Došla je :-(
Printable View
Došla je :-(
Tayla :love2: baš mi je žao.. ali sljedeći ciklus je dobitni sigurno :yes:
lista za 10.12.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 38dc
hope_12 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 37 dc +
darija_os ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 29 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
odbrojavalice:
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
nana0501 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
vojvodjanka ~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
marty_na ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 15 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 4 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 1 dc
Aj Tayla,baš je vještica s razlogom...:oklagija:
Tayla, grlim te do neba!!!!!!!!
:facepalm:
U skladu s trenutnim osječajima,nudim otvoreni šank...pa točite rakijice po želji,ima svega taman za prije ručka! :alexis::mama::pivo::tele:
Grlim i ja sve vas drage moje :heart:
Najradije bih plakala, jedva nekako se suzdržavam na poslu... mislim da će bujica krenuti ispred jadnog MM. Moram biti jaka i pred njim, neću plakati i njemu još nabijati tugu,
Bit će to idući mjesec - božićna beba!!!!
A večeras ide Tayla udrit po rakiji!! :mama:
:love2:Tayla!
Evo mene s novostima. Bili jutros kod urologa. Radjen UZV testisa. Ima blagu varicocoellae i dijagnozu: astenospermia.
Ne savjetuje nam operaciju te vene, jer je to kao gubljenje vremena, a nije garant da ce se nesto promjeniti u nalazima.
Tako da nam i urolog savjetuje inseminaciju.
Od terapije je dobio Profertil capsule, 2 ujutro.
Moj progesteron na 22DC je 24, a ref vr su od 3-65.
Jos HSG.
Cure moja beta je dosla, 1890. IU/L interval do 4, to bi trebalo biti to :-D ? Jeli taj interval znaci 4 tjedna?
Hope, to je to.
Toooooooooooo, Žužy!
Malko sam nervozna... Na poslu puno posla i slično.... Nemam strpljenja za ništa!
Bijah u šetnji s prijateljicom koja gura svoje 4. biće u kolicima... Točno znam koliko mali ima mjeseci u svakom trenutku jer se rodio kad smo MM i ja počeli raditi na 2. bebi... Eh....
A na poslu bi najradije da si mogu podijeliti mozak na dva dijela pa da mogu raditi svoj posao i slušati/komentirati s kolegicom njene brige i probleme, što poslovne, što privatne! Osjećam se rastrojeno!:ban:
Hope superrr!
HK:love2:, sad znate u kojem smjeru krenuti.
Tayla baš je vještica, mamicu joj njenu nek joj je ovo zadnji put :oklagija:
Moja M nikako da krene, a po svemu je trebala ljevati, baš mi ide na onu stvar.
Mami 2, pa možda niti ne dođe, kao što sam već rekla. Joj, da bar ne dođe....
Hope, čestitkeeee :-D
Hope,super brojčica!! A interval do 4 bi kao značilo da se radi o trudnoči :mrgreen:,Njima je sve do 4 trudnoča.Ako se radi o tome..
Nego...kad planiraš otvoriti svoje odbrojavanje?Očeš sad ili nakon potvrde uzv-om?
Idem kući, cure!:-)
Puse svima!:*
Idem i ja za pola ure, svašta nešto moram obaviti i po gradu. A nekako nemam volje nego se sklupčati u krevet.
U petak idem kod ginica pa cete mi reci kako da to otvorim ;-)
Hope - čestitke!!!!!!!!!! :-D
Dobro jutro, drage moje!! Danas je na meni red da skuham kavicu.
Jučer sam uspjela se lijepo zabaviti i ne misliti na glupu vješticu. MM i ja smo išli u neki lagani shopping, na pizzu i PIVU :-D Rekla sam vam da ću udrit po alkoholu. Ali dobro, bila je samo jedna.
Onda brdo slatkiša i film u krevetu. I bio je lijep dan, usprkos Njoj.
Idemo dalje 8-)
Jutrooo!
Tayla hvala na kavici !
Žuži piši 2. dc.
Idemo u nove pobjede!
Ljubilice kako je mama?
Jutro, rodice!
Hvala na kavici... :-)
Evo me na poslu... toliko toga imam za napraviti, ma sam nervozna... Tayla, tako treba! Ja sam popila malo crnog vinčeka sinoć, sve je izgledalo bolje... :-) Idući tjedan nam se smiješe dani i dani akcije... već sam objesila u wc kalendar s cvjetovima na pojedinim datumima......
Mami, mamicu joj crvenu! :evil:
Mami :heart:
Zajedno smo u istim problemima. Sada smo isti DC. Odbrojavati ćemo zajedno :-D
Srećo, imamo se veseliti alkoholu i akciji :lol:
lista za 11.12.2013.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice:
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 39dc
hope_12 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 38 dc +
darija_os ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 27 dc
odbrojavalice:
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 24 dc
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 23 dc
nana0501 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 22 dc
krojachica ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
nestrpljiva anka ~~~~~~~~~~~~~ 18 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~~ 17 dc
vojvodjanka ~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
marty_na ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 16 dc
ljubilica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 12 dc
kik@ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
sankris ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
mami 2 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
MAMI,:love:
Darija_os,kak si?Još dva dana..:joggler: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
kudri,si možda ponovila test?
Svima želim lijepi dan!:kiss:
Tayla, hu-hu!
Ne se bojati!
Ja sam već svjedočila na temi o HSG-u kako me amabaš ništa nije boljelo. Doslovce manje neugodno od Papa testa.
Digla se sa njihovog stola, sjela u auto i vratila se na posao.
Doduše, i doktorica i sestra su me gledale kao da sam vanzemaljac i 5 puta pitale jel me sigurno barem malo nešto ne boli ili smeta :lol:
Želim ti, da i tebi tako bude!
[B]žužy[B] ma ok sam trudim se ne misliti na petak (haha i to 13.-ti!!!)...ma neznam ni sama što da mislim prošli tjedan stalno neka probadanja i grčići, a sad ništa nekakav mir hehe a vidjet ćemo što bude bit će :yes:
Znaaaam kako ti je...:drama:
Ja se pak ni ne usudim ponadati ili izreči na glas da aako temp. sutra ne padne da letim po test.
I baš to..totalni mir,ništ me ne pika,probada,ko inače uvijekdo sad.Eh...nikad zadovoljne:aparatic:
Žužy, graf izgleda lijepo :-D
Ljubičice, svima vam držim fige... ajde, dajte mi malo uzbuđenja i trčite po testove :-D
Žužy, pa što ti je? Nekako si mrvicu toplija nego prošli mjesec! :lol: Držim fige da ostaneš iznad crvene crte! :-)
Jučer sam se vagala, nisam zadovoljna. Osjećam da sam se udebljala, mislim nije strašno, ali bih radije da imam tri kg manje. Ma ne razumijem kako sam dobila taj višak, zbilja ne jedem više no inače... Smanjit ću količinu kruha. Do sad je to uvijek palilo. No, barem znam da nije razlog ne zatrudnjivanju moja mršavost.:taps:
Idem na marendu platiti račune... :predaja:
Onaj vječni odgovor: možda si kasnije ovulirala (pa će test biti + kroz koji dan),
a možda si imala duplu ovulaciju (dvije j.s.-dva žuta tijela-viši progesteron),
a možda može biti i neka super kratka biokemijska (znala sam vidjeti na FF chartovima primjere kad su cure
kod kojih je O bila rano npr. 12 d.c. već 23 d.c. imale +, a onda 2-3 dana poslije -).
uglavnom mislim da je visoki progesteron u svakom slučaju dobar znak, ili za ovaj ciklus ili za slijedeći :klap:
Žužy, Tayla baš gledam kako sve tri imamo dosta ranu O, šta je to u zraku?
Pokušavala sam pronaći po netu je li mi folikularna faza prekratka i predstavlja li to ikakav problem, ali čini se da baš i nije. Vidim na FF jaaaako puno trudničkih frafova s O na 12 DC. I svi se zabrinjavaju za lutealnu fazu, a ona mi je 14 dana, dakle to je normalno.
Valjda nam je sve u redu :)
Moja O je uvijek bila ranija,od 9. do 12. dc,nisam se s tim zamarala kad mi je lutealna kako treba:-)
krojachice,i tvoja temp. je lijepo up,:klap:
Srećo,fala na figama.I ne zamaraj se kilama,zima je ženo,moramo imat zaliha..:rock:,o liniji bumo razmišljale na proljeće!
Meni oko titra več više tjedan dana,a nisam nikog posebnog vidla,haha...pa non stop mi nekaj titra u zadnje vrijeme...več zamara polako.
Inače,ovaj put me cice nisu počele boljeti mam nakon O,več par dana kasnije..i nisu teške i pune nekaj posebno,samo bolne.
I ništ me ne pika dolje,ne boli,pa mi čudno :lol:
Jaao lastane...
Žužy, vidiš ovaj mjesec prije M trbuh me bolio samo 1 posto od uobičajenog. I na sam dan kad procurih - NIŠTA! Pa mislim stvarno! Više se ne mogu pouzdati ni u grčeve da znam dolazi li glupača.:evil:
Predajem se, nema više nikakvog pravila. Samo je jedan siguran znak - čiste gaćice! Stoga moja matra glasi: samo da ne procurim, samo da ne procurim.... A ne kao prije: samo da me ne boli, samo da me ne boli... :lol:
Zaboravih vam se pohvaliti, evo nešto lijepo: MM i meni je danas 8 godišnjica veze (u braku smo 3,5 god). :heart::zaljubljen::heart:
Oooo,pa ta brojka zaslužuje i zdravicu!Nek je sa srećom i dalje :pivo:
Sretna vam godišnjica :heart:
Nadam se da ćete se lijepo provesti.
A što se tiče simptoma, sama sa sobom sam danas raspravila da neću više obraćati pažnju na to. Ovaj mjesec sam imala toooliko simptoma: često mokrenje, grudi osjetljiv, posebno bradavice, vrtoglavica...
Samo ću čekati i pokušati biti što prisebnija.
Joj mene je prošli ciklus ubio u pojam...nikad tolko raznoraznih simptoma,bila sam uvjerena da smo fajnli uspjeli...:voodoo:
Tak da,Tayla-podržavam!
Dolje simptomi!
viki88 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
hope_12 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje
darija_os ~~~~~~~~~~~~~~~~~
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
samo sam svratila da vas pozdravim i zaželim svima sreću.....posebno ljubičicama :*