Ei jagodice,uh znala sam i za bolje dane...al jbg nema zaljenja....suti i trpi,bit ce bolje..kako si ti??
Printable View
Jagodice, super si objasnila za betu, raste od dana implantacije (u protivnom bi sve IVF zene na dan transfera bile trudnice, a nisu) ali se beta duplira u početku na 48h kasnije 48/72h.
Ak je 14dpo-48, 12dpo-24, 10dpo-12....
Sretno svima, sorry na upadu.
Pravo mi je drago da to cujem jer to znaci da ima nade. Ja bih zaista ruku u vatru stavila da sam cula kako treba ginekologa i da je rekao da se to odmah skoro zna po krvi. Po ovom sto si napisala, u slucaju da jesam ostala trudna, beta bi mi danas bila oko 6. Pripremila sam 3 testa (jedan na 10ml, dva manja na 20). Sutra bi taj osjetljiviji mozda i mogao detektovati ako ima sta. Ovaj 20 piskim u nedjelju.
Latice nek si ti upala, nikad mi nije tesko cuti da sam nekaj dobro objasnila hahaha.
Alice, pa sretno onda!
Mene i dalje cice bole. Obicno jedan dan ih osjetim malo vise i onda dan dva slabije i onda prestanu. Mislila sam da je jucer bio taj dan kad su bolile vise, al evo danas kak dan prolazi sve vise ih osjetim...
Hvala Jagodice! <3
I mene cice bole, danas ponajvise, ne bole bradavice ali cice su bas onako napete i napuhane (ja sam ravna ko daska pa uvijek vidim kad se napusu :D ). I drugo od ajmo rec potencijalnih simptoma su sitne akne po licu tamo kuda ih inace nemam ni kad trebam dobit i konstantni umor i pospanost. Od ovo troje jedino umor ne osjetim ovako u PMS pa mi mozda nesto govori. No, pocela sam Duphastom piti prije nekoliko dana tako da mozda se i on igra sa simptomima, nisam sigurna.
Dodatak...temp mi je 37 C. Imam bas neke gripozne simptome danima. Jednom mi je prije porasla temp ali nista nije bilo. Da li u ovom periodu oko 8dpo moze rasti temp ili je to samo slucajnost?
Uf, u temp se ja ne kuzim pa se nadam da ce se javiti netko pametniji. Osim ovo kaj je Beti gore napisala da temp poraste nakon ovulacije, ali to samo znaci da je bila ovulacija kolko sam shvatila.
Ne znam dal kod nas ima testova osjetljivosti od 10mlU/L
Ovulacija je definitivno bila 15. ili najkasnije 16. jer su crtice na LH bile skoro pa u bocu iste 14.10. A sutradan u bolnici dva dana sam imala probadanja na desnoj strani i to neobicna onako kao da me neko stipa ili bode iglom. Sada sigurno nije ovulacija...bum vidjeli-mozda samo prehlada. :/
A ja sam kupila gravignost Ultra 10 ml u dm.
Mislila sam naredna dva dana u bolnici.....muti mi se.
Ja sam bila na svojoj prvoj folikulometriji. Endo 3linijski 6-7 mm, na lijevoj strani vodeci folikul od 13 mm. U ned opet.
:heart:
lista za 25.10.2019.
(Ne) čekalice
Himalaya~~~~~~~~~~~29.dc
Odbrojavalice
jagodicabobica~~~~~~~24.dc
AliceInChains~~~~~~~~22.dc
mašnica~~~~~~~~~~~18.dc
Andydea123~~~~~~~~~13.dc
iva_777~~~~~~~~~~~~11.dc
justme409~~~~~~~~~~10.dc
anita83~~~~~~~~~~~~9.dc
JelenaR~~~~~~~~~~~~4.dc
Jutro cure!!! Jutros se osjecam njezno hahahahha pa i u tom tonu lista! A mozda i promjena boje malo ubrza stvari pa ubrzo bude neki plusic... Pusa svima! Gdje su nam nase trudnice,viki,riri,ema...? Kako ste? Koliko jos?
