a joj sany baš mi je žao...drži se draga,doći će i naših 9 mjeseci..
Printable View
hm... a znam da je tak, ali imam osjećaj da me sve zeza i nekak štopa, i luda sam više, da ni jedan nalaz nemre od prve biti ok...a kak je krenulo, i veljaču bum morala zaboraviti... malo sam tužna, pa se to i osjeti...a jel mi te tablete može dati dr. opće prakse ili moram po uputnicu, pa kod endokrinologa, pa čelkati, pa nalaze, pa čekati, pa tablete, pa nalazi, pa čekati, pa negdje krajem godine opet negdje čekati nakaj drugo da se popravi... joooj, sad sam si malo tužna...
Hvala na pomoći. Eto ja zvala i kod dr. B 8.2.2011.
evo mojim curkama jedna :coffee: pa da svi ispratimo ovu godinu s :sing:s veeelikim betama
I ja sam bila Lučingerova pacijentica, čekala sam na konzultacije oko mjesec i pol dana ali mi dr.B. nije priznao niti jedan nalaz sa VV tako da sada sve ispočetka, uključujući i p&p savjetovanje koje mi nije trebalo na VV. Ponesi sve nalaze na konzultacije pa će ti on reći što ćeš ponoviti. sretno:love2:
iva mia kako si danas? šta ima :-)
Baš se maloprije sama sebi smijem..... nećeš vjerovati imam žgaravicu od čokoldale.....a mlatim čokoladu u zadnjih par dana kao luda....kao da je sutra neće biti...
:lol:baš smo smješne oće past koji testić sutra ,,jel dolaziš u iskušenje?
Ma neće....sutra još izdržim....pa četvrtak....eh da još samo 2 puta spavam i eto bete...hehehehheheheheh :-)
Da ti iskrena budem baš mi je nakako mozak na paši....danas nisam mogla da ne usisam stan...prašina i to....ne mogu više blejat u jednu točku....ovak se bolje osjećam :-)
neka tako i treba .. ja jedva čekam naše bete :-) ja ću svoju u petak .. 11dnt ako nešto ima pokazat će dugo mi je čekati još do ponedjeljka.. nisam baš toliko strpljiva:-)
ako ne možeš izdržati...ok....ja ću ponavljati betu čisto da vidim jel se pravilno dupla....vidi ti mene što ja to optimistično pišem...uglavnom...ako bude poz.beta ja bih je ponovila u ponedjeljak...ja sam zadnji put vadila 10 dnt...i bila je oko 30 i za 2-3 dana je je došla do 275....tako da mislim da bi se trebalo vidjeti .... u svakom slučaju sretno nam bilo :-)
ma nego šta! i ja svoju planiram svakako ponoviti ako se u petak pokaže neka veća brojčica od 20 :-) mora nam bit sretno ovaj puta i . laku noć :-)
Cure drage eto vam tu malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~ /više na odbrojavanju
i neka Vam ovo Silvestrovo ili koji dan prije/poslije bude presretan preeeeeeeesreeeeeeetaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnn
zaspem ja ko top a oko 4 se probudim naspavana ,, linalena hvala na vibricama ..dugo nije bilo velike bete ;-)
Hvala na informaciji maya3. Ja sam dio 5. i 6. mj. provela na odjelu ginekologije(5 tj. trudnoće) pa su mi dosta pretraga tamo napravili. Možda će to skratiti vrijeme i nepotrebno ponavljanje pretraga. Neznam, vidjet ću sve kad dođem. Nego kod njega se ide na 1. kat odmah prostorija do odjela ginekologije ili negdje drugdje ? A šta sa stranicom MPO na SD na koju sam naišla da priznaju nalaze stare do godinu dana. Mislim pretrage nisam radila na VV nego u drugim ustanovama. Jel se na sve injekcije dugo čeka ? Malo sam udavila pitanjima al kad je to sad sve novo u novoj bolnici. Hvala.
curke moje...ja sam vam jutros otišla izvaditi betu...jer mi je sinoć prije spavanja pojavio neki svijetlo smeđi iscjedak....sad ćemo vidjeti kolika je beta...ako odgovara nekim normalnim vrijednostima...hvatam se kreveta i nema mrdanja...ja se nadam :-)
u 12:30 ću saznati koliko čega ima ....uf, još 3 sata...e to je sad zapravo cijela vječnost....brrrrrrrr....baš me opalila neka nervoza
vjerujem ti .. upali si neki film da ti vrijeme brže prođe :-) i pomoli se , evo i ja ću za tebe i tvoju betu,, bebušku :-)
kerolajn....hvala ti baš si :heart:
Evo i mene. Bitka je izgubljena. Došla mi menga. Hvala cure na svemu i želim da vam svima bude ß visoka da ne proživljavate ovo što ja trenutno proživljavam. :-(:cry::cry::cry::cry:
Život ide dalje:-( Kako bi rekao Delboy iz mućki ..."this time next year..."
tanjam,da MPO odjel je tamo pokraj ginekologije gdje si ležala,meni su priznali sve nalaze iz drugih ustanova(VV,Vili,bolnica Varaždin)čak ni spermiogram nikad nismo tamo radili,baš ništa..
na injekcije se u zadnje vrijeme dugo čeka,mene dr.stavio na listu u 11 mj.i doći će mi negdje u 1.ili2.mj.tako mi je rekao..
prije se čekalo 3-4 tj.
sonječka,baš mi je žao...nemam što drugo pametno za reći...:love2:
IvaMia,ti si trudna..isto i kerolajn:heart:...(dosta puta sam to na ovom topicu prorekla):mrgreen:
kiara proročice naša :-)
Kerolajn i Iva Mia ajde nas barem vi razveselite da mozemo u vase ime nesto popit za NG8-)
Sonječka, jako mi je žao :love2:
Iva Mia i Kerolajn, držim fige za trocifrene bete :yes:
IvaMia,ajde više...već je i sat prošao...:roll:
curke moje 0,1 je moj rezultat....biti će bolje...oplakala sam....idemo dalje
uuuuhhhhh....:-(