tisak ima akciju sa slikama od 0,53 kn ,cini mi se do kraja mjeseca
Printable View
tisak ima akciju sa slikama od 0,53 kn ,cini mi se do kraja mjeseca
super su kuponi u Storiju ali ne vrijede za postojeća sniženja i nema zbrajanja naravno!
i sad si mislim konkretno za cipelice - pa i sa popustom je to meni skupo!
ja ne dam 300kn za bebine sandalice! meni to moje srce ne dozvoli! (zapravo stvar je o stanju na računu)
u sv križu bez kupona ih možda mogu naći za 100čunica!
Mi smo baš u fazi kupovanja kolica tako da npr. 20% na peg perego da je isplativo...vidjet' ćemo još...
Mi imamo roze duboke Frodice iz Sv križa - br 21 - 99kn!
lanjski model ali šššš nemojte reći mojoj bebi, ona to još ne zna! :lol:
šlapice - ima dobrih i povoljnih (- do 120kn) u DEICHMANNU ( valjda se tako piše) i to za curice barbi a za dečke Bob the builder! mi imamo neke sa leptirićem br 20 bile su 59kn!!!
Nisam jos kupila Story... Do kad treba iskoristiti kupone? Bambi konkretno...
Bambi... od 17.do 27.03. fun4mum je npr. do 30.4. :-) kako koji kupon
cisalfa - Mandi - tenisice, neke hlače, majice .... do 31.3. ili do isteka zaliha!
sniženje 30, 50 i 70 %
tenisice za dječicu broj 28-39
odrasli 40-46 muški, 35-41 - ženice
sad mi je teta dala letak na kiosku!
Mali ducacnic Fabella u Ilici, izmedju Britanca i Frankopanske: zatvaraju, pa na sve imaju 60-90% popusta.
Kupila sam 2 La Perla tajice-hlace (prekrasne, ukrasene sljokicama), svake po 50 kn, snizene sa 480kn, ljetnu La Perla haljinicu za 80 kn...
Dosta je probrano, ali nadje se, posebno za manje do 3g.
C&A u West Gate-u ima danas i sutra popust na sve 20%
Ok, cak imaju i veci izbor nego ovaj u CC1. I skoro uvijek imaju sve brojeve, sto mi se u CC1 rijetko desi.
U Okaidiju u CC! je 30% na drugi artikl iste vrste - majice su i inače 65 kuna, pa dvije ispadnu oko 100.
Ja obavila tradicionalno ožujsko kupovanje lanjskih, preklanjskih... modela talijanskih sandalica u Planet obući kod "Džamije" .
Melania br.30 snižene s 229 na 89kn, a Birikini br.24 sniženo s 289 na 49kn
:-o. Sve fina mekana koža, ravne bez jastučića, odlično izgledaju.
Imaju i CiaoBimbi i Primigi (kupila sam i proljetne br.24 za 160kn), ali nema svih brojeva...isplati se pronjuškati, ove sa zadnjim brojem imaju stvarno smiješne cijene.
popust u INTERSPORT-u
11-42% svaštanešto
25.3.-14.4.
bicikli, role, trenirke, tenisice, ruksaci - svašta! :)
Accessoires u West Gate-u (ne znam kako je u drugima) ima hrpu stvari na sniženju 70%. Nakupovala ogrlica za razne rđendane, npr. 3 ogrlice platila 92 kn, a inače su im cijene bile 89 kn, 99kn, 129 kn. Sad moram u nabavku za sebe :):)
Triumphov dučan na Ilici (kod Vinogradske) ima popust na neke modele grudnjaka, a sportski dučan sport4sport u Teslinoj 13 popust na role!
victory, jel znaš možda do kada im je taj popust?
bubička, ne znam do kada je popust, valjda dok se ne proda
dobila sam mail od Tiska da imaju vikend akciju na DVDe - svi po 9,90 kn. Baš ću otići provjeriti
Totalna je rasprodaja u Dugoreškoj tvornici, najveća cijena bodića je npr. 15kn, trenirkice 25, spavaćice ženske 35kn, ne znam do kada traje ali ljudi grabe kao ludi, ja sam bebicu opremila :-) Tko još stigne neka ode...
Kaj se tiče DVDa u Tisku stanje je takvo da su sniženi svi DVDei, ali je jako mali izbor. Nisu niti dobili sve naslove. Od crtuića imaju Hrabrog Peru, Zebru trkačicu, Pčelicu maju i još nekaj bezbveze. Mislim da imaju igrani Lessi- sve u svemu, ništa nisam kupila
sorry, meni ti je to sve isto
Ne znam za ZG meni su javili za Dugu Resu pa mi je frendica obavila shopping sve sreća opskrbili smo se...
naišla sam na neku stranicu na kojoj možeš ''kupovati popust'' .....
http://hr.kolektiva.net/zagreb/prosle-ponude
za ljubitelje kolektive, proradila je i u Osijeku
http://hr.kolektiva.net/osijek
šimecki u ILici 166-sniženje cipela.
max cijena je 199kn po paru!!
U trgovinama Alpine imaju 50% popusta na staru kolekciju.
U ponedjeljak- 3 Lupilu majice kratkih rukava sa printom od broja 86 na dalje- 44kn u Lidlu :) Mislim da nema povoljnije ;)
Ja sam osobno sa svim tekstilom kupljenim u Lidlu bila i više nego zadovoljna :)
Bambi ima šeširiće Mama voli Gabi 50% snižene, modeli od prošle godine, SPF 50+ je od 75 do 80 kn
Bodyići od broja 50 - mislim do 98 u W.Gateu dućanu Dević tekstil (ulaz sa Zagorske strane) su svi po 13 kuna, njihova proizvodnja, 100% pamuk...