Yummy mummy (unatoč tvojim željam) čestitam i želim ti prekrasnih školskih 8 mj. trudnoće :zaljubljen:
Tigrić i tebi također čestitam na bebulici!! i imaš pravo veseli se i skači (ne doslovno) :-D:-D:-D jer dolazi još jedno malo čudo :zaljubljen:
Printable View
Yummy mummy (unatoč tvojim željam) čestitam i želim ti prekrasnih školskih 8 mj. trudnoće :zaljubljen:
Tigrić i tebi također čestitam na bebulici!! i imaš pravo veseli se i skači (ne doslovno) :-D:-D:-D jer dolazi još jedno malo čudo :zaljubljen:
Ma srknula sam kavicu, ne želim pretjerivati, da mi ne bi beba pobjegla zbog kofeina...:lol: A kako me glava boli već četiri dana uzastopno, ali podmuklo, nije strašno, već samo iritantno, no ne bih htjela gutati tablete. Prošli tjedan jesam jednu i to je to. Ma nisam za kemiju u slučaju glavobolje. :)
Evo, moram malo razveseliti najprije sebe, pa vas:
Ema neki dan kaka i govori sama sa sobom (ima te litanije prilikom vršena nužde br. 2):
"ovo je mekano govno; mekano govno izađe brzo, uzme svoje stvari i ode kroz izlaz!"
- Ema: "mama, ko je najljepši u kraljevstvu mom?
-Ja: "ko?"
- Ema: "ti si!"
:zaljubljen:
pa čuj, ja koliko sam čitala i proučavala svi kažu da je bitnija ta akcija pred samu ovulaciju jer je moguće smau ovulaciju propustiti 8dok spavaš npr)..mada već vjerovatno to već sve znate!
ja nemam nikkvih drugih simptoma osim što sam sada okupirana trbuhom i stalno mislim da me boli, ili ne boli, ili mi se čini,,,uh..dok još malo vremena ne prođe ipak će me trta hvatati.
a cice ništa, ni da bi, ispuhanke kao do sada (mama dojilica).
Tigrić, pa koje radosti danas :-D
Čeeeeeestitaaam!!!!! :-D
..evo stigla moja vjestica.. Sreco od sutra pises 2DC.. Idem sad laganin se pshicki pripremiti za katastrofu koja me sutra ceka: operacija na 5tici da bi mi mogli namjesti krunu i vadjenje umnjaka:-/
Sreco, samo se opusti, meni je ovo ciklus u kojem se uopce sa ncime nisam opterecivala. Pila sam colu, jela u McDonaldsu, bacila se na kolace s cimetom( cimet inace djeluje abortivno), jela juhu od koprive (kopriva isto ko i cimet) i eto, kad se hoce primit,primi se, kad nece, mozes ga frigat!
Nego, kad smo kod spominjanja kcerkica, jucer se moja krenula moliti: Hvala ti boze za mamu, tatu i bebu brata! Mi njoj na to da ona nema bebu brata, a ona nama da ima :) Ne znam odakle joj to. Mi joj nista nismo govorili :)
Tigric i YM cestitam ! ! !
Curke evo da se malo javim.. Muz i ja zadnjih mj. Dana smo u uzasnim odnosima, totalno zahladili, nema sex-a , stalno neke prepirke, svade, uzasno se zivciramo, samo sutimo i uzasno mi je postalo u braku.. Mucenje.. Sad najmanje zelim dijete u ovakvoj situaciji! ! A tek nam sad bila prva godisnjica :( .. Pita me on jel nam to prva i zadnja ! !
YM ~~~~~~~~~~~~~ i cestitke
Tigric i tebi cestitke! Konacno smo se maknule sa mrtve tocke!!
viki88 bas sam se pitala gdje si... saljem zagrljaj...
viki, nemoj se opterecivati samo. svadje su dio braka. ako se muz i ja nismo posvadili niti jednom u tjedan dana, on se vec brine da nam je brak u krizi. Inace kazu da je prva godina najteza. Eto, prezivjeli ste je. Ja sam prije mjesec dana zapravo prestala raditi na bebi jer sam dosla do zakljucka da sam toliko fokusirana na nepostojecu trudnocu da zapravo ne stignem biti zahvalna na svome muzu, braku, kcerci i da stojim na mrtvoj tocci. Jednostavno samo odustala nakon toga od bebe i pocela uzivati u onome sto imam. I mogu reci da sam u tih mjesec dana bila puno sretnija, opustenija nego onih mjeseci kad sam se fokusirala na bebi. Sex nam je bio puno bolji jer nije bio programiran i eto, plusic na testu na kojemu nisam vise niti inzistirala pokazao se tek kao bonus i slag na vrhu torte...
