Cure moze jedna info ...koliko se ceka u Ri na postupak?
Printable View
Cure moze jedna info ...koliko se ceka u Ri na postupak?
Ovisi od slučaja do slučaja.. Ja sam uletila u postupak brzinom munje jer sam imala većinu nalaza a i zato jer je prirodnjak bio u pitanju tako da praktički nisam ni čekala. Nazvala krajem mjeseca, dobila termin za sedam dana, došla M, krenule folikulometrije.
I nina kako je postupak završio?
Neslavno :-)
Hello :)
Dosla sam vidjeti jel ima koja nova trudnica :)
Lasta ja sam na postupak cekala 10mj al samo zato jer je doktor mislio da meni nista od toga ne treba i da cu prirodno ostati trudna pa me malo razvlacio ;)
Tko je ova nova crvena ženska u podrumu? Radi sve više posla, čak i transfere..
Jel to ona novi, četvrti član riječke humane, ili netko odlazi pa je ona zamjena?
Kako se zove?
Ja vjerujem da je specijalizantica neka koja prolazi vise odjela mada moram priznati da mi nije previse simpaticna i da obzirom da je dole 3 i pol minute ukupno malo previse komentira i petlja se..al opet to sam samo ja...
Ako radi transfere onda mozda i nije specijalizant samo..pa ne kockaju se valjda tako s postupcima da daju svakome da radi transfer?!imaju valjda neke lutke dole na kojima mogu vjezbati,ne moraju na nama i nasim embrijima...
Djeluje malo nabrijano, nije naročito simpatična. Ni meni nije jasno kako ona može raditi transfere. Sumnjam da bi to dali nekom studentu da se eto malo praksa... Zato me zanima jel ona novi član humane ili netko od stalne postave odlazi-a ona ulijeće...
Jel to ona sa dugom, ravnom kosom, mlada ...?
Da...
Aha, bila je i prosli mjesec kada sam isla na fm, biti ce da stize novi clan....
Jel netko skuzio kako se zove ta nova mlada dr?
Ma vec sto puta su tako ti mladi bili dole par mjeseci...sumnjam da se nesto bitno sprema...mozda je ova samo malo ambicioznija pa se vise gura i namece pa izgleda da je bitnija nego sto je...
A ne znam kako izgleda kad nekog bas obucavaju za radit,koliko dugo su vlajo i mane segrtovali dok nisu poceli radit sami..jer mozda joj daju da napravi od svega po malo samo da vidi kako to izgleda (pa ako si sretnik da vjezba bas na tebi sorry zao nam je)...pa onda ide na drugi odjel i to je to...vrijeme ce pokazati...ali eto meni osobno nije simpaticna previse..
Znate li kada dobivaju raspored za siječanj? Za konzultacije?
Od 7.1 kreće program tako da bi ovaj tjedan trebali znati kako će naručivati. Možda najbolje da nazoveš u ponedjeljak pa pitaš. Ovo su ipak informacije iz 11.mjeseca. :confused:
Riječanke moje iako je većina obavještena moram se i tu pohvalit.....trudna nakon 7 god...home made....
iako znam već nekoliko sati, s radošću sam došla i ovdje čestitati jer nakon toliko godina, toliko patnje - home made - woooowwww! :klap:
vita22 :zaljubljen::heart::-D:-D:-D
vita22...čestitke velike
cure nikad ne odustajte od "domaće radinosti" :-)
vita22 baš prekrasno iznenađenje ...:zaljubljen:
ja otkad sam krenula u postupke nisam se iskreno ni niti jednom sjetila da se dijete može i doma napraviti..niti jednom nisam upotrijebila lh trakicu niti ništa drugo slično..Ja sam valjda sve karte stavila na medicinu..ali ovakvi primjeri su i više nego motivirajući...
vita22 još jednom čestitke:-D
Hvala cure nisam ni ja mislila nakon toliko ivf da ćemo se doma zaigrati ali čuda se ne dešavaju samo drugima kao šta sam do sada mislila....!!!!
