i za veljaču će isto biti manje jer ima 20 radnih dana, al zato treći mjesec bude unosniji jer ima 23...
eto to je ta njihova računica, moram priznati meni glupa i zbunjujuća al oni valjda znaju zašto...
Printable View
i za veljaču će isto biti manje jer ima 20 radnih dana, al zato treći mjesec bude unosniji jer ima 23...
eto to je ta njihova računica, moram priznati meni glupa i zbunjujuća al oni valjda znaju zašto...
RBA je stvarno uvijek zadnja s isplatom naknade!:-(
A cuj, dugo smo bili prvi, a Zaba zadnja.
Sada su vjerovatno to malo promjenili.
Sjelo u RBA ;)
Curke , imam još jedno pitanje .. negdje sam čula da kad se bebač rodi , da se dobije neka jednokratna naknada od HZZO-a i još jedna od grada ili opčine ... zna netko nekaj o tome? !
Puno hvala :)
samo da javim info..Porodiljni je sjeo u zabi!! :)
hvala na odgovoru..tjedan dana je danas od spontanog i bolovanjer na račun hzzo-a mi je zatvoreno i otvoreno obično što je 70 ili 80% plačeno...nije mi jasno,zašto tako kratko?? i znate li koliko još imam pravo na bolovanje? Ovo mi je drugi put i prvi sam imala samo 2tj bolovanje isto 80% plačeno... :/
Što mislite, kad bi mogla naknada?
a tko to zna kad bi mogla ja se nadam nekako ovaj tjedan ali opet nikad se nezna
ja još nisam dobila naknadu, a rodila sam prije 3 i po mj, prije mj dana sam dobila rješenje, al od love ništa :/
mali karlo to je nešto čudno,probaj ih nazvati da ti kažu gdje su novci
sjela porodiljna u pbz-u jupiiii
erste još ništa... možda sutra :(
RBA sjelo :-D
sjelo u erste:-)
sjelo u zabi
jel su vama smanjili satnicu za ovaj mjesec?
meni je inače satnica 25,54 a sad uplatili 24,30... uopće mi nije jasno
Dobila sam 1.000 kn manju naknadu nego inače. Zna li netko zašto?
daj više detalja, koliko mjeseci si na porodiljnom?
Rodila sam prije 8 dana.
Nemam pojma zašto, prošli mjesec je sjelo normalno (kao iznos plaće).
od kojeg datuma si na porodiljnom
i jesi li prije toga bila na komplikacijama?
Nisam bila na komplikacijama. Mislim da sam na porodijskom od 25.1. (nisam ziher za dan) -45 dana prije termina.
Prošli mjesec sam dobila dio naknade + dio plaće (znači za januar) i to je zajedno iznosilo kao moja "normalna" plaća (za koju sam nosila potvrdu u HZZO).
Sada gledam RBA stranicu - piše da mi je sjelo 1000kn manje.
:/
sigurno trebaš dobivati punu plaću?
imaš 12 mjeseci radnog staža bez prekida?
Sto posto, zadnji porodijski mi je završio u 8/08, prije i nakon toga nemam prekida radnog odnosa.
Znaš li koga da nazovem?
ja bih prvo zvala područni hzzo
pitaj i mammu san o čemu bi se moglo raditi
Jeli kome dječji stigao?
Cure jesu li kome sjele komplikacije?
migoh... siječanj i veljača imaju isti broj radnih dana....
Tu si možeš provjeriti, koliko vidim nisu počeli s isplatama
http://www.mirovinsko.hr/
Sad mi je mama objasnila da 2. mj. ima 160 sati a 1. mj. 168 sati. Ak vas to tješi 3. mj. ima najviše sati :-)