Ne pokazuje dan nakon. Možda ti je ovulacija bila par sati prije.
I zašto bi trebala znati dan ranije? Ne treba.
Osnova fiziologije jajne stanice kaže da je u prosjeku 24 sata zrela za oplodnju. Spermiji mogu, u prosjeku , preživjeti 3 dana u ženi, ponekad 5, ali tko zna koliko točno čiji spermiji u kojoj ženi. :)
No, najjednostavnije je imati odnos svaka 24 sata, pa ne treba ni toplomjer, ni trakice. Meni nije uspijevala trudnoća ako su odnosi bili rjeđi, samo svakodnevni su doveli do trudnoća(7 puta, tako da imam poprilično dobar statistički materijal)
Ustvari, najbolje je isprobavati, pa naći dobitni modus operandi, jer smo različite.
Jutro i od mene!
JustMe, ne razumijem se mnogo u folikulometriju ali nadam se da je to OK.
Andy, lista je bas njezna i romanticna.
Ja...ja se osjecam cudno. Sinoc je temp spala na 36.8 ali i jutros sam toplija nego inace. Uzmem i uradim Gravignost ultra (osjetljivost 10) i kroz onu plastikicu nakon 5 minuta kao da vidim nesto totalno skoro nevidljivo ali pomislih da je sjena od plastike ili necega na istoj. Uzmem ja i razvalim test te izvadim iz plastike trakicu, kad ono kao da se nazire nesto jako,jako,JAKO svijetlo. Nisam htjela ali zovnem mm kad i on kaze vidi kao neku sjenu al ne razumije se on u to. Pokusavam uslikat, nevidljivo je na kameri. Na sobnom svjetlu se lakse vidi nego na dnevnom. Bas je jako svijetla. Mislila sam da nije fabricki tako i razvalim jedan od prije nekad sto je ostao isti. Nema te ''fabricke'' crte na tom mjestu. Mislim to se jedva vidi ali eto ostavili smo da mozda nije nista ali mozda i je pocetak necega. Ne znam....cudno je.
Kod sebe imam jos dva testica, osjetljivost 20 pa ih nema svrhe kasnije uradit. Razmisljam da uzmem jos jedan od 10 pa da ga uradim veceras ili ujutro. :/ Nisam sigurna koliko bi do noci bila linija vidljivija....ali sad sam u jos vecoj znatizelji. :D
Kako su ostale?
Jagodice, ima li sta novo? :)
Andy, hvala. Bilo bi lijepo da je boja donijela promjene. Jos me strah da se radujem, mozda je zaista nesto fabricki na ovom primjerku.:D Budem pametnija nakon jos kojeg testa...ali moram ici po taj osjetljiviji.Danas je ili 9 ili 10 dpo.
Nadam se da ce nove boje svima donijeti nove, pozitivne promjene! :) <3
P.S. Ja sam veliki coffee addict i u pripremi sam uspjela smanjiti na 1 do 2 salice instant kafe ili kapucina od vanilije i sad se dvoumim da li da ovog popijem jednu ili ne. Rekla sam da prestajem kad ostanem trudna jer ni sa kcerkom nisam pila ni konzumirala nista potencijalno stetno. No sada nisam sigurna kaj se dogadja sa testom.
Aliceln radije napravi ujutro test vec veceras.
Znaci taj neki od 10 miu. Pisala sam gore u postu koji imaju.
Geratherm i Cyclo su jeftiniji od Gravignost ultra.
Cure dobro vam jutro!
Ja stizem sa lijepim vijestima :heart:
Pisnula sam pozitivan test!
Jucer First Sign sjena sjenice, totalno nesigurna dal umisljam ili vidim. Ode muz po Gravignost, ista stvar. Navecer jos jedan gravignost, opet neka sjena nit je u boji nit nis ali je**mu tu je i vidimo ju!
Ode muz u ljekarnu po Gravignost, Clear Blue i neki Unitest.
