Tina_julija ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Printable View
Tina_julija ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Curke svima šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~.... Za velike bete, za uspješne punkcije, za kvalitetne transfere.... Ma za sve što trebate :-*
tikki :fige: nek se js dobro podruže s momcima i da sutra čuješ lijepe vijesti!
tina_julija ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za mrvice i veliku betu!
stena :love2:
Ginger to ne zna,vjerojatno ni sam doktor... Idem ga sutra pitati..a u ri imaju protokol da pocinju s aih a prosli sgram je bio 3.9 mil pa je mislio da ce bit i sad ali corak...ma ne bediram se, bit ce vec...
[QUOTE=libicaa;2343416]jutro :-) ja ko muhe bez glave od ovih AB pilula... bljak.... odbrojavam još 14 do pikanja :-)
cure, moje isprike što upadam kao muha bez glave ali molim Vas za odgovor kako i iz kojeg razloga su Vam prepisali ab pilule...
ultrazvuk je prošao ok.....dr.B je rekao da je to 2tt..kao od dana transfera se broji(?) ...rekao je da se beta lijepo dupla i da dođem za tjedan dana...sad je ful rano valjda da se neš vidi...al ja sam malo nestrpljiva da bar neš vidim :)
evo da vam se i tu javim, β pala, jos u petak jednom vadimo i onda se nadam u nove pobjede...
:fige: i ~~~~~~~~~~~~ svima u postupcima, u cekanjima bete i ostalog, za sve tulume u labu...
Joj vatra, ne želim te demoralizirati ali ovaj AIH je bio epic fail, pa koliko se sjećam tebi ni HSG nije bio 100% čist? Jasno mi je da su išli na utješnu varijantu "neka se čudo desi" ali mislim da bi bilo poštenije da su išli na prekid postupka i odmah dogovor za ICSI drugi mjesec. :fige: da sutra razradite savršeni ratni plan!
jejja, žao mi je za biokemijsku ali eto, bolje da je ima nego da je nema :love2: drugi put!
kameleon ~~~~~~~~~~~~~ da nafiksaš 12 JS!
tina_julija, tikki, kleopatra i ostale cure - evo par tisuća AltGr+1 pa si naberite po potrebi!
argente, hvala!!! od sutra se častim duplom dozom gonala! :lol: u nedjelju prvi uzv,baš sam nestrpljiva!!!
jejja :love2:
vatra, da sutra padne dogovor za ivf!!
kleopatra ~~~~~~~~~za dalje, bit će :heart:!!!
tina julija navijam za pozamašnu betu!!!
svim ostalima ~~~~~~~~~~ za šta god treba!!! pozdravi!!
Stena :love2:
piki to je dugi protokol- bar sam ja imala takav sličan dok sam bila u mbu i ovisi o stanju tvojih hormona!
Jutro moje dame... Već nekih 2 sata razmišljam o posluživanju kave i sličnih toplih napitaka pa evo, poslužite se!
Svima puno ~~~~~~~~~ za što god treba!!!
beba, hvala na kavi
i ja potpisujem bubek
evo cure da i ovdje javim, jutros ponavljala test (17. dni) i opet negativan. u petak vadim betu da mogu priložiti uz novi zahtjev i idemo dalje.
Beba hvala na kavi! Jel ti to više ne spavaš? Ako si od 4 budna ....
Uživaj u trudnoći:-)
Bmaric žao mi je. Nadam se da će sljedeći put biti uspješan.
jutro curice :-)
ja na odbrojavanju ... još 8 dana do pikanja....