Ima ona poslovica, bolje vrabac u ruci nego golub na grani...
Imat cete vi definitivno djece, samo se malo opustite...
Hvala nivesa! Nadam se da si ti next!
Vikki saljem hug draga... Nama se tako nesto desi dva puta godisnje, a i znamo razlog tome, i uvijek ista prica.. Nije da nema komunikacije među nama, stalno i puno pricamo, ali o dubljim osjecajima samo onda kad se "ohladimo" i onda se isplacemo, popricamo i opet smo zaljubljeni kao na pocetku.. Mozda imate slican problem pa probajte se malo ispricati o svemu...
Sreco mislim da se previse opterecujes oko zatrudnjivanja, i mislim da i tebi treba jedna pauza od svega... Znam da nije lako ali ovako mozemo samo sebi skoditi a i nasoj okolini...
Viki-svi mi imamo takve "zahlađene odnose"...još ako smo u fazi pravljenja bebe...e onda je to katastrofa...ali sve dođe na svoje,komunikacija je najbitnija u svemu tome..i hladna glava!!!
vjerujem da je i kod vas tako,i da će sve bit ok!!!
Jaaaaaao pa kakvo je ovo veselje tu? :-D:-D
Yummy,tigrić, :klap::zaljubljen:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dalje,nek sve ide kak se spada!
Baš sam sretna zbog vas curke!
Kad smo kod kakica, naša R (ima skoro 5 godina) onaj tvrdi kakač zove stražar jer ga je teško istisnuti! hihihihi.
Kaka i viče, maaaamaaa, nikako mi stražar ne izlazi! OOoooo, izašao je stražar, sad idu lako i svi ostali :D bedaček!
Viki svi prodemo kroz tu fazu klanja na svakodnevnoj bazi. Meni zna doc da se poberem i odem, ali nekak se saberes i shvatis da to moras rjesiti prije svega radi sebe! Nekak to sve spada u normalu svake veze pogotovo ako ste dugo zajedno.
tigricu, nasla sam zanimljivu stranicu:
http://www.poliklinika-harni.hr/racunalo_poroda.asp
po ovim proracunima, termin mi je ako se bebac zadrzi, 8.2.2015, a srce pocinje kucati 9.6.2014...bas sam tad narucena kod doktora :)
YM upravo sam izračunala,termin mi je 11.02.,a srčeko počinje kucati oko 12.06.
Ja naručena 24.06.taman pred godišnji.
možda bumo skupa tiskale!!!
Eh, nikad se ne zna. Ja sam zadnji puta prenijela, pa si nekak mislim da bum i ovaj. Makar, ovaj put definitivno uzimam epiduralnu. Bez nje ne radjam :lol:
Tigric cestitam na plusicu, zelim ti skolsku trudnocu :love2:
Sreco, mala Ema osvjezi ovu temu, hvala ti na pricicama :zaljubljen:
Ja sam ovaj mjesec odlucila u borbu za bebicom:
1. Iskopat cu stari mail koji sam dobila s receptom tabletica i pripravaka za hormonalnu ravnotezu (nakon sto sam to pocela piti desila mi se prosla trudnoca); doduse u tom ciklusu isla sam i na propuhivanje.. Ak ima zainteresiranih, javljam recepturu.
2. Muzu kupujem sve one tabletice koje je pio prije bioastin, e- vitamin, 4 men..ak tko zna sto jos nek mi napise. Ono sto mene brine je muzev spermiogram. Pokusala sam ga nagovorit da ga napravimo da vidimo na cemu smo, al ne zeli cut. Zeli par mjeseci pokusat pa ak se ne primi onda idemo na testiranja. A ja vjeciti pesimist mislim si sto ak je gore nego prije 2 god, uzalud nam trud sviraci.
3. Kupujem trakice za ovulaciju. Gdje vi kupujete, ak imate kakvog sellera sibnite mi u inbox
Jutrooooo!
Ajmo komadi kava je kuhana, tko je vidio spavati u ranu zoru!