Unitest plasticni s prozorcicima, odma bacio rozu sjenu.
Jutros iz istog urina Gravignost i dalje slaba sjena ali sad vise nema dvojbe da je tu, a Clear Blue bacio plus!! (ne digitalni, onaj obicni) danas sam cca 10dpo.
Ja jos ne mogu vjerovati, nakon preko 3 godine, u iscekivanju inseminacije pozitivan test! Van sebe sam, ne mogu opisati opce kak se osjecam. U Pon zovem gina da zamolim uputnicu za betu.
Alice, zelim ti isti ovakav scenarij! Svima vama :heart:
JustMe, super za trolinijski endo!
Andydea, hvala za sretnu boju liste hehe!
Joojjj jagodica bas sam sretna.
Daj fotkicu da vidimo :)
Jagodice ❤️ Jako sam sretna zbog tebe.
Jao Jagodice, tako sam sretna zbog tebe!!!!! Moguce da nam je objema nova boja od Andy donijela srecu. :) Cestitam draga i nadam se da ce sve teci u najboljem redu.
I kod mene smo vidjeli tu super svijetlu crtu, cak sam i razbila test da izvadim traku. Pokusat cu cekat do jutra, a ako ne onda cu i veceras i ujutro. P.S. Vidjela sam na drugoj temi da se nesto muti, hihihi. Bas sam sretna zbog tebe!!!
Jagodice, ako ti nije trsko provjeri kolika je osjetljivost Uni Testa? Mislim da sam ga vidjela u apoteci.
Jagodica pliz prisjeti me, ti si sljedeci mj trebala na inseminaciju, jel tako? Ovo je bio zadnji ciklus prije?
Malo mi je puno postova bilo ali mislim da se ovo na tebe odnosi.
Jer znam da kad si ti (ili mozda netko drugi) pisao da je ovo zadnji ciklus, da cete probati ali da idete na ins.i da se tome okrecete, bila sam uvjerena da cete uspjeti u ovom ciklusu. Dolazila ovdje najvise vidjeti jesam bila u pravu hahahaha.
Bas mi je dragooooo!!!!
Just me, mislim da nisi pomijesala,a Jagodica ce ti potvrditi.
BTW, sad kad pogledah onaj test nakon nekoliko sati kasnije, linija je jos manje vidjljiva....da ne znam gdje je bila ne bih skontala. To OK?
JustMe, da to smo mi. Jos smo bilo tuzni malo jer i dalje nisu krenuli sa postupcima radi renovacija.
Cure moje ni nismo radili nista sto nismo sve ove godine iz ciklusa i ciklus! Osim sto sam ja bila malo prehladjena i sopala se cajevima od djumbira i lovora. Da li trebalo par mjeseci nakon HSGa da dode sve na svoje, da li je duljih setnji prirodom koje smo krenuli prakticirati...ili su se zvijezde poslozile...
Ja ne osjecam ama bas nista cudno ni drugacije. Doduse jos mi nije ni M zakasnila.
Osjetljivosti svih testova su 26mlU/L samo eto taj Unitest je pokazao malo bolje.
Hvala vam svima na lijepim rjecima, sad samo docekati betu da vidimo dal se pravilno dupla!
(Stavljam link slike. Prvi je taj Unitest od jucer navecer, druga dva su Gravignost mini i ClearBlue od jutros iz istog urina. One ranije od jucer popodne nema smisla stavljati jer se na slici stvarno ne vidi)
https://ibb.co/9hj6qBs
Jagodice, moja je cak svjetlija od te na Gravignost Mini kod tebe. Bas se na fotografiji nista ne vidi pa nisam postala. Napisah gore da se sad nakon nekoliko sati jos manje vidi.....valjda bude sutra meni kao danas tebi. Kao sto gledam piskat cu i veceras i cuvat pisu. :D
P.S. Jutros sam nakon ultre uradila mini ali sa drugim urinom i naravno da nije bilo apsolutno nista i to je bilo za ocekivati ali kad si lud....nema pomoci. :D
Jagodica cestitam :)
Cak je ovaj od Gravignost mini najsvijetliji.
