cure, evo mene,cuvam od danas dva osmostanicna lijepa embrijica :)
sad pozitivne misli I cekanje!
Luna,jako mi je zao...:-(:-(
svima sretno!
Printable View
cure, evo mene,cuvam od danas dva osmostanicna lijepa embrijica :)
sad pozitivne misli I cekanje!
Luna,jako mi je zao...:-(:-(
svima sretno!
frodo, :klap:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ !!
Imala sam 5 dana po 2 gonala,pa 2 dana po 2 puregona i onda smo prekinuli postupak jer nisam reagirala
Menga mi kasni 6 dana i nemam nikakve naznake ni da ću ju dobiti,možda me ovaj mjesec preskočila ovulacija?
Svim curama sretnooooooooooooooooo
meni je dr rekao da ći mi vratit 2 dan tj sutra, neznam zašto. sutra se javim šta je bilo
Alo, cure!
Navratila sam da tužnicama poželim puno, puno sreće drugi put! Budite hrabre! I jako mi je žao što morate proći kroz neuspjeh :cry: prošla sam i ja to - i znam kako se osjećate. Nadam se i za vas i za sebe da će drugi put biti više sreće!!
Svim curama u postupku i u fazi čekanja bete - držim fige!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A posebno dragoj Ljubilici i Žužy (graf ti je mrak!) koje su moje su-patnice od registracije na Rodi! Cure - vrijeme je da gibamo na trudnički!
Cure, jedno pitanjce: da li mi je potrebna uputnica za FET? Ako da, da li je to za bolničko liječenje i/ili pregled?
anči, :love::kiss:
Da,treba ti up za bolničko liječenje.To predaš na prvom uzv-u kad dođeš.
Kad ste dogovorili,iduči ciklus?
nova,kako je prošla punkcija?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
potrebna je uputnica D1 tako je meni jucer doktor napisao
utrogestan ide prije transfera?
Popijes ga prije transfera ;-)
Ne vrijede na svim klinikama ista pravila.
Na vv na dan transfera utrogestan mozes staviti, ali ga stavi dovoljno rano da se stigne otopiti. Ja ga obicno stavim oko 6.
pa stavim ga oko4, odležim i istuširamse pa mogu na put ili?
Ja sam ga stavila u 2,odčorila do 4 i onda se digla i spremila.Mi koje nismo iz Zg si moramo malo pomnije planirati :-)
Ljubi, kako je prosla fm?
Strasna, sretno s transferom i samo da ti kazem meni je vratilo bilo 3. Dan i to jednu 7st i 2 lose i nije bilo blastica i sada evo kraj mene lezi ptogodisnjakinja ;)
Frodo, za embijice da se prime :)
Tipfeler. Embrijice :)
Strašna draga lijepi brojček js:klap: Nadam se da je to samo neka nova politika da nema zvanja više, da će u subotu reći došli ste badava i da će ostati i puno smrzlića:-D A bol od punkcije neka čim prije prođe!
Cure, hvala!
Da - idemo idući ciklus - aaali uopće mi nije jasan ovaj graf. I uopće nemam pojma da li je bila O ili ne. Ako je bila onda mi idući ciklus kreće za nekih 8 dana. Jako se nadam da će hormoni biti ok i da će obje moje mrvice koje me čekaju preživjeti!
Strašna ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
jutro drage moje!! Evo mene s jutarnjim brijama..trebam iskusnjare...7 dan nt blastice i morule..nemam nikakve simptome..čak su me danas i grudi prestale boliti i ispuhale se...jel da se prestanem nadati i graditi kule i gradove..znam da možda glupo zvučim..ali kontrol frikuše će me razumijeti:mrgreen: ß će biti tek 5.3.joj help:-o
Saraya draga ja nisam imala nikakve simptome i na kraju je bio plusic :)
Mislim da je to OK, tako i sama. Kao što je bubekica rekla, kod nas na VV je praksa da se i na dan transfera utrogestan stavlja.
Hvala draga. Ma meni je rekla i da nazovem danas i da dodjem sutra. Nekako me kopka baš to. Fkt mi je rano 2 dan da mi vraćaaju.
I ovo me utješilo :)))) Bravo!
Hvala! Sretno ti, da hormini budu OK, a mrvice ne sumnjam da čekaju!
čitam kako svi pričaju o simptomima i koma..brojim svaki trzaj svog tijela..ne želim zvučati negativno..samo..kao da ću umanjiti bol ako realno posložim stvari ranije??? hvala Želka33 jedino što mogu uspoređivati je prošla biokemijska gdje su mi ipak na kratko bujale grudi pa stalo..kao i sad:drama: ajme koja depra odmah ujutro..uh..
Moji "partijaneri" napreduju! Pravo tulumare u labu. Uglavnom, zvala sam..oplodjeno ih je više. Transfer će bit u utorak :D
cure moje evo i ja vam se pridružujem!!! sinoć završila sa pikanjem i sutra punkcija! Svima sretno u kojoj god fazi bile ( ne stignem sve pohvatati) , a tužilicama šaljem veliki:love2:
strašna super vijesti i :pivo: za najluđi tulum!!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~svima za bete i plusiće!!
ljubilice i ostale pikalice ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
clematis,piki i sve ostale trudnice ~~~~~~~~~~samo tako školski dalje!!!:-D
arlena,luna,ajvi :love2: držite se cure!!
još malo kolektivnih ~~~~~~~~~~~~~~svima!! :*
arlena, s tvojim entuzijazmom i energijom mora uspjeti!!! drz se jos malo!!!:shykiss:
Geja, napravi jos jednu betu!
ostale cure, vi ste heroji, sretno i divim vam se svima!:love2:
sutra sam na 2.uzv
za sad sve ok, fino napreduje
svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Prijavljujem betu 17dnt 1988!
svim curama srecu sa pikanjem,punkcijom,transferima i betama!!!
eto Geja, nemas brige, UZIVAJ!!!!! :-D
Čestitam geja! Želim ti mirnu trudnoću!!!
Žužy draga :love2:
Strašna ~~~~~za lijepe embrije!!!
Suzy.s sretno sutra na punkciji!!!
Saraya nemoj gledati simptome:) imaj vjere!!
Frodo odmaraj i "think happy thoughts":)
Svima želim puno srećice!!!!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk