:lol:
karlo je zakon! :heart:
Printable View
karlo je zakon! :heart:
Karlo :heart: :lol:
Provala prijateljicinog trogodisnjeg sina: igra se on sa pisom i uhvatio ga jednom rukom za vrh,a drugom podignuo kozicu na sredini i kaze: Vidi mama, kit ubica!
Moram se ispraviti, mala greškica :oops:Citiraj:
bundevica prvotno napisa
Prepričavam ja tu zgodu baki, a Karlo iz druge sobe viče:
-Nije gepard lovio pelikana, nego LEOPARD! Gepard ti lovi tompsonove gazele, jer ih samo on može uloviti. Nemoj mama to više nikom ispričati. :/
:mrgreen: a ja ispričala "samo" vama
bundevica, nismo "ništa" čuli! :lol:
Kako si mogla napraviti takvu KARDINALNU grešku? :lol:
Karlo, prijatelju, i ja sam svojoj mami padala u nesvjest zbog ovakvih grešaka :nope:
Za Božić...
Ja: Idemo sad kod tetke Eve.
Filip: Juupiii! Idemo vidjet šta ćemo tamo dobiti!
Karlo: Filipe moj! Nisu bitni pokloni! Bitna je ljubav, obitelj. I Bog je bitan.
:shock:
...........................................
Karlo nešto gradi. Uh, raspalo se.
Karlo: Ma, milu ti mamicu... :evil:
...............................................
Karlo: Filipe, ne moraš ti raditi sve što ja radim. Nemoj kad narasteš biti kao ja, ZLOČEST!
............................................
Napravio je neku glupost i čitam mu bukvicu, a on
Karlo: Dobro je mama, ne laprdaj više, ZNAM ja sve o lijepom ponašanju. :roll:
.............................................
Karlo: Mama, ja sam sad velik i ja smijem sam prelaziti cestu!
Ja: Otkad to?
Karlo: Otkad su mi počele rasti dlake na jajima! Pogledaj!
:lol: odmah skida gaće da mi pokaže
zakon! :lol:
uvijek me ispočetka nasmije! :lol: :lol:
bundevice znam da ti nije lako, al ti je zato zabavno
Stojim u dućanu u redu za blagajnu.
Sven trči s drugog kraja dućana sa kašicom za laku noć u ruci i viče da ga cijeli dućan čuje: Mamaaa! Daj mi kupi ovu noćnu kašicu da se navečer urokam i odmah zaspim pa da nemam noćne more!
:lol: Sven, riknut ću
jedan naš s dočeka Nove...
Kod obitelji MM je običaj da se za silvestrovo večera grah i MM njeguje te sve običaje. Ali kad je poslije obilne večere stao udarat tarabana, pa još s Lukom u naručju, pogađate bilo je "vjetrovito".
Karlo: Daaaj, taaataaaaaa! Ajd ti lijepo u hodnik pa ti tamo pleši i prdi. NE ŽELIM mirisati tvoju prdnjavu! :roll:
:mrgreen: više mi se neugodno i javljati s njegovim biserima jer uvijek neki o piši, kakici, prdenju...
sjetila sam se još jednog od jučer, a sasvim drugačijeg
Karlo: Filipe moj, nemoj biti tužan, jer kad si ti tužan i ja se sav
rastužim :(
:love:
Evo jedan logicki: veli Mejra od MM sestri. "Znas Meri!? Kada je bio meni rodjendan ti si kupila i Ahmedu poklon. A sada dolazi Ahmedov pa onda moras nesto i meni kupiti!!!" :shock:
Raspravlja se ko fol A neki dan s tatom i veli ona njemu "joj kad te ja opalim u jaja". Pala sam na pod od :lol: . Stvarno nemam poma di je to čula,doma nije. I dalje mi je :lol: :lol: :lol: kad mi to padne na pamet.
