s iva čestitam :klap:
Printable View
s iva čestitam :klap:
s_iva,šaljem vam ogromne puse,svakoj po jednu!:zaljubljen: :zaljubljen: :zaljubljen:
Hvala cure!
Ja sam još uvijek u strahu, i još uvijek ne vjerujem da se to nama događa
s-iva, cimerice moja, cestitam vam i ljubim te, sve se isplatilo, i pozdravi sestre
Mare, i ti ljubi svoje velike curke!
s_iva, :-D :-D :-D čestitke i sretno, sretno, sretno!
Ajme S-iva,koje prekrasne vijesti,i do sada si nam sutila,aaaa...ma jako si mi uljepsala dan!!! Vibram da sto duze ostanete 3u1 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!.
S_iva prelijepo!
Cestitam :-)
Nas put isto ima sretan kraj, na pdf-u posvojenje.
:-*
Cestitam s_iva!!!! Jako me veseli tvoja trudnoca!
Vibrice do neba za tebe i tvoje curice :heart:
S iva čestitam vam i želim svu sreću!!!
Poslano sa mog SM-G800F koristeći Tapatalk
S iva,aaa predivne vijesti !! čestitam od srca :-D :-D :-D
S-iva cestitam i neka vam je sretno do kraja! :heart:
Sent from my JY-S3 using Tapatalk
S iva cestitam i sretno do kraja!
pa bube - i ovdje čestitke :heart:
a s-iva ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do kraja u taj sretan ja osobno ne sumnjam.
s_iva čestitke i sretno, sretno u duplo do kraja!:heart:
Evo i mene nakon dugo vremena.
Nisam dugo ulazila na forum malo sam se udaljila od svega i posvetila drugim stvarima.
Danas pocinjemo sa novim postupkom. Prosli put sam bila na gonalu a sad su mi dali menopur. Jel neka od vas koristila i kako ste se osjecali? Malo me je strah jer sa gonalom sam skroz lose prosla
s_iva, baš me ova vijest obradovala, sretno do kraja! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
malenna88 držim :fige: za ovaj postupak, sretno
malenna ja sam bila na Menopuru i nisam imala nuspojave, ok mi je bilo ;)
Sretno!
Sent from my JY-S3 using Tapatalk
Hvala na podrsci :)
Ovo je godina maratonki!!! S.iva cestitam i sretno sekicama!!!
Malena, i ja sam u oba stimulirana imala menopure, nisam ni osjetila, zelim i tebi isto!!
S-ivaa, Mury čestitam od srca <3
s_iva čestitam od srca.:-D:-D Jako mi je drago zbog i ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve do kraju bude ok.
I prekrasno prekrasno dvije male cure. :zaljubljen::zaljubljen:
Cure trebam pomoć, da li možda netko zna kad se prof. Pavičić Baldani vraća sa bolovanja, bila sam osobno kod njih na šalteru u 7 mj., nedavno sam poslala upit mailom pa kažu da neznaju. Unaprijed zahvaljujem na bilo kakvoj informaciji :shykiss:
Greška...
Cure koje ste prosle stimulaciju s gonalima i puregonima - jeste li imali drugacije vrijeme/duljinu stimulacije u postucima? Meni je u postupcima s gonalima punkcija uvijek bila 14. dan ciklusa, medutim s puregonima ide nesto brze - dr.predvida punkciju za 11., najkasnije 12.dan. Sto se tice brojnog stanja folikula i endometrija nema razlike kod mene (cca 10 folikula, end. uvijek dobar).
Meni je u ciklusu s Menopurima i Gonalima punkcija bila 14.dan, a s Puregonom 12.dan.
Kod mene je bila znatna razlika u reakciji jer sam u polustimuliranim postupcima s Gonalom jako slabo reagirala, Menopur je dao 4-6 folikula, ali sam s Puregonom bila u punoj stimulaciji i tu je bilo 20 folikula, 16js.
Endometrij je, pak, s Gonalom bio predivan, 12 na dan štoperice.
s iva hvala draga :shykiss:
koliko lijepih vijesti ovdje...
dugo me nije bilo pa čestitam svima po redu, žužy :heart: s_iva ~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude u redu do kraja,
Mury čestitke na drugoj trudnoći
bubekica čestitam na maloj curici, baš sam se iznenadila i razveselila kad sam pročitala da ste posvojili. divno!
sretno svima :-)
Samo da se javim. Danas bila na ultrazvuku 6 dan poslje m nastavljam do petka sa menopurom i orgalutranom pa na ultrazvuk. A za ponedjeljak predvidjaju punkciju. Eh sto mrzim kad nedaju nikakav papir pa nista neznam. Al sam danas na pregledu primjetila da folikula ima vise na ljevom jajniku vec na desnom, a mene desni uzasno boli. Jel neko imao slican bol
Sara, hvala na dobrim željama! Čestitam i ja tebi!
U bolnicu sam zaprimljena zbog prethodnih spontanih, a onda se pocelo svako malo nešto dešavati pa su me zadržali. Krvarenja, kontrakcije, visok crp i sl.... Izgleda da ću tu biti do kraja.
I dobro ti je tu,pusa
Woooow s_iva pa ovo su predivne vijesti...!!! za sve godine bez odustajanja :naklon: Čestitam!
Stoparica veceras u 21:00 i u ponedjeljak punkcija. :)
malenna,sretno!
~~~~~~~~~~~~~~~
s_iva čestitam!!! Krasne vijesti! :-D :heart:
Sta se ovdje desava jel niko nije u postupku ili ste otisle negdje drugo. Evo da prijavim danas imala punkciju 18 jajnih kazu da su u dobrom stanju. Sutra zovem bolnicu da vidim kad ce bit transfer