Jutro svima, ja vam za svoj super zdrav doručak :lol: nudim vanili kiflice i londonere :)
Srećom još nemam problema sa spavanjem, jednom kad zaspim mogu dugo spavati. Evo digla se prije 15ak minuta. Nek tako i ostane
Kako su naše finalistice?
Printable View
Jutro svima, ja vam za svoj super zdrav doručak :lol: nudim vanili kiflice i londonere :)
Srećom još nemam problema sa spavanjem, jednom kad zaspim mogu dugo spavati. Evo digla se prije 15ak minuta. Nek tako i ostane
Kako su naše finalistice?
jutro, ja posrkača cappucino i pelmez od jagode pa i nudim vama kome pase! Stvarmo kak su nam curke, danas je u vzi djecji sajam pa odem u skitnju!
Jutro!
Snupi, di je sajam
Vrci i ja imam slican dorucak, jucer sam uzivala pekuci svoje keksice, vec imam 4 vrste (od jednih cak cetiri smjese zbog mm-a)
Znači nisam jedina koja uživa u slatkome ujutro :) Meni su se baš jele vanili kiflice, pa je mama napravila. Londonere je radila tek tako da imamo još nešto :)
A glupo mi imati neki konkretniji doručak, kad je u 12 već ručak...
Jutro dame.
Ja sam se probudila 4.45, pa zaspala. Pa zatim buđenje u 8.15, malo se okretala u krevetu i zanemarivala dijete u buši koje se samo igralo (nemajka :oops:), odvučem se do kupaone i vidim da je odjednom 9.40. :-o A kud je nestalo čitavih sat vremena? Rekla bih da nas dvoje nemamo problem sa spavanjem...
Ja vibram da kod Bluebelle krene...znam da su joj ovo sad nerealni strahovi finisha...ona nam je odavno spremna :mrgreen:
Ja sam toliko bez energije da se stvarno pitam jel to normalno. Max 15 minuta stajanja i već me boli buša i moram iste sekunde leći, pa mi treba par minuta da bol prođe. Nakon tuširanja toliko sam iscrpljena i žedna ko da sam prala prozore čitav dan. Ne znam kak ću ja na preglede u trudničku ambulantu jer mi frendica redovito čeka po nekoliko sati. :nope: Još se nadam da dio tih problema leži i u mojem strahu da slučajno nešto ne krene ranije.
Kod mene friško kuhan cappuccino uz TV, a mužić u kuhinji 8-)
Jutro curke,
uzimam sve sta je slatko i jedan kapucino molim....mljac
Evo ja sam budna svaku noc,kad mi misli pocnu lutat radjaonom nikako vise ne mogu zaspat, ali ja sam hrabra,ne bojim se :lol:
Sad jos i ta amnioskopija, ma zasto to rade,sta svima? Sad vise ne cekam sa nestrpljenjem petak da idem na pregled. Sutra idem kupit loptu za pilates i necu silazit s nje... :scared: , zna netko ako se prodaju u ljekarnama?
evo i mene uz ness :) malo bolje raspoložena nego jučer. hormoni me šoraju samo tako.
jučer mi dragi rekao kak mu je fascinantno koliko se tijelo žene promjeni i prilagodi tom malom biću, a ja u suze. jedva me utješio da prestanem plakati.
bome noćas kontrakcije i to kakve, bolile ko sam vrag, al nepravilne pa sam zaspala kad su se prorijedile. vjerujem da je to zbog amnioskopije zbog koje još uvijek krvarim :evil:
lina... ni sama nisam sigurna dali želim što prije ili što kasnije. možda bolje što prije, ionako to moram obaviti, al ako je što prije nek bude prije slijedećeg petka jer se užasavam novog pregleda.
leptirice možda tebi neće raditi amnioskopiju, pogotovo ako si zatvorena, a možda te ni ne bude bolilo. čitala sam malo po forumima i nemaju sve cure neugodna iskustva.
meni je iskreno bila gora od punkcije bez anestezije i jučer me cijeli dan baš bolilo.
ma kad bez veze forsiraju s tim - kakva amnioskopija kad još nisi prešišala termin? vani se ni tad ne radi - smatra se zastrajelom metodom i samo se ctg-om i uzv-om prati stanje bebe. ajd nek krene prije petka da ne moraš ponovo kroz to ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Dva dana nisam stigla na komp i bome sam imala puuuno gradiva za nadonaditi na forumu :-)
Linalena, bravo za super zornu tablicu. Nije mi bilo jasno koliko su nam B&B blizu terminu dok ti to nisi lijepo istaknula.