Tasha ja sam dobila AB pilule zbog ciste na jajniku
jejja žao mi je draga :love2:
Bmaric zao mi je :-(
PROSINAC 2012. (9)
anabanana, VV, IVF
Argente, Ri, FET (nakon 1xIVF, 3xIVF u prirodnom ciklusu)
Blekonja, CITO, IVF/ICSI (nakon 2xIVF/ICSI)
Bubamara87, RI, spontana trudnoća u očekivanju AIH
deniii, Cito, 1. IVF (nakon 3xAIH)
kismet, PFC Prag, IVF
nana 72, PFC Prag, IVF
anny5, SD, IVF u prirodnom ciklusu
Mali Mimi, Ri, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 13xIVF)
SIJEČANJ 2013. (8)
luc, PFC Prag, 1. AID
legal alien, Petrova, IVF (nakon 3xIVF/ICSI, 1xIVF, 1x sekundarni IVF/ICSI)
sirena 28, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
kruca, Vg, IVF (nakon 6xIVF)
tina29, Petrova, AIH (nakon 1xAIH)
edina, IVF (nakon 2xAIH)
hannah8, PFC Prag, 1. IVF
kleopatra, SD, IVF
Čekalice bete~~~~~~~~~~
bmaric, PFC Prag, 1. AID 24.02.
Lotta81, Vg, 1. IVF 22.02.
MAMI 2, Petrova, 1. IVF
Stena, Vg, IVF (nakon 2xIVF) 22.02.
clematis, VV, 1. IVF 25.02.
NinaDrv, VV, 1.IVF 25.02.
sivka, VV, IVF (nakon 4xAIH, 3xIVF, 1xIVF u prirodnom ciklusu) 25.02.
marincezg, VV, IVF/ICSI (nakon 6xIVF/ICSI) 25.02.
ljubilica, Petrova, 1. IVF 25.02.
piki, VV, IVF (nakon 1xIVF) 25.02.
bubekica, VV, FET (nakon 1xIVF/ICSI) 25.02.
ruža82, VV, FET (nakon 4xAIH, 3xIVF) 26.02.
MARYTA, Ri, 1. IVF 28.02.
mala i/ili mali, Petrova, 1. IVF 01.03.
Bubimitka81, IVF Centar, IVF (nakon 1xAIH, 3XIVF) 02.03.
tina_julija, VV, 1. IVF 04.03.
vatra86, Ri, 1. AIH
Čekalice transfera~~~~~~~~~~
butterfly101, Ri, IVF (nakon 6xIVF, 1xsekundarni, 1xIVF u prirodnom ciklusu); tikki (IVF, Petrova, nakon 2xAIH, 5xIVF/ICSI, 1xsekundarni IVF/ICSI, 1xFET); pilek, Petrova, IVF (nakon 2xAIH); tajcigb, VV, 1. IVF
Čekalice punkcije/fertilizacije/inseminacije ~~~~~~~~~~
theorema, Vg, IVF (nakon 1xIVF)
Pikalice, šmrkalice i ostale supresije~~~~~~~~~~
suzy.s , RI, IVF (nakon 2xIVF u prirodnom ciklusu); kameleon, RI, IVF/ICSI, (nakon 3xIVF/ICSI, 5xsekundarni IVF/ICSI, 1xIVF u prirodnom ciklusu); sandy0606, VV, 1. IVF; wanna be mommy, Petrova, 1.IVF
AIH, prirodni/polustimulirani/sekundarni, FET ~~~~~~~~~~
Amy2004, Petrova, AIH; leny, Cito, 1. IVF (nakon 4xAIH); dino84, Ri, FET (nakon 1xAIH, 3xIVF); krojachica, IVF Centar, 1. AIH
ON-GO
2/2013 ~~~~~~~~~~
anica0508, KBC Split, 1. IVF (nakon 4xAIH)
barkica, Petrova, IVF/ICSI
bubaba, Petrova, IVF, (nakon 3xAIH)
corinaII, Cito, FET (nakon 1xAIH, 5xIVF)
Kjara, VV, FET (trudilica za drugu bebu)
mima32, SD, 1. IVF
mravak, Ri, IVF u prirodnom ciklusu (trudilica za drugu bebu, nakon 1xsek.ICSI, 1xprir.ICSI)
prava ovčica, Petrova, IVF (nakon 1xIVF)