Kakav divan kraj godine, čestitam Vita!!!
Čestitam i drugoj trudnici, koja mudro šuti...
i ja se pridružujem čestitkama drugoj trudnici na humanoj se priča ....mogla bi progovorit da mi ne krenemo same....
ahaha izgleda da svi znaju o kome je riječ, čestitam i ja
Cestitam i ja svm trudnicama !
Lijepo je citati i da je na ovoj temi malo zivnulo, neka nam se samo nastavi niz u 2015 g. !
ne kužim ovo... ne znam o kome je riječ, al zašto bi itko, ali ITKO osim same trudnice ovdje objavio ičiju trudnoću? :evil:
bokte, vidim svi navalili ovdje, pa pustite curu da se javi sama ako želi..
šta vi znate tko ima kakav razlog za šutiti? Možda je rizična i mora mirovati i ne želi se "ureći" javnim objavama? možda nije ni najbližima rekla- a znaju joj nick na forumu.. šta ja znam.. razloga je milijun i svatko ima svoj..
ne mislim ovo vita samo na tebe, nego vidim da već par nickova jaši po nekoj trudnici.. pa dajte pustite ženu na miru.. možda i ne dolazi više na forum..
sad se ponašate ko moja svekrva kad smo joj rekli da nikome ne govori za moju trudnoću, a ona pred svima uzela tapšati trbuh i tepati onim iritantnim glasom : sreeeetan booožić... bljuv...
Newbie, nisi skužila...niti bi itko ovdje objavio nečiju trudnoću, niti jašimo po njoj. Većina, ako ne sve cure koje su se ovdje oglasile, poznaju trudnicu i ova zaje*ancija je upravo zato jer je poznajemo i znamo kako 'diše'. Ne sumnjam da nas naša trudnica čita i da joj namamimo osmijeh na usta pa da joj ovi prvi tjedni prolaze veselije upravo zbog svih ovih javljanja ovdje (dok nas Arđa ne pomete).
Ma skužila sam ja... I kužim ja da je to zezancija, ali cura očito ima razlog da to ne objavi na forumu.. Možda sam ja samo preosjetljiva jer iz moje jedne trudnoće mi se zgadilo kako neki objavljuju MOJU trudnoću i informaciju koja je meni toliko osobna i intimna... Da mi uspije druga beba, pogotovo nakon silnog truda na humanoj-mislim da bih zadavila svakog tko bi dao ikakvu naznaku o mojoj trudnoći..
Pa čak i kad je sve samo dobronamjerna zezancija...
A gle, i to je moguće. Da joj komentari teško padaju jer u slučaju da nešto pođe u krivom smjeru, što je više ljudi znalo, teže se nositi s time, pitanjima ili nedostatkom istih, sažalnim pogledima ili pravljenja da se ništa nije dogodilo...jbg, ja se nadam da je veselimo. A mi, MPO-ovke, ipak sve to doživljavamo i proživljavamo na drugačiji način i nije fer da nas trpaš u istu košaru sa svekrvom :mrgreen: .
Što se naše trudnice tiče, moglo bi nam se dogoditi da nam kaže da je bila trudna kad rodi. Što je sigurno, sigurno je :lol: .
Što se metle tiče, Arđo, budi nam blagonaklona u ovo blagdansko vrijeme :mrgreen: .
znam.. stvari su malo drukčije u mpo vodama, ali dalje je svatko od nas različita individua koja se sa životnim problemima i veseljima drukčije nosi.
ona će nam reći kad bude htjela..
a možda ju sad samo nervirate ovolikim zapitkivanjem- pa vam namjerno ne želi ništa reći...:alexis::kokice:
nitko ne jaši po nikome, ohladi malo Newbie, mislim da nema potrebe za advokatom
5-6 nickova je spomenulo fantomsku trudnicu. Ako to nije jahanje, ne znam sta je. Ako se znala ulogirat na forum, zna se i javiti sa vijestima. Ako zeli...