Juhuuu!!! Pusica lavicu!!
Printable View
Juhuuu!!! Pusica lavicu!!
~~~~~~~~~~~~~~ za mirnu noc ♡♡
vibrice za jos puno puno dobrih vijesti ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~ ❤️❤️ :*
Lovro ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sunce malo.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:heart:
Laviću mali ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~
ajme :zaljubljen:
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
:heart: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za malog princa :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ :heart:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ♡♡♡♡
:heart:........................................... ...............................
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
♡~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~♡
Danas imamo loš dan. Temperatura 39.3, tlak 171/128, a reakcije baš nikakve. Čak niti izraz boli, ništa. Kaže sestra da puno piški a toliko je naotečen da mu se zglobovi ne vide. Možda će sutra biti bolji dan :(
:( ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sent from my iPhone using Tapatalk
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~
:-(
~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart::hea rt::heart:
ˇ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
:-( ljubi nam ga puno! Patrik mu šalje najveći kiss i zagrljaj! Lovro ljubavi možeš ti to ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:heart:
miš mali :heart: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
<3 Lovro ~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ajde Lovro, misu maleni!
Muma, da li bi možda akopunktura bila od koristi?(Vjerojatno ste se i toga sjetili, ali ipak pitam...)
migulica iskreno, nismo se ni sjetili. Ali nemamo to ni gdje izvesti, sanjamo o povratku na odjel. Jedva smo doktora danas nagovorili na riblje ulje.
Danas sam ga okupala, nahranila, obukla u pidžamicu (čak i to, nakon valjda mjesec dana) i onda onakvog mirišljavog čuvala skoro pola sata :zaljubljen: Brine me ta njegova otečenost (a ne prima infuziju, niti ikakvu tekućinu, samo papa... a piški puno - tako da nisu bubrezi u pitanju i nakupljanje vode u tijelu). :|
Onaj slavni doktor nas je pozvao na razgovor od sat vremena. Uspjeli smo ljudski popričati, on je objasnio nama situaciju, mi smo objasnili naše stajalište, i lik je shvatio da ipak moramo svi sjesti i još popričati o Lovrinom stanju. Valjda mu se spustio ego.
Lovrooo ♡♡ Muma ♡♡
Kažu da je od atrofije mišića. Samo što sam čula i da to zna biti već pred kraj. Ja se ipak nadam da nije.