03/2013: žužy, Petrova, IVF (nakon 1xIVF, 1xAIH u prirodnom ciklusu); libicaa, Petrova, 1. IVF; mativa, VV, IVF (nakon 1xIVF); Sandra1971, VV, IVF (nakon 2xIVF); bernica, Petrova, 1. IVF/ICSI; TinaB, VV, AIH (nakon 1xAIH i spontane trudnoće); crvenkapica77, Cito, IVF (nakon 3xAIH, 5xIVF); sissy75, KBC Split, IVF (nakon 2xIVF); Muma, VV, IVF (nakon 2xAIH, 1xIVF); doanna, Vg, IVF (nakon 1xAIH, 1xIVF); zelimo_bebu, Vg, IVF u prirodnom ciklusu (nakon 1xIVF/ICSI); xena.mbk, Cito, IVF/ICSI (nakon 1xAIH, 2xIVF/ICSI); ARIANM, Vg, IVF/ICSI (nakon 1xAIH; 4xIVF/ICSI); Matko, Cito, IVF (nakon 3xAIH); Tasha1981, Petrova, 1. IVF; linalena, SD, IVF/ICSI u prirodnom ciklusu (nakon 4xIVF/ICSI, 4xsekundarni); Loly, Cito, IVF/ICSI (trudilica za drugu bebu, nakon 1xFET, 2xIVF/ICSI); Nina30, VV, IVF (nakon 3xAIH, 3xIVF)
04/2013: ivanica86, Mb, 1. IVF/ICSI; tantolina, Ri, IVF/ICSI (nakon 6xIVF/ICSI); sanjalica82, Petrova, IVF (nakon 1xIVF); una99, Petrova, IVF (nakon 2xIVF); magy7, Ri, IVF u prirodnom ciklusu ( trudilica za drugu bebu, nakon 1xFET, 2xIVF), Sneki41, Petrova, IVF (nakon 1xIVF)
05/2013: Plavo oko, VV, IVF (nakon 5xIVF); Vita22, Ri, IVF (nakon 6xIVF, 1x sekundarni IVF); snupi, Petrova, IVF (nakon 2xIVF); željkica, CITO, IVF (nakon 1xIVF, 1Xsekundarni); pirica, Vg, IVF (nakon 9xIVF)
06/2013: nestrpljiva anka, Petrova, 1xIVF/ICSI
Hrabrice i čekalice koječega~~~~~~~~~~
2hope, aboni76, Abys, Afraid, ajma, aleksandraj, amber, Ameli, anabela1, andi33, antesa ,Anja &ja, applepie, arlena, aska, aslan, Aurora blu, babygirl, Baky, bananka, barbi26, Barbarella, Bea, believes, belma3, Bluebella, bobo32, bohinj, bonim, boss, brigitta, Brunna, bubaba, bubamara!, Bubamara 87, BubaSanja, bubili, bubimitka, bubimitka81, Cana73, Cannisa, carlreina, chris, ciklama1, cosmic, cvjet, cvjetć, Čičkolo, Črkica, d13, DaBaR, Dada-55, dadyakBda, daliana, dani39, darci, Darkica, darmar, dea84, deniii, Desideria, Dhea, dim, *DJ*, dola, Dona, Donkey, dorina199, dreamgirl, edinas, ELA28, elen, Elena 85, ema1, emocija, Frodo, Ftičica, Gabi, gljiva, grožđica, hedoniza, Helena5, Hoću bebu, hope, hrki, lberc, inaa, inada, inana, inesica_85, Inna28, innu, ivana101, Ivana0409, iva.gita, ivanchi78, ivica_k , ivka, ivka13, ja.sam.xyz., jadro, Janica1, jejja, Jelena, jelena1m , jo1974, jojo, jopam, kata.klik, keti10, kiki30 ,kinki, kkipilek, kokos, krgina, kriistiina, Kyra Ars, lana2401, lastin rep, laky, ledena, LeeLaa, Leeloo77, Lejla37, leptirić82, Leva, ljubi, LOTTOS, luc, luna1, lucija83, ljiljan79, ljube, magi7, magnolija13, m arta, MAJA14, majahu, majalena, MajaPOP, Maja_st, Mala Maja, manchi19, *Mare*, mare77, Mare85, Mare O., marijakr, marija_sa, mario, Marlen, Marnel, marnie, Martinstoss, martuška, Mary123, mayica01, M@tt, medeni.angel, Medicandy, Meki, Mery0908, mery, metkovk@, mg1975, mima235, Mini3, miny, mishica_zg, Missixty, miška, monja, mostarka86, mrvica7, Nana