Hvala svima na vibricama. Još samo sutra...
Vedre javi čim saznaš!
Printable View
Bezbroj ~~~~~~~~~~~~~~~~ redom za Vedre, miga24 i Ježić, da nam uljepšate ovaj tjedan, a vama i vašim mužićima ostatak života!
Vibrice i za Muryne smrzliće i friškiće morskevile, da uskoro budu prave male bebice mahalice!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za sve friške trudnice!:-D
Nisam pisala u tijeku, pa evo ukratko: u čekanju na 2. IVF na VV, ostala sam trudna u kućnoj radinosti. Prva beta u petak 07.10. je iznosila 467, ali je padala do današnje 66. Biokemijska trudnoća vjerojatno 6 tjedana :cry:
Pozitivno u svemu je što sam prvi put u životu imala + na testu i pozitivnu betu, te se nadam da ćemo nakon više od četiri godine pokušavanja uskoro i mi imati bebicu, što takožer želim i svima vama.
Cure, mojoj šogorici bude sutra 12-ti dan nakon transfera i vadi betu!!!!
Držite joj fige da beta bude lijepa velika, a ja vam javim ( dobre ) vijesti da se malo prekine taj tužan niz...
~~~~~~~~~~~~ za Vedre i šogoricu od Rebbece!
Alcantra žao mi je...ali bravo za kućnu radinost! Znači da vam se prirodno itekako može desiti! Sretno u daljnjim pokušajima! Jednom će beta nastaviti rasti!
morskavilo, ~~~~~~~~~~~~~ da nam se javiš s lijepim vijestima iz laba!
vedre, ~~~~~~~~~~~ za lijepu betu!
Mury, sretno sa smrzlićima!
Alcantra, žao mi je što je tako završilo. Želim ti da beta idući put nastavi rasti!
maco papucarice, drago mi je da si se konačno riješila tih ciljanih. Nek ti ovaj AIH donese sreću!
I vibram za migu24 i Rebbecinu šogoricu za sutra ~~~~~~~~~~! Sretno cure!
I svima ostalima koje sam možda zaboravila ~~~~~~~~~~~~ za što im treba!
ježić, dodajem i za tebe~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cure moje nažalost nastavila sam negativan niz.beta je 1,2.ipak nije bila treća sreća.
odmah sam zvala dr (dok sam još normalna u glavi) i pauziramo 1mj pa opet krećemo.a šta da kažem;kad sve znadete.
miga24~~~~~~~~~~~~~~~za tebe draga.cure držite se.pratim vas i dalje.
vedre :love2:, baš mi je žao.
Vedre, jako mi je žao... Samo ti nama ostani što više normalna u glavi, odmori i u nove pobjede! Svaki veliki trud i hrabrost, kao što su vaši, MORAJU biti nagrađeni! :*
Vedre stvarno mi je zao:-(
Vedre cijeli dan sam svraćala da vidim ima li kakvih novosti od tebe... I nekako sam se nadala pozitivnom rezultatu.
Baš mi je žao...
Drži se i u nove pobjede...Pusa!
vedre bas mi je zao :love2::love2:
nadam se da ces brzo odtugovati i sto prije se pocetu veseliti novom postupku za mjesec dana
Jutro :coffee: :sunce: :možda-shoping: :?:
miga sretno danas! Da bude veeeeeeeelika beta!
joooj Vedre baš mi je žao...:love2:
Jako mi je žao zbog svih negativnih beta
Držim fige za sve cure koja danas vade i javite nam se s dobrim vijestima
vedre, žao mi je
miga24, razveseli nas danas
mury, sretno do neba!
slatkica,~~~~~~~~~~~~~za dvije prave!
vedre, žao mi je.
miga ~~~~~~~~~~~~~~~ za veliku betu!
miga 24 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za današnju betu
I da, pokušavam ja srediti Listu, ali uff koliko je to posla, tak da nekak mi se čini a nije to za mene
miga24 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za beturinu i pol!
tužnicama :love2: a čekalicama :-D da vrijeme do bete brzo prođe!
Zahvaljujući Kadauninom podstreku nastavljam dalje
Miga24:-D:-D:-D za veeeeeliku betu
Svim curama puno pozitivne vibre i da napokon krenu dobre vijesti:yes:
vedre, zaista mi je žao.
miga24, ajde nas ti razveseli~~~~~~~~~~~~~~! Čekamo...
linelana, samo naprijed!
da se predbilježim za listu linalena- u 11.mj. ćemo u prirodnjak....sljedeći stimulirani 2-3mj.2012....
Nažalost, kod moje šogorice beta 0,0:cry:
Miga sretno!
ej lonalena, obicno su sve koje su vodile listu otisle na trudnicko. Izgleda vec jedan simptom kod tebe :-)
jedva čekam migu~~~~~~~~~~~
miga , ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za bar jednu pozitivnu betu ovaj tjedan ~~~~~~~~~~~~~~~~
miga gdje si, obraduj nas i uljepšaj nam vikend
Moj put tek počinje...
Eskimić Pobjednik je odlučio da mu se za sada sviđamo...
Beta 13 dnt 434,92 IU/L!
Nisam očekivala ovo...