U polikliniku ivf. Krajem mjeseca moram još doći na uzv i dogovor o terapiji i nakon što se vratimo s mora krećemo opet u akciju. Jako se veselim:-)
Kako si mi ti? Očekujem tvoju beturinu!
Printable View
U polikliniku ivf. Krajem mjeseca moram još doći na uzv i dogovor o terapiji i nakon što se vratimo s mora krećemo opet u akciju. Jako se veselim:-)
Kako si mi ti? Očekujem tvoju beturinu!
Weee palcice :)
Čestitam!!!!
samo da javim....danas mi je rađena punkcija(18dc) prirodni ivf bez stimulacije....i uhvacena je jajna stanica.. :)..transfer je planiran za subotu....ali do subote necu znati dali je js oplođena,kakve je kvalitetae embrij i koliko stanicni nista do subote...samo zavibrajte malo i za men da uspijem doci i do transfera ...zasad sve ide po planu ali dalje cemo vidit...
sretno svima...i cestitke na poziitivnim betama.....
donatela,evo puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za transfer i držim:fige:
donatela ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ samo hrabro naprijed 8-)
Laki i Palcica ma divota jedna !!!!:klap::klap:
čestitam najiskrenije i da vam budu ugodne i sretne trudnoče!!!!:-D
Evo da i tu uskočim poskočim....betica mi je 12dpt ...................165 wheeeeeeeeeeee:-D
U petak ide ponovo vaditi da vidimo tu famznu brojkicu, curke da vas sve ne nabrajam hvala svima na podršci a koje osluškuju, išćekuju šaljem najveće na svijetu:fige:
čestitke trudnicama na betama i da se dobre vijesti redaju i dalje!!!:-D
~~~~~~~~~~~~~~za transfer, donatela!!
i svima ostalima puno sreće i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~!!!
dobro jutreko curke, uz frišku kavicu i sok od ananasa :coffee:! pa se poslužite...
(mene malo muči nesanica zadnjih par dana...)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima u postupcima, a našim novim trudnicama Laki, Palčici i Maloj Maji čestitke od :heart:!
sutrašnje betalice, kako se držite?
Hvala,kitty,evo ja cu kavicu,od ananasa odustajem:) moja nesanica je otisla, srecom.
Danas pisnula jos jedan,tako mi se ne vadi beta sutra,- opet, najradije bih prestala s utricima pa da sto prije dobijem M.
~~~~~~~~~~ za sve sto vam treba
Laki,Palcica,Mala Maja čestitam!
donatela ~~~~~~~~~~~~~~~~~za ET i da bude dobitni
ajoj, geceta, baš mi je žao ali ja se nekako još uvijek nadam da su testići ipak pogriješili :fige:...
Dobro jutro,Kitty i ja bi kavicu....
Geceta :love2:
Laki,Palcica,Mala Maja čestitammmmmm!!!!
Donatela ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za et!
Jučer izvadila uputnicu za betu ipak da je izvadim i danas evo počelo onaj smeđi spoting...ja to inače nisam imala odmah bi procurila. Jel to normalno kad su postupci u pitanju? I sad to računam kao prvi dc ili ne??? Srednje je jako al ostaje trag na gačicama tj na onom dnevnom ulošku...
Za gecetu ipak ~~~~~~~~~~~
Kitty~~~~~~~~
Donatela za tulum u labosu~~~~~~~~~
I svima puno puno za sve~~~~~~~~~~~~~~~
hvala vam cure sto vibrate za mene....jutros sam zvala biologinju jer sam se ponadala da ce mi reci makar dali je doslo do oplodnje ali eto u Ri takve informacije ne daju telefonom...biologinja mi rekla da cu se morati strpiti do subote ili da navratim do humane..ali daleko mi je...a tako sam znatizeljna...nadam se da je do oplodnje doslo i da se mrva dobro dijeli... i da ce mi u subotu biti vracena...joj da bar......imam neke pozitivne misli i još sam po dojmom sna od prekjucer(sanjala sam da su mi u labu radili test i bio je pozitivan) ali ipak sve drzim u rezervi da se poslije ne razocaram...jucer sam isla ginicu po utrice dobila 2 kutije...(nadam se da cu ih u subotu trebat pocet stavljat).......:)
gaceta :love2:
Evo da se i ovdje javim!
