na GO...
QB super za treninge, ide to tebi odlicno!
Sretan Božić svima!
Bravo vježbačice i trkačice!
Ja zabušavam.
Na Balašu je bilo divno. Nikako drukčije ni ne može biti!
Želi napraviti tradiciju da svake god. dođe u Zg na Štefanje. Nadam se da će uspjeti.
ovo dragi Bog ne bi razumio a kamoli izrealizirao:
16min na 5:30/km + 2x2min na 5:00/km + 4x1min na 4:50/km + 8x30'' na 4:40/km + 10min na 5:35/km - između brzih intervala trči se 5:35/km isti vremenski interval
današnji trening koji bih trebala odradit samostalno, evo upravo se presvlačim na poslu pa ću trkom doma :-)
al dao nam je trener i drugu opciju ako pada snijeg, ne pada snijeg al nešto sipi :mrgreen: pa ću tu drugu opciju jer mi je nerazumljiv ovako napisan trening, nisam robot da mogu sve to kalkulirat dok trčim :lool:
Lili lol, pa stvarno moraš biti robot da to sve popamtiš i izvedeš!
Mi nikad nismo imali trening na minute, samo km i brzine. Ja redovno trčim ove dane samo izbjegavam snagu, ne da mi se.
Jedva čekam preći na laganiju hranu, usporena sam od viška šečera i masti.
MB, pitala si za mjere..sve stagnira osim što je biceps narasto za 0,5cm...s obzirom da na ruci nemam sala znam da je to do mišića,ostalo se tješim da je igra izmjene u volumenu mišića i sala LOL...napisala sam treneru da sam sretna što opseg struka nije porastao, neću reć da nisam kao malo zatezala metar,LOL...
Boxica,u mene identičan raspored,srijeda i vikend rest i to mi taman paše....
preživjela pokušaj vožnje bicikle,nije li znakovito to što je jučer prvi dan nakon 14dn pala kiša,baš kad sam ja krenula učit? :-x
sic mi je preuzak i tvrd pa mi otpala i guzica i manda, em što je mountain bike pa sam i nagnuta prema naprijed,cijela sam se ukočila i stisla...za početak mi je odvidao pedale pa vježbam balans....jutros smo kupili širi i deblji sic ( za city bicke) pa će mi sada valjda biti lakše....našla sam video gdje je neka baba naučila za jedno popodne pa ću valjda i ja za još koji dan...
Kris,javi kako ti paše MC,moj čeka li čeka u kutiji,evo skoro godinu dana mali ima a još nisam dobila...nije da mi fali...
a na tu temu,Lili vještice, pobjeglo nam ima 10tak dana,MM kaže:a nema veze,ionako dojiš....:škartoc:
kolači? mi ćemo po prvi put morat opet pravit za NG,pojelo se skoro sve...a inače se motaju po kući do veljače....
ja si sada puštam omiljene pjesme dok vježbam pa se malo i isplešem u pauzama,u početku mi je bilo čudno bez vođenog treninga a sad ko' da oduvijek ovako radim uz glazbu...
Skulirana,
vidi se da uzivas u svojim treninzima,to je tako lijepo. I bravo za biceps!
Plima nemamo inace ovakko komplicirano al fartleke i dionice trcimo.
Ja sam po ovom ljigi migi vremenu trcala s posla doma i malo produzila 8km na 5:33 ma ko nova novcijata sam usla u stan. Kad tamo sestra sogi klinci svi, gleda me sestra i crkava od smijeha ja rumena, svjeza sva u sportskom s buffom i jos odradila snagu pred njima a ono kad sam vec znojna malo girje utega planka hip thrusts i sl. :-)
lili, pa trener ga je zbilja zakomplicirao, dobro si odlučila.
Ja se danas konačno otputila dr. i sutra me čeka jutro u Traumi, jer rame očigledno neće baš samo tako ozdravit..