Mak u krevetu , vec skoro spava, mrmlja sam sebi:
eto ti sad na!
ja:?
cijelo mi srce ide: ma-ma, ma-ma, ma-ma :)
grohotom sam se nasmijala :lol:Citiraj:
Brunda prvotno napisa
bundevice please don't stop :D
Danas babysiterica i ja gledamo od čega je AA-u crven jedan obraščić. Komentiramo da se sigurno negdje udario, a on će ozbiljno: "Nisam. Jednosavno imam takvu vrstu obraza." :lol:
Siterica ga zeza da se sigurno zacrveni kad ga poljubi curica iz vrtića koja mu se sviđa. Odgovor: "Neeeeee. Kad me N. poljubi, ja se ispovraćam!"
Vrišt :lol:Citiraj:
mommy_plesačica prvotno napisa
nije baš biser, meni je više bio raznjež
dobila V za NG od DM konja disney princeza
i skužimo da konj ima na jednom oku trepavice, na drugom nema
i kažem ja:
-V, hoćeš da pišemo Djeda Mrazu a nam je konj oštećen da nam zamjeni za novog, sa trepavicama na oba oka?
a V kaže:
-nema veze mama, to su
patuljci imali jako puno posla pa nisu stigli napraviti trepavice
Ovo je jedan iscrpljujući biser :roll:
Danas me malac pilao u DMu da mu kupim 'nešto'. Na moje pitanje što hoće prvo je htio one gelove za tuširanje u bočici Kung Fu Pande i sl. što sam glatko odbila jer doma ima tri gela, a ionak mu je koža ispucala pa kupujem one za osjetljivu kožu.
Onda hoće čokolino. Opet odbijem jer smo dobili vreću od pola kile i baš ga nešto ne jede u zadnje vrijeme.
Onda hoće neke čokoladne pahuljice. To sam već prije kupovala i obično bi stajalo po 2-3 mjeseca jer bi ih jednom jeo pa više ne bi i na kraju bi ih bacili jer ih nitko baš ne jede.
Nudim mu sok, bombone, žvake, neće... hoće ''NEŠTO''.
Razgledava bebi staklenke s hranom, ali na kraju odustaje i od toga. Pa hoće nešto iz dijela gdje stoje četkice, ali niti tamo nam baš ništa ne treba jer četkicu ima električnu, a nedavno smo kupili i nove glave za nju.
Nakon pola sata bauljanja uzduž i poprijeko po dm-u (jer me nije pustio van bez da kupimo 'nešto') prekidam agoniju i odlazimo van. Putem počne plakati, gorke suze roni, doma sam ga grlila valjda 20 min koliko mu je trebalo da se smiri, a onda mi je ljutito viknuo: ''Škrtico, nisi mi ništa htjela kupiti u DMu!!!'' i još se baki žalio da sam škrtica. :roll:
Moja je curica luda za konjima. Ljetos je jednom prilikom sjedila na konju koji se zvao Bećar. Kako je dobila konjića ljuljačku za rođendan, a Bećar njoj nema nikakvog logičkog značenja, njen se konjić zove Obećar :mrgreen:
Za rođendan je dobila krasan đemperčić-jaknicu sa kapuljačom u maslinasto zelenim nijansama. Ali se njoj nikako nije dopao, i izjavila je da je ružnast. Večeras sam je na foru uhvatila da ga obuče dok se provoza sa MM-om da nešto obave, i kad se vratila, pojavila se na vratima sva zajapurena od bjesa "ti si mene jako natjerala da obučem ovaj đemper, ja ga ne volim i sad ću ga baciti". Zaista sam se rastužila, što mi je to trebalo kad sam vidjela da ga zbilja ne voli. Lijepo sam se izvinula, i nekako mi je oprostila :roll:
:heart: malo, predivno zboriCitiraj:
aleksandra70vanja prvotno napisa
imam ja jedan koji je mene nasmijao, ali hm, možda i nije tako smiješan :roll:
kažem ja Alenu da ide na spavanje po treći put, malo povišenim glasom,a on meni : mama ti si ljuta babetina!