Nakon par plusica na testu (tocnije 6 :mrgreen:), jucer skupila hrabrost i izvadila betu... 18 dpo beta je 656.9.
Sutra ponavljam i nadam se da ce biti dupla!
Cestitam od :heart: novim trudnicama,
cekalicama saljem ~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba,
a tuznicama velike zagrljaje i da sto prije docekaju svojih 5 minuta (odnosno 9 mjeseci)!
Arianm meni je doktor rekao da prvi dan menstruacije racunam bas kad pocne crveno i da dok je smede to ne racunam kao pocetak menstruacije.
maca papucarica jupiiii jeeee-cestitke!!!!
neka bude skolska trudnoca!
Hvala ti na odgovoru. A jel moram svejedno sutra vadit betu,hoče li me tražit doktor ili ne?
macaaaaaa, čestitammm, prelijepa vijest..~~~~~~~~~~~~~~za urednu betu, kao i školsku trudnoću :)
od danas sam čekalica ET :)
Maca papucarica bravoooooo!!! :-D pa gdje si nam ti ovako dugo?
maca papucarica, bravooo :-D, ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za duplanje!
Molim vas cure koje imate više iskustva,ako sam dobila M jel moram svejedno vadit betu sutra ili ne?
i ja sam cekalica ET...koji bi trebao biti prekosutra 3 dan nakon punkcije 1js (prir. ivf) ...9.6 et...nadam se da cu doci do njega i da ce mi mrva bit vracena.... svim cekalicama također sretno........~~~~~~~~~~~
maca papucarica ,bravo!!:klap: evo odmah za duplanje ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
donatela,za transfer ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
hvala svima na vibricama za sutra bez obzira na sve :)
ArianM, ako bas pocne M, mislim da ne ali bolje ujutro nazovi dr ako ti krene crveno
Za sad je samo smeđe,ali jako, tako da vjerujem da će sutra počet crveno,betu mogu vaditi do 9h pa ću nazvat dr oko 8 ako bude tamo jer zna doć i tek oko pola 9,al pitat ću sestre vjerojatno i one znaju...zvat ću ga kasnije svakako da ga pitam dal mogu počet s klomifenima za novi postupak...
Novim trudnicama čestitke, a čekalicama koječega ~~~~~~~~~~~~~~~~~ (Gaceta navijamo :klap:)
Ja se prijavljujem za FET za 09/2012 (Maribor) i imam osjećaj da je to za 100 godina...
dobro jutro svima.. evo kavica, čajić sokići..
i puno vibri za današnje bete ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
geceta :heart: ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Maco čestitam....prekrasna beta:-D
Hvala svim navijacicama i navijacima:) pustila krfcu jutros pa cemo oko podne znati
Kak mi se vi osjecate? tikice?
Brunaa,vidim da se ceka FET ujesen wuhu!!!:)
geceta nek beta bude ogromna unatoč svemu! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~1
ja sam evo ok, još napuhana ko balon da sam progutala i imam pritisak na mjehur neki , inače ništa drugo.. sise ne bole..
čiji testić pirice? kako si ti draga ?
geceta, za početak leta ogromna nek bude beta :)
ma nije još, danas mi je 11dpt , napravila sam onu lh trakicu što smo pričale tu i bila je turbo tamna crta...
možda sutra pišnem testić pa nek mi Bog pomogne..
a što je s tobom? i ja sam neki dan imala takav feeling čak sam i oplakala cijeli dan jer nije uspjelo , a sad se opet nekako nadam..