Cure, držim fige! Nek krene nenadano, ide brzo i prođe čim bezbolnije. Iako će biti čudno kad rodite-čovjek se baš navikne da su isti ljudi na forumu :-)
Ja sam jučer bila na izletu u Vž i sa sestrom hodala po dućanima. Počastile smo se i ručkom u McD. Njam-njam nezdravo :mrgreen: Jedino me nabavka stvari za bebe još može motivirati da toliko hodam, dok mi noge i leđa ne otkažu. Kad sam došla doma, sve sam razastrla po krevetu i promatrala s nevjericom da su te male benkice, dekice, ručnici za MOJE BEBE.
Nakon toga sam se stopila s krevetom i nisam se dizala (osim na wc i po hranu :-) ) do 11 jutros.
Usput sam pogledala i ovaj jako dirljiv video-upozoravam samo da me, naravno, rasplakao http://www.magazin.ba/featured/od-68...ina-29952.html
MIMI ne u ri, idem u pu.
corina koliko znam madezi u trudnoći promjene pigmentaciju, a što se tiče skidanja nemam iskustva.Ja sam bila taman prije trudnoće na pregledu, savjetovali su mi skidanje jednog na lijevoj dojci, ali uz napomenu da nije hitno. odlučila sam pričekat da rodim, pa ču onda ići na jedan pregled prije slijedeće sezone. Možda da odes kod dermatologice na pregled, pa da ona ustanovi ako je hitno da se skida odmah.
sybylle znam da je to bas gušt i nista nas nemože spriječit da uživamo u kupnji za svoje bebice, pa niti natečene noge,bolovi u ledjima, napetost u trbuhu....i na kraju kontrakcije. Drago mi je da si uživala i počastila se finim nezdravim ručkom , to bi i ja :P
Sybille zavidim ti na McD mi ga u Zadru još nemamo :evil:
A za madež vidit ču sada ovaj tjedan sa svojim ginekologom i sa doktorom na dane mi full smeta i osjetim ga, čini mi se da mi je u trudnoći narastao još veči pa me stalno zateže pogotovo kada imam grudnjak na sebi. A ako ne skinit ću ga kada rodim.
Butterfly mislim da ti lopti za pilates ima u Intersporta ili Hervisa.
Evo baš mi bila susjeda koja je rodila prije misec dana i tak nas dvije pričamo i ja se hvalim kako sam kupila Chicco uloške za bolnicu. I pita ona mene a di ti je još Vir. A ja ma što će mi Vir vidi ove kako su veliki ma dosta je to. Kaže ona meni je ali će ti trebati još neče ti to biti dosta- tako da sutra idem kupiti još dva paketa Vira :mrgreen: pa neka ima.
kako sam ja danas krepana leđa i noge me bole,a stopala ko da sam cijelu noć plesala a valjda ću sutra bit bolje!
corina mojoj prijateljici je jedan paket bio sasvim dovoljan vidit ćeš kako ti bude pa ti lako kupe.
Meni će loptu proslijediti prijateljica. Nadam se da je čarobna i da će mi proslijediti i njenih 8cm otvorenosti u roku 2 sata :roll:
Iako živim u Vž-u, bila sam jedan jedini put u McDonaldsu. Ne volim baš taj junk. :neznam: Prije ću do Mlinara po neko pecivo ili burek :mljac:
Tipična nedjelja ovdje :raspa:
burek mmmmmmmmmm baš sam gladna!muma šta mi radiš!:-)
ima li tko sutra pregled osim mene? mene već sad trta šta će mi reć,zamisli da mi kaže otvorena si..........uf evo me drob zabolia odma!
A mislim se onda da kupim jedan paket da imam doma jer poslati muža po nešto a da kupi a nezna kako izgleda e to bi bio šou. Kako se snaći u moru uložaka jednom muškom. A nemam nikog tko bi mi mogao iskočiti umisto njega tako da ga već upoznajem sa djecijim stvarčicama di se nalaze u dm-a i Mullera i koje pelene idu za kada tako da zna kupiti kada ga pošaljem.
