poslala sam ti pp
Printable View
dino, žao mi je! Nakon toliko muke, na kraju nema transfera! Dobro je što idete dalje, mada me čudi da idete baš odmah s ovim ciklusom. a valja im vjerovati, kao i vlastitom tijelu. Sretno! Da ti slijedeći postupak bude dobitan ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~od :heart:
bubi sretno!!!
Znam Bubimitka da je strpljenje najviše na kušnji u 2ww periodu.
Mi smo na listi za Petrovu u 1/2013. A možda (iako je to zbog mog posla vrlo upitno) odradimo još jedan prirodnjak privatno u 11 mjesecu. Ja sam malo skeptična prema prirodnjacima jer mi se to čini puno angažmana (folikulometrije, punkcija, utrići) i novaca za, u najboljem slučaju, 1 stanicu. Ne znam može li se prirodni ciklus kombinirati sa klomifenima jer sam na njima znala dobiti po 3-4 folikula (s obzirom da su bili AIH ne znam jesu bili puni). Kakva su vaša iskustva?
Betočekalice, maratonke, mladice, nakon ovakvog uzbudljivog dana sve ste zaslužile po jednu ljutu pa evo poslužujem: :pivo:za što skorije uspjehe!
živjeli:pivo:,a nešto i za zameziti:njam:,i bacimo noge pod stol ,sretno svima:-).
:pivo:
čim je rakijica u pitanju, a bome i meza, eto me u društvo...
tikki, imamo dosta djece na forumu iz prirodnjaka, a za prirodnjak su 3,4 stanice previše (inače, Reš je meni dao za prirodnjak pola tablete klomifena dnevno)
Dino bas mi je zao:( neka iduci bude dobitan..
Tikki,vec planiras novi postupak-divim ti se..ali ja bi se na tvom mjestu ipak.odmorila do.ppstupka u 1.mj..brzo ce to doci..malo odmora ne bi skodilo,i psihicki i fizicki,a i financijski..
Kako god odlucila- sretno,draga!!
Ja se prikljucujem pivopijama bas bi mi pasalo koje..
OH, čim se spominje meza i neka kratka evo i mene da se poslužim!!! ;-)
tikki - mislim da možeš klomifenima u prirodni ciklus. Barem mislim da sam tako čitala
Evo mene malo i vidim ima i losih vjesti. Dino nadam se da ce bit ovaj postupak dobitni
Ja se psihicki pripremam za uzv sutra
Milasova, ma ja bi, da mogu, u postupak već ovaj mjesec :lol: Nisam sigurna hoću li u 1.mj moći na postupak, ili ću biti na službenom putu, što odgađa sve do veljače. 5 mjeseci mi se čini dugo ne poduzimajući ništa. Kako god, ovaj mjesec je pauza, a onda ćemo vidjeti- sve opcije su otvorene.
Joj i ja sam takva, najradije bih odmah idući ciklus opet.
Ali sad me drži takav strah, da razmišljam odgoditi FET za jedan ciklus... No vidjet ću, nestrpljiva sam, pa možda ta ideja otpadne :lol:
Mene je već prestalo biti strah neuspjeha, grozno zvuči i znam da nemam ni približno postupaka iza sebe kao neke veteranke ovdje, ali ono što me tjera naprijed je nekakav predosječaj da se "samo" mora potrefiti dobar embrij i da će sve biti ok. Ja dosta dobro podnosim postupke i punkcije, ne bole me baš, pa mi ne bi bio problem ići svaki mjesec :) a hoće li se moje tijelo jednom pobuniti... nadam se da neće.
Evo ja nikak zaspat pa sam na brzinu napravila jedan testić..normalno samo je jedna crtica,prestala bum i sa utrićima da m dojde čim prije dok sam još na bolovanji jer iza svakog neuspjelog postupka krepavam..nadam se da budu ljekovi brzo došli da mogu opet u nove pobjede..mislim da nebum išla ni vadit betu
jutro curke, stiže svježa, mirisna :coffee: pa se poslužite...
a i dobro će doći nakon sinoćnje ružione sa :pivo:
svima šaljem milion AltGr+1 za sve što vam danas treba!!! :-D:-D:-D
Hvala tetadoktor na mirišljivoj kavi, baš godi.
