Bili Čestitam ti na svemu do sada...To je lijepi broj jajašaca...Sutra nam obavezno javi kako je prošlo...Sretno...Ja sam još u isčekivanju,al eto i toga...
Printable View
Cure može pomoć....Kad ja idem na punkciju dali mora suprug imati kakvu uputnicu za sebe il dobije tamo???Hvalaaaa
Mary123, tvoja uputnica sve pokriva. TM ćel dobiti neku internu plavu uputnicu s kojom ide dati uzorak :)
Bili...
Hrabrosti jedna... :)
Jedva cekam da cujem sto se dlje dogadja s tvojih 6 velicanstevnih.
Kako si?
Reci mi tko radi aspiraciju, tvoj dok ili biolog?
Inace, drustvo u sobi je uvijek najveca potpora.
Htv2 curke
Sad sam dosla doma, kaj je bilo na Htv2?
In medias res,rasprava o novom prijedlogu zakona o MPO
Odgledala! Strasno, vise od pola emisije "embrij Kreso" mlati li ga mlati...
Evo javljam friške novosti kako kaže Melem33 od mojih 6 veličanstvenih 3 su oplođena i za sada se lijepo razvijaju. Sutra oko 10 moram zvati da vidimo kad će biti transfer :-) Uh na pravom smo putu za sad :-) još da me prestane boljeti trbuh od aspiracije bilo bi super :-)))))
Draga bili,sretno!!!
To je jako lijepa vijest..navijam za trojceke..:)
Dođite u ZG 28.04. na ovu akciju ZAJEDNO ZA PLODNOST koja se tiče upravo vas i svih nas:
ajmo cure i dečki pokazati svoje neslaganje sa zakonom, ajmo pokazati da nas NEPLODNE ima, ajmo dati neplodnima podršku!
akcija ZAJEDNO ZA PLODNOST JE u subotu, 28.04. u ZAgrebu/Trg Bana Jelačića + Cvjetni Trg, daljnje pojedinosti ovdje:
http://forum.roda.hr/threads/73032-A...reb-28-04-2012
i šaljite na facebook, šaljite obavijest mailovima, povedite mame, tate, bake, sestre, braću, prijatelje, kumove, susjede......
Danas mi je 4dan kako primam menopure,ali ja nemam nikakvih simptoma,da li je to normalno? Brinem se da lijekovi ne djeluju!
Melem33 meni je aspiraciju radila visoka doktorica s dugom plavom kosom prezime počinje s J, predstavila se ali ja sam bila sva zbunjena pa nisam zapamtila nažalost prezime, pa nek mi netko pomogne tko zna prezime..jako je draga bila stvarno ko i svi u sali uz riječi ohrabrenja i potpore i držanja za ruku. ekipa za 10 :-)
Kristina1977 ja sam krenula 25dc sa decapeptylom i zapravo osim jačih bolova prvi dan menstruacije nisam imala nikakvih promjena ili simptoma sve do 7 dana ciklusa kad sam počela osjećati napuhavanje trbuha i lagana pikanja u jajnicima. Muž veli da sam imala promjene raspoloženja ali ja se toga ne sijećam :lol::lol:
Kristina, ne brini... ja sam jednom vrlo rano osjetila zatezanje u jajnicima, a jednom tek koji dan prije punkcije, a oba puta sam ok reagirala. 5 dc je još rano za neke simptome, folikulići su još mali.
Melem, aspiraciju radi doktor. Cure su mi rekle da vrčić radi obično svojim pacjenticama (to nije provjerena info), a drugi doktori se obično dogovore pa radi tko je dežuran ili tako nekako.
Thnx cure,
Voljela bi da mi je radi Vrcic.
Postojale su 3 teske situacije u mom zivotu kada sam pokucala tom doktoru na vrata, doslovce pala s neba i tada je prvo bio covjek, a onda doktor.
Tako da je polozio onaj najbitniji test kod mene, a to je povjerenje.
Ok, povjerenje i cinjenica da niti jedan dok nema tako njeznu ruku, pomaze.
prema mojem iskustvu muški ginekolozi su uvijek bili nježniji nego žene....neznam zašto je to tako barem bi one trebale znati kako se osjećamo....
Drage moje suborke, upravo sam saznala da se moje mrvice drže i da je sutra transfer :-) ne znam dal sam više sretna ili me je sve više strah :-))))
Juupiiii!!! Bili!!!