Željkice samo hrabro :)
Burek tko je spomenuo burek uuuuu sutra ću ujutro po jedan burek :) :)
Ajme kako će vaga skakati prekosutra na pregledu. Ma bas me brige :)
burek :mljac: kad se samo sjetim početka trudnoće i ogromne želje za burekom ..... mogla bi sad pred kraj se malo prisjetiti tog okusa .. burek sa sirom i čokoladno mlijeko :lol: moja naj kombinacija .... osim ako noćas ne završim u rodilištu, s obzirom da me već dva sata lijepo kontrakcije šarafe... vidjet ćemo dali će potrajati.
p.s. ja spakirala jedan paket chicco uložaka i dva paketa vir 80 i jedan paket allways night... štreber :mrgreen:
I mm će sutra ujutro po burekiće :-D
željkica mislim da si samo ti sutra na pregledu...samo smireno :taps: Ja sam u utorak.
corinaII mm je kupovao SVU kozmetiku za mene i bebu...u svakom je dućanu pokupio jednu prodavačicu pod ruku i gurnuo joj popis :mrgreen: weleda ulje za međicu, chicco ulošci, jastučići za dojenje... :lol:
Znači sutra ujutro kolektivno jedemo burek :njam:
Blubella samo hrabro :yes:
hrabrost mi je drugo ime!:lol:
moze ali onaj da ti se mast cijedi niz bradu!:-D
bluebella,samo hrabro kao i do sada,bit će to super noćas ili za koji dan
corina rade li u Zadru i dalje za trudnice na transfuziji pon i čet ili samo četvrtkom?
a kad smo kod mcdonaldsa ja sam u prvoj trudnoći bila baš luda i obavezno bi kad smo išli u zg bez obzira koliko sita bila išli još po putni mcchicken(to jedino pojedem kod njih )i krumpiriće,a valjda će i u zd jednom otvoriti
Đurđa je ponediljkom i četvrtom ti je jos uvik za trudnice ali prije 2 tjedna kad sam išla piše na vratima da nemaju valjda neki reagens za te pretrage pa da ih se triba nazvati prije.
Snupi i ti sa nama napadaš burek ujutro :)
Ja sam sutra na pregledu, ali tek u 5 popodne.
BB, držim fige! Da nas iznenadiš sutra u jutro :-)
Zeljkice i sybylle sretno sutra, zasladite si jutro omasnim burekom...mmmm
Bbella ako ides nocas za bolnicu javi, nemoj cekat jutro da nas obavijestis... joj, vec znam svako pisanje u toku noci virkat cu dali ima novosti od tebe...budi hrabra ako ides
ne moraš virkati, odmah ti mogu reći da ništa.... prošlo sve! ostala samo bol u leđima.
jedem burek s vama ujutro :-D jedva čekam ... već mi miriši :-)
naravno Corina!!:-)
BB i leptirko mislimo na vas!!:-)
Burekday :mrgreen:
ha ha o čem trudnice neg o jelu
nas u 3 probudila poruka od mm sestrične da je rodila (a onda se i moj malac rasplesao u znak dobrodošlice sestrčne) i ja evo u znak suosjećanja pijem čašu mlijeka i čokolasti keks hmmm da ne lažem čokolaste KEKSE
bila na Sajmu i kupili košaru za kolica, NARANČASTU :lol: i elastičnu maramu PLAVU. Isprobavala maramu s njihjovom bebom i odlično mi je to, pa sam uvalila tu bebu mužu e odvalili smo se od smijeha, nije znao kaj bi, kak da primi, koliko je velka beba, koliko je teška, sav se prenerazio. Onda smo bili na ručku u Plješivici, i ja naravno naručila zelje i krvavice, i na pol jela skužim ajme a ja sutra na vaganje:škartoc:. Onda sam svečano objavila da više ne jedem taj dan, i naravno kada je pala noć da sam se sjetila da ček ja rekla da ne jedem po danu znači mogu sad.
Meni je pregled tek u pol 7 navečer a poslije kod moje mame na kolače i kavicu jer mi je imendan a prvo ujutro na VV za štitnjaču
i tak ima koga budnog a da nije u trudovima????
niš ajde Kate spavat, do 7 ima još noći