Aliana piši šta si pila. Kakav je bio spermio od tm?
jutro svima!
hvala svima na dobrim vibrama!!
viki88 drži se, pa zašto misliš da sam ja ostala tako u čudu što sam ostala trudna! tako malo akcije je bilo zato jer smo bili i ja i mm u koma razdoblju! sad je opet super, asad kad hormoni podivljaju tek da vidiš paljbe!
sve je to dio braka...
ja znam da nije jako bed ako se ujutro nakon svađe probudim kao da niš nije bilo....makar to i ne pokazala (moraš se malo duriti, nebi bila žensko :))ali osjećam da me prošlo...onda znam da je to sve ok!
Jutro!
Evo, jučer sam izdurala dan bez tablete. Iskreno, nisam ni imala što popiti. Kući sam imala samo Neofen od 400 mg (a već sam pisala da ometa začeće, tj. ovulaciju, hm, koja mi predstoji....) i Aspirin 100 protect... Zato, odspavah popodne, ali nisam htjela. Legla sam s Emom i nije me bilo na sat vremena... Probudim se, glavobolja prošla i onda se opet pojavila... Plakala sam od muke jer to je već treći dan zaredom da boljela... Zabrinuta luđački sam se masirala po čelu i sljepoočnicama i valjda je to pomoglo. Nakon pola sata bilo je kao da sam popila tabletu. :) Onda smo vani malo se utrkivale i opet mi je pulsiralo.... Lijepo sam noćas spavala i ujutro sam evo kao nova! Nadam se da me danas neće boljeti......
Jutro curke, YM i Tigric cestitam vam od :heart: kakve divne vijesti. Zelim vam mirnu i urednu trudnocu a ostalima posipamo mnogoooooooooooo trudnicke prasine :love:
Viki ne brini to je sve normalno, svi imamo takve faze, nisam jednom pomislila da necemo uspjeti pa se sve izgladi samo strpljenje i bit ce sve OK...
Nisma se dugo javljala, strasne sam mucnine imala, bas bas grozne, sad je malo popustilo...od jutra do sutra sam samo povracala, panika me hvatala da se sta ne desi bebici :( Bili smo na kontroli, sve je uredu a u petak idemo ponovo na UZ i ulazimo u 4 mjesec..Termin 20.12.2014. Veliki pozdrav za sve
.....na poslu imamo crapy svjetla od kojih oči ubijajju....:roll:
Što se tiče muževa, ah... morate zajedno pojesti kilogram soli, onda znate da ste muž i žena. To su meni rekli na početku braka. Prvih 7 godina je kritično, tako je statistika pokazala.... Dug je put još pred nama, Viki...
Upali ste u krizu, ali ne treba odmah dignuti ruke! Tražite rješenje, draga.....
26.6. MM i meni je 4. godišnjica braka!:klap::zaljubljen: Izborila sam se da nađem recept za kolač koji se meni sviđa. Ako želim kokos, bit će kokos!:lol: :-D Uvijek tražim nešto da se njemu svidi i onda je to nemoguća misija....
Viki88, to je samo faza... mislim da je to normalno u svim brakovima, a mi koji se trudimo uz sve to imamo taj dodatan pritisak...
Biti će sve u redu, samo se trebate ispuhati, a onda ćete zajedni pričati, plakati, grliti se i opet će sve biti divno. Samo nema odustajanja
i mi u glupoj fazi...dođe mi da odustanem od svega i da se veselim jer imam već jedno čudo koje volim najviše!
Kudri, nema predaje!
Pokušavanje, dok dišem...
:štrika:
lista za 03.06.2014. :gumi:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
(ne)čekalice::bouncing:
žužy ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 30 dc
tigrić ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 28 dc +
vucica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 26 dc
odbrojavalice: :kokice:
nivesa ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 21 dc
tayla ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 20 dc
bubicazubica ~~~~~~~~~~~~~~~ 19 dc
vatra86 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 14 dc
techna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 11 dc
šiškica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 10 dc
sreća_83 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
hellokitty ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 9 dc
kadulja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 8 dc
kudri ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 6 dc
sandra1971 ~~~~~~~~~~~~~~~ 5 dc
aliana79 ~~~~~~~~~~~~~~~~~ 3 dc
mami ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
lorelai ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ 2 dc
A što, nitko nije primijetio da nema liste? 8-) Zakazujem lagano....
Žužy, slabo nam se javljaš u zadnje vrijeme. Zašto? :( Gdje si, što si, ima što novo? :)
Sreco mislim da smo vec svi umorni od svega pa ni ne primjecujemo...
Nivesa, a znam......... :(