Mo, nera29, NerdyD, neumorna, Niki, NIKOLINA, Nikolina-Zagreb, nina70, nina977, nirvana, njofra75, nora208, nov@, olea77, olivera, Orhideja, Papiga.Capo, PetraP, pinny, , _plavusha_, plavuša 007, polo, polončica, pongo, prima, ptica1, pukica678, renna, rimela, Rominka, RuMo, sabas, sanchica, Sanja001, Sanja1, santana, sara69, sg12, sildad, sissy75, skandy, slatkica, smarija, Smarta, Snekica, sonječka, sos15, Spa, Strašna, strijelac, sunasce, Štrumfet@, taca70, talia7, tetadoktor, The Margot , Tigrical, tiki_a, Tinkica, tonka10, Toyota, TrudyC, tvigy, Vagica, Vali, valiana, vesnare, vikica, Vrci, vrtirepka, Vuk, weda, zasto_bas_mi, Zeena, zlatta, zlo28, Zvijezdica1, Želim bebu
evo konacno liste!
svim tuznicama saljem veliki zagrljaj!
kleopatra ~~~~~~~~~ stavila sam te vec medju trudnice :-)
bmaric ne gubim nadu pa si i dalje u betocekalicama...
molim sve ako imae info o curama koje su "zapele" u nekoj fazi, javite.
trudim se poloviti koliko mogu, ali malo gubim konce...
hvala na listi :)
a svima ostalim zelim puno srece....
Bubekica za listu :naklon:
samo da javim da danasnja beta je jedna velika 0 :-(
clematis :love2: kud si pozurila toliko?
Jučer bio transfer 2 blastice, kaže biologica da je jedna odlična i druga malo manje dobra. Čekamo betu 12.03. i nadamo se najboljem :)
dino84 kak je beta 12.03. misliš 02.03?
bubi mene prebaci na cekalice transfera.
svim cekalicama, trudilicama, pazilicama puno ~~~~~~~~~~ za ishode koje prizeljkuju :-*
sandy ups, promaklo mi.... sry.
bubek,lijepo se vidjeti uskoro u postupku:-D,tnx kaj vodiš lijepu brigu o nama.:kiss:
Hvala draga...neznam više kaj da mislim nisam prokrvarila do kraja,imala sam samo neke sitne kapljice na gačicama i znam da nije implatacijsko,a probada me u maternici neka oštra bol...i vec si mislim ma neka mi dođu stvari a ne da moram za svaki pec u wc virit u gačice kaj se događa,jel krv.I da boli me stomak od ovih decortina i napuhnuta sam ko da sam vola pojela.
Danas sam radila test (9dc) i bio je negativan.Tako da eto,toliko od mene,u petak idem vadit betu bez veze.
Mogu na prirodnjak odmah drugi mjesec ili svejedno moram čekati 4 mj.?
stena koliko su stari embriji koji su ti vraceni? danas je 9dp transfera? ~~~~~~ da je prerano za test....
žužy :kiss:
bubekica pa citala sam da su cure radile test 9 dp i pokazao pozitivno.
Vraceni 3.dan
dino84 Sretno ~~~~~~~~~~~~
Meni nestrpljivoj je prvi poz. test bio 6dnt trodnevnih,znači 9dno.Kasnije se samo debljala druga crtica.Još ih čuvam doma...Kaj da vam velim,pročitala sam negdi da bi se moglo vidjeti 6.dnt(al posle sam skužila da se mislilo na blastice:roll:) i probala sam.Vjerojatno je bila rana implantacija.