uopće ne znam otkuda mu taj izraz, mislim grozan je, ali ja moram priznati da sam istrčala iz sobe da ne bi prasnula u smijeh
ivy :lol: meni je za krepat
Pita mene sin: ''Ako me netko želi ukrasti, mogu ga lupiti u jajca?'' :shock:
Malo prije se zafrkavamo i pitamo ga bi li želio živjeti u šumi, a on odgovori da bi - zato što je tamo svjež zrak i sija sunce, a ako ga bude netko želio ukrasti, onda će ga srediti kao Kung Fu Panda. :roll: :mrgreen:
Čitamo Crvenkapicu. Katja: "Ako strašni vuk dođe k nama, ja ću njega muhomlatom!"
(efikasno, nema što)
alen se s tatom igra doktora. prevrče ga na sve strane, sluša sa slušalicama i daje mu pikice u guzu. onda ugleda šaraf od igračke bagera i kaže: okreni se tata, sada češ dobiti šaraf u guzu!
Pri proslavi rođendana u našem vrtiću običaj je da slavljenik kaže ko mu je najbolji drug i drugarica te oni izađu da čestitaju u ime ostalih. Jedan je dječak pored izabranog "najboljeg druga" insistirao da i on čestita mojoj Emini. Ja pričam tu zgodu mom ocu i pitam Eminu kako se zove taj dječak.
E: Emin, ali ja njega ne volim.
Ja: Ali on tebe očito voli.
E: Ali ja njega očito ne volim!
:lol: :lol: tata je sigurno stisnuo stražnjicuCitiraj:
ivy prvotno napisa
Moj R. jako voli jesti i baš uživa u hrani ,pa sam mu malo prije rekla da je gurman...
Na to će on meni " Ma gdje ćeš me gurnuti ??" :mrgreen:
-Znaš kako mi je danas bilo hladno? Bilo mi je hladno sto metara!!!
:lol: kako je došao do sto metara? :lol:Citiraj:
tanja_b prvotno napisa
Malac se počeo za sve zanimati pa sisa sa prekidima. Gleda on mene i nešto guguće, a ja ga pitam "Šta je bilo mačak, jel ti nije fina sisi?"
A Emina kao iz topa " Kako nije fina? Jeste fina, vidiš kako je mekana i nježna!" :heart:
Korina (3) je strucnjak za izgubiti stvari, ako se neceg zelimo rijesiti samo damo njoj u ruke i sigurni smo da to vise nikad necemo vidjeti.
u zadnje vrijeme stalno gubi labela, jutros je jos jedan nestao. i smijemo se mi tome za ruckom, simpaticno nam je kako (i kamo!) samo uspije sve to spremiti (zauvijek), a ona ce na to:
- ....eto... opet ste mene NAKRIVILI za labelo...!
Lovro, sinoc: Mama, mogu gledati Hrvatska : Ruzna Koreja? :lol:
:lol:Citiraj:
marta prvotno napisa
Filip voli zemljopis (omiljena država Grejt Britn) i slušati o „propalim“ državama pa smo mu tako pričali da je tu nekad postojala Jugoslavija koja je propala jer je u njoj bilo previše ljudi.
Večeras leži u kadi, dočepao se toalet papira i čitav grumen ubacio u vodu. Slušam kako govori sam sa sobom – „Evo, ovo je Jugoslavija. Gledaj kako propada. Ajmo ljudi, iskrcavanjee!“ - čupa komade papira, gura ih u odvod i govori - „Slovenija, Makedonija, Monte Negro, izlazite, nema mjesta za nas britance :)
jutros smo imali kolektivno pospremanje.
kažem starijem da baci u smeće neke papiriće, on se nećka, odugovlači, na kraju ih ipak baci.
a mali ga pogleda, i uz presmiješnu facu kaže - "no, jel to bilo tako teško?" :lol: