Bitan je tip uputnice ne toliko sto pise na onoj crti...
Printable View
Bitan je tip uputnice ne toliko sto pise na onoj crti...
Bila sam 2dc na pregledu i rekli su mi da dođem 8cd to mi je sutra dali moram danas nazvati pa reći da ću doći ili oni to već znaju...,ostavila sam uputnicu D1
Ne moras zvati nit se javljati sestrama kad dodjes, znaju oni da imas folikulometriju ;-)
bubekice hvala na odgovoru
:-)
Jučer bila na pregledu i došla na red iza 13h... bila je guuuuuuzva...ali svaka čast doktoru, ljubazan kao da sam prva na pregledu a ne zadnja :)
...I nalazi hormona su mi dobri, čekam idući ciklus pa napokon na ivf/icsi...:-D
Sladjo kad si vadila hormone? Prošli ciklus? Ja čekam mengu da se naručim. Nisam iz Zg pa me zanima u koje vrijem inače moraš doći na vađenje krvi? Hvalaaaaaaa
krtica to dolazis i na pregled i na vadjenje hormona ili?
Sutra inseminacija ,imal li jos Koga il sam sama...;)
krtice kad sam ja vadila hormone bila sam tamo već u 7 sati, javila se sestri i ona me uputila u labaratorij. brzo ćeš biti gotova, što se tiče vađenja krvi, a onda čekaš reda za u doktora.
mirelis sretno sutra, da li ti je to prvi AIH?
Prosli ciklus sa vadila i sada su me cekali nalazi. A mi smo dosli iz 7 i vec u 8 sam bila gotova, samo sam cekala pregled,ali taj put sam i na pregled dosla brzo,vec u 9.
Drugi aih
Bila pred dva mjeseca I nista,sad cemo da vidimo..
Nekako slabo vjerujem U te inseminacije...
Drage cure, imam pitanje: nakon neuspješnog postupka, kada se može ići u slijedeći na VV. Hvala unaprijed!
lora21 3-6 mjeseci...
Bubekica oboje.
mislim da mozes bez problema doci i kasnije, reci ce ti sestra na tel...
Curejel se moze subotom narucivati na vađenje hormona? Sutra, subota bi mi mogao biti 1.dc.
U subotu ti se neće javiti, pa ti ili samo dođi u ponedjeljak ili u ponedjeljak nazovi budući da se hormoni vade 3-5dc
Juucer inseminacija
.sad neizvjesnost dva tjedna...
Pa mozda te i nece pregledati, ali ces ici kod doktora. Uputnicu predas sestrama kod doktora.
Danas obavila zadnju folikom.,večeras u 21 brevactide i u petak punkcija.
Ja sam u petak na transferu :)
Cure, imam pitanje vezano uz briseve. Polako prikupljamo dokumentaciju za IVF na VV na jesen. Ostarit će mi nalazi briseva, pa sam išla napraviti nove. HPV još nije gotov, ali od ovih koje imam su nalazi za aerobe, klamidiju, ureaplazmu i mikoplazmu, a nemam za anaerobe. Čini mi se da mi sestra na uputnici nije ni napisala pretragu za anaerobne bakterije. Hoće mi to na VV ipak tražiti? Ovi prošlogodišnji su mi od 7. mj., taman će isteći na jesen.
Strašna sretno!!! :)
Evo, konačno sam i ja krenula u novi postupak. Od danas sam na Clomiphen tabletama.
Da li netko zna da li se Natrii tetraboratis vaginalete koriste za svaki postupak? Prošli postupak sam ih koristila, a sad mi nisu rekli da ih trebam koristiti.
anci272 ja sam dosad samo jednom (zadnji put) koristila na tetraboratis vag ;-) ne brini, vv je ionako jedina klinika koja to daje, ponekad.
Hvala ti bubekica na brzom odgovoru! :)
Pozdrav svima, ako se smijem uključiti, ostavila bih samo kratak komentar vezano za MPO na VV, unatoč NE radu nedjeljom, o čemu se prethodno dosta pisalo i raspravljalo, ja bih svejedno svakome preporučila liječenje na VV, jer koliko čitam na drugim državnim klinikama čeka se i nekoliko mjeseci što na konzultacije, što na nekakav red na lijekove itd. Toga na VV nema, u postupak se ulazi prilično brzo. Iz našeg iskustva, prvi pregled obavljen u 06/13, u postupku bili već početkom 09/13. Da nije bilo ljetne stanke, to bi bilo već nakon 1,5 mj. Naravno, ovisi puno i o dijagnozama, ali evo kod nas je muška neplodnost u pitanju, ja sam OK (valjda) tako da je išlo sve prilično brzo. Za doktore i sestre i drugo osoblje imam samo riječi hvale. Ali tu nedjelju treba riješiti, ako žele povećati uspješnost postupaka. Nepostojanje anestezije smatram manjim problemom.
Anci272, koliko sam skužila tetraboratis daju samo u stimuliranim postupcima.
cure ako koja zna,dal je u subotu gore doktor il doktorica?trebali smo krenuti ovaj ciklus u prvi ivf,menga mi kasni dva dana.zadnji put mi treci dan padao na subotu,al je sestra rekla da dodem u petak posto sam pacijent od doktorice jer u subotu radi doktor.dal ce me primit ako (ako recimo sutra dobijem m) u subotu samo dodem gore??
primit ce te, bez brige budi. sutra u koje god doba da dobijes, samo se pojavi gore u subotu. ako dobis prijepodne onda ih nazovi 13-15h.
bubekica fala na odgovoru.samo da jos vjestica dode i to je to :-)
Da li netko mozda zna do kada se na VV najkasnije moze doci izvaditi krv za ß? Neda mi se iskreno cekati cijelo dopodne.
Bananka mislim da do 10 sati možeš doć..
Serenity i meni m kasni, valjda opet cista:-( čim se udostoji doć idem i ja na brdo:-)
Sent from my iPhone using Tapatalk
kika222, hvala na odgovoru!
Samo info kome treba, prošlu subotu 31.je bio dežuran doktor, pretpostavljam da bi prema tome ovu subotu trebala biti dežurna doktorica.
Imam nekoliko pitanja za sve vas koje ste trenutno u postupcima FET-a. Naime mi smo 2008 iz IVF postupka na VV dobili sina i imamo zamrznutih embrija te smo odlucili otici po njih. Molim Vas koja je procedura kod FET-a takoder koji nam nalazi trebaju i jos nesto vaznije kada doktori idu na godisnji jer bi meni menzis trebao doci krajem lipnja i tada bi mogli u postupak, bile su blastociste.
Znam da je puno pitanja, ali zahvaljujem se unaprijed na odgovorima.
Postupak je jednostavan, 3.dc prvi pregled, zatim kontrolni pregled cca 10.dc i dogovor o terminu transfera i sam transfer. S obzirom da je prošlo dosta vremena, trebat će nalazi pape, briseva te markera. Prije prvog pregleda svakako napraviti papu i briseve, ostalo će reći dr.točno. Sretno!