-
Phiphy ovulacija mi je bila između 16. I 18. Dana ciklusa. Ne znam tocno jer je bio vikend pa nisam mogla na uzv a ovulacijski test bio i subotu i nedjelju negativan. A simptoma bas nikakvih osim laganog probadanja na lijevoj i desnoj strani. Pretpostavljaam da je jos rano. A vidjet cemo kroz koji dan.
-
-
Draga orhideja žao mi je:-(
Sent from my SM-G800F using Tapatalk
-
Orhideja..bas mi je zao..
Nova...kakav driling?
Ja sam bila danas na uzv..imam dva folikula od 16 (valjda mm?)..jedan od 17..jedan 15..jedan 14..u utorak punkcija..
Drzte fige ;-)
-
Venera82
Evo danas ama bas nikakvih simptoma od nicega za nista uzaaaas.
To je za ispalit,meni se neda te testove i to u ponediljak/utorak triban doc vjestica pa se nadam da nece.Beta u cetvrtak.
-
Curke,meni je nocas bilo tako lose..ne znam od cega. Dakle 11dc..popila 5 klomifena od 3.dc i to je sve. Jos pijem eutyrox..ugl probudila se usred noci sa uzasnom glavoboljom, nikad me nije tako boljela glava i to naprijed...bila sam blijeđa od zida...povraćala..tresla sam se toliko da je to bilo strasno..sjela sam kraj otvorenog prozora da mi dode zraka al nis nije pomagalo..mislila sam da cu se onesvijestiti..onda sam probudila muza da zove bolnicu ali nitko se nije javljao..povratila sam, legla i zaspala. Sad me jos boli glava..mislila sam da li su to mozda neki simptomi hiperstimulacije ili to nema veze s tim? Muz mi veli da me ulovila panika i da je to reakcija..
-
Fuksija mislim d ti je to mozda od eutyroksa.... jel ga pijes duze ili si tak sad pocela?
-
Pijem ga mjesec dana..dozu od 25 mikrogr..a sad sam dobila novu dozu..jedan dan 25 a drugi dan 50
-
Evo mene natrag. Danas na 32. Dc napravila clearblue test. Druga crtica se pojavila ali jako blijeda u odnosu na prvu crticu. U testu kaze da klomifen i tablete za bolove ne utjecu na rezultat testa. Ipak malo sam van sebe i jos ne mogu vjerovat... mogu li testovi lagati? Pitanje je sad.
-
I blijeda crta je crta :)
Tijelo ti stvara BHCG, samo je pitanje koliko, izvadi betu, to ti je najsigurnije....sretno!!!
-
Cure imam pitanje. Jucer dobila stopericu i danas jajnik boli ko lud. Jel moguce da je folikul pukao?
-
antony, moguce je da je pukao bez obzira na stopericu (meni je dva puta)
a mozda se samo priprema pa lijepo doceka
leptiric, crta je crta :-)
medjutim, s obzirom da je cb test, nadam se da je debela crta, jer ako je tanka mogla bi biti evaporacijska
al nema veze koliko je tamna, jos ti jedno vrijeme nece biti tamna kao kontrolna
najbolje izvadi betu i nek bude velika!
orhideja :love:
-
fuksija, to ti nisu simptomi hipera, bit će nuspojava od klomića ili eut.
-
Evo sad sam dobila Brevacid..jel se tako zove? Pitala sam sestru u vezi toga sto mi je bilo lose, veli da mi je to najvjerojatnije od hormona...u utorak idem na punkciju a sad me strah da ce mi puknuti prije vremena :-(
Leptiric,drzim fige! ;-)
-
-
Leptiric, fuksija :klap:
meni je u srijedu beta, ne usudim se još praviti test, možda sutra
-
Pozdrav cure...mi imamo iza sebe prvu neuspjesnu inseminaciju, danas dosla m. Krećemo dalje u borbu...
