Lutkica, super, sad navijamo za lab ljubav:-)
linalena~~~~~~~~~
Printable View
Lutkica, super, sad navijamo za lab ljubav:-)
linalena~~~~~~~~~
Lutkica, mrak! :)
~~~~~~~~~~ za dalje!
Lutkice, imaš bolji rezultat od mene u dobitnom postupku. Jako dobro, bit će tu lijepih embrijića, evo odmah za dalje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lutkice, samo tak daljeeeee
bravo za j.s i hrabrost u anesteziji :lol:(sorry moram se malo zafrkavat
Mare, Mojca, andream, hvalaa...linalena hvala ti i sretno u subotu na kontroli....
Poslije punkcije malo sam krvarila, ostale cure nisu, onda mi kuci ispao i mali ugrusak krvi i vise nisam krvarila...ne boli me nista, jajnike malo osjecam kad sjednem i ustajem...od veceras utrogestan 3x2....
Nadam se embrijicima:-)
Lutkice za lijepe embrijiće~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
linalena neka folikulići lijepo rastu~~~~~~~~~~~~~~
Lutkica, mene su jajnici dobrano probadali na dan punkcije, dan kasnije kao da ništa nije niti bilo, išla sam normalno i na posao.
Lutkice, to je sjajan rezultat:-) Držimo fige za lijepe embrije.
Linalena~~~~~~~~~~~~
Hvala vam svima na zeljama da sve bude ok....juce i danas odmaranje i tako....
9dc, folikuli 14-15mm (u zadnjoj/prvoj stimulaciji 11dc su bili 14mm, a tada počeli sa po 3 gonala, sada deremo po 2)
uveli cetrotide (kak oni djeluju?????moram malo guglati)
kontrola opet u ponedjeljak
sve mi se nekako čini brzo, no neznam broj folikula
svima puno poljubaca
Linalena ~~~~~~~~~~~~~!
:heart:
Linalena:-) nije brzo, meni 7 dc bio jedan od 14mm, i drugi malo manji, 9. dan stoperia, a punkcija 11 dc...sretno
Cure sta mislite mogu li uzeti paracetamol, uhvatila me prehlada o d klime vec 3.dana...imam malo i temperature
Obzirom da je paracetamol dozvoljen u trudnoći, rekla bi da možeš. Ali sami paracetamol, dakle, Lupocet, Lekadol, a ne one mixeve poput Coldrexa, Dalerona i sl.
Neke studije kažu da oslabljen imunitet doprnosi implantaciji :) meni je par dana nakon transfera počela temperatura i gadna prehlada koja je trajala 2 tjedna.
Hvala Mojca, evo pronasla sam i ja da moze samo paracetamol i puno caja sa limunom i medom:-)
Lutkica, svaka čast! ~~~~~za dalje
linalena i kod tebe sve za pet, ~~~~~šaljem
linalena, lutkice i sve druge cure šaljem puno dobrih misli.
nasa beba jucer sa 9 tj i 4 dana ima 25,9 mm, srce koje kuce, glavicu, nogice, rukice, želudac, crijeva, kralješnicu... vesela je, stalno miče rukice, nogice i glavicu. prof. L. u V. je bila zadovoljna bebom, zajedno smo se smijale od sreće. hematoma nema. kontrola za 3 tjedna..:-D
pusa svima.
Inesz superr :-D:-D:-D
A ja na punkciju u petak
I dalje ne znam broja al definitivno je manje nego u prvoj stimulaciji (19js) nadamo se finih kvalitetnih
Inesz, bravo! :)
Linalena, nek bude turbo kvaliteta, pa je broj manje bitan. :)
Inesz, linalena:-D sve najbolje..
Kod mene jucer 5 osmocelijskih embrija:-), 3 vracena:-), 2 ostvljena do blastociste, pa zamrzavanje.....i na transferu bio dt V. sto mi je narocito drago, sve je proslo bezbolno, jos dvije cure bile i kod njih po 2 vracena...Za mene su bili svi odusevljeni da je od 6 jc, bilo 5 jednakih embrija, a ja ponosna:-)
Sad ostaje cekanje, nisu rekli za aspirin, samo nastaviti utrogetan 3x2, luce lezanje, danas kazu kako se osjecamo, moze i setnja, ali ja necu...
Cure kad moze biti implantacija, ako imate neki savjet sta da pijem(cvekla, ananas..) sta da radim samo recite....
Jos smo danas u Mb, sutra put pod noge:-)
Puse svima.....
Lutkice, wow! :-D
Inesz kako prekrasne vijesti :-D :-D
linalena, dogurala ti do punkcije, puno ~~~~~~šaljem za uspješan petak!
Lutkica, svaka čast, jaaaaako lijepo :-D
Inesz puno puno cmokića za bebicu:-D
Lutkice neka ti lijepi embrijići ostanu sa svojom mamom~~~~~~~~~~~~~~~
Odlične vijesti - Linalena, bit će to plodna punkcija.Inesz, baš sam se pitala kako napreduje tvoja trudnoća, kad tamo bebica je već fino narasla i napreduje, bravo!Lutkice, ~~~~~~~~~~ i još ~~~~~~~~~~~Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Lutkice, evo ti koristan link kada je implantacija, ja sam se svaki dan oko tog vremena osluškivala (naravno da ništa nisam mogla znati niti osjetiti, ali bar malo teorije nije bilo naodmet):http://potpomognutaoplodnja.info/ind...fera&Itemid=76
Cure drage, hvala vam, i ja svima upucujem zelje za ispunjenje snova:-D i lijepe vibrice za dalje....ja sam juce stigla kuci, i bilo mi zao napustiti Mb(bas mi se dopao)....uglavnom ova 3 dana mirujem, malo prohodam po kuci, sjadim samo kad trebam da jedem i tako...od jutos pravim krugove po stanu jer mi ne prija ledjima lezanje8-)...hvala za link, dobar je, tako nekako i ja racunam od sutra bi mogla poceti implantacija.....za sada samo osjetim napete grudi i to je to.......
svima pusa..
Lutkica, sretno!
Linalena za sutrašnju punkciju ~~~~~ i najljepši ishod
Hvala svima, eto izvještaja:
6 oocita (27 gonala i 5 cetrotida), transfer pon/uto/sri , saznat ćemo tek u pon
bolilo me poprilično, i sada idem spavat
bilo nas dosta pa čak je jedan par razgovarao na njemačkom
Linalena, super rezultat.
Odmori i naspavaj se. :)
Linalena, odličan rezultat. Sad se lijepo odmaraj i čekaj mirno transfer.
Linalena, divno, divno, divno,,,,,,sretno za dalje:-D
BRAVO linalena!!! :klap:
Odlično linalena :-D! ~~~~~~~~~~~~~~za uspješan lab party.
Ma taj par koji je pričao na njemačkom je sigurno akcija našeg ministra da dokaže da ima stranaca kod nas na lječenju :lol:
Evo malo zanimljivog stva, za nedjelju poslijepodne ovom uspavanom drustvu :mrgreen:
http://www.slobodnadalmacija.hr/Moza...4/Default.aspx
Zaboravila sam postati mom najdražem klubu, pa evo za one koje nisu vidjele neka nam se pridruže bez obzira u kojoj fazi bile i povire na link http://forum.roda.hr/threads/67641-T...52#post1954652
Hi all, primate li jos jednu clanicu u svoj klub?:-)
anddu, odlična inicijativa. vidim i da si uspjela pokrenuti dosta ljudi. bravo!!!
mrs happy-dobro došla!
Mrs Happy, dobro došla..
Tiki_a :heart: što ima?