Eto sad znate koje kupovati..taj unitest je jako lijepa crtica od sinoc...bas zanimljivo.
Jagodica mozda je bas pogodovalo to sto si bila prehladjena jer kad je super imunitet onda tijelo embrij smatra stranim tijelom i odbaci ga.
Mislim sad skroz nebitno. Nek ti je sretno do kraja :heart:
Jagodica da da. Sad mi je sve sjelo. Znam da sam ti napisala samo sretno u ovom ciklusu, ili nesto tako, a kroz glavu mi prolazilo ajme super... Sad kad im upali bas ce se lijepo iznenaditi. Citala sam jako puno tih prica, i dosta ljudi uspije bas u ciklusu prije nekih akcija jer se okrenu u glavi tome, i odrade taj ciklus onako, ako uspije uspije ali nisu vise toliko optereceni. I onda bas taj bude dobitni. Bas mi je drago vjeruj mi. Nista lose drugim curama (i ja spada medju vas po toj mojoj kategorizaciji), al meni je nekako posebno drago i ohrabrujuce kada cure koje dugo pokušavaju dobiju plusic.
Al ako je ovo s prehladom super, taman sam bolesna i stize ovulacija hahahahahaah
Alice, od srca ti zelim da sutra ujutro gledas svoju crticu. Evo mene cak iznenadio Gravignost da se tak slabo vidi, a ClearBlue obicno zna davati lazno pozitivan rez tako da ga ja ne bi kupila da nije muz, ali drago mi se to je jer mi je tako lijepi plusic izbacio.
Alice, svakako javljaj novosti.
Andydea, kaj ima kod tebe, vi ste pokrili svoje dane jel? Ili jos radite kcer hahaha
JustMe, javi kak ce se razvijati fm.
P.S. kaj se tice naseg pokrivanja, dva puta dan prije peaka, na dan peaka nista, i dan poslje peaka jednom. Ovo prije i poslje nisam zapamtila
Hocu, javljat cu. :)
Usput Jagodice, imas pp. Valjda to nije problem da napisem ovdje, mozda brze vidis. Meni se desilo da sam tek dans vidjela jednu od prije 3 dana. Kako...ne znam. :/
Jagodice, divnooooo, kako ja volim ovako nesto procitati
Kako meni ide na zivce kad napisem post pa stisnem brzi odgovor a ono posta nigdje. Pokusat cu ponovo
Dakle,
Alice, jedva cekam sutrasnji test, i vjerujem da je to tooooo
Ja sam danas 5dnt, 10dno, kupila test o kojem pisete taj ultra osjetljivi, i bas me strah pisnut, bojim se minusaa.
Sise me bole manje, dole nista, jucer me ulovila navala emocija i proplakala sam bez razloga ko kisna godina. Poslije me ulovila glavobolja koja je trajala do maloprije. Nakon toga muka, ne ona od gladi nego kao za povracanje, skupljala mi se voda u ustima. Pojela sam jedan keksic i sad mi je bolje. E sad jel to od migrene il se sta desava, ne znam. Boze, ko ce docekat betu 31.
Bubamara, vjeruj da je i mene strah pisnut opet, razumijem te potpuno. Ne pridajem znacaja nekog jutrosnjoj skoro nevidljivoj crti. Javi ako pisnes. Danas je izgleda pozitivan dan. :) Sto se tice simptoma neki bi mogli biti....ti.
Kod mene bole cice vise nego inace i napuhane su i imam simptome gripe, a i temp je na gornjoj granici. Misici i kosti me bole.....akne sitne po licu....to je ono neobicno. Sjetilasam jednog od simptoma ranijih dana a to je krv iz nosa sto se meni desilo samo nekoliko puta u zivotu.
Da i akne imam a inace nemam, a to sam si objasnila zbog svih hormona sto sam unijela