Svima želim sreću da čim prije vidite svoje plusice na testu :)
-
-
~~~~~~~~~~~~~~ , :fige: :ghug: svima kome treba..
mi ipak ovaj mjesec idemo u FET :) bila danas gore i krenula sa estrofemom.. 17-tog pregled i ako je sve ok 22-og transfer :-D
-
Orhideja, žao mi je, baš sam se ponadala :love2:
-
Evo, i ja prijavljujem svoj prvi neuspesan ICSI :'(. Ipak, optimizam mi dize cinjenica da imamo 5 smrzlica, transfer jednog ili dva od njih u prvom mesecu i posle toga jos dva (friska) pokusaja o trosku drzave u slucaju da nam budu potrebni. Veliki zagrljaj svim tuznicama :-).
-
Malena19,puno ~~~~~~~~~~~~za FET!!!
Vojvodanka :love2:,ali za FET ~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
Mura i Orhideja,zao mi je!!!
-
Pozdrav svima na forumu, nova sam u ovim vodama i ne znam previše o iskustvu 'od transfera do bete'... Naime, iza mene je sada prvi ivf postupak u kojem je došlo do hiperstimulacije pa transfera nije bilo već je odgođen za 2mj. Znači, zaostale terapije nema, nema bolova od punkcije i ostalog... Ovaj mjesec imala sam FET (2 blastociste)...i htjela bih s vama podijeliti svoje simptome koji me zbunjuju,kao i sve vas ovdje . Prva tri dana nt jaaka bol u jajnicima, preponama i malo grčeva u maternici,ali ništa previše... danas mi je 6 dnt i nemam više baš takvih bolova niti iscjedak,samo sam bezvoljna,umorna i nekako nikakva =) Kavu ne pijem jer mi se nikako ne pije kad krenem s utrogestanom i estrofemom, pa to ne gledam kao neki simptom, temperatura do 37,3... grudi bolne,ali ništa previše i drugačije.. I da, ne osjecam mučninu,ali nemam ni neki apetit dok ne padne mrak =) Zbunjena sam :S
PS
Zaboravila sam napomenuti da sam prva tri dana imla smeđi iscjedak..popraćen navedenim bolovima...
-
Kopiram svoj post sa Potpom. u Splitu:
Evo cure da vam javim svoje novosti, imamo po prvi put POZITIVAN TEST na 12dnt. Napravila ga predvečer i odmah se pojavile dvije crtice. Ponovit ću ujutro sa prvim jutarnjim urinom, a onda beta...Nakon 3 godine borbe i 8 postupaka, još mi nije sjelo da imam +
-
Sara 10, divno, cestitam od srca i zelim ti skolsku trudnocu i jednu kasnoljetnu bebusku :)
-
-
sara10 , :-D :-D Čestitam!
:pivo: smrzlići!
-
-
Sarice draga čestitam ti od srca!!!!!!!! Presretna sam zbog vas!!!!
Sent from my SM-G800F using Tapatalk
-
Hvala cure drage. kika222 pratit ćemo se...
Evo jutros ponovila test, odmah se pojavile dvi crtice, ma nije prošlo 3 sek, testna je odmah bila vidljiva. Jedva čekam betu....javim vam sve!
-
Sara10 :-D
"Jutros" u pola 5 :lol:
To su tzv nocni testovi :-)
Vibram za beturinu!!!
-
Sara cestitke!!! Za veliku betutrinu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
-
Sara cestitam od srca :-) mi evo bili na SD-u i u cet punkcija...nadam se s obzirom kako je bilo prosli put...valjda cemo ovaj put imati vise srece i stvarno obaviti tu punkciju a onda i nadati se da ce biti uspjesno :-)
-
Sara tooooooooooooooooooo :-D
-
-
-
-
Sara, cestitam!
Od moje punkcije nista :-( sve puklo..dok se nije mogao načuditi..kao prvo da je od tako malo klomifena bilo 4-5 folikula i da su pukli tako rano..veli rijetkost..al bio je tako drag, samo sto me nije zagrlio..
-
Sara10, i ovdje čestitke!!!! Čekamo sada tvoju betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ želim ti najuredniju trudnoću i da za 8 mjeseci maziš jedno ili dvoje kao iz tvoga avatara :heart:
Fuksija, grlim :love2:
-
Sara:-D
Fuksija bas mi je zao.... uffff