Da nije sve tako crno, nevjerojatno ali istinito, vratili smo naš ukradeni bic..lik prošao s našim bicom kraj mm-a..
I da,lili, kako se uopće uspiju potrefiti baš takvi zadani pejsovi na baš to vrijeme?
Jeee :-D za bajk, ajme mogu mislit lika kad mu je tm rekao za bic :mrgreen: bit će samo mu ga uručio.
Žao mi zbog tvog ramena miša mu...~~~~
a teško je naštimat te pejsove eventualno da vodi neki trener, inače mi samo ubrzamo na te 2 min na najjače što možemo jer ne možeš točno izmjerit, neki isprogramiraju cijel itrening na Garmin expressu pa ih vodi Garmin, al opet ne može se to precizno trčat.
Dijana mogu zamisliti situaciju kad je tm ugledao vaš bajk :lool:.
Skuli bravo za napredak :-D!
Danas ript up, a trenutno mi se nabavlja core de force :-D :-D! Jedva čekam probati!
Traje mjesec dana, što će kod mene značit dva :lool:.
Dijana super za biciklu! Ne mogu zamislit tu scenu! Taj tip je ukrao biciklu ili je kupio ukradenu?
Skulirana, ja nisam sjela na biciklu od kad sam dijete bila (a ni tada nisam imala svoju pa nisam cesto ni dugo vozila) pa sam bez problema pocela vozit prije 3 god! Mozes i ti!
Sad me muci kad preselim ured necu moc s biciklom na posao :(
Ima jedna velika uzbrdica, glupo mi gurat biciklu uzbrdo, uznojit cu se do ureda :/
Lili, bravo!
Ja bi rado danas trcala al bura bi me odnijela :lool: a zbog ovog zivca u ledjima ne usudjujem se neki kucni trening odradit :unsure:
Danas me manje boli pa ne zelim sad pogorsat. Jedva cekam u teretanu od pon!
J-la ciji je to program?
Joel Freeman i još neka ženska. Treneri su beachbodya.
Pisala sam nekad ovdje, to je onaj MMX program.
Lik ga je navodno kupio , ali nije imao volje ići na policiju, tako da ko zna..
mb, restaj dok ti žiganje ne prođe. dr mi je najavila da me vjj čeka nekakva longeta, blagomise..i bolovanje, a s longetom bome ne mogu ni trčat..
sve se nadam da će mi sutra ipak nešto drugo, odnosno.bolje, reć..
j-la, sretno sutra!
Hvala Dijana, sretno i tebi :-*!
Dijana, stvarno ludnica za bicikl. Bas lijepo iznanedjenje. A rame, fit si, bit ce to dobro.
j-la, sretno sutra!
Ja sam uspjela napravit trening kao lilin, al mi je mm pomagao. Stavilla sam si na Garmina minuta trcanja, minuta hoda i tako obavila sve mnozeci i dijeleci sa dva. Mm diktirao tempo.
No vjezbe snage poslije..... bravo lili, stvarno si volja.
U termama bilo super, odusevila me ruska sauna. Jedino se nije imalo gdje plivat, previse ljudi. Pa sam se namakala i naspustala sa tobogana.
~~~~~~~~ za bolesne i ozlijedjene
dijana, koja sreca u nesreci za bicikl!
upravo sam odradila stronger combustion, 34 min hiit
dobar trening
sad se planiram uvalit sto prije u krevet
citala sam clanak o faktorima uspjeha u fitnessu/fat lossu
kaze redom: nutrition, sleep, stress, daily movement, training
padam na svemu osim treningu i dijelom prehrani :škartoc:
pa idem bar na spavanju poradit, to mi se cini najlakse za zapoceti :aparatic:
1. Nutrition - o tome ni neću, pogotovo sad oko BING-a,
2. Sleep - uvijek mi fali,
3. Stress - držim pod kontrolom,
4. Daily movement - bolja sam ljeti kad me dijete potjera vani, zimi ništa,
5. Training - može bolje, 6 dana bi bilo idealno.