Budi sretna,vesel bez straha,misli pozitivno i bit ce ok..
:) :)
Bili :)
Cekamo sutrasnje vijesti... :)
Ma baš gledam na odbrojavanju pa vidim da Petrova nema niti jednu trudnicu ove godine. To stvarno nije uredu...
Bili sretno sutra!
Ajmo Petrova!!! U napad za prvu trudnicu u 2012..
Nemojte mene cekat do 10 mj..hehehe
bili držim fige! :-D
mi sutra idemo vaditi betu, pa bi mogli malo promijeniti statistiku.
Ayan :)
meni su otvorili kad sam prvi puta išla na folikulometriju, nosila sam kopije sve prikupljene dokumentacije + uputnica za bolničko liječenje, i onda su mi otvorili košuljicu.
također su me tražili jedino da zadnji nalaz od doktorice kod koje idemo na mpo bude original, i taj nalaz su mi vratili zajedno s otpusnim pismom na dan inseminacije.
Pozdrav svima, ja sretno stigla kući s tri mrvice na mjestu :-) sve je prošlo u najboljem redu, stvarno transfer je totalno bezbolan, prođe i prije nego shvatiš što se zapravo događa. Ayan šaljem veliko :heart: za veliku betu i popravak naše statistike, mi vjerujemo u tebe :-)
Od svih 6 jajnih stanica 2 su bile prezrele, 1 je bila malo deformirana ali 3 su bile super i te mrvice su sad u meni. Nadam se da će se održati...ma barem jedna ako Bog da.... :-) pusa
Bili,cuvaj svoje mrvice!!
Upravo sam dobila nalaz AMH, 3,4 ug/ L.
Molim Vas jel to dobro ili lose?
Milasova, 3,4 nije baš naj naj... upućuje na smanjenu rezervu JS, čemu može biti posljedica da se stimulacijom ne dobije baš puno JS. Ima tema na potpomognutoj baš o AMH, pa da tu nezachatavamo javi se tamo (a i cure imaju dosta iskustvapa će ti znati više reči).
Bili, sretno!
Mary123, meni su jednom otvorili na prvoj folikulometriji, ostale pute ranije (sad su mi otvorili kad sam po lijekove došla) jer sam imalansve uputnice imdokumente sa sobom.
Hm, sad sam skužila da su u pitanju ug/l a ne pmol... tak da možda i nije zapravo loše. Moj nalaz je bui u pmol pa su drugačije referentne vrijednosti.
Pozdrav svima,ja sutra idem na ultrazvuk pa držite fige da sve bude u redu,baš sam uzbuđena i javim se sa vijestima.
Bili čuvaj svoje mrvice inadam se da će se barem jedna ugnjezditi!
Bili,
Bravo :)
Sada samo opusteno...kada su ti rekli vaditi prvu betu?
cure u koje vrijeme ste zvale petrovu da javite ishod bete?
zovem ih od jučer i nikako ih ne mogu dobiti.
bili držim fige.:-)
Evo vratila se sa prvog ultrazvuka,folikuli su vel.12,13 da li je to dobro? Bio je prof.V i bio je tih pa ga pola nisam razumjela,ali sestra mi je rekla da je dobro za osmi dan ciklusa! Vadila sam krv i moram zvati za rezultate poslije 13h . Zašto se vadi estradiol,šta se iz toga vidi?
cure, jeste li danas u Petrovoj našle letke o akciji Zajedno za plodnost?
Jesam vidjela sam ih na stoliću u čekaoni!
dolazite li na šetnju ZAJEDNO ZA PLODNOST sutra na Trg Bana Jelačića u ZG?
evo ti ovdje na temu nešto o tome:
http://forum.roda.hr/threads/54647-Estradiol-u-IVF
može se zaključiti na broj zrelih folikula, koliko ih imaš, jel doktor što rekao? I jel vi dobivate te nalaze kad vadite estradiol ili oni to zadrže u bolnici? Dr. V je dr. Vrčić pretpostavljam?
milasova8, tvoj nalaz spada u zadovoljavajuću plodnost, to je ok ali zar vam na nalazu ništa ne piše, nema referentnih vrijednosti?
uglavnom,u subotu dolazim ali oko 13 sati na žalost,jer imam ispit na faksu u 11::))
ali dođem do štanda...
na nalazu piše ref.vrijednost od 2-8