Iberc odi ti ipak vadi betu, koji ti jr dnt?
TD kava je fiiiiiiiiiina, hvala!
Iberc, žao mi je, ali daj vadi betu, bar da zaokružiš postupak i mirno ideš dalje.
vulkan nam danas vadi betu pa moram malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za bar jednu poštenu sa 4-5 znamenki :-D
Radila sam test jučer u ponoć zak da je to već bio 10dpt trodnevnog embrija tak da bi trebala biti bar blijeda crtica,a ima i lagano već crvenih tragova m stiže
Ovaj neuspjeh je samo korak bliže do cilja
Vulkan ajd nas ti barem danas razveseli
Iberc, 10-ti dan je ipak prerano (iako, već bi se vidjela crtica) al zaista, za svaki slučaj izvadi betu
tetadr, hvala.....
svima za danas~~~~~~~~
ma znam ja da bi se vidjela bar malo.mislila sam ići betu vadit sutra,al ak sstigne prava m,nema smisla
sad se bacam na skupljanje rekvizita za izradu adventskih vjenčića,pa bude već božić,nova godina i nadam se i novi postupak...ak bude sreće možda bude i koji eskimić
Iberc ,zao mi je:( grlim jako..
Mene tako strah zvati u lab da vidim.e doslo do oplodnje...vjerujem da je,ali opet je ogromna trema prisutna
Kaze biolog da ima vise oplodenih,da zovem sutra da vidim kad ce biti transfer treci ili peti dan..
Joj,tak sam sretna:)
Nije htio o brojkama preko telefona
milasova šaljem milijun Alt Gr1 za lijepe embrije
Milasova, vidiš kako dr ima lijepe vijesti za tebe!!! Sve ce to biti super!!!! Vibram da uskoro budeš trbusasta! :)
Kasnim na rakijicu i pivicu pa će i kava poslužiti, hvala teta dr. :-)
Iberc strpi se još malo, ipak je prerano, nadam se da testić ipak griješi.......
Milasova bravo, nek bude što više dobrih mrvica...
Vulkan držim fige da javiš veeeeeliku betu....
Šaljem svima hrpu alt gr za sve što vam treba.. :-D
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~
S Iva kad krećeš?
O pa vidim jučer ste se otele kontroli i zaružile :pivo: a ja to pripustila!!!!
Vidim nekima se još švingla pa ne žele vaditi betu nego prtljaju s testičima koji su pokvareni! IBERC!! :oklagija:
Milasova toooo, neka se sve lijepo razvijaju i napreduju ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vulkan ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu ~~~~~~~~~~~~~ do neba
Helena5 i Ginger hvala vam na odgovoru :love:
Dino stvarno mi je žao, meni je taj osjećaj užasno težak kad znas da ništa nemaš za očekivati.......žao mi je..
Curke svima puno sreće i da nam se poklopi sve što se mora poklopiti da bi se dogodio ono što si želimo~~~~~~~~~~~~~~
Kasnim ovih dana - ganjam HZZO, komisiju, svoju firmu... još čekam plaću za 8 mj., a paralelno i neku drugu birokraciju. Jednom riječju - bljaaaak.
Tužnicama veliki hug, ß-čekalicama i svim curkama u postupku ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobre vijesti!
@Marlen - koristila sam crinone u 1. postupku i dobila menzes u dan.
danas 9dnt, dosadno, živci rade - što bliže beti to me više :scared: rezultata. simptomi 0 bodova, tu i tamo malo me stomak štrecne kao pred M, mučnina i žgara me pate.....
Evo cure da i ja napokon javim moju betu na 18dnt 1995!!!!još ne mogu vjerovati!!!hvala vam na podršci i nadam se da ćete mojim stopama brzo,brzo!!!
bravo vulkan,čestitam!